ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by vuksadinare 21/11/2016, 14:53

evicka....to ti ona hoce rec da je bolji komad od tebe pa u njenoj sobi nikad nema lufta.... ;)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 21/11/2016, 14:53

Eva wrote:
Noor wrote:
Eva wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
nemoj..budes kod drugog sumnje probudila....pa da ja onda budem opet kriv...

pa tebe je ionak većina tu prokužila, koliko vidim...nema tu dvojbi.
Opet se pikate:) uzmite si sobu Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60a  Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60d

zauzela si ju čekajuć da u nju uđe i yodica, al on ko da nekak neće Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60b
Sramežljiv ja pa je naša veza diskretna.

mlad je...naučit će već od tete Eve :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 14:56

vuksadinare wrote:....norka...tvoja soba je prevec popunjena.... Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60b

nije, iz tvoje mizerne mišje perspektive to ti se čini, u njoj je samo jedan, al vredi za 10.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 14:57

Noor wrote:
vuksadinare wrote:....norka...tvoja soba je prevec popunjena.... Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60b

nije, iz tvoje mizerne mišje perspektive to ti se čini, u njoj je samo jedan, al vredi za 10.
aj ne opravdavaj se sad.... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/11/2016, 15:00

Eva wrote:
michaellcmacha wrote:
Eva wrote:Taj Bobetko je kriv za ono uptapljanje na Kup ili sam nekaj zamijenila?
ne kriv je vlado hodalj... koji je na silu tražio da se u aktivno borbeno djelovanje ubaci 102. brigada koja u tom trenutku nije imala niti jedne sekunde bojevog iskustva, iako su linijski zapovjednici istog nagovarali da dogovori sa zapovjednikom ferenčakom da se njegova brigada raspodjeli i rasporedi u sunju, komarevo, polu, i mošćenicu a da ljudi iz sunje, komareva, mošćenice i pole idu zajedno sa specijalnom i gromovima.... jbg taj ferenčak se čak i uvrijedio jer se netko usudio posumnjati u boerbenu spremnost njegovih vojnika, iako je bilo očigledno da neš sa tom postrojbom ne štima, ako ništa po izjavama mnogih iz te postrojbe uoči početka akcije, plus što je sis morao nekog iznad obavjestiti da su imali bar 100 pojedinačnih napuštanja postrojbe u cilju izbjegavanja vojne obveze.... čitaj dezertiranja.... uglavnom bobetko tu nije bio niš odgovoran, niti linijski zapovjednici specijalne i gromova koji su sve zadatke obavili besprijekorno....
Očito sam ih zamijenila, thx na pojašnjenju. A mislim da je Marčelo pisao da je on bio jedan od tih 100 koji su napustili postrojbu.
mislim da nije, ali ok, tu je on negdje pa ukoliko smatra za shodno nek se očituje.... ali ako i je ja mu ništa ne zamjeram jer se dobro sjećam kako je to izgledalo kad su ti ljudi došli i imao prilike vidjeti da oni nama baš i ne budu od koristi.... prije će biti na štetu..... tako je na kraju i bilo....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 15:02

michaellcmacha wrote:
Eva wrote:
michaellcmacha wrote:
Eva wrote:Taj Bobetko je kriv za ono uptapljanje na Kup ili sam nekaj zamijenila?
ne kriv je vlado hodalj... koji je na silu tražio da se u aktivno borbeno djelovanje ubaci 102. brigada koja u tom trenutku nije imala niti jedne sekunde bojevog iskustva, iako su linijski zapovjednici istog nagovarali da dogovori sa zapovjednikom ferenčakom da se njegova brigada raspodjeli i rasporedi u sunju, komarevo, polu, i mošćenicu a da ljudi iz sunje, komareva, mošćenice i pole idu zajedno sa specijalnom i gromovima.... jbg taj ferenčak se čak i uvrijedio jer se netko usudio posumnjati u boerbenu spremnost njegovih vojnika, iako je bilo očigledno da neš sa tom postrojbom ne štima, ako ništa po izjavama mnogih iz te postrojbe uoči početka akcije, plus što je sis morao nekog iznad obavjestiti da su imali bar 100 pojedinačnih napuštanja postrojbe u cilju izbjegavanja vojne obveze.... čitaj dezertiranja.... uglavnom bobetko tu nije bio niš odgovoran, niti linijski zapovjednici specijalne i gromova koji su sve zadatke obavili besprijekorno....
Očito sam ih zamijenila, thx na pojašnjenju. A mislim da je Marčelo pisao da je on bio jedan od tih 100 koji su napustili postrojbu.
mislim da nije, ali ok, tu je on negdje pa ukoliko smatra za shodno nek se očituje.... ali ako i je ja mu ništa ne zamjeram jer se dobro sjećam kako je to izgledalo kad su ti ljudi došli i imao prilike vidjeti da oni nama baš i ne budu od koristi.... prije će biti na štetu..... tako je na kraju i bilo....
...ima bllizu gdje radim..udruga lijecenih od ptsp-a pa sam upoznao par ljudi..ono dosta su psihicki prosvirali bas su bili u 102 brigadi za vrijeme 'vihora'..imaju uvijek pratnju..jedan mi je pricao kako je na kupi dozivio bas zivcani slom...ali nije uskocio u kupu...nego su se vratili sa camcem po njega...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 15:07

michaellcmacha wrote:
Eva wrote:
michaellcmacha wrote:
@Marcellus, aj dođi sim. Si ti bil na Kupi i otišao za ZG, kak mi se čini da si svojedobno napisal?

Hehe, njemu ne zamjeraš dezerterstvo, ali meni zamjeraš nesudjelovanje iako sam imala 16 godina a Marčelo 30, i još on mužjak a ja curica. Hehe, Miha pravednik lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 15:08

Noor wrote:
Eva wrote:
Noor wrote:
Eva wrote:
Noor wrote:

pa tebe je ionak većina tu prokužila, koliko vidim...nema tu dvojbi.
Opet se pikate:) uzmite si sobu Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60a  Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60d

zauzela si ju čekajuć da u nju uđe i yodica, al on ko da nekak neće Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 1f60b
Sramežljiv ja pa je naša veza diskretna.

mlad je...naučit će već od tete Eve  :x
Čovjek uči dok je živ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 15:10

tak je...
lijepo smo uneredili metkičin blog... pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 15:10

..pa ja sam svjedok kad nas je doslo u posavinu nas stotinjak dragovoljaca..vec drugi,treci dan ih se pola vratilo nazad u hrvatsku....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 15:11

Noor wrote:tak je...
lijepo smo uneredili metkičin blog... pirat
Pa bit će joj drago, na vrhu top ljestvice je.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/11/2016, 15:16

Eva wrote:
michaellcmacha wrote:
Eva wrote:
michaellcmacha wrote:
@Marcellus, aj dođi sim. Si ti bil na Kupi i otišao za ZG, kak mi se čini da si svojedobno napisal?

Hehe, njemu ne zamjeraš dezerterstvo, ali meni zamjeraš nesudjelovanje iako sam imala 16 godina a Marčelo 30, i još on mužjak a ja curica. Hehe, Miha pravednik lol!
ne zamjeram ni tebi... zamjeram onima koji su ti dozvolili da sve ove godine živiš i boraviš u hrvatskoj ukoliko je to tako.... npr tebi, gnječu, vladi, dudaljki, svetozaru, epikuru.... njima zamjeram, a vama pobrojanima ne zamjeram ništa....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 15:18

michaellcmacha wrote:
Eva wrote:
michaellcmacha wrote:
Eva wrote:
michaellcmacha wrote:

ne zamjeram ni tebi... zamjeram onima koji su ti dozvolili da sve ove godine živiš i boraviš u hrvatskoj ukoliko je to tako.... npr tebi, gnječu, vladi, dudaljki, svetozaru, epikuru.... njima zamjeram, a vama pobrojanima ne zamjeram ništa....
A kaj nam pak moreju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 15:19

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 19:04

nakon cjelodnevnog googlanja po mandarinama:

..što se tiče rasprava oko toga je li kod nas bila agresija ili građanski rat tu je nekakav konačni pravorijek dao Međunarodni sud pravde u Haagu povodom međusobnih tužbi Hrvatske i Srbije za genocid kada je u presudi donio kako je bila riječ o agresiji Srbije na Hrvatsku s ciljem stvaranja etnički homogene srpske države i u kojoj su počinjene genocidne radnje koje se ukupno gledano ne mogu ocijeniti kao genocid jer nije dokazana namjera... ovaj posljednji dio je očito čisto politikanstvo...

što se tiče ove priče oko tenkova nema ni govora o tome da su korišteni na našoj strani u Vukovaru ili da su bili posebno predviđeni za Vukovar jer nisu, makar bi nam ne samo tamo itekako dobro došli... to su tenkovi koji do zaključenja tog posla s Kuvajćanima nisu napuštali krug tvornice Đuro Đaković gdje su završno sklopljeni (dakle nisu bili ni na bojištima kod Stare gradiške pa reparirani kako tvrdi Noor i na čemu sam temeljila svoje tvrdnje da TI tenkovi nisu prodani Kuvajtu)  čak ni kada je došla jaka ekipa iz tadašnje vojne policije JNA od kojih je jedan zapucao u zrak iz svog automatskog pištolja Škorpiona kako bi rastjerao radnike koji su okružili tenkove i nisu dopustili da ih vojna policija JNA preuzme...
..očito je riječ o nekom konkretnom poslu koji nama nije išao na ruku, a ja mislim da bi po tom pitanju trebalo vidjet koliki je utjecaj na taj posao imala tadašnja obavještajna zajednica na čelu sa Perkovićem i Manolićem koji je tada čini mi se čak bio i premijer.... (situacija za verbalni masakr moje malenkosti zbog nesigurnosti oko tog podatka) ..dakle, ako nekoga treba kriviti za to, onda je to taj famozni dvojac koji je imao sve obavještajne poluge u Hrvatskoj u svojim rukama...
..uostalom, koliko je loš bio Manolićev utjecaj vidi se i po tome što je upravo on naredio kao prvi čovjek obavještajnih službi da se Dedaković zatvori i brutalno premlati u Zagrebu pod optužbom rušenja ustavnog poretka, jer Mile nije htio odustati od prozivki da se utvrdi tko je kriv za pad Vukovara...
kada vidim tko je tada bio u vrhu države, mogu samo Bogu zahvaliti da smo se uopće izborili za tu državu i da samo uopće opstali na ovim prostorima...
i na kraju...mi nismo imali kapaciteta proizvesti veći broj tenkova M-84 u Đ. Đ. iz jednostavnog razloga jer su kod nas samo konačno slagani, a vitalni dijelovi su dolazili iz različitih država Jugoslavije, pa između ostalog i Srbije i Slovenije... ni Šenoa se ne bi postidio ovog mog rezimea..

e da, još što se Čermakovog ratnog profiterstva tiče ... čak ako su ga HDZ-ove vlasti i pokrivale, SDP je imao dva mandata da to ratno profiterstvo dokaže i sankcionira.. dakle?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/11/2016, 17:08

a gdje su mi danas gnječ, Noor i Evita.. jučer su skičali od sreće ko moji pajceki i kokoške kad ih hranim.. danas ništa.. muk.. pala tema da se ne vidi njihovo neznanje i moje poigravanje semantikom i sintagmama.. doduše treba imati sreće i naići na takve neznalice da bi užitak igranja bio što veći...

i da...nemam pojma o kakvim tenkovima kod Stare Gradiške Noor govori.. možda je bila riječ o Novoj Gradišci? na tom su nam bojištu itekako dobro došli tenkovi dok smo utvrđivali liniju nakon što se banjalučki korpus probio preko mosta u Staru Gradišku i to kroz diletantski postavljene prepreke na mostu, a taj most je ionako trebalo odmah srušiti jer se znalo kako je to očekivani glavni pravac proboja iz Banja Luke. ..to je bio kritičan trenutak, ali su Bogu hvala, Novska s jedne i Nova Gradiška s druge strane obranjene, a onda se i pred kraj godine odnosno baš u studenom krenulo i u hrpu malih ofenzivnih akcija što je do pred kraj godine dovelo do sloma njihovih položaja u zapadnoj Slavoniji...tu nam nisu mogli parirati, posebno ne u brojnosti ljudstva i motiviranosti za borbu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 15:35

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 33 Za-dom-spremni1-643x413
FACEBOOK PREPLAVILA PODRŠKA HOS-OVCU MARKUŠU: Branitelji masovno mijenjaju profilnu u grb HOS-a!

Upravo ovakva fotografija koja se nalazi iznad našeg teksta, postala je profilna fotografija velikog broja hrvatskih branitelja iz redova Tigrova, Gromova i ostalih brigada. Na fotografiji je grb HOS-a ubog čijih je isticanja oznaka od strane policije prekršajno prijavljen bivši pripadnik HOS-a – Damir Markuš.

>>> POLICIJA PRIJAVILA HEROJA HOS-A: Isticao ‘zabranjene oznake’, a pod njima se borio!

– Ne budite lijeni ili strašljivi, nije se ni Markuš susprezao 91. već je “zapalio” za Vukovar i to na Sajmište pod istom tom oznakom. Stavite ponosno HOS-ovu oznaku na profilnu – kazuje u svom statusu bivši pripadnik Žutih mrava.
Podsjetimo, Damir Markuš, bivši pripadnik HOS-a koji se, između ostalog, do zadnjeg dana borio na vukovarskom Sajmištu, dobio je prekršajnu prijavu zbog isticanja ‘zakonom zabranjenih oznaka’. Konkretno, riječ je o oznakama postrojbe HOS koje uz svoj grb imaju natpis Za dom spremni.
No, riječ o oznakama koje koristi Udruga HOS, a koje su priznate statutom te samim tim postale – zakonite.
Donositelji zakona i oni koji ga provode očigledno i sami krše taj zakon, pa je tu stavku nužno konkretizirati – ili je HOS znakovlje dozvoljeno ili nije!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/11/2016, 17:51

Ono..djeca bjeze iz drzave,a OVO bitno??? Suspect Suspect Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 14:11

bogomdani wrote:Ono..djeca bjeze iz drzave,a OVO bitno??? Suspect Suspect Suspect
djeca bježe iz države jer se država bavi svime osim djecom.. imam ih šestero i znam da bez veze i poznanstava ni jedno neće naći posao, ali kako nismo tip da bismo od Bože tražili da ih uhljebi neće naći ni posao...
međutim, nisu to tako nevažne teme – da jesu ne bi se ni frljić ni pernar bavili ideologijom na račun poreznih obveznika dok se za djecu nema novaca..
što se mene tiče stari hrvatski pozdrav „za dom spremni“ trebalo bi uvesti kao službeni pozdrav hrvatske vojske i samo jedna šačica onih koji će uvijek biti nezadovoljni time što Hrvatska postoji arlaukali bi do besvijesti ali na njih ne treba trošiti riječi.. osim što nas sramote u inozemstvu i rovare  protiv Hrvatske njima je potreban samo jedan poseban tretman... neka kaznena prijava, ukidanje saborskog imuniteta ili nešto treće...
uostalom – otud naslov teme... :)  
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 14:14

Za bijeg spremni s bezglavnikom naprijed u Njemačku!

Kak ti se ovaj đasvi?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2016, 14:20

“Zbog politike Vašeg oca koji se bezbroj puta sastajao s ratnim zločincem i širiteljem velikosrpske ideje Slobodanom Miloševićem i dogovarao podjelu Bosne, došlo je do besmislenog rata između HVO-a i Armije BiH, a koji je doveo do stradanja i patnje hrvatskog naroda u BiH”, rekao je jučer u Saboru zastupnik Živog zida Ivan Pernar Miroslavu Tuđmanu.
Tuđman je odmah upozorio predsjednika Sabora Božu Petrova kako Pernar krši zakone i Ustav Republike Hrvatske.
Nakon svih objeda i laži o agresiji i podjeli BiH koji su dolazili od nositelja hrvatske političke moći – kao što je bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, bivši predsjednik Mesić i drugi u Hrvatskom saboru – nakon nekoliko godina pojavila se osoba koja nekažnjeno širi te neistine i prima plaću na račun države o kojoj na isti način ne govore čak ni Vučić i Nikolić. Ipak, na neki način to je i dobro, jer se time raskrinkava tko je Ivan Pernar i njegova stranka Živi zid.
Hrvatski birači prije izbora nisu ništa znali o stavu Živog zida o ovim temema – o kojima je odavno sve rečeno, ne samo Ustavom RH, već i Deklaracijom o Domovinskom ratu i drugim aktima RH – pa se sada postavlja pitanje zašto je Živi zid šutio o tome u predizbornoj kampanji.

http://narod.hr/hrvatska/pernar-nastavlja-s-antihrvatskim-ispadima-tudman-dijelio-bosnu-s-milosevicem

tko je ovu budalu zaokružio na listiću??? ali on je dobro uhljebljeno dijete...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics