ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 31 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 21/11/2016, 13:11

vuksadinare wrote:
Eva wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:
vuksadinare wrote:
..ma pusti je..ako joj je tako milo oslovljavati me tko sam joj ja da branim..ne ljutim se vise..neka nastavi..
Opet nevolje u raju? Kaj još niš od pomirbenog sexa?
....ne bi se stel mesati.... ;)
A jeste klinci Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 31 1f602
...zapela....pa zapela...bujezis a ne mozes utec.... :D
Bježiš natrške. lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 31 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by michaellcmacha 21/11/2016, 13:13

Eva wrote:Hehe, Tuđman i njegovi deca i unuci? Di su oni bili 1991?
gdje si ti bila i tvoj ćaća.... šta jedeš ono što nije za jest....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 13:13

Eva wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:
vuksadinare wrote:
Eva wrote:
Opet nevolje u raju? Kaj još niš od pomirbenog sexa?
....ne bi se stel mesati.... ;)
A jeste klinci Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 31 1f602
...zapela....pa zapela...bujezis a ne mozes utec.... :D
Bježiš natrške. lol!
ne mos utec i gotovo....bolje onda da najebem..valjda ce joj dosaditi... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 21/11/2016, 13:15

Noor wrote:
vuksadinare wrote:
nista ne izmisljam poslusaj dedakovica i jastreba i blagu zadru..a tuđman je mogao narediti da se povuce zng koji ej krenuo u proboj jer oni nisu spadali pod zapovjednistvo vukovara

pa tim više, jel onda zato naredio Tusu povlačenje? da vukovar ostavi u okruženju i žrtvuje ili..što?
ma nije im bilo pomoći, svi bi poginuli koji bi im otišli pomoći.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/11/2016, 13:15

vuksadinare wrote:...ma joj to se sad svako pere na svoj nacin....jednostavno da je tuđman izdao vukovar ne bi ni naredio proboj...kao sto je naredio da se hv povuce iz posavine....jednostavno u prvom danu proboja nije islo po planu...isto kao i proboj prema glini negdje u isto vrijeme pa je zbog ne-kordinacije i u povlacenju utopilo se dosta branitelja u kupi..u isto vrijeme hrvatske snage vrsile su tri akcije istovremeno..proboj prema vukovaru,proboj prema glini i pocetak akcije otkos-10....te pojacavanje obrane novske jer je neprijatelj navaljivao zestoko prema novskoj i teske bitke su se vodile na podrucju novske i nove gradiske
vihor je pokrenut 12.12.1991

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:16

Joj daj ne seri, natjeravate se po forumu ko klinci u osnovnoj. Ti nju za kečke, a ona tebi šljagu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:17

michaellcmacha wrote:
Eva wrote:Hehe, Tuđman i njegovi deca i unuci? Di su oni bili 1991?
gdje si ti bila i tvoj ćaća.... šta jedeš ono što nije za jest....
Pa mi nismo domoljubi nego 5. kolona. Ali, otac svih Hrvata i deda dvojice Srbina, morao je više, jače i bolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/11/2016, 13:18

jastreb wrote: Za VU neću reći niš. Jer ne znam,ali neka mi niko ne proturiječi kad kažem da je prodana Posavina.
pa ne znaš ni za posavinu.... tad si još bio pod maminim skutima....;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 13:18

kaja wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
nista ne izmisljam poslusaj dedakovica i jastreba i blagu zadru..a tuđman je mogao narediti da se povuce zng koji ej krenuo u proboj jer oni nisu spadali pod zapovjednistvo vukovara

pa tim više, jel onda zato naredio Tusu povlačenje? da vukovar ostavi u okruženju i žrtvuje ili..što?
ne mo's objasniti..izdaja pa izdaja...omjer tenkova samo u toj bici deset naspram jedan onog trenutka u korist jna i srba..a da en govvorim o drugim segmentima sad..topnistvo,ljudstvo,streljivo..plus sto se istovremeno odvijala oslobodilacka akcija u zapadnoj slavoniji,teske borbe za novsku,novu gradisku...srpska ofanziva na podrucju otocca...proboj tenkova iz logorista kraj karlovca...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:18

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:

poslusao je gensera ocito....no realno da li bi sa snagama tri puta manjim od srpskih..uspjeli deblokiratui vukovar?..vec prvi dan proboja izgubili smo par tenkova...a topnicke bitnice ostale su bez streljiva iz smjera vinkovaca kao podrska...nije bila ni dobra koordinacija među specijalnim snagama policije..gdje su specijalci iz varazdina i cakovca kod marinaca pretrpjeli osjetne gubitke...a zng iz smjera đakova i vinkovaca prikovan snaznom topnickom vatrom jna i cetnika...plus sto su s druge strane neke postrojbe jna i cetnika pokrenula napade na drugim smjerovima prema vinkovcima te su neka sela zauzela....i vinkovci su jos direktnije postali ugrozeni

ma samo odgovori...jel je Tuđman naredbom o povlačenju (Tusu) izdao Vukovar, ostavivši ga u okruženju, na milost i nemilost četnicima i JNA?
da ili ne?
kake su to gluposti noorka... jebiga sory al nemaš pojma... ja i još mnogi smo htjeli da nas se organizira kako bi išli u deblokadu vukovara međutim sjetim se dobro riječi tada jednog od najvećih hrvatskih vojskovođa janka, koji je rekao "dečki tu smo bitku izgubili, i nema smisla da izgubimo i vas par stotina prekaljenih ratnika.....da smo tada otišli za vukovar tko bi išao na Livanjsko polje braniti i obraniti split, poslije na maslenicu i obraniti zadar, poslije medak i potpuna konsolidacija gospićkog ratišta, i na kraju bljesak i oluja.... de mi noorka reci tko bi vodio vojsku u oslobađajuće VR operacije da su tada izginuli predrag, kundid, kruno, zlikač i još stotine i stotine ratnika, a koji bi sasvim sigurno izginuli..... nitko ništa i nikog nije izdao.... da smo imali duplo od onog što smo u tom trenutku imali išlo bi se u deblokadu... međutim nismo imali.... a te spike o tim tenkovima su već bezbroj puta izdrilane s ciljem omalovažavanja i obezvrijeđivanja sveukupnog jedinstvenog državnog postignuća, neovisno i o malverzacijama, i pljački pojedinaca, koje je nesumnjivo bilo... ne kaže se slučajno da je rat nekom rat a nekom brat....
ej, ej...miha, upadneš u pola...pa nisi odmah polovio što ga i zašto pitam.
to je dio onoga o čemu sam ti već pričala...al, nema veze :) sjetit ćeš se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:21

Eva wrote:Joj daj ne seri, natjeravate se po forumu ko klinci u osnovnoj. Ti nju za kečke, a ona tebi šljagu.

stvarno ne kužim gde ti ikaj od toga vidiš...pa nije sveta krava da mu ne smem reći kad laže...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 13:22

Noor wrote:
Eva wrote:Joj daj ne seri, natjeravate se po forumu ko klinci u osnovnoj. Ti nju za kečke, a ona tebi šljagu.

stvarno ne kužim gde ti ikaj od toga vidiš...pa nije  sveta krava da mu ne smem reći kad laže...
a ti istinu zboris..?...pa dignes nos...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:23

vuksadinare wrote:
kaja wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:

ne mo's objasniti..izdaja pa izdaja...omjer tenkova samo u toj bici deset naspram jedan onog trenutka u korist jna i srba..a da en govvorim o drugim segmentima sad..topnistvo,ljudstvo,streljivo..plus sto se istovremeno odvijala oslobodilacka akcija u zapadnoj slavoniji,teske borbe za novsku,novu gradisku...srpska ofanziva na podrucju otocca...proboj tenkova iz logorista kraj karlovca...

čuj, ti sad sereš malo drugu priču, a svojevremeno nije bilo to od tebe za čuti...tak da bolje šuti.
evo, ja ne bum dalje, da te ne zemu na zub.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 13:23

Noor wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:

čuj, ti sad sereš malo drugu priču, a svojevremeno nije bilo to od tebe za čuti...tak da bolje šuti.
evo, ja ne bum dalje, da te ne zemu na zub.
ja nikad nisam rekao da je vukovar izdan....nek se proceslja po arhivi..posavina je druga prica...tu sam rekao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 13:25

tko se tuce taj se voli.... lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/11/2016, 13:26

