Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Ha,ha,ha... Ti me baš uspijevaš nasmijati. ti si neki šeret, jelda?michaellcmacha wrote:ma ok tebi je smiješno... pitaj srbe, židove i cigane ako ima koji živi potomak jel njima smiješno to što je tvoj djed bio oružnik i što im je roditelje sprovodio na klanje... nekako sam uvjerenja da im sad u ovom svjetlu baš i nisi mio i drag... ;)
Niti sam tražio saveznika, niti od ikoga ovdje tražim da me brani, a još manje da odgojno djeluje na mene zbog eventualne hipoteke mojih predaka.
Meni se živo jebe tko se slaže tko se ne slaže s onim ja ovdje pišem i kakve stavove zastupam, meni je jedino važno da to ne možete argumentirano oboriti.
Revolucija traži korijenitu promjenu, promjenu temelja. A to ugrožava naše shvaćanje samoga sebe - naš identitet. Moramo u svoj identitet biti sigurni, da bismo ga mogli mijenjati.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Živana i Provo su primjer kako prošlost treba ostaviti povjesničarima te se okrenuti budućnosti.
A jadan ti!michaellcmacha wrote:
bitno je da ti znaš da oružnici baš i nisu bili neki zločesti likovi... oni su samo bili policajci i vodili su brigu o redu i disciplini... aj marš stoko, jebo te ko te otelio....
pa ne mogu, tu se slažem, argumente koje podastire ustaški potomak i to potomak dna od dna ustaškog sustava ne mogu ničim pobiti.... pogotovo ako je isti zagovornik ovog o čemu ti svakodnevno palamudiš.... onda pogotovo...provocator wrote:Ha,ha,ha... Ti me baš uspijevaš nasmijati. ti si neki šeret, jelda?michaellcmacha wrote:ma ok tebi je smiješno... pitaj srbe, židove i cigane ako ima koji živi potomak jel njima smiješno to što je tvoj djed bio oružnik i što im je roditelje sprovodio na klanje... nekako sam uvjerenja da im sad u ovom svjetlu baš i nisi mio i drag... ;)
Niti sam tražio saveznika, niti od ikoga ovdje tražim da me brani, a još manje da odgojno djeluje na mene zbog eventualne hipoteke mojih predaka.
Meni se živo jebe tko se slaže tko se ne slaže s onim ja ovdje pišem i kakve stavove zastupam, meni je jedino važno da to ne možete argumentirano oboriti.
Revolucija traži korijenitu promjenu, promjenu temelja. A to ugrožava naše shvaćanje samoga sebe - naš identitet. Moramo u svoj identitet biti sigurni, da bismo ga mogli mijenjati.
2015-08-08
Regoč wrote:Provo, "otčevi ima zobaše kiselo grožđe, a sinovima zubi trnu".
Guest- Guest
a ne svjetla prošlost njihovih predaka ima da se uvijek spomene... red je da idući naraštaji znaju od kog nam potiču najveći forumski slobodari.... njen je klao hrvate po sloveniji, a njegov srbe i židove i cigane po slavoniji.... i lijepo se slažu ko da su djeca od jednog kojlača a ne od dvojice iz suprotnih tabora.... ;)Regoč wrote:Živana i Provo su primjer kako prošlost treba ostaviti povjesničarima te se okrenuti budućnosti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
E, budale! Bi li i ti u Kulmerove dvore?provocator wrote:Revolucija traži korijenitu promjenu, promjenu temelja. A to ugrožava naše shvaćanje samoga sebe - naš identitet. Moramo u svoj identitet biti sigurni, da bismo ga mogli mijenjati.
bi al mora čekat da ewa odgoji jednog ovovjekog koljača, onom starom je rok izašao.... a njegov nije podesan... bar ne za tu namjenu...Regoč wrote:E, budale! Bi li i ti u Kulmerove dvore?provocator wrote:Revolucija traži korijenitu promjenu, promjenu temelja. A to ugrožava naše shvaćanje samoga sebe - naš identitet. Moramo u svoj identitet biti sigurni, da bismo ga mogli mijenjati.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a ne svjetla prošlost njihovih predaka ima da se uvijek spomene... red je da idući naraštaji znaju od kog nam potiču najveći forumski slobodari.... njen je klao hrvate po sloveniji, a njegov srbe i židove i cigane po slavoniji.... i lijepo se slažu ko da su djeca od jednog kojlača a ne od dvojice iz suprotnih tabora.... ;)Regoč wrote:Živana i Provo su primjer kako prošlost treba ostaviti povjesničarima te se okrenuti budućnosti.
Guest- Guest
Eto tko nas vraca u proslostRegoč wrote:E, budale! Bi li i ti u Kulmerove dvore?provocator wrote:Revolucija traži korijenitu promjenu, promjenu temelja. A to ugrožava naše shvaćanje samoga sebe - naš identitet. Moramo u svoj identitet biti sigurni, da bismo ga mogli mijenjati.
Eto
Jebote, ovdje vise povijesti nego na odgovarajucem forumu
Aj ti regic tamo krekeci
šta je ewice što si se usplahirila... ne more on ubaciti svoj kod, njegov je da ga jebeš nepodesan.... dočim je tvoj oriđiđi...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:šta je ewice što si se usplahirila... ne more on ubaciti svoj kod, njegov je da ga jebeš nepodesan.... dočim je tvoj oriđiđi...
Bolesnik ..
Tko kaže da im djed nije isti? Do listopada 44. hvatao Srbe, Židove i Rome, tada iskoristio Titino pomilovanje pa nastavio posao u kojem se usavršio protiv Hrvatah.
Sve je pod kontrolom. Pratimo situaciju....naš ljudi su na vlasti.michaellcmacha wrote:šta je ewice što si se usplahirila... ne more on ubaciti svoj kod, njegov je da ga jebeš nepodesan.... dočim je tvoj oriđiđi...
Guest- Guest
evo nam i šojke.. šta je za reć... još jedna ustaška potomkinja.... ali ni njen ustaša nije klao i ubijao.. i on je garant ko i provokatorov vodio brigu o redu.... u vagonima.... i na ulazu u "sabirne centre".... ;))))
2015-08-08
Kaže moja baka. Bake i mame znaju.Regoč wrote:Tko kaže da im djed nije isti? Do listopada 44. hvatao Srbe, Židove i Rome, tada iskoristio Titino pomilovanje pa nastavio posao u kojem se usavršio protiv Hrvatah.
Guest- Guest
Miha, kaj te Kruno ne zaposli? Vidim da ti je dosadno.michaellcmacha wrote:evo nam i šojke.. šta je za reć... još jedna ustaška potomkinja.... ali ni njen ustaša nije klao i ubijao.. i on je garant ko i provokatorov vodio brigu o redu.... u vagonima.... i na ulazu u "sabirne centre".... ;))))
Guest- Guest
Aj ti malo guglaj pa vidi zašto su Kulmerovi dvori aktualnost, a ne prošlost.Sora wrote:Eto tko nas vraca u proslostRegoč wrote:E, budale! Bi li i ti u Kulmerove dvore?provocator wrote:Revolucija traži korijenitu promjenu, promjenu temelja. A to ugrožava naše shvaćanje samoga sebe - naš identitet. Moramo u svoj identitet biti sigurni, da bismo ga mogli mijenjati.
Eto
Jebote, ovdje vise povijesti nego na odgovarajucem forumu
Aj ti regic tamo krekeci
pa da, aj ti reci, razbacuje se sa floskulama svih ovih godina a tek sad nam priznao da potiče iz koljačke ustaške obitelji..... ti si bila fer ti si odmah čim si došla ukazala na svoj obiteljski defekt,,,, vezan uz ustašiju jel....Sora wrote:michaellcmacha wrote:šta je ewice što si se usplahirila... ne more on ubaciti svoj kod, njegov je da ga jebeš nepodesan.... dočim je tvoj oriđiđi...
Bolesnik ..
2015-08-08
Pa i Dubravkin put je nekad bil Sofijin, pa kaj..
Guest- Guest
pa ni ne morate biti od istog... bitno da se slažete i nadopunjujete... ;)Eva wrote:Kaže moja baka. Bake i mame znaju.Regoč wrote:Tko kaže da im djed nije isti? Do listopada 44. hvatao Srbe, Židove i Rome, tada iskoristio Titino pomilovanje pa nastavio posao u kojem se usavršio protiv Hrvatah.
2015-08-08
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 13 of 16