Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
pa i treba da te boli kurac za jednog zločinca koji se provuko ispod letvice.... meni se smuči na samu pomisao kolikima je taj bezlik ljudima zlo nanio kao oružnik.... i prosto je nevjerojatnoda si promakao oštrom oku jednog srvenkastog koji također ne mre smisliti potomke ustaških koljača nebitno jesu li klali putom ili na dogovorenom mjestu za klanje....;)
Mossad je Provu provjerio i sve je benigno. Kaj ti brineš židovsku brigu dok ti četnici i po Jebanovini sranja delaju.michaellcmacha wrote:pa je krivo mi je kako ne bi bilo dok je moj ratovao sa čejenima, njegov je maltretirao tvoju užu i širu rodbinu, a kako vidimo to tebi baš nešto i ne pada teško... bit će da i ti dijeliš provin stav i da te boli curac što je on onomad sudjelovo u pravljenju sapuna i užadi od tvoje svojte....Eva wrote:Miha je ljubomoran jer je tvoj deda bil njegovom nadređen i slal ga po šibice. Sitna duša jalna.provocator wrote:Pa da mi je djed bio i sam Hitler kakve to veze ima? Ja sam ja a on je bio on... Što bi sad neki Njemac kojem je otac, djed ili pradjed bio nacist morao čkomiti i ne biti ljevičar, socijalist ili komunist? Daj ne blebeći. Isto vrijedi za Talijane ili npr. Francuze.
Guest- Guest
Eugen Pusić bio je sudac ustaškoga priekoga suda, u komunizmu akademik. Pa ti vidi koliko to s krvavim rukama drži vodu.provocator wrote:Da je okrvavio ruke onda zasigurno ne bi dočekao mirovinu u bivšoj državi a dočekao ju je.
eto ga na opet opravdava svog koljača..... ;) nije krv voda... ;))))Regoč wrote:Eugen Pusić bio je sudac ustaškoga priekoga suda, u komunizmu akademik. Pa ti vidi koliko to s krvavim rukama drži vodu.provocator wrote:Da je okrvavio ruke onda zasigurno ne bi dočekao mirovinu u bivšoj državi a dočekao ju je.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Neoborivi "antifašistički" argument. Ajd ti budi žensko pa skuvaj ručak i spremi kuću dok muž zarađuje.Eva wrote:Blablablablabla, budi muško ne cvili po forumu.
Ja sam se dobro udala pa imam bedinericu.Regoč wrote:Neoborivi "antifašistički" argument. Ajd ti budi žensko pa skuvaj ručak i spremi kuću dok muž zarađuje.Eva wrote:Blablablablabla, budi muško ne cvili po forumu.
Guest- Guest
A jadan ti.michaellcmacha wrote:
kod prove je to više nego očito, idealistički plače nad sudbinama miliona fiktivnih proletera u koje gle čuda nikad sam sebe nije svrstao, a i kako bi kad se njihove sudbine njega osobno ne dotiču jer je njemu kakti sve ovo vrijeme dobro i predobro (bokteebo on ko da je bradom a onda i glavurdom sam karl marx). kad mu partija i rošavi vođa zastrane, istina i Bog to je bilo vrlo rijetko on im onda pod fol jebe sve po spisku i zaziva OcadozlabogaTitu, koji bi da je kojim slučajem živ riješio sve naše probleme, a kojih naravno u njegovo vrijeme nije ni bilo bar ne za provokatorovu ustaško oružničku obitelj tj. onaj dio njegove obitelji koja se za vrijeme rata bavila planiranjem i prijevozom srba cigana i židova do elitnih turističkih destinacija po nekim otocima s početka, kasnije do save na nekakva mesarska takmičenja.... kolko ono rekoše da je tih nesrećnika skončalo onomad 700 000 - 1 000 000, ako ne i više... jebote kak prpvokator uopće može spavati sa spoznajom da su i neki njegovi članovi obitelji sudjelovali u zločinačkom planu i naumu u sklopu zločinačke družine koja je pobila tolike ljude.... pa može kak ne bi mogo baš je sinoć reko da ga boli curac što je njegov djed sudjelovao u jednom od najvećih zločina u povijesti.... jer on sa tim kao njegov unuk nema ništa, a i on ta djedova SRANJA, svi smo svjedoci, osuđuje, a za pretpostaviti da će sad još više kad je objelodanio tu njegovu zločinačku narav, koju je ipak, s obzirom da krv nije voda, pokušao relativizirati misleći da ljudi ovdje na formu ne znaju što i tko su bili oružnici u NDH....
Vidiš druže moj nekada su postojali kršćanski socijalisti. Pisao sam na onom "umrlom" forumu o njima. Mahom su to bili dobrostojeći ljudi, vrhunski intelektualci. Oni su bili ti koji su se protivili izrabljivanju radničke klase i djece koju su kapitalisti bezobzirno zlorabili za stjecanje profita. Feudalizam nisu rušili i srušili neuki seljaci kojima su popovi držali mise na latinskom... Opet su ključnu ulogu odigrali bogati i intelektualci. Dobro, ti (i tebi slični) to ne znaš i ne čudi me.
Još uvijek smo, 150 godina nakon Marxovog "Kapitala", u epohi kapitalističkih revolucija, a ne komunističkih. Prilagodi se, ili umri. Postani netko drugi, da bi ostao isti. Treba se suočiti sa svojim strahovima, dapače sa svojom tjeskobom, sa užasom negacije, da bi se kroz njih prošlo na suprotnu stranu, sačuvalo svoj identitet promijenivši ga, i prosperiralo u svijetu gdje stalna samo mjena jest.
okreni se ka budućnosti... reći će ti drugarica ewa... i prikrij svoju tmurnu prošlost... ;)provocator wrote:A jadan ti.michaellcmacha wrote:
kod prove je to više nego očito, idealistički plače nad sudbinama miliona fiktivnih proletera u koje gle čuda nikad sam sebe nije svrstao, a i kako bi kad se njihove sudbine njega osobno ne dotiču jer je njemu kakti sve ovo vrijeme dobro i predobro (bokteebo on ko da je bradom a onda i glavurdom sam karl marx). kad mu partija i rošavi vođa zastrane, istina i Bog to je bilo vrlo rijetko on im onda pod fol jebe sve po spisku i zaziva OcadozlabogaTitu, koji bi da je kojim slučajem živ riješio sve naše probleme, a kojih naravno u njegovo vrijeme nije ni bilo bar ne za provokatorovu ustaško oružničku obitelj tj. onaj dio njegove obitelji koja se za vrijeme rata bavila planiranjem i prijevozom srba cigana i židova do elitnih turističkih destinacija po nekim otocima s početka, kasnije do save na nekakva mesarska takmičenja.... kolko ono rekoše da je tih nesrećnika skončalo onomad 700 000 - 1 000 000, ako ne i više... jebote kak prpvokator uopće može spavati sa spoznajom da su i neki njegovi članovi obitelji sudjelovali u zločinačkom planu i naumu u sklopu zločinačke družine koja je pobila tolike ljude.... pa može kak ne bi mogo baš je sinoć reko da ga boli curac što je njegov djed sudjelovao u jednom od najvećih zločina u povijesti.... jer on sa tim kao njegov unuk nema ništa, a i on ta djedova SRANJA, svi smo svjedoci, osuđuje, a za pretpostaviti da će sad još više kad je objelodanio tu njegovu zločinačku narav, koju je ipak, s obzirom da krv nije voda, pokušao relativizirati misleći da ljudi ovdje na formu ne znaju što i tko su bili oružnici u NDH....
Vidiš druže moj nekada su postojali kršćanski socijalisti. Pisao sam na onom "umrlom" forumu o njima. Mahom su to bili dobrostojeći ljudi, vrhunski intelektualci. Oni su bili ti koji su se protivili izrabljivanju radničke klase i djece koju su kapitalisti bezobzirno zlorabili za stjecanje profita. Feudalizam nisu rušili i srušili neuki seljaci kojima su popovi držali mise na latinskom... Opet su ključnu ulogu odigrali bogati i intelektualci. Dobro, ti (i tebi slični) to ne znaš i ne čudi me.
Još uvijek smo, 150 godina nakon Marxovog "Kapitala", u epohi kapitalističkih revolucija, a ne komunističkih. Prilagodi se, ili umri. Postani netko drugi, da bi ostao isti. Treba se suočiti sa svojim strahovima, dapače sa svojom tjeskobom, sa užasom negacije, da bi se kroz njih prošlo na suprotnu stranu, sačuvalo svoj identitet promijenivši ga, i prosperiralo u svijetu gdje stalna samo mjena jest.
2015-08-08
O kakvoj mojoj tmurnoj prošlosti zboriš, jadniče?michaellcmacha wrote:okreni se ka budućnosti... reći će ti drugarica ewa... i prikrij svoju tmurnu prošlost... ;)provocator wrote:michaellcmacha wrote:
Kaj si malo betežen, kak bi rekli Zagorci.
Osvrni se malo oko sebe i sagledaj istinu... Tijekom posljednjih nekoliko generacija dogodila se revolucionarna promjena u odnosu među spolovima, a da sufražetkinje i feministice nikog nisu izrešetale kalašnjikovima, poslale na giljotinu ili u gulag.
A, još jedan od onih beskorisnih životah.Eva wrote:Ja sam se dobro udala pa imam bedinericu.Regoč wrote:Neoborivi "antifašistički" argument. Ajd ti budi žensko pa skuvaj ručak i spremi kuću dok muž zarađuje.Eva wrote:Blablablablabla, budi muško ne cvili po forumu.
zločinačka ti je povijest genetski si sljednik jednog od sudionika najvećih zločina u povijesti i da prošlost ti je tmurna i to da se teško može i opisat...provocator wrote:O kakvoj mojoj tmurnoj prošlosti zboriš, jadniče?michaellcmacha wrote:okreni se ka budućnosti... reći će ti drugarica ewa... i prikrij svoju tmurnu prošlost... ;)provocator wrote:michaellcmacha wrote:
Kaj si malo betežen, kak bi rekli Zagorci.
Osvrni se malo oko sebe i sagledaj istinu... Tijekom posljednjih nekoliko generacija dogodila se revolucionarna promjena u odnosu među spolovima, a da sufražetkinje i feministice nikog nisu izrešetale kalašnjikovima, poslale na giljotinu ili u gulag.
2015-08-08
Provo, građanstvo nije srušilo feudalizam da bi seljacima bilo bolje, nego da oni (kapitalisti) mogu izrabljivati umjesto plemstva. Nemoj idealizirati. Tako je i Tito srušio Karađorđeviće da useli u Bieli dvor, a Kapović bi se rado ubacio u Kulmerove dvore.
Ma jašta!michaellcmacha wrote:zločinačka ti je povijest genetski si sljednik jednog od sudionika najvećih zločina u povijesti i da prošlost ti je tmurna i to da se teško može i opisat...provocator wrote:michaellcmacha wrote:provocator wrote:michaellcmacha wrote:
Čovječe pazi
da ne ideš malen
ispod zvijezda!
Pusti
da cijelog tebe prođe
blaga svjetlost zvijezda!
Da ni za čim ne žališ
kad se budeš zadnjim pogledima
rastajo od zvijezda!
Na svom koncu
mjesto u prah
prijeđi sav u zvijezde!
Provo, "otčevi ima zobaše kiselo grožđe, a sinovima zubi trnu".
Ma da... I kršćanski socijalisti su spašavali djecu valjda zato da bi ih svećenici mogli jebati u guzicu. de ne seri kada pojma o pojmu nemaš.Regoč wrote:Provo, građanstvo nije srušilo feudalizam da bi seljacima bilo bolje, nego da oni (kapitalisti) mogu izrabljivati umjesto plemstva. Nemoj idealizirati. Tako je i Tito srušio Karađorđeviće da useli u Bieli dvor, a Kapović bi se rado ubacio u Kulmerove dvore.
