Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Zašto je Hrvatska prešutjela Nürnberg???
Kaže Sora da ne će nikad otkriti ime. Kune se Titom!Eva wrote:A ti si tata?Regoč wrote:Da, znam, daleko je vesta putovala. Doniela mi Sora kad je išla kod maloga.Eva wrote:Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A ni zelenu boju. Eto ti sad, Živano!jastreb wrote:Po selafijskom tumačenju islama,zelena boja je širk. Idolopoklonstvo. A tto je i polumjesec. Kad ste kod isilovaca vidjeli polumjesec? Nikad.Regoč wrote:Da, znam, daleko je vesta putovala. Doniela mi Sora kad je išla kod maloga.Eva wrote:Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
Kaj mi evo? Ishlapjeli partizan Krkan i ustaški žigolo koji se o podmladku ne brine, meni buju držali lekcije?Regoč wrote:A ni zelenu boju. Eto ti sad, Živano!jastreb wrote:Po selafijskom tumačenju islama,zelena boja je širk. Idolopoklonstvo. A tto je i polumjesec. Kad ste kod isilovaca vidjeli polumjesec? Nikad.Regoč wrote:Da, znam, daleko je vesta putovala. Doniela mi Sora kad je išla kod maloga.Eva wrote:Samo Irci i Muje nose zelene veste. Kak je Irska daleko....
Kaj god!
Guest- Guest
A prije milosavljevic al svjedno. Mislim da ju se to suđenje tiče kao i mene suđenje od vijeća staraca u kromanjonskom plemenu.Regoč wrote:Misliš da se Živana preziva Braun?kaja_333 wrote:kaj si bila? na suđenjuEva wrote:Grad je lijep, a i suđenje je bilo prekrasno.kaja_333 wrote:a koga više boli đon za nurnberg. meni je zanimljiv jer nema što nije namješteno na njemu ali poražene se moralo osuditi. dobro i bez namještanja našli bi ponešto za svakoga.
al ove od 20 godina boli đon za nurnberg..ne znaju je li to nešto za jesti ili nešto drugo a imaju i pravo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ni jedno moje prezime ni sa ić a imam ih ipak manje od Marčela.
Guest- Guest
Ma nebitno, briga me.,Eva wrote:Ni jedno moje prezime ni sa ić a imam ih ipak manje od Marčela.
2015-08-15
jel bio oružnikov unuk... jel objasnio što je dedo radio za onog rata.... ili mu još ni dobro od sinoć... ;)
2015-08-08
A glasno se pitaš.kaja_333 wrote:Ma nebitno, briga me.,Eva wrote:Ni jedno moje prezime ni sa ić a imam ih ipak manje od Marčela.
Guest- Guest
Eto vidiš... Kretenčino primitivna... Mogao je loviti Židove i ostale ali nije jerbo je bio premlad pa je bi stacioniran u vojarni u Bjelovaru. Ali čak i da jest što bi to trebalo značiti? To da taj režim proglasim fenomenalnim? Da je okrvavio ruke onda zasigurno ne bi dočekao mirovinu u bivšoj državi a dočekao ju je.michaellcmacha wrote:
ako je bio oružnik, komadu teletine onda je znači bio onaj koji je lovio židove, srbe i cigane i izravno im određivao sudbinu... aj se ne blamiraj konjino.... stvarno nisinormalan....
Pa što? Ne stidim se toga. Mog djeda niti su uhitili niti streljali. A bio je to što je bio jer su okolnosti bile takve kakve su bile.michaellcmacha wrote:jel bio oružnikov unuk... jel objasnio što je dedo radio za onog rata.... ili mu još ni dobro od sinoć... ;)
možda ga nisu uvatili? šta ti znaš šta ti je dida radio , a ti mladi su bili najgori koljači..provocator wrote:Eto vidiš... Kretenčino primitivna... Mogao je loviti Židove i ostale ali nije jerbo je bio premlad pa je bi stacioniran u vojarni u Bjelovaru. Ali čak i da jest što bi to trebalo značiti? To da taj režim proglasim fenomenalnim? Da je okrvavio ruke onda zasigurno ne bi dočekao mirovinu u bivšoj državi a dočekao ju je.michaellcmacha wrote:
ako je bio oružnik, komadu teletine onda je znači bio onaj koji je lovio židove, srbe i cigane i izravno im određivao sudbinu... aj se ne blamiraj konjino.... stvarno nisinormalan....
kada je trebalo klati po bleiburgu, stariji partizani kojima je bilo pun kurac ratovanja, bili su zgroženi ovim tek mobiliziranim partizanima od 17godina koji su se "trčali dokazati", tko može pobiti..
tako je vjerojatno bilo i sa ustašama, vjerojatno ova mlađa ekipa bila vrlo lakša za zaklati i ubiti kojeg srbina ili zhidova. a kasnije, se lakše izvuku "ma ja sam ima 17godina samo sam kuhao srbe, ovaj ručak" i ništa drugo nisam radio
Guest- Guest
Sto? Provocator senior dedo fatao srbe i zidove ?
2015-08-15
Danon, Demajo,Papo,Moni,Levi,ili Finci.Eva wrote:Ni jedno moje prezime ni sa ić a imam ih ipak manje od Marčela.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svuda je nas bilo... Pa tko pobijedi, pobijedi... Znali su moji kak se to dela.kaja_333 wrote:Sto? Provocator senior dedo fatao srbe i zidove ?
Nisu ga uhitili a oružnik je bio? Al dobro, bitno da su svi bili u partizanima jelte ...provocator wrote:Pa što? Ne stidim se toga. Mog djeda niti su uhitili niti streljali. A bio je to što je bio jer su okolnosti bile takve kakve su bile.michaellcmacha wrote:jel bio oružnikov unuk... jel objasnio što je dedo radio za onog rata.... ili mu još ni dobro od sinoć... ;)
2015-08-15
Je... ti to znaš iz prve ruke. Sve tvoje su poklali... Dedu,baku, mamu, tatu... Ni tebe ne bi bilo da te tetka nije rodila.dva brata wrote:
možda ga nisu uvatili? šta ti znaš šta ti je dida radio , a ti mladi su bili najgori koljači..
kada je trebalo klati po bleiburgu, stariji partizani kojima je bilo pun kurac ratovanja, bili su zgroženi ovim tek mobiliziranim partizanima od 17godina koji su se "trčali dokazati", tko može pobiti..
tako je vjerojatno bilo i sa ustašama, vjerojatno ova mlađa ekipa bila vrlo lakša za zaklati i ubiti kojeg srbina ili zhidova. a kasnije, se lakše izvuku "ma ja sam ima 17godina samo sam kuhao srbe, ovaj ručak" i ništa drugo nisam radio
Nisu ga uhitili... a ti misliš da su trebali? Zašto? samo zato jer je bio oružnik? Ja i dan danas imam njegove crno bijele fotke iz tog doba. I nije bio u partizanima. S Fruške gore kamo su ih poslali pobjegao je prema Zagrebu i vratio se doma.kaja_333 wrote:Nisu ga uhitili a oružnik je bio? Al dobro, bitno da su svi bili u partizanima jelte ...provocator wrote:Pa što? Ne stidim se toga. Mog djeda niti su uhitili niti streljali. A bio je to što je bio jer su okolnosti bile takve kakve su bile.michaellcmacha wrote:jel bio oružnikov unuk... jel objasnio što je dedo radio za onog rata.... ili mu još ni dobro od sinoć... ;)
Ne znam kaj točno oružnik radi, pišu da hvata srbe i zidoveprovocator wrote:Nisu ga uhitili... a ti misliš da su trebali? Zašto? samo zato jer je bio oružnik? Ja i dan danas imam njegove crno bijele fotke iz tog doba. I nije bio u partizanima. S Fruške gore kamo su ih poslali pobjegao je prema Zagrebu i vratio se doma.kaja_333 wrote:Nisu ga uhitili a oružnik je bio? Al dobro, bitno da su svi bili u partizanima jelte ...provocator wrote:Pa što? Ne stidim se toga. Mog djeda niti su uhitili niti streljali. A bio je to što je bio jer su okolnosti bile takve kakve su bile.michaellcmacha wrote:jel bio oružnikov unuk... jel objasnio što je dedo radio za onog rata.... ili mu još ni dobro od sinoć... ;)
2015-08-15
yebiga... Znao se snaći. Takvi su moji.kaja_333 wrote:
Ne znam kaj točno oružnik radi, pišu da hvata srbe i zidove
A kako ga nisu potražili kad se vratio doma, i moj se vratio i pobjegao im pa su ga našli. A nije bio oružnik nego nešto u vlaku, kao vlakovođa ili tako nešto , ili neka jedinica u vezi s vlakom ..provocator wrote:yebiga... Znao se snaći. Takvi su moji.kaja_333 wrote:
Ne znam kaj točno oružnik radi, pišu da hvata srbe i zidove
2015-08-15
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» Zašto je Hrvatska prešutjela 60 godišnjicu ruske intervencije u Mađarskoj?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
» Dan Pobjede: Zašto ga se Hrvatska srami?
» Zašto Hrvatska podmeće Srbiji raketiranje Banskih dvora
» Zašto je diplomatkinja smijenjena? Pa Hrvatska otvoreno slavi rasizam
» Zašto Hrvatska nema političara koji će se oduprijeti međunarodnim pritiscima?
Page 9 of 16