Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
a zasto ti stalno nju napadas..kad imalo stane na moju stranu?...ljubomora?..a kao nije ti stalo...Noor wrote:Eva wrote:Naravno, prije je bik, i to nepodojeni.Noor wrote:Eva wrote:Joj daj ne seri, natjeravate se po forumu ko klinci u osnovnoj. Ti nju za kečke, a ona tebi šljagu.
stvarno ne kužim gde ti ikaj od toga vidiš...pa nije sveta krava da mu ne smem reći kad laže...
Ja sam gledam i komentiram, znaš da se sa strane bolje vidi.
A kod vas vidim dosta sexualne privlačnosti s obje strane. A i biliste u danima ljubavi, Tito i Jovanka ovog foruma. Očito još ima žara.
eva moja...odi k optičaru.
preveć si pod njegovim utjecajem...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
Guest- Guest
..Noor wrote:vuksadinare wrote:tko se tuce taj se voli....Eva wrote:Joj daj ne seri, natjeravate se po forumu ko klinci u osnovnoj. Ti nju za kečke, a ona tebi šljagu.
nisi normalan i moreš ga jebat.
daj otkači više s tim kretenizmima.
o bokte,....ovo nisu istine
2015-09-08
ma, koji je tebi kurac? ako tko koga napada to eva napada mene, no ja to tak i ne shvaćam...pita me, a ja joj odgovorim...vuksadinare wrote:a zasto ti stalno nju napadas..kad imalo stane na moju stranu?...ljubomora?..a kao nije ti stalo...Noor wrote:Eva wrote:Naravno, prije je bik, i to nepodojeni.Noor wrote:Eva wrote:Joj daj ne seri, natjeravate se po forumu ko klinci u osnovnoj. Ti nju za kečke, a ona tebi šljagu.
stvarno ne kužim gde ti ikaj od toga vidiš...pa nije sveta krava da mu ne smem reći kad laže...
A kod vas vidim dosta sexualne privlačnosti s obje strane. A i biliste u danima ljubavi, Tito i Jovanka ovog foruma. Očito još ima žara.
a ovo zadnje nije ni za komentirati....bljuv
Guest- Guest
nemoj..budes kod drugog sumnje probudila....pa da ja onda budem opet kriv...Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
2015-09-08
pa ka'k te napala a'k je rekla da sam nepodojeni bik..dakle prije stala na tvoju stranu..ali histerija je histerija...Noor wrote:ma, koji je tebi kurac? ako tko koga napada to eva napada mene, no ja to tak i ne shvaćam...pita me, a ja joj odgovorim...vuksadinare wrote:a zasto ti stalno nju napadas..kad imalo stane na moju stranu?...ljubomora?..a kao nije ti stalo...Noor wrote:Eva wrote:Naravno, prije je bik, i to nepodojeni.Noor wrote:
2015-09-08
Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
ajd prestani više s vašim glupostima, daleko si od istine...
Guest- Guest
ne kriv je vlado hodalj... koji je na silu tražio da se u aktivno borbeno djelovanje ubaci 102. brigada koja u tom trenutku nije imala niti jedne sekunde bojevog iskustva, iako su linijski zapovjednici istog nagovarali da dogovori sa zapovjednikom ferenčakom da se njegova brigada raspodjeli i rasporedi u sunju, komarevo, polu, i mošćenicu a da ljudi iz sunje, komareva, mošćenice i pole idu zajedno sa specijalnom i gromovima.... jbg taj ferenčak se čak i uvrijedio jer se netko usudio posumnjati u boerbenu spremnost njegovih vojnika, iako je bilo očigledno da neš sa tom postrojbom ne štima, ako ništa po izjavama mnogih iz te postrojbe uoči početka akcije, plus što je sis morao nekog iznad obavjestiti da su imali bar 100 pojedinačnih napuštanja postrojbe u cilju izbjegavanja vojne obveze.... čitaj dezertiranja.... uglavnom bobetko tu nije bio niš odgovoran, niti linijski zapovjednici specijalne i gromova koji su sve zadatke obavili besprijekorno....Eva wrote:Taj Bobetko je kriv za ono uptapljanje na Kup ili sam nekaj zamijenila?
2015-08-08
vuksadinare wrote:pa ka'k te napala a'k je rekla da sam nepodojeni bik..dakle prije stala na tvoju stranu..ali histerija je histerija...Noor wrote:ma, koji je tebi kurac? ako tko koga napada to eva napada mene, no ja to tak i ne shvaćam...pita me, a ja joj odgovorim...vuksadinare wrote:a zasto ti stalno nju napadas..kad imalo stane na moju stranu?...ljubomora?..a kao nije ti stalo...Noor wrote:Eva wrote:
Naravno, prije je bik, i to nepodojeni.
da si bik...jesi
nek te podoji.
Guest- Guest
Nisam, ali dobro neću više. Već bute vi došli k pameti.Noor wrote:Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
ajd prestani više s vašim glupostima, daleko si od istine...
Guest- Guest
uuuuuu..ovo opako....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k te napala a'k je rekla da sam nepodojeni bik..dakle prije stala na tvoju stranu..ali histerija je histerija...Noor wrote:ma, koji je tebi kurac? ako tko koga napada to eva napada mene, no ja to tak i ne shvaćam...pita me, a ja joj odgovorim...vuksadinare wrote:a zasto ti stalno nju napadas..kad imalo stane na moju stranu?...ljubomora?..a kao nije ti stalo...Noor wrote:
da si bik...jesi
nek te podoji.
2015-09-08
tragicno iskustvo....michaellcmacha wrote:ne kriv je vlado hodalj... koji je na silu tražio da se u aktivno borbeno djelovanje ubaci 102. brigada koja u tom trenutku nije imala niti jedne sekunde bojevog iskustva, iako su linijski zapovjednici istog nagovarali da dogovori sa zapovjednikom ferenčakom da se njegova brigada raspodjeli i rasporedi u sunju, komarevo, polu, i mošćenicu a da ljudi iz sunje, komareva, mošćenice i pole idu zajedno sa specijalnom i gromovima.... jbg taj ferenčak se čak i uvrijedio jer se netko usudio posumnjati u boerbenu spremnost njegovih vojnika, iako je bilo očigledno da neš sa tom postrojbom ne štima, ako ništa po izjavama mnogih iz te postrojbe uoči početka akcije, plus što je sis morao nekog iznad obavjestiti da su imali bar 100 pojedinačnih napuštanja postrojbe u cilju izbjegavanja vojne obveze.... čitaj dezertiranja.... uglavnom bobetko tu nije bio niš odgovoran, niti linijski zapovjednici specijalne i gromova koji su sve zadatke obavili besprijekorno....Eva wrote:Taj Bobetko je kriv za ono uptapljanje na Kup ili sam nekaj zamijenila?
2015-09-08
vuksadinare wrote:nemoj..budes kod drugog sumnje probudila....pa da ja onda budem opet kriv...Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
pa tebe je ionak većina tu prokužila, koliko vidim...nema tu dvojbi.
Guest- Guest
ma naravno da su me prokuzili...ja sam zlocko....kurvis....i sto sve ne....Noor wrote:vuksadinare wrote:nemoj..budes kod drugog sumnje probudila....pa da ja onda budem opet kriv...Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
2015-09-08
Očito sam ih zamijenila, thx na pojašnjenju. A mislim da je Marčelo pisao da je on bio jedan od tih 100 koji su napustili postrojbu.michaellcmacha wrote:ne kriv je vlado hodalj... koji je na silu tražio da se u aktivno borbeno djelovanje ubaci 102. brigada koja u tom trenutku nije imala niti jedne sekunde bojevog iskustva, iako su linijski zapovjednici istog nagovarali da dogovori sa zapovjednikom ferenčakom da se njegova brigada raspodjeli i rasporedi u sunju, komarevo, polu, i mošćenicu a da ljudi iz sunje, komareva, mošćenice i pole idu zajedno sa specijalnom i gromovima.... jbg taj ferenčak se čak i uvrijedio jer se netko usudio posumnjati u boerbenu spremnost njegovih vojnika, iako je bilo očigledno da neš sa tom postrojbom ne štima, ako ništa po izjavama mnogih iz te postrojbe uoči početka akcije, plus što je sis morao nekog iznad obavjestiti da su imali bar 100 pojedinačnih napuštanja postrojbe u cilju izbjegavanja vojne obveze.... čitaj dezertiranja.... uglavnom bobetko tu nije bio niš odgovoran, niti linijski zapovjednici specijalne i gromova koji su sve zadatke obavili besprijekorno....Eva wrote:Taj Bobetko je kriv za ono uptapljanje na Kup ili sam nekaj zamijenila?
Guest- Guest
Opet se pikate:) uzmite si sobuNoor wrote:vuksadinare wrote:nemoj..budes kod drugog sumnje probudila....pa da ja onda budem opet kriv...Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
Guest- Guest
Eva wrote:Opet se pikate:) uzmite si sobuNoor wrote:vuksadinare wrote:nemoj..budes kod drugog sumnje probudila....pa da ja onda budem opet kriv...Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
zauzela si ju čekajuć da u nju uđe i yodica, al on ko da nekak neće
Guest- Guest
sve ok, ali pratim tvoje upise i nema boga da se složim sa tvrdnjom da je itko ikog izdao.... ako me je išta u životu boljelo, kao srce pred Uskrs, onda me je boljelo kad je pao Vukovar i kunem se svojim životom da smo mnogi htjeli čak i na silu ići, pogotovo mi koji smo bili mladi, ludi i bez prtljage.... pa moja stara je tih par dana posijedila, čak je molila jednog mog nadreženog s kojim smo si bili dobri i privatno da utječe na mene da ne bi slučajno na svoju ruku otišao za vukovar.....Noor wrote:ej, ej...miha, upadneš u pola...pa nisi odmah polovio što ga i zašto pitam.michaellcmacha wrote:kake su to gluposti noorka... jebiga sory al nemaš pojma... ja i još mnogi smo htjeli da nas se organizira kako bi išli u deblokadu vukovara međutim sjetim se dobro riječi tada jednog od najvećih hrvatskih vojskovođa janka, koji je rekao "dečki tu smo bitku izgubili, i nema smisla da izgubimo i vas par stotina prekaljenih ratnika.....da smo tada otišli za vukovar tko bi išao na Livanjsko polje braniti i obraniti split, poslije na maslenicu i obraniti zadar, poslije medak i potpuna konsolidacija gospićkog ratišta, i na kraju bljesak i oluja.... de mi noorka reci tko bi vodio vojsku u oslobađajuće VR operacije da su tada izginuli predrag, kundid, kruno, zlikač i još stotine i stotine ratnika, a koji bi sasvim sigurno izginuli..... nitko ništa i nikog nije izdao.... da smo imali duplo od onog što smo u tom trenutku imali išlo bi se u deblokadu... međutim nismo imali.... a te spike o tim tenkovima su već bezbroj puta izdrilane s ciljem omalovažavanja i obezvrijeđivanja sveukupnog jedinstvenog državnog postignuća, neovisno i o malverzacijama, i pljački pojedinaca, koje je nesumnjivo bilo... ne kaže se slučajno da je rat nekom rat a nekom brat....Noor wrote:vuksadinare wrote:poslusao je gensera ocito....no realno da li bi sa snagama tri puta manjim od srpskih..uspjeli deblokiratui vukovar?..vec prvi dan proboja izgubili smo par tenkova...a topnicke bitnice ostale su bez streljiva iz smjera vinkovaca kao podrska...nije bila ni dobra koordinacija među specijalnim snagama policije..gdje su specijalci iz varazdina i cakovca kod marinaca pretrpjeli osjetne gubitke...a zng iz smjera đakova i vinkovaca prikovan snaznom topnickom vatrom jna i cetnika...plus sto su s druge strane neke postrojbe jna i cetnika pokrenula napade na drugim smjerovima prema vinkovcima te su neka sela zauzela....i vinkovci su jos direktnije postali ugrozeniNoor wrote:
pa tim više, jel onda zato naredio Tusu povlačenje? da vukovar ostavi u okruženju i žrtvuje ili..što?
ma samo odgovori...jel je Tuđman naredbom o povlačenju (Tusu) izdao Vukovar, ostavivši ga u okruženju, na milost i nemilost četnicima i JNA?
da ili ne?
to je dio onoga o čemu sam ti već pričala...al, nema veze :) sjetit ćeš se.
2015-08-08
....norka...tvoja soba je prevec popunjena....
2015-09-08
Sramežljiv ja pa je naša veza diskretna.Noor wrote:Eva wrote:Opet se pikate:) uzmite si sobuNoor wrote:vuksadinare wrote:nemoj..budes kod drugog sumnje probudila....pa da ja onda budem opet kriv...Eva wrote:Ženska intuicija. AJde, pa nije to prva a ni posljednja svađa. Očito vam je slatko miriti se.
zauzela si ju čekajuć da u nju uđe i yodica, al on ko da nekak neće
Guest- Guest
evicka....to ti ona hoce rec da je bolji komad od tebe pa u njenoj sobi nikad nema lufta....
2015-09-08
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji