Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Jel dobijaš ti neku lovu za to što te drma, čujem da su i pitiespijevci invalidi, ako im doktor napiše?
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
zašto prešućuje velikana Žarka Dražojevića i sve?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
uči majmune čitaj s razumijevanjem.... ustaška vojnica je u kratkom vremenu konsolidacije borbenu spremu zaokružila sa crnom vojničkom odorom, dok su oružnici imali kaki odore... ustaška vojnica je vodila borbe sa četnicima tipa vasilja gaćeše... npr Ivan Mrak ti je bio ustaša u crnoj uniformi i rak rana za četničku žgadiju na baniji... a provokatorov djed je nosio kaki uniformu i u svom gradu imao zadatak da pohapsi i pohvata sve židove, naravno i djecu i starce i da ih proslijedi na likvidaciju, a ako se protive hapšenju da ih na licu mjesta pobije, što su oružnici i radili.... e ali nije sve tako kaki pa još i ogavno... neki kaki žbir je npr bio u dosluhu sa Ninom Marakovićem koji se pod fol skrivao u sisku, kao dea se netko kaki žbirovima mogao sakriti, i čuvao mu guzicu sve do proljeća 42. kad je ovaj na silu morao otići iz toplog siska na jebenu šamaricu.... eto vidiš nije sve bilo tako crno nešto je bilo i kaki...;) valjda provokator čita pa će mu biti lakše...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:evo odlično... crvenkasti ima puno razumijevanja za koljačinu tvog djeda... ipak mu je za oko zapela samo moja koljačina koju sam kakti naslijedio od svog crnca.... tvoj u kaki uniformi nije djelovao tako strašno i opasno... a i ne smeta što je klao i vodio na klanje s obzirom da si se ti u njegovo ime pokajao a usput pokojeg koji se nije pokajao prokazao.... ;)
o čemu ti pričaš, jebote?
jesi li žvakao neku travu?
2015-08-08
michaellcmacha wrote:smetam koji sam bio gardist koji se krvavo borio protiv čejena od prvog do zadnjeg dana a da ni sam ne znam gdje sam sve bio....
Kad su se čejeni razmilili po velikoj teritoriji.
crvenkasti-
2014-04-17
jesi siguran da je velika teritorija... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:smetam koji sam bio gardist koji se krvavo borio protiv čejena od prvog do zadnjeg dana a da ni sam ne znam gdje sam sve bio....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:uči majmune čitaj s razumijevanjem.... ustaška vojnica je u kratkom vremenu konsolidacije borbenu spremu zaokružila sa crnom vojničkom odorom, dok su oružnici imali kaki odore... ustaška vojnica je vodila borbe sa četnicima tipa vasilja gaćeše... npr Ivan Mrak ti je bio ustaša u crnoj uniformi i rak rana za četničku žgadiju na baniji... a provokatorov djed je nosio kaki uniformu i u svom gradu imao zadatak da pohapsi i pohvata sve židove, naravno i djecu i starce i da ih proslijedi na likvidaciju, a ako se protive hapšenju da ih na licu mjesta pobije, što su oružnici i radili.... e ali nije sve tako kaki pa još i ogavno... neki kaki žbir je npr bio u dosluhu sa Ninom Marakovićem koji se pod fol skrivao u sisku, kao dea se netko kaki žbirovima mogao sakriti, i čuvao mu guzicu sve do proljeća 42. kad je ovaj na silu morao otići iz toplog siska na jebenu šamaricu.... eto vidiš nije sve bilo tako crno nešto je bilo i kaki...;) valjda provokator čita pa će mu biti lakše...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:evo odlično... crvenkasti ima puno razumijevanja za koljačinu tvog djeda... ipak mu je za oko zapela samo moja koljačina koju sam kakti naslijedio od svog crnca.... tvoj u kaki uniformi nije djelovao tako strašno i opasno... a i ne smeta što je klao i vodio na klanje s obzirom da si se ti u njegovo ime pokajao a usput pokojeg koji se nije pokajao prokazao.... ;)
o čemu ti pričaš, jebote?
jesi li žvakao neku travu?
Oružnici su krivi za smrt djece i Židova, a ustaše samo za Vasilja Gaćešu? Jesam li shvatio?
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:jesi siguran da je velika teritorija... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:smetam koji sam bio gardist koji se krvavo borio protiv čejena od prvog do zadnjeg dana a da ni sam ne znam gdje sam sve bio....
Jesu li ta zaboljele noge?
crvenkasti-
2014-04-17
u vojničkom smislu vrijedilo je svakog kilometra, pa koliko god... čak i kad uračunam lov na onog zaostalog banijskog štakora....;) znaš onog što se kakti raznio bombom da ne bi živ pao u ruke ustašama... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:jesi siguran da je velika teritorija... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:smetam koji sam bio gardist koji se krvavo borio protiv čejena od prvog do zadnjeg dana a da ni sam ne znam gdje sam sve bio....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:u vojničkom smislu vrijedilo je svakog kilometra, pa koliko god... čak i kad uračunam lov na onog zaostalog banijskog štakora....;) znaš onog što se kakti raznio bombom da ne bi živ pao u ruke ustašama... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:jesi siguran da je velika teritorija... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:smetam koji sam bio gardist koji se krvavo borio protiv čejena od prvog do zadnjeg dana a da ni sam ne znam gdje sam sve bio....
Ne znam. Sigurno lijepa priča. Jel o tome pričaš djeci prije spavanja?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da mi je djed bio i sam Hitler kakve to veze ima? Ja sam ja a on je bio on... Što bi sad neki Njemac kojem je otac, djed ili pradjed bio nacist morao čkomiti i ne biti ljevičar, socijalist ili komunist? Daj ne blebeći. Isto vrijedi za Talijane ili npr. Francuze.michaellcmacha wrote:
pa i treba da te boli kurac za jednog zločinca koji se provuko ispod letvice.... meni se smuči na samu pomisao kolikima je taj bezlik ljudima zlo nanio kao oružnik.... i prosto je nevjerojatnoda si promakao oštrom oku jednog srvenkastog koji također ne mre smisliti potomke ustaških koljača nebitno jesu li klali putom ili na dogovorenom mjestu za klanje....;)
ma sve ok ja tebi vjerujem, ali red je da se zna s kim se ima posla... a i da se pripazi za ubuduće... ako ništa a ono da crvenkasti zna da ti može vjerovati....;), sad kad smo demistificirali kakvog si konkretno podrijetla sad je i jasnije zašto si toliko upro u komunjarska kola....a jasno je i zašto ste svakom sistemu pasali... jel treba otet more nema problema jel treba ubit zatuć ma nema beda samo daj samo reci... samo da meni bude dobro... prokazivat i špijunirat druge oko sebe, jebeš to to nije ni spomena vrijedno.... ajde smeće jedno bezlično uživaj i čekaj neku novu mijenu pa da ti bude još bolje.... ;)provocator wrote:Pa da mi je djed bio i sam Hitler kakve to veze ima? Ja sam ja a on je bio on... Što bi sad neki Njemac kojem je otac, djed ili pradjed bio nacist morao čkomiti i ne biti ljevičar, socijalist ili komunist? Daj ne blebeći. Isto vrijedi za Talijane ili npr. Francuze.michaellcmacha wrote:
pa i treba da te boli kurac za jednog zločinca koji se provuko ispod letvice.... meni se smuči na samu pomisao kolikima je taj bezlik ljudima zlo nanio kao oružnik.... i prosto je nevjerojatnoda si promakao oštrom oku jednog srvenkastog koji također ne mre smisliti potomke ustaških koljača nebitno jesu li klali putom ili na dogovorenom mjestu za klanje....;)
2015-08-08
Malo je sjebano tako razmisljati. Ocurec...kakvog recimo osobnog utjecaja ja imam na to sto je radio netko moj prije 70 godina realno? I zasto bih se ja recimo toga trebao stiditi ili bi mene trebalo tiketirati zbog toga? Meni generalno puca kurac sto je tko moj radio ili sto je bio ali ozbiljno. Ono...to nisam ja zaboga :) .
Guest- Guest
ma ok ti si bio mlad pa ti nisi preslik od prije 70 godina... i provokator je bio domobran ili neki prokazivač iza zavjese, ili pozivač u kasne noćne sate tek toliko da malo zaplaši... e jedino mene koji sam bio pripadnik gardijske brigade i koji sam se krvavo marisao sa četnicima imam izravne poveznice sa svojim ustašom i vjerna sam preslika tog utjelovljenog zla.... ;)... a eto baš mi nekako drago da sam taj, zarazliku od ološa koji je ponosan što mu je uvijek bilo dobro iako mu je djed lako moguće radio najgnusnije stvari u ratu, a onda da bi sebe sačuvao prokazivao one koji su bili poput mog crnca, i tako se izborio za fini i lijepi status u komunističkoj jugoslaviji, i tako do dana današnjeg... maxo sory al malo si mi kratak, džaba si odo od katedre do katedre....MaximusDecimusMiridije wrote:Malo je sjebano tako razmisljati. Ocurec...kakvog recimo osobnog utjecaja ja imam na to sto je radio netko moj prije 70 godina realno? I zasto bih se ja recimo toga trebao stiditi ili bi mene trebalo tiketirati zbog toga? Meni generalno puca kurac sto je tko moj radio ili sto je bio ali ozbiljno. Ono...to nisam ja zaboga :) .
2015-08-08
al ti ne zamjeram jer jednostavno nisi u stanju razumjeti....
2015-08-08
Mara hoće reći, da su najjzajebaniji ovuda taj ustaški pomladak, oš sora, oš provo, oš Stazić , Pusić a tko zna koliko ih je što kroz raznorazno levičarenje ispiru grijehe otaca
Provo je pak iznimka, jer je komunist koji se ne drži manifesta i svuda i svakak mu je dobro, dobro nije ni ostalima loše, samo nemaju viška vremena kao on, jelte u pauzi klasne borbe
Provo je pak iznimka, jer je komunist koji se ne drži manifesta i svuda i svakak mu je dobro, dobro nije ni ostalima loše, samo nemaju viška vremena kao on, jelte u pauzi klasne borbe
2014-04-15
Ajd u kurac druze.n_razbojnik wrote:Mara hoće reći, da su najjzajebaniji ovuda taj ustaški pomladak, oš sora, oš provo, oš Stazić , Pusić a tko zna koliko ih je što kroz raznorazno levičarenje ispiru grijehe otaca
2014-04-14
Miha je ljubomoran jer je tvoj deda bil njegovom nadređen i slal ga po šibice. Sitna duša jalna.provocator wrote:Pa da mi je djed bio i sam Hitler kakve to veze ima? Ja sam ja a on je bio on... Što bi sad neki Njemac kojem je otac, djed ili pradjed bio nacist morao čkomiti i ne biti ljevičar, socijalist ili komunist? Daj ne blebeći. Isto vrijedi za Talijane ili npr. Francuze.michaellcmacha wrote:
Guest- Guest
kod prove je to više nego očito, idealistički plače nad sudbinama miliona fiktivnih proletera u koje gle čuda nikad sam sebe nije svrstao, a i kako bi kad se njihove sudbine njega osobno ne dotiču jer je njemu kakti sve ovo vrijeme dobro i predobro (bokteebo on ko da je bradom a onda i glavurdom sam karl marx). kad mu partija i rošavi vođa zastrane, istina i Bog to je bilo vrlo rijetko on im onda pod fol jebe sve po spisku i zaziva OcadozlabogaTitu, koji bi da je kojim slučajem živ riješio sve naše probleme, a kojih naravno u njegovo vrijeme nije ni bilo bar ne za provokatorovu ustaško oružničku obitelj tj. onaj dio njegove obitelji koja se za vrijeme rata bavila planiranjem i prijevozom srba cigana i židova do elitnih turističkih destinacija po nekim otocima s početka, kasnije do save na nekakva mesarska takmičenja.... kolko ono rekoše da je tih nesrećnika skončalo onomad 700 000 - 1 000 000, ako ne i više... jebote kak prpvokator uopće može spavati sa spoznajom da su i neki njegovi članovi obitelji sudjelovali u zločinačkom planu i naumu u sklopu zločinačke družine koja je pobila tolike ljude.... pa može kak ne bi mogo baš je sinoć reko da ga boli curac što je njegov djed sudjelovao u jednom od najvećih zločina u povijesti.... jer on sa tim kao njegov unuk nema ništa, a i on ta djedova SRANJA, svi smo svjedoci, osuđuje, a za pretpostaviti da će sad još više kad je objelodanio tu njegovu zločinačku narav, koju je ipak, s obzirom da krv nije voda, pokušao relativizirati misleći da ljudi ovdje na formu ne znaju što i tko su bili oružnici u NDH....n_razbojnik wrote:Mara hoće reći, da su najjzajebaniji ovuda taj ustaški pomladak, oš sora, oš provo, oš Stazić , Pusić a tko zna koliko ih je što kroz raznorazno levičarenje ispiru grijehe otaca
2015-08-08
pa je krivo mi je kako ne bi bilo dok je moj ratovao sa čejenima, njegov je maltretirao tvoju užu i širu rodbinu, a kako vidimo to tebi baš nešto i ne pada teško... bit će da i ti dijeliš provin stav i da te boli curac što je on onomad sudjelovo u pravljenju sapuna i užadi od tvoje svojte....Eva wrote:Miha je ljubomoran jer je tvoj deda bil njegovom nadređen i slal ga po šibice. Sitna duša jalna.provocator wrote:Pa da mi je djed bio i sam Hitler kakve to veze ima? Ja sam ja a on je bio on... Što bi sad neki Njemac kojem je otac, djed ili pradjed bio nacist morao čkomiti i ne biti ljevičar, socijalist ili komunist? Daj ne blebeći. Isto vrijedi za Talijane ili npr. Francuze.michaellcmacha wrote:
2015-08-08
Blablablablabla, budi muško ne cvili po forumu.
Guest- Guest
Mossad je Provu provjerio i sve je benigno. Kaj ti brineš židovsku brigu dok ti četnici i po Jebanovini sranja delaju.michaellcmacha wrote:pa je krivo mi je kako ne bi bilo dok je moj ratovao sa čejenima, njegov je maltretirao tvoju užu i širu rodbinu, a kako vidimo to tebi baš nešto i ne pada teško... bit će da i ti dijeliš provin stav i da te boli curac što je on onomad sudjelovo u pravljenju sapuna i užadi od tvoje svojte....Eva wrote:Miha je ljubomoran jer je tvoj deda bil njegovom nadređen i slal ga po šibice. Sitna duša jalna.provocator wrote:Pa da mi je djed bio i sam Hitler kakve to veze ima? Ja sam ja a on je bio on... Što bi sad neki Njemac kojem je otac, djed ili pradjed bio nacist morao čkomiti i ne biti ljevičar, socijalist ili komunist? Daj ne blebeći. Isto vrijedi za Talijane ili npr. Francuze.
Guest- Guest
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 11 of 16