Šuti... Pametniji si.
ma ok tebi je smiješno... pitaj srbe, židove i cigane ako ima koji živi potomak jel njima smiješno to što je tvoj djed bio oružnik i što im je roditelje sprovodio na klanje... nekako sam uvjerenja da im sad u ovom svjetlu baš i nisi mio i drag... ;)provocator wrote:Ma jašta!michaellcmacha wrote:zločinačka ti je povijest genetski si sljednik jednog od sudionika najvećih zločina u povijesti i da prošlost ti je tmurna i to da se teško može i opisat...provocator wrote:michaellcmacha wrote:provocator wrote:
Čovječe pazi
da ne ideš malen
ispod zvijezda!
Pusti
da cijelog tebe prođe
blaga svjetlost zvijezda!
Da ni za čim ne žališ
kad se budeš zadnjim pogledima
rastajo od zvijezda!
Na svom koncu
mjesto u prah
prijeđi sav u zvijezde!
2015-08-08
bitno je da ti znaš da oružnici baš i nisu bili neki zločesti likovi... oni su samo bili policajci i vodili su brigu o redu i disciplini... aj marš stoko, jebo te ko te otelio....provocator wrote:Ma da... I kršćanski socijalisti su spašavali djecu valjda zato da bi ih svećenici mogli jebati u guzicu. de ne seri kada pojma o pojmu nemaš.Regoč wrote:Provo, građanstvo nije srušilo feudalizam da bi seljacima bilo bolje, nego da oni (kapitalisti) mogu izrabljivati umjesto plemstva. Nemoj idealizirati. Tako je i Tito srušio Karađorđeviće da useli u Bieli dvor, a Kapović bi se rado ubacio u Kulmerove dvore.
Šuti... Pametniji si.
2015-08-08
Ajd Miha, ne diraj majku, nije ništa kriva.
Koji si ti umišljeni kreten. Jesi stvarno toliko naivan da vjeruješ kako je buržoazija rušila feudalizam radi seljakah, a ne radi sebe? Idiote!provocator wrote:Ma da... I kršćanski socijalisti su spašavali djecu valjda zato da bi ih svećenici mogli jebati u guzicu. de ne seri kada pojma o pojmu nemaš.Regoč wrote:Provo, građanstvo nije srušilo feudalizam da bi seljacima bilo bolje, nego da oni (kapitalisti) mogu izrabljivati umjesto plemstva. Nemoj idealizirati. Tako je i Tito srušio Karađorđeviće da useli u Bieli dvor, a Kapović bi se rado ubacio u Kulmerove dvore.
Šuti... Pametniji si.
za mene je sve ustaško krivo, ja se ravnam po ewinom naputku...pun mi je kurac ove perfidne bande.... sve bih dao da su mi takvog ološa pridodali bar na jedan teren il za jedan fajt....Regoč wrote:Ajd Miha, ne diraj majku, nije ništa kriva.
2015-08-08
razalatio bih majmuna na sastavne dijelove....prokleo bi dan kad mu je palo na pamet pljuvati po hrvatskoj i hrvatima, smeće jedno prikriveno ustaško...u onom najpoganijem smislu...
2015-08-08
Ha,ha,ha... Ti me baš uspijevaš nasmijati. ti si neki šeret, jelda?michaellcmacha wrote:ma ok tebi je smiješno... pitaj srbe, židove i cigane ako ima koji živi potomak jel njima smiješno to što je tvoj djed bio oružnik i što im je roditelje sprovodio na klanje... nekako sam uvjerenja da im sad u ovom svjetlu baš i nisi mio i drag... ;)
Niti sam tražio saveznika, niti od ikoga ovdje tražim da me brani, a još manje da odgojno djeluje na mene zbog eventualne hipoteke mojih predaka.
Meni se živo jebe tko se slaže tko se ne slaže s onim ja ovdje pišem i kakve stavove zastupam, meni je jedino važno da to ne možete argumentirano oboriti.
Revolucija traži korijenitu promjenu, promjenu temelja. A to ugrožava naše shvaćanje samoga sebe - naš identitet. Moramo u svoj identitet biti sigurni, da bismo ga mogli mijenjati.
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 12 of 16