Noor wrote:
vuksadinare wrote:..po meni je bila greska sa ovimprobojem prema vukovaru..tj bila je zakasnjela....trebalo se to ranije napraviti naprimjer puno bolje organizirat obranu marinaca koji su povezivali vukovar,bogdanovce sa vinkovcima i slobodnim teritorijem...trebalo je ojacati koridor prema vukovaru prije nego sto je presjecen...a presjecen je vise naivnoscu i nemarnoscu narocito kod marinaca....kasno je nesto organizirati kad su se vec slile ogromne srpske snage na tom podrucju..bilo je debelo propusta u organizaciji ne vukovara i bogdanovaca vec okolnih mjesta koji su cinili ili terbale ciniti zajednicki prsten obrane...vukovara...neka mjesta oko vukovara i vinkovaca su saptom padala a da nisu znacajniji otpor pruzili..da su se organizirali kako treba makar kasnije i pala ali u borbi vezivali bi na sebe znacajnije snage jna i cetnike a olaksale koliko toliko vukovaru..sve ima svoje...i sve nosi svoje..lako je sad pametovati

tema je prodaja tenkova, ponavljam ti...ne vukovar.
što konkretno znamo o tom slučaju i iz kojih izvora.... ima li igdje ikakav podatak iz naših arhiva u vezi istog ili smo osuđeni da "vjerujemo" Ivanoviću... koji btw nije bio nikakav vrhunski stručnjak za oklop....ok bio je te struke ali niš posebno.... ponajveći stručnjaci za oklop su bili tadašnji pukovnici iztok kočevar i mile drakulić....ja ih u mladenu stojanoviću imao prilike upoznati svu trojicu.... i đuru rajlića
također pukovnika.... i vladu topića opet još jedan pukovnik....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:26

vuksadinare wrote:
tko se tuce taj se voli.... lol!

nisi normalan i moreš ga jebat.
daj otkači više s tim kretenizmima.

o bokte,....ovo nisu istine
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:28

Noor wrote:

stvarno ne kužim gde ti ikaj od toga vidiš...pa nije  sveta krava da mu ne smem reći kad laže...
Naravno, prije je bik, i to nepodojeni. pirat
Ja sam gledam i komentiram, znaš da se sa strane bolje vidi.
A kod vas vidim dosta sexualne privlačnosti s obje strane.  A i biliste u danima ljubavi, Tito i Jovanka ovog foruma. Očito još ima žara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:30

michaellcmacha wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:..po meni je bila greska sa ovimprobojem prema vukovaru..tj bila je zakasnjela....trebalo se to ranije napraviti naprimjer puno bolje organizirat obranu marinaca koji su povezivali vukovar,bogdanovce sa vinkovcima i slobodnim teritorijem...trebalo je ojacati koridor prema vukovaru prije nego sto je presjecen...a presjecen je vise naivnoscu i nemarnoscu narocito kod marinaca....kasno je nesto organizirati kad su se vec slile ogromne srpske snage na tom podrucju..bilo je debelo propusta u organizaciji ne vukovara i bogdanovaca vec okolnih mjesta koji su cinili ili terbale ciniti zajednicki prsten obrane...vukovara...neka mjesta oko vukovara i vinkovaca su saptom padala a da nisu znacajniji otpor pruzili..da su se organizirali kako treba makar kasnije i pala ali u borbi vezivali bi na sebe znacajnije snage jna i cetnike a olaksale koliko toliko vukovaru..sve ima svoje...i sve nosi svoje..lako je sad pametovati

tema je prodaja tenkova, ponavljam ti...ne vukovar.
što konkretno znamo o tom slučaju i iz kojih izvora.... ima li igdje ikakav podatak iz naših arhiva u vezi istog ili smo osuđeni da "vjerujemo" Ivanoviću... koji btw nije bio nikakav vrhunski stručnjak za oklop....ok bio je te struke ali niš posebno.... ponajveći stručnjaci za oklop su bili tadašnji pukovnici iztok kočevar i mile drakulić....ja ih u mladenu stojanoviću imao prilike upoznati svu trojicu.... i đuru rajlića
također pukovnika.... i vladu topića opet još jedan pukovnik....

pitaš mene? ja sam pronađene linkove stavila na raspravu....kontra njih nije nitko stavio ni jedan.
ali, rado bih da ih netko demantira i da to stvarno nije bila istina.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/11/2016, 13:30

Eva wrote:
Noor wrote:

A kod vas vidim dosta sexualne privlačnosti s obje strane.  A i biliste u danima ljubavi, Tito i Jovanka ovog foruma. Očito još ima žara.

eva moja...odi k optičaru.
preveć si pod njegovim utjecajem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/11/2016, 13:32

Noor wrote:
Eva wrote:
Noor wrote:

eva moja...odi k optičaru.
preveć si pod njegovim utjecajem...
a zasto ti stalno nju napadas..kad imalo stane na moju stranu?...ljubomora?..a kao nije ti stalo... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics