Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
treba se uciti sve rajdikatibogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Ja nisam manager.bogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Manje -više sam svoj majstor.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Mijenja se stolarija, neke pločice, kreči, lakira...svašta nešto...MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Radovi pri kraju.
A što radiš?
Ima se može se :)
Zato i mijenjaš stolariju i pločice svako par godina
Guest- Guest
Medo,ja sam u mladjahnim danima i previse toga radio,i prerano poceo...sad je red da poticem ekonomiju placajuci druge...Winter is coming wrote:treba se uciti sve rajdikatibogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Objašnjawam.Leviathan2 wrote:a zasto se oprawdavas, kome smeta nek preskociRayMabus wrote:Kod mene se ne radi o pomodnosti nego jednostavno riknu ta dva slova , pa malo wata malo ne pa kad neče nikako onda samo pritisnem w da bar liči na v da se bar razumije riječ koja je napisana koliko toliko.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ja ne kontam majkemi tu pomodnost s tim w....to je iritantno za popizdit. Pogotovo u pisanju. Ono valjda ljudi idu za time da ono su na neki nacin jedinstveni,odudaraju i stali. Boze sacuvaj....za popizdit. A dobro opet....znam jednog lika koji je 6-7 godina pisao na forumu na nacin da sve sta je pisao stavljao u navodnike i svaku recenicu je pisao u neutralnom vremenu kao tvrdnju....ludjak totalni. A bio je jedan koji je citave recenice godinama pisao unatrag. Ono citavu jebenu recenicu....tekst od 15-20 redova unazad...
Inače mi nekad tipkowniča radi normalno 10 dana onda jednostawno par dana štrajka i jbga.
Ma nemas sto objasnjavati nego vidis da ti covjek daje lauf da se ukljucis u skupni udar u smjeru demona koji te ispitivao o tome (tj mene). To je popularno danas, skupi se chopor, par ljudi...dvoje...troje i onda av av auuuu. Nebi smio izbjegavati za ubuduce takve prilike. Tvoj društveni status na ovome forumu ovisi o prepoznavanju takvih prilika :))
Guest- Guest
bome i ja,zrel sam za ritajrment ovi poslovi u ovom turbo kapitalizmu su zajebani,1 godina u tom sistemu kao 10 u socijalizmubogomdani wrote:Medo,ja sam u mladjahnim danima i previse toga radio,i prerano poceo...sad je red da poticem ekonomiju placajuci druge...Winter is coming wrote:treba se uciti sve rajdikatibogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
2014-04-14
Triny wrote:Ja nisam manager.bogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
Tja, znaš šta je frka ako nešto dobro se ne odradi na kraju balade platiš više nego da si odmah platila stručnjaka. Barem u mene tako ispadne :))
Guest- Guest
En na..ko Nejebene Kutjanice...samo bi se svadjali..
Guest- Guest
ne treba njukat istambul nego ankaru gazintep itd, :D, ja jos uvijek tvrdim, mozda su jarani nekomu al turska je bespotrebna tvorevina na onijem prostorima, a igra ide dalje dok ne bude onak kak sam rekao, turci ce dobit po picki od brata putina, braca se vole al i tuku jelkic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Slican twist se dogodio s Turskom prije kratko vremena. Prije toga je ista bila u svakoj drugoj recenici. Odjednom svi junaci usutise barem dok se ne definira njen trenutni status u samoj igri.
a čuješ, igra se mora nastaviti, neće nitko stat i reć: e jebiga, sad su Turci jarani, a prošli tjedan je trebalo njukat Istanbul :)
:D
najbolje je sve od kamena,ko kremenkoMaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Manje -više sam svoj majstor.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Mijenja se stolarija, neke pločice, kreči, lakira...svašta nešto...MaximusDecimusMiridije wrote:
A što radiš?
2014-04-14
Jesi ograniziras svoj posel..u kojem rasponu to je vec druga stvar...za vuha uhvati onog svoj Dlakonogog.. i nek radi...ne samo planduje,..Triny wrote:Ja nisam manager.bogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
Guest- Guest
bogomdani wrote:En na..ko Nejebene Kutjanice...samo bi se svadjali..
Molim lijepo to su samo zeru naelektriziraniji komentari i unutar okvira normalne rasprave su još uvijek :))
Guest- Guest
A ne, stolarija se mijenja prvi i zadnji puta, pločice drugi puta jer mi se one više ne sviđaju,a krečiti moraš bar svake treće godine.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Manje -više sam svoj majstor.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Mijenja se stolarija, neke pločice, kreči, lakira...svašta nešto...MaximusDecimusMiridije wrote:
A što radiš?
Trinity-
2014-04-17
Ne poznas Longija..kad ga uhvati Inercija,najbolje pustiti da vozi dok se sam od sebea ne zaustavi...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:En na..ko Nejebene Kutjanice...samo bi se svadjali..
Molim lijepo to su samo zeru naelektriziraniji komentari i unutar okvira normalne rasprave su još uvijek :))
Guest- Guest
koji se ti kurac guras svagdje, jebote, boli me kurac za tebe, samo sam longiju da bas ne treba napisat dvije stranice objasnjavanja,MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Objašnjawam.Leviathan2 wrote:a zasto se oprawdavas, kome smeta nek preskociRayMabus wrote:Kod mene se ne radi o pomodnosti nego jednostavno riknu ta dva slova , pa malo wata malo ne pa kad neče nikako onda samo pritisnem w da bar liči na v da se bar razumije riječ koja je napisana koliko toliko.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ja ne kontam majkemi tu pomodnost s tim w....to je iritantno za popizdit. Pogotovo u pisanju. Ono valjda ljudi idu za time da ono su na neki nacin jedinstveni,odudaraju i stali. Boze sacuvaj....za popizdit. A dobro opet....znam jednog lika koji je 6-7 godina pisao na forumu na nacin da sve sta je pisao stavljao u navodnike i svaku recenicu je pisao u neutralnom vremenu kao tvrdnju....ludjak totalni. A bio je jedan koji je citave recenice godinama pisao unatrag. Ono citavu jebenu recenicu....tekst od 15-20 redova unazad...
Inače mi nekad tipkowniča radi normalno 10 dana onda jednostawno par dana štrajka i jbga.
Ma nemas sto objasnjavati nego vidis da ti covjek daje lauf da se ukljucis u skupni udar u smjeru demona koji te ispitivao o tome (tj mene). To je popularno danas, skupi se chopor, par ljudi...dvoje...troje i onda av av auuuu. Nebi smio izbjegavati za ubuduce takve prilike. Tvoj društveni status na ovome forumu ovisi o prepoznavanju takvih prilika :))
ti izgleda patis da budes svakom loncu poklopac a
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
najzesce je kad ga neko shvati ozbiljno pa se jos uhvati objasnjavati sa njim,a ovaj se prebacuje iz jedne u drugu dimenzijubogomdani wrote:Ne poznas Longija..kad ga uhvati Inercija,najbolje pustiti da vozi dok se sam od sebea ne zaustavi...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:En na..ko Nejebene Kutjanice...samo bi se svadjali..
2014-04-14
a tepih,svakih 10 godTriny wrote:A ne, stolarija se mijenja prvi i zadnji puta, pločice drugi puta jer mi se one više ne sviđaju,a krečiti moraš bar svake treće godine.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Manje -više sam svoj majstor.MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:
Mijenja se stolarija, neke pločice, kreči, lakira...svašta nešto...
2014-04-14
E bravo Medo...inace,Longi je pravo blago ovog Foruma..odrzavao ga zivim i kad su drugi bauljali po onom starom lesu i sodomizirali ga(starog foruma),otvaro nove teme,stvarao sadrzaj...samo treba Longija bolje upoznati,decko je full Oke..Winter is coming wrote:najzesce je kad ga neko shvati ozbiljno pa se jos uhvati objasnjavati sa njim,a ovaj se prebacuje iz jedne u drugu dimenzijubogomdani wrote:Ne poznas Longija..kad ga uhvati Inercija,najbolje pustiti da vozi dok se sam od sebea ne zaustavi...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:En na..ko Nejebene Kutjanice...samo bi se svadjali..
Guest- Guest
Winter is coming wrote:najzesce je kad ga neko shvati ozbiljno pa se jos uhvati objasnjavati sa njim,a ovaj se prebacuje iz jedne u drugu dimenzijubogomdani wrote:Ne poznas Longija..kad ga uhvati Inercija,najbolje pustiti da vozi dok se sam od sebea ne zaustavi...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:En na..ko Nejebene Kutjanice...samo bi se svadjali..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vis,ja sam to ispucao kao mladji,a i poceo jako rano...nastavio dok su drugi gonjali cure po Bosniji...dobro,sve se to da nadoknaditi..Winter is coming wrote:bome i ja,zrel sam za ritajrment ovi poslovi u ovom turbo kapitalizmu su zajebani,1 godina u tom sistemu kao 10 u socijalizmubogomdani wrote:Medo,ja sam u mladjahnim danima i previse toga radio,i prerano poceo...sad je red da poticem ekonomiju placajuci druge...Winter is coming wrote:treba se uciti sve rajdikatibogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
Page 5 of 9