Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
evo recimo ona braća šimleša od kojih je jedan stariji voditelj na htv..a drugi je liberalni i lijevi aktivist..i ovaj stariji je isto..otac im je desnicar
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
metilda wrote:samo za tebe vuče - imali su 1,2,3 i 4 godine kad su otišli u izbjeglištvo nakon što su krmače bačene na Metković...vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
daj još i meni odgovori...pliiiz
Guest- Guest
Apsolutno, majka je na tvrdoj liniji, znala je djecu pravo usmjerit, samo desno.vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
Guest- Guest
mogu..ali evicka je aludirala da su i njena djeca hdz-ovci..nije sigurno pomislila da su mozda ljevicariNoor wrote:vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:
Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.
a šta ljevičar ne može biti domoljub? vojnik? kakve su to gluposti?
2015-09-08
Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.Noor wrote:vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:
Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.
Guest- Guest
@metildaNoor wrote:metilda wrote:Noor wrote:
hrvatska vojska ima svoje prelijepe pozdrave..."Domovini vjeran" i "Pozdrav domovini"
a ti ruj ko vepar i dalje....badava ti je
ja to vas troje hranim - još niste shvatili?
nije to draga, nego nemaš pojma da naša vojska ima tako lijepe pozdrave...da te to istinski zanima, znala bi :)
imaš puno djece, čestitam..lijepo je to, nek su svi od reda živi i zdravi
koliko od njih je bilo ili je hrvatski vojnik?
vidim izgubila si se u traženju odgovora...tu sam
Last edited by Noor on 24/11/2016, 15:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Eva wrote:Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.Noor wrote:vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:
od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imaju
ne, ja sam njima pojasnila da može, što vide na mom primjeru
Guest- Guest
vuksadinare wrote:mogu..ali evicka je aludirala da su i njena djeca hdz-ovci..nije sigurno pomislila da su mozda ljevicariNoor wrote:vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:
od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imaju
znam da je jedan ljevičar, pisala je već ovdje
Guest- Guest
Nisi autoriziran za Hrvatsku i nemoš izdavat certifikate za hrvatske ljevičare koji su svi odreda četnici, komunisti, jugoslaveni i otpad.Stanojko wrote:Moze - Dimitrije Tucovic...
Guest- Guest
Kojem primjeru?Noor wrote:Eva wrote:Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.Noor wrote:vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:
Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.
Guest- Guest
postujem...Eva wrote:Nisi autoriziran za Hrvatsku i nemoš izdavat certifikate za hrvatske ljevičare koji su svi odreda četnici, komunisti, jugoslaveni i otpad.Stanojko wrote:Moze - Dimitrije Tucovic...
Eva wrote:Kojem primjeru?Noor wrote:Eva wrote:Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.Noor wrote:vuksadinare wrote:
..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..
čitaj kako piše
Guest- Guest
...ti bi jos detalje...Eva wrote:Kojem primjeru?Noor wrote:Eva wrote:Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.Noor wrote:vuksadinare wrote:
..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..
2015-09-08
Po čemu si ti ljevičarka?Noor wrote:Eva wrote:Kojem primjeru?Noor wrote:Eva wrote:Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.Noor wrote:
čitaj kako piše
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
Guest- Guest
voli zokija glasa za sdpEva wrote:Po čemu si ti ljevičarka?Noor wrote:Eva wrote:Kojem primjeru?Noor wrote:Eva wrote:
Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.
čitaj kako piše
2015-09-08
Eva wrote:Po čemu si ti ljevičarka?Noor wrote:Eva wrote:Kojem primjeru?Noor wrote:Eva wrote:
Ne može, pojasnit će ti Miha i Tre.
čitaj kako piše
tebi se ne uklapam jer sam i domoljub, ateist...to samo govori kak imate predrasude.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:voli zokija glasa za sdpEva wrote:Po čemu si ti ljevičarka?Noor wrote:Eva wrote:Kojem primjeru?Noor wrote:
čitaj kako piše
bome na unutarstranačke nisam izašla...možda ipak u subotu, još stignem
Guest- Guest
Stanojko wrote:postujem...Eva wrote:Nisi autoriziran za Hrvatsku i nemoš izdavat certifikate za hrvatske ljevičare koji su svi odreda četnici, komunisti, jugoslaveni i otpad.Stanojko wrote:Moze - Dimitrije Tucovic...
I bolje, jer će te nagazit forumska ćudorednodomoljubna bojna, pod visiokim pokroviteljstvom Mihe i Tre, koji uzred budi rečeno još hrvatski najbolje nisu savladali, ali koja je jedina licencirana za izdavanje cerfitifikat o domoljublju, tkz. domoljubnici koja ti je jača od domovnice.
Guest- Guest
ljudi, ajte nemojte opet temu pretvorit u odu Noor, dajte i metildi prostora, ipak je ovo njen blog.
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji