Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
kaj si bila? na suđenjuEva wrote:Grad je lijep, a i suđenje je bilo prekrasno.kaja_333 wrote:a koga više boli đon za nurnberg. meni je zanimljiv jer nema što nije namješteno na njemu ali poražene se moralo osuditi. dobro i bez namještanja našli bi ponešto za svakoga.
al ove od 20 godina boli đon za nurnberg..ne znaju je li to nešto za jesti ili nešto drugo a imaju i pravo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kao ustaško gniezdo, nimalo ne sumnjam.Eva wrote:Ja uvijek promoviram HR.Regoč wrote:Na tebe ni ne računamo.Eva wrote:Ja vam neću pomogat kod Izraela dok ne lustrirate Hasu.udba wrote:I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..Regoč wrote:
Uviek jedna strana pobiedi, bitno da smo posvuda zastupljeni. Preko ustašah kod Hitlera, preko partizana kod Staljina, preko HSS-a kod Britanacah.
Misliš da se Živana preziva Braun?kaja_333 wrote:kaj si bila? na suđenjuEva wrote:Grad je lijep, a i suđenje je bilo prekrasno.kaja_333 wrote:a koga više boli đon za nurnberg. meni je zanimljiv jer nema što nije namješteno na njemu ali poražene se moralo osuditi. dobro i bez namještanja našli bi ponešto za svakoga.
al ove od 20 godina boli đon za nurnberg..ne znaju je li to nešto za jesti ili nešto drugo a imaju i pravo.
Nek se priča, pa makar i dobro.Regoč wrote:Kao ustaško gniezdo, nimalo ne sumnjam.Eva wrote:Ja uvijek promoviram HR.Regoč wrote:Na tebe ni ne računamo.Eva wrote:Ja vam neću pomogat kod Izraela dok ne lustrirate Hasu.udba wrote:
I preko mene i Crvenkastog u Beogradu. Ne može nam niko ništa..
Guest- Guest
Ajd nas nemoj više promovirat.Eva wrote:Nek se priča, pa makar i dobro.Regoč wrote:Kao ustaško gniezdo, nimalo ne sumnjam.Eva wrote:Ja uvijek promoviram HR.Regoč wrote:Na tebe ni ne računamo.Eva wrote:
Ja vam neću pomogat kod Izraela dok ne lustrirate Hasu.
To kao da tražiš da ne dišem.Regoč wrote:Ajd nas nemoj više promovirat.Eva wrote:Nek se priča, pa makar i dobro.Regoč wrote:Kao ustaško gniezdo, nimalo ne sumnjam.Eva wrote:Ja uvijek promoviram HR.Regoč wrote:
Na tebe ni ne računamo.
Guest- Guest
Regoč wrote:Često mi to pobjeđujemo, 41., 45., 95.epikur37 wrote:marcellus wrote:a što se nas tiče nirnberg, nit se tamo našima sudilo, nit su naši sudili...
Točno, hrvatska je pobijedila u drugom ratu, kao i domovinskom a pobjede se ne sudi
još jedna takva pobjeda i nestadosmo
Da, "antifašistica", mržnja spram Hrvatske ti je važnija od zraka, vode i kruha.Eva wrote:To kao da tražiš da ne dišem.Regoč wrote:Ajd nas nemoj više promovirat.Eva wrote:Nek se priča, pa makar i dobro.Regoč wrote:Kao ustaško gniezdo, nimalo ne sumnjam.Eva wrote:
Ja uvijek promoviram HR.
I ja kažem, Bože nas sačuvaj takve promocije.Noor wrote:božesačuvaj
NIje, ali je odmah iza. Bil si blizuRegoč wrote:Da, "antifašistica", mržnja spram Hrvatske ti je važnija od zraka, vode i kruha.Eva wrote:To kao da tražiš da ne dišem.Regoč wrote:Ajd nas nemoj više promovirat.Eva wrote:Nek se priča, pa makar i dobro.Regoč wrote:
Kao ustaško gniezdo, nimalo ne sumnjam.
Guest- Guest
U vas se to isprepliće.Eva wrote:NIje, ali je odmah iza. Bil si blizuRegoč wrote:Da, "antifašistica", mržnja spram Hrvatske ti je važnija od zraka, vode i kruha.Eva wrote:To kao da tražiš da ne dišem.Regoč wrote:Ajd nas nemoj više promovirat.Eva wrote:
Nek se priča, pa makar i dobro.
Opet si zavidan.Regoč wrote:U vas se to isprepliće.Eva wrote:NIje, ali je odmah iza. Bil si blizuRegoč wrote:Da, "antifašistica", mržnja spram Hrvatske ti je važnija od zraka, vode i kruha.Eva wrote:To kao da tražiš da ne dišem.Regoč wrote:
Ajd nas nemoj više promovirat.
Guest- Guest
Aha, evo zelenim.Eva wrote:Opet si zavidan.Regoč wrote:U vas se to isprepliće.Eva wrote:NIje, ali je odmah iza. Bil si blizuRegoč wrote:Da, "antifašistica", mržnja spram Hrvatske ti je važnija od zraka, vode i kruha.Eva wrote:
To kao da tražiš da ne dišem.
Regoč-
2015-08-21
Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
Guest- Guest
sud u Nirnbergu je omogucio ovu danasnju invaziju populacije sa bliskog istoka
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Da, znam, daleko je vesta putovala. Doniela mi Sora kad je išla kod maloga.Eva wrote:Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
A ti si tata?Regoč wrote:Da, znam, daleko je vesta putovala. Doniela mi Sora kad je išla kod maloga.Eva wrote:Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
Guest- Guest
Po selafijskom tumačenju islama,zelena boja je širk. Idolopoklonstvo. A tto je i polumjesec. Kad ste kod isilovaca vidjeli polumjesec? Nikad.Regoč wrote:Da, znam, daleko je vesta putovala. Doniela mi Sora kad je išla kod maloga.Eva wrote:Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kaže Sora da ne će nikad otkriti ime. Kune se Titom!Eva wrote:A ti si tata?Regoč wrote:Da, znam, daleko je vesta putovala. Doniela mi Sora kad je išla kod maloga.Eva wrote:Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 8 of 16