Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
neda mu onaj iz groba mira.... tko zna sa kakvim ga je gadarijama i bestijalijama opteretio negdje pri odlasku....Regoč wrote:Nisi, opterećen si ustašama, kakvo je to okretanje budućnosti stalno trkeljanje o događajima od prije više od sedamdeset godinah?!provocator wrote:Pa zar ja nisam živi dokaz da sam se okrenuo budućnosti?Regoč wrote:Živana i Provo su primjer kako prošlost treba ostaviti povjesničarima te se okrenuti budućnosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Regoč wrote:Patetiko teška! Kad je nesposoban, nek je zaglavio. A Kulmerovi su dvori tiha patnja svih socijalnih revolucionarah na čelu s Matom Kapovićem.Sora wrote:Aktualnost je mrni siromastvo u HrvatskojRegoč wrote:Aj ti malo guglaj pa vidi zašto su Kulmerovi dvori aktualnost, a ne prošlost.Sora wrote:Eto tko nas vraca u proslostRegoč wrote:
E, budale! Bi li i ti u Kulmerove dvore?
Eto
Jebote, ovdje vise povijesti nego na odgovarajucem forumu
Aj ti regic tamo krekeci
Nezaposleni
Siromsk koji je zaglavio u irskoj a ne moze se snaci pa me moli da ja sina molim:kidd:
A kulmetovi dvori ..to ste htjeli pa gledajte
Ma da.
Kad bi ti osjetio bar inpatetiku .
Negi nist.
Samo mrznja prema drugacijima.
Jadan lijecit s hodi
Najviše veselih dečkih u tvojoj profesijimichaellcmacha wrote:nisam nikad ni bio dionikom tih vaših bazvezarija... tak da nisam outan... ;)Eva wrote:TO se reče, OUTAO SAM SE.michaellcmacha wrote:ti si promiskuitetna, a provo ionako nije neki birač.... dok sam se ja jasno odredio po pitanju kupleraja kojeg god pa i forumskog.... vjerujem i regočEva wrote:Koliko vidim Provo i ja smo hetero par, dok ste vas dvojica duginih boja tim.michaellcmacha wrote:
oni su progresivni i okrenuti budućnosti, pa im onda ni to ne bi trebalo smetati....
Guest- Guest
Hahaha! Pa mi Hrvati smo zatucani konzervativci kojima smeta sve što nije tradicija, a vi liberali volite sve novo i suprotstavljeno tradiciji. Nemoj zamienjivati uloge.Eva wrote:Pa nismo Hrvati. Naravno da smeta.Regoč wrote:Kao da to vas smeta.Eva wrote:U takvim slučajevima da, zbog tog da se spriječi incest.Regoč wrote:I uviek govore istinu, jel?Eva wrote:
Kaže moja baka. Bake i mame znaju.
Jer se tucate međusobno.Regoč wrote:Hahaha! Pa mi Hrvati smo zatucani konzervativci kojima smeta sve što nije tradicija, a vi liberali volite sve novo i suprotstavljeno tradiciji. Nemoj zamienjivati uloge.Eva wrote:Pa nismo Hrvati. Naravno da smeta.Regoč wrote:Kao da to vas smeta.Eva wrote:U takvim slučajevima da, zbog tog da se spriječi incest.Regoč wrote:
I uviek govore istinu, jel?
Guest- Guest
Viš, viš, djed mu se očito ispovjedio na samrti pa sad nema mira.michaellcmacha wrote:neda mu onaj iz groba mira.... tko zna sa kakvim ga je gadarijama i bestijalijama opteretio negdje pri odlasku....Regoč wrote:Nisi, opterećen si ustašama, kakvo je to okretanje budućnosti stalno trkeljanje o događajima od prije više od sedamdeset godinah?!provocator wrote:Pa zar ja nisam živi dokaz da sam se okrenuo budućnosti?Regoč wrote:Živana i Provo su primjer kako prošlost treba ostaviti povjesničarima te se okrenuti budućnosti.
Aha, ja mrzim, a ti samo kolješ.Sora wrote:Regoč wrote:Patetiko teška! Kad je nesposoban, nek je zaglavio. A Kulmerovi su dvori tiha patnja svih socijalnih revolucionarah na čelu s Matom Kapovićem.Sora wrote:Aktualnost je mrni siromastvo u HrvatskojRegoč wrote:Aj ti malo guglaj pa vidi zašto su Kulmerovi dvori aktualnost, a ne prošlost.Sora wrote:
Eto tko nas vraca u proslost
Eto
Jebote, ovdje vise povijesti nego na odgovarajucem forumu
Aj ti regic tamo krekeci
Nezaposleni
Siromsk koji je zaglavio u irskoj a ne moze se snaci pa me moli da ja sina molim:kidd:
A kulmetovi dvori ..to ste htjeli pa gledajte
Ma da.
Kad bi ti osjetio bar inpatetiku .
Negi nist.
Samo mrznja prema drugacijima.
Jadan lijecit s hodi
Naravno da su nam žene Hrvatice katolkinje, a ne krivonose poganke.Eva wrote:Jer se tucate međusobno.Regoč wrote:Hahaha! Pa mi Hrvati smo zatucani konzervativci kojima smeta sve što nije tradicija, a vi liberali volite sve novo i suprotstavljeno tradiciji. Nemoj zamienjivati uloge.Eva wrote:Pa nismo Hrvati. Naravno da smeta.Regoč wrote:Kao da to vas smeta.Eva wrote:
U takvim slučajevima da, zbog tog da se spriječi incest.
I ti si kao Francek sreĆan kaj ti žena ni Srpkinja ili Židovka.
Guest- Guest
Jadni miha, za koji se on kurac borio?
I ja se osjećam kao kreten, a mogu si onda mislit kako je njemu.
I ja se osjećam kao kreten, a mogu si onda mislit kako je njemu.
crvenkasti-
2014-04-17
Kaj mu fali. Ima tri jutra marice i puši od sumraka do zore. Tak ni užival ni Pablo.
Guest- Guest
Ovdje može blebetati, ali kad dođe pred Svevišnjeg i ovaj ga pita "zašto si ubijao i mučio ljude", onda neće znati što da kaže.
To njega muči.
To njega muči.
crvenkasti-
2014-04-17
to sam riješio, prepisao sam od provokatora, njemu je oporučno ostavio đedo oružnik kompletno napismeno modus operandi....crvenkasti wrote:Ovdje može blebetati, ali kad dođe pred Svevišnjeg i ovaj ga pita "zašto si ubijao i mučio ljude", onda neće znati što da kaže.
To njega muči.
2015-08-08
Sretan sam što je moja žena moja, a ne nečija tuđa.Eva wrote:I ti si kao Francek sreĆan kaj ti žena ni Srpkinja ili Židovka.
A i ti bi u diplomaciju? Somalija ili Čad bit će tvoji. Lobirat ću za te kod PlenkijaRegoč wrote:Sretan sam što je moja žena moja, a ne nečija tuđa.Eva wrote:I ti si kao Francek sreĆan kaj ti žena ni Srpkinja ili Židovka.
Guest- Guest
Tamo je dobro, možeš radi kojekakva sranja pa sve svaliti na primitivna plemena.Eva wrote:A i ti bi u diplomaciju? Somalija ili Čad bit će tvoji. Lobirat ću za te kod PlenkijaRegoč wrote:Sretan sam što je moja žena moja, a ne nečija tuđa.Eva wrote:I ti si kao Francek sreĆan kaj ti žena ni Srpkinja ili Židovka.
Pozitivan stav je najvažniji. Volim tu tvoju osobinu.
Guest- Guest
Pozitiva nas je održala, njojzi hvala.Eva wrote:Pozitivan stav je najvažniji. Volim tu tvoju osobinu.
Eva wrote:Pozitivan stav je najvažniji.
2015-08-08
i onda se Ewa čudom čudi zaš joj u goste rijetko tko i naiđe, a kada i ako kojim slučajem netko i zaglavi, ne mre mu se gubec ni željezničarskim kliještima otprt....
2015-08-08
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 15 of 16