ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bozanić - Vatikanski ugovori su vječni, ne mogu se mijenjati ni ukidati

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Bozanić - Vatikanski ugovori su vječni, ne mogu se mijenjati ni ukidati - Page 9 Empty Re: Bozanić - Vatikanski ugovori su vječni, ne mogu se mijenjati ni ukidati

Post by Guest 14/10/2016, 23:57

kaja_333 wrote:
red wolf wrote:Svaki ugovor je moguće i prekinuti...Svaki ugovor ima svoje trajanje.
Ovaj je vječno :)  _ ovaj ugovor sklapa se na razdoblje od 1.1.1995 kada i stupa snagu do vječnosti. Amen.
Valjda Bozanic zna....šta se ti javljaš, završila si pravo, ne teologiju. ;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Bozanić - Vatikanski ugovori su vječni, ne mogu se mijenjati ni ukidati - Page 9 Empty Re: Bozanić - Vatikanski ugovori su vječni, ne mogu se mijenjati ni ukidati

Post by red wolf 15/10/2016, 00:00

kaja_333 wrote:
red wolf wrote:Svaki ugovor je moguće i prekinuti...Svaki ugovor ima svoje trajanje.
Ovaj je vječno :)  _ ovaj ugovor sklapa se na razdoblje od 1.1.1995 kada i stupa snagu do vječnosti. Amen.
Ja samtram da živim u suverenoj državi. I ako je tako, ako za neki međunarodni ugovor mislim da više nema smisla, ili da nema interesa za njega, onda ga treba ili izmijeniti, ili pak raskinuti. Ja sam ''republikanac''.
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics