Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Koja? 70? E, da je dočekat te godine!Eva wrote:Okrugla i lijepa brojka!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ima i toga, s nama nema sveze, posve ga možemo zanemariti. Ali nismo, bilo je u Kalendaru.marcellus wrote:a što se nas tiče nirnberg, nit se tamo našima sudilo, nit su naši sudili...
marcellus wrote:a što se nas tiče nirnberg, nit se tamo našima sudilo, nit su naši sudili...
Točno, hrvatska je pobijedila u drugom ratu, kao i domovinskom a pobjede se ne sudi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svašta je on govorio. Hrvati jesu pobijeni, ali Hrvatska je i danas tu, a Jugoslavija je mrtva. Samo kojekakve serašice idu za njezinim uskrsnućem.Eva wrote:Kazal je Đilas da su Hrvati morali umret da bi Jugoslavija živila.
Crkva jest stup zajednice jer svaka zajednica mora imati skup vrjednota i obreda po kojima se prepoznaje.michaellcmacha wrote:na tom tragu razmišljanja i sam sam... dobar sam jako sa biskupom košićem i znali smo pokoji puta otvoriti tu temu kad se nađemo kod njegovog ekonoma, ali nekak se izmakne s te teme....MaximusDecimusMiridije wrote:michaellcmacha wrote:ti si koliko vidim sa Crkvom na uvjetno Ti... ;)MaximusDecimusMiridije wrote:Nemora netko biti krscanin da bi podrzavao ili zivio vrijednosti koje krscanstvo kao takvo promovira. Sad....da je krscanstvo imalo brutalnih gresaka kroz povijest je. Ali je uvijek davalo nekakav pravilnik oko toga kako bi ljudi trebali zivjeti. U vremenima koja su bila potpuno sjebana to je funkcioniralo i ljudi su crpili energiju za ici kroz usran zivot upravo u tome te u obecanju ljepseg svijeta jednom kad odapnu. S vremenom je to opustilo sve skupa. U danasnje vrijeme za te stvari ima mjesta jedino ako crkva evoluira, medjutim sam nekakav takav "napredak" bi znacio u velikoj mjeri brzu i konacnu dezintegraciju same crkve. Dobrim dijelom crkva je kriva za danasnje stanje potpuno nepravovremenim i losim reakcijama u slucaju citavog niza skandala iz redova iste. I potpuno nije u stanju se postaviti prema istima. To samo po sebi vise od svega ostaloga je odguralo ljude od crkve. A ljudi ko ljudi nikada nisu slijedili pravilnik u bobu. Ljudi su uvijek u vecoj ili manjoj mjeri bili supci.
Medjutim, opet kad se sve zbroji i oduzme. Puno je vise pozitivnih nego negativnih strana crkve.
Crkva je bitna i ima svoju ulogu, ali joj fali samokritike i tolerira svakakav skart u svojim redovima. Put izlijecenja iste bi bilo prihvacanje odgovornosti za neke pizdarije i otvoren razgovor o vlastitim grijesima. To se nikada nece dogoditi i samim time tjera ljude od sebe. Cisto misljenje to je sve.
Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.epikur37 wrote:marcellus wrote:a što se nas tiče nirnberg, nit se tamo našima sudilo, nit su naši sudili...
Točno, hrvatska je pobijedila u drugom ratu, kao i domovinskom a pobjede se ne sudi
Regoč wrote:Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.epikur37 wrote:marcellus wrote:a što se nas tiče nirnberg, nit se tamo našima sudilo, nit su naši sudili...
To je integralno pecivo i tako se valja probaviti....
Ovi moji tamo ispaštaju, pa prirodno zatežem po tom pitanju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.epikur37 wrote:Regoč wrote:Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.epikur37 wrote:marcellus wrote:a što se nas tiče nirnberg, nit se tamo našima sudilo, nit su naši sudili...
I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..Regoč wrote:Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.epikur37 wrote:Regoč wrote:Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.epikur37 wrote:marcellus wrote:a što se nas tiče nirnberg, nit se tamo našima sudilo, nit su naši sudili...
To je HSS, naime njegovi ministri u izbjegličkoj vladi.udba wrote:I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..Regoč wrote:Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.epikur37 wrote:Regoč wrote:Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.epikur37 wrote:
Ingrid Cvetković Maček lomimo ko Karamarka. Prava vlada je Kardelj Dolanc Bakarić ŠpiljakRegoč wrote:To je HSS, naime njegovi ministri u izbjegličkoj vladi.udba wrote:I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..Regoč wrote:Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.
Ja vam neću pomogat kod Izraela dok ne lustrirate Hasu.udba wrote:I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..Regoč wrote:Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.epikur37 wrote:Regoč wrote:Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.epikur37 wrote:
Guest- Guest
tebe boli kurac za hrvate u bosni... a pogotovo u hercegovini....epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Drkanje na Šumsku i cara Dodu je apriori antihrvatsko, ajd' što nije normalno mimo toga, no međutim...epikur37 wrote:dva brata wrote::D a iza koga se ti kriješ sa svojim anti -hrvatskim stavovima :D
Nigdje nisam antihrvatski govorio
Tebi je Dodo trn u oku, međutim meni je oslobođenje hercegbosanskih Hrvata prioritet i u tom smislu mi se jebe za tvoju opsesiju. Činjenica je da preostali korpus našeg naroda tamo grize i tlači Sarajevo a Dodo nam još i pomaže.
Jel treba pogušiti one ljude tamo da bi ti bio miran i oslobođen od Dode i kako? Agresijom i protjerivanjem Srba iz RS, pretpostavljam u kolaboraciji s mujama i prinošenjem onih ostataka Hrvata tamo tvojoj opsesiji....pljuc...eno ti Kaplan u Stocu jebe narod ali ne to ti je cvijetje...bolje i dodo od tebe.
Da, ja a sam za podjelu BiH po sadašnjim etničkim linijama, bez rata i daljeg etničkog čišćenja, i možemo biti sretni da nešto uhvatimo jer uskoro nećemo moći ništa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Posla za androloge na ovom forumu, više neg za plastičare u Hollywoodu.
Guest- Guest
jel došo provokator i objasnio na kraju jel mu deda u stvari bio špijun u oružništvu....;)
2015-08-08
Na tebe ni ne računamo.Eva wrote:Ja vam neću pomogat kod Izraela dok ne lustrirate Hasu.udba wrote:I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..Regoč wrote:Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.
a koga više boli đon za nurnberg. meni je zanimljiv jer nema što nije namješteno na njemu ali poražene se moralo osuditi. dobro i bez namještanja našli bi ponešto za svakoga.
al ove od 20 godina boli đon za nurnberg..ne znaju je li to nešto za jesti ili nešto drugo a imaju i pravo.
al ove od 20 godina boli đon za nurnberg..ne znaju je li to nešto za jesti ili nešto drugo a imaju i pravo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja uvijek promoviram HR.Regoč wrote:Na tebe ni ne računamo.Eva wrote:Ja vam neću pomogat kod Izraela dok ne lustrirate Hasu.udba wrote:I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..Regoč wrote:Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.epikur37 wrote:
Guest- Guest
Grad je lijep, a i suđenje je bilo prekrasno.kaja_333 wrote:a koga više boli đon za nurnberg. meni je zanimljiv jer nema što nije namješteno na njemu ali poražene se moralo osuditi. dobro i bez namještanja našli bi ponešto za svakoga.
Guest- Guest
kaj si bila? na suđenjuEva wrote:Grad je lijep, a i suđenje je bilo prekrasno.kaja_333 wrote:a koga više boli đon za nurnberg. meni je zanimljiv jer nema što nije namješteno na njemu ali poražene se moralo osuditi. dobro i bez namještanja našli bi ponešto za svakoga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 7 of 16