Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
ljudi, ajte nemojte opet temu pretvorit u odu Noor, dajte i metildi prostora, ipak je ovo njen blog.
Guest- Guest
Nemam ja predrasude nego oči.Noor wrote:Eva wrote:Po čemu si ti ljevičarka?Noor wrote:Eva wrote:Kojem primjeru?Noor wrote:
ne, ja sam njima pojasnila da može, što vide na mom primjeru
čitaj kako piše
tebi se ne uklapam jer sam i domoljub, ateist...to samo govori kak imate predrasude.
Guest- Guest
Ma pusti Zileta, on se samo pravi...Eva wrote:Stanojko wrote:postujem...Eva wrote:Nisi autoriziran za Hrvatsku i nemoš izdavat certifikate za hrvatske ljevičare koji su svi odreda četnici, komunisti, jugoslaveni i otpad.Stanojko wrote:Moze - Dimitrije Tucovic...
I bolje, jer će te nagazit forumska ćudorednodomoljubna bojna, pod visiokim pokroviteljstvom Mihe i Tre, koji uzred budi rečeno još hrvatski najbolje nisu savladali, ali koja je jedina licencirana za izdavanje cerfitifikat o domoljublju, tkz. domoljubnici koja ti je jača od domovnice.
....gledam te u zenicu oka.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:Nemam ja predrasude nego oči.Noor wrote:Eva wrote:Po čemu si ti ljevičarka?Noor wrote:Eva wrote:
Kojem primjeru?
čitaj kako piše
tebi se ne uklapam jer sam i domoljub, ateist...to samo govori kak imate predrasude.
a, kaj ti znače kad su ti pune pijeska, pa od suzica ne vidiš sve kak treba
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ma pusti Zileta, on se samo pravi...Eva wrote:Stanojko wrote:postujem...Eva wrote:Nisi autoriziran za Hrvatsku i nemoš izdavat certifikate za hrvatske ljevičare koji su svi odreda četnici, komunisti, jugoslaveni i otpad.Stanojko wrote:Moze - Dimitrije Tucovic...
I bolje, jer će te nagazit forumska ćudorednodomoljubna bojna, pod visiokim pokroviteljstvom Mihe i Tre, koji uzred budi rečeno još hrvatski najbolje nisu savladali, ali koja je jedina licencirana za izdavanje cerfitifikat o domoljublju, tkz. domoljubnici koja ti je jača od domovnice.
Lako za mene, nego ti ljudima kruh otimaš. Odjavi tiskanje domoljubnica jer kolege su tu:)
Guest- Guest
postujem...Eva wrote:Stanojko wrote:Ma pusti Zileta, on se samo pravi...Eva wrote:Stanojko wrote:postujem...Eva wrote:
Nisi autoriziran za Hrvatsku i nemoš izdavat certifikate za hrvatske ljevičare koji su svi odreda četnici, komunisti, jugoslaveni i otpad.
Lako za mene, nego ti ljudima kruh otimaš. Odjavi tiskanje domoljubnica jer kolege su tu:)
Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:Eva wrote:Nemam ja predrasude nego oči.Noor wrote:Eva wrote:Po čemu si ti ljevičarka?Noor wrote:
čitaj kako piše
Guest- Guest
mozda si htjela reci da je peta kolona u sdp-u....Eva wrote:Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:Eva wrote:Nemam ja predrasude nego oči.Noor wrote:Eva wrote:
Po čemu si ti ljevičarka?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:Eva wrote:Nemam ja predrasude nego oči.Noor wrote:Eva wrote:
Po čemu si ti ljevičarka?
ja sam sigurna da imaš važnijeg i pametnijeg posla nego stalno se baviti s menom, Mihom i Treom
ajd, još oni...muški su, pa ti okeco beži
Guest- Guest
vuksadinare wrote:mozda si htjela reci da je peta kolona u sdp-u....Eva wrote:Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:Eva wrote:Nemam ja predrasude nego oči.Noor wrote:
i glavna agentica na forumu, to ne zaboravi...već sam i Megicu preskočila
Guest- Guest
metilda wrote:volim kad su ljudi sretni na mojoj temi ...
nisi odgovorila
Guest- Guest
Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:Eva wrote:Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:Eva wrote:Nemam ja predrasude nego oči.Noor wrote:
ja sam sigurna da imaš važnijeg i pametnijeg posla nego stalno se baviti s menom, Mihom i Treom
Guest- Guest
Noor wrote:metilda wrote:volim kad su ljudi sretni na mojoj temi ...
nisi odgovorila
š'a?
Guest- Guest
eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:Eva wrote:Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:Eva wrote:
Nemam ja predrasude nego oči.
stalno dela ista stanja..nikak da skuži kak to ide
Guest- Guest
Eva wrote:Draga, odgovori, kaj se praviš grbava!
š'a trebam odgovoriti?
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:volim kad su ljudi sretni na mojoj temi ...
nisi odgovorila
š'a?
gore sam te dva puta pitala ..a ti neš pa neš
Guest- Guest
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:volim kad su ljudi sretni na mojoj temi ...
nisi odgovorila
š'a?
gore sam te dva puta pitala ..a ti neš pa neš
misliš da ja čitam što ti pišeš?
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji