Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
“Zbog politike Vašeg oca koji se bezbroj puta sastajao s ratnim zločincem i širiteljem velikosrpske ideje Slobodanom Miloševićem i dogovarao podjelu Bosne, došlo je do besmislenog rata između HVO-a i Armije BiH, a koji je doveo do stradanja i patnje hrvatskog naroda u BiH”, rekao je jučer u Saboru zastupnik Živog zida Ivan Pernar Miroslavu Tuđmanu.
Tuđman je odmah upozorio predsjednika Sabora Božu Petrova kako Pernar krši zakone i Ustav Republike Hrvatske.
Nakon svih objeda i laži o agresiji i podjeli BiH koji su dolazili od nositelja hrvatske političke moći – kao što je bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, bivši predsjednik Mesić i drugi u Hrvatskom saboru – nakon nekoliko godina pojavila se osoba koja nekažnjeno širi te neistine i prima plaću na račun države o kojoj na isti način ne govore čak ni Vučić i Nikolić. Ipak, na neki način to je i dobro, jer se time raskrinkava tko je Ivan Pernar i njegova stranka Živi zid.
Hrvatski birači prije izbora nisu ništa znali o stavu Živog zida o ovim temema – o kojima je odavno sve rečeno, ne samo Ustavom RH, već i Deklaracijom o Domovinskom ratu i drugim aktima RH – pa se sada postavlja pitanje zašto je Živi zid šutio o tome u predizbornoj kampanji.
http://narod.hr/hrvatska/pernar-nastavlja-s-antihrvatskim-ispadima-tudman-dijelio-bosnu-s-milosevicem
tko je ovu budalu zaokružio na listiću??? ali on je dobro uhljebljeno dijete...
Tuđman je odmah upozorio predsjednika Sabora Božu Petrova kako Pernar krši zakone i Ustav Republike Hrvatske.
Nakon svih objeda i laži o agresiji i podjeli BiH koji su dolazili od nositelja hrvatske političke moći – kao što je bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić, bivši predsjednik Mesić i drugi u Hrvatskom saboru – nakon nekoliko godina pojavila se osoba koja nekažnjeno širi te neistine i prima plaću na račun države o kojoj na isti način ne govore čak ni Vučić i Nikolić. Ipak, na neki način to je i dobro, jer se time raskrinkava tko je Ivan Pernar i njegova stranka Živi zid.
Hrvatski birači prije izbora nisu ništa znali o stavu Živog zida o ovim temema – o kojima je odavno sve rečeno, ne samo Ustavom RH, već i Deklaracijom o Domovinskom ratu i drugim aktima RH – pa se sada postavlja pitanje zašto je Živi zid šutio o tome u predizbornoj kampanji.
http://narod.hr/hrvatska/pernar-nastavlja-s-antihrvatskim-ispadima-tudman-dijelio-bosnu-s-milosevicem
tko je ovu budalu zaokružio na listiću??? ali on je dobro uhljebljeno dijete...
Guest- Guest
Joda, Miha, Provocator i možda još tko s foruma, ali sam sam ovu trojicu zapamtila.
Guest- Guest
cijeli stadion skandira... to bije srce hrvatskog naroda za svoj dom.. dok god mu se to brani nema mira i prosperiteta u Hrvatskoj
Guest- Guest
metilda wrote:djeca bježe iz države jer se država bavi svime osim djecom.. imam ih šestero i znam da bez veze i poznanstava ni jedno neće naći posao, ali kako nismo tip da bismo od Bože tražili da ih uhljebi neće naći ni posao...bogomdani wrote:Ono..djeca bjeze iz drzave,a OVO bitno???
međutim, nisu to tako nevažne teme – da jesu ne bi se ni frljić ni pernar bavili ideologijom na račun poreznih obveznika dok se za djecu nema novaca..
što se mene tiče stari hrvatski pozdrav „za dom spremni“ trebalo bi uvesti kao službeni pozdrav hrvatske vojske i samo jedna šačica onih koji će uvijek biti nezadovoljni time što Hrvatska postoji arlaukali bi do besvijesti ali na njih ne treba trošiti riječi.. osim što nas sramote u inozemstvu i rovare protiv Hrvatske njima je potreban samo jedan poseban tretman... neka kaznena prijava, ukidanje saborskog imuniteta ili nešto treće...
uostalom – otud naslov teme...
hrvatska vojska ima svoje prelijepe pozdrave..."Domovini vjeran" i "Pozdrav domovini"
a ti ruj ko vepar i dalje....badava ti je
Guest- Guest
Kolokan je poslije kazal da nije tako mislio.metilda wrote:
cijeli stadion skandira... to bije srce hrvatskog naroda za svoj dom.. dok god mu se to brani nema mira i prosperiteta u Hrvatskoj
Guest- Guest
metilda wrote:
Mislim da tvojoj RH-NDH prosperitet koči to što nema ustaških konc-logora. Ja sam siguran da kad bi vi ustaše ponovo stavili u pogon konc logore, da bi BPD u RH-NDH skočio do stratosfere.
Guest- Guest
Noor wrote:
hrvatska vojska ima svoje prelijepe pozdrave..."Domovini vjeran" i "Pozdrav domovini"
ja to vas troje hranim - još niste shvatili?
Guest- Guest
Ti si onda žena za cirkus, žena s tri sise. Majka, Rvatica, hraniteljica. Markića je palametilda wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:
nije to draga, nego nemaš pojma da naša vojska ima tako lijepe pozdrave...da te to istinski zanima, znala bi :)
imaš puno djece, čestitam..lijepo je to, nek su svi od reda živi i zdravi
koliko od njih je bilo ili je hrvatski vojnik?
Guest- Guest
...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
Guest- Guest
od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
2015-09-08
vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
pa neki pozavršavali faxeve, svaka čast, ljudi su to
Guest- Guest
koliko mi ej poznato danas se ide dragovoljno u HV....
2015-09-08
samo za tebe vuče - imali su 1,2,3 i 4 godine kad su otišli u izbjeglištvo nakon što su krmače bačene na Metković...vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
Guest- Guest
Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
Guest- Guest
Auuuu...ti bas nisi gubila vreme...metilda wrote:samo za tebe vuče - imali su 1,2,3 i 4 godine kad su otišli u izbjeglištvo nakon što su krmače bačene na Metković...vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
vuksadinare wrote:koliko mi ej poznato danas se ide dragovoljno u HV....
pa, zato i pitam, da je obavezno, svi i išli, ko nekad
mada..i onda se izvlačilo koje kako
Last edited by Noor on 24/11/2016, 14:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
2015-09-08
vuksadinare wrote:..jesi sigurna da su bas metildini domoljubi na taj nacin na koji ti aludiras...mozda su liberali,ljevicari..Eva wrote:Nisu,referira se na to da za domoljube nema premladih. Premlad ne postoji u njihovu vokabularu.vuksadinare wrote:od kud znas da nisu'..da li ej metilda ti rekla koliko godina imajuEva wrote:Nisu, i HDZ mladež su išla na ratišta.vuksadinare wrote:...mozda su premali da bi bili hrvatski vojnici
a šta ljevičar ne može biti domoljub? vojnik? kakve su to gluposti?
Guest- Guest
evo recimo ona braća šimleša od kojih je jedan stariji voditelj na htv..a drugi je liberalni i lijevi aktivist..i ovaj stariji je isto..otac im je desnicar
2015-09-08
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji