Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
Guest- Guest
Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti brodovi tamo dugo plove, a napadi su se dogodili baš sada. je bi rekao da je to išlo ovako. nakon što su vojnici u natikačama izbužali brod KSA ovi su iz bjesa gađali sprovod, ameri im došli stući obranu na obali tako da ne tuku više po saveznicima i da osiguraju prisustvo u tom sukobu, da ih političari ne izbace iz igre. moguće je i da su ih huti gađali, ali ne vjerujem da su toliko glupi.
Stvar je u tome da to i je tako ; nikad nečemo saznati.mutava baštarda wrote:ti brodovi tamo dugo plove, a napadi su se dogodili baš sada. je bi rekao da je to išlo ovako. nakon što su vojnici u natikačama izbužali brod KSA ovi su iz bjesa gađali sprovod, ameri im došli stući obranu na obali tako da ne tuku više po saveznicima i da osiguraju prisustvo u tom sukobu, da ih političari ne izbace iz igre. moguće je i da su ih huti gađali, ali ne vjerujem da su toliko glupi.
Znaš samo da se gađaju , sve ostalo je nagađanje.
2014-04-11
dva brata wrote:ovi ih pokušali gađati prvi put u međuanrodnim vodama.. kao ameri , aj OK , wtf je ovo, nemojte se više zajebavati..
i ovi asevi ih pokušali gađati i drugi put... to je kao da tražiš batine.
i sada normalno ameri poslali par raketa nazad(na radare koji su nadzirali USA brodove) i sada će biti kmečanje..
kakvo kmečanje, gdje ti je jebena pamet napadati prvu silu svijeta , bez ikakvog razloga.
Niti ih Ameri diraju niti išta. OK , netko će reći USA prodaje oružje Arapima, ali gle čuda prodaju im i Srbi
(doduše srpsko oružje će završiti u rukama ISISa ili Umjerenih Kanibala) . ( JEDNAKO KAO HRVATSKO )
https://www.rt.com/usa/362582-yemen-radar-sites-airstrikes/
Jedno je gađati raketama Saudijsku Arabiju, drugo je gađati USA
I tako veliš ....- bez razloga -
Dobro jesi zbrojio koliko je nevine dječice pobilo američko raketiranje '
Ili nisi još.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
Pa kupi jebenu novu tipkovnicu. 100kn dodje irud je jebo.
Guest- Guest
Laptop mi je. NIje kompjuter pa ono.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
2014-04-11
Yehudi wrote:dva brata wrote:ovi ih pokušali gađati prvi put u međuanrodnim vodama.. kao ameri , aj OK , wtf je ovo, nemojte se više zajebavati..
i sada normalno ameri poslali par raketa nazad(na radare koji su nadzirali USA brodove) i sada će biti kmečanje..
kakvo kmečanje, gdje ti je jebena pamet napadati prvu silu svijeta , bez ikakvog razloga.
Niti ih Ameri diraju niti išta. OK , netko će reći USA prodaje oružje Arapima, ali gle čuda prodaju im i Srbi
(doduše srpsko oružje će završiti u rukama ISISa ili Umjerenih Kanibala) . ( JEDNAKO KAO HRVATSKO )
Ili nisi još.
Kakva nevina djecica? Prijatelju bez ljutnje sada ali definicija koju si dao pred par dana je isla u smjeru da nema djece nevine, da ce to sve izrasti u teroriste da su to gamad koja jos nisu naucila biti gamad i tako to. Dakle...pridrzavamo se pocuka za sve ili to ide samo od zemlje do zemlje?
Ja se npr mogu zakleti u sto god treba da su u Yemenu na svim stranama radikalnija celjad za par oktava nego u Siriji. Govorim o stanovnistvu rodjenom i odraslom u tim zemljama.
Guest- Guest
pa svejedno kupi tipkovnicu, i prikopčaj ju na laptom.... :)))RayMabus wrote:Laptom mi je. NIje kompjuter pa ono.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
2015-08-08
RayMabus wrote:Laptop mi je. NIje kompjuter pa ono.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
Pa jos jednostavnije. Odi u servis bokte...maknut ce plastiku, promjenit lajnu onu ispod i radi slovo....ili radi kopi pejst obicnog v svaki put. Samo nemoj w pisati ko boga te molim. To je posast svojstvena curicama od 15-16 godina....ono samo jos fali "wolim was swe...kissi kissi....marelica,tresnjica"
Guest- Guest
A onda mi je ekran daleko. Nezgodno mi je onda tipkati tako da mi nije tastatura odma ispod ekrana.michaellcmacha wrote:pa svejedno kupi tipkovnicu, i prikopčaj ju na laptom.... :)))RayMabus wrote:Laptom mi je. NIje kompjuter pa ono.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
2014-04-11
ma šta bez ljutnje, jebote radi se o totalnom debilu,za kojeg bi bila premija da ga se dočepaju neki od tih sikiriki igrača.... i da riješe smeće... kad ga već mi nismo riješili.... isti kurac on ili nebojša... tj on je preteča nebojši....MaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote:dva brata wrote:ovi ih pokušali gađati prvi put u međuanrodnim vodama.. kao ameri , aj OK , wtf je ovo, nemojte se više zajebavati..
Ili nisi još.
Kakva nevina djecica? Prijatelju bez ljutnje sada ali definicija koju si dao pred par dana je isla u smjeru da nema djece nevine, da ce to sve izrasti u teroriste da su to gamad koja jos nisu naucila biti gamad i tako to. Dakle...pridrzavamo se pocuka za sve ili to ide samo od zemlje do zemlje?
Ja se npr mogu zakleti u sto god treba da su u Yemenu na svim stranama radikalnija celjad za par oktava nego u Siriji. Govorim o stanovnistvu rodjenom i odraslom u tim zemljama.
2015-08-08
Nema potrebe da se vrijedamo, ali ono mozemo cak i upostuenom pisanju se pridrzavati nekih normi i definicija koje sami iznesemo. Osim ako nije izneseno u "zaru borbe".
Guest- Guest
to objasni onom debilu od managera sto zadnjih dvje godne tepa ovuda... longiju se to moguće zalomi zbog tipki, al onaj bik misli da to zgodno izgleda....MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Laptop mi je. NIje kompjuter pa ono.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
Pa jos jednostavnije. Odi u servis bokte...maknut ce plastiku, promjenit lajnu onu ispod i radi slovo....ili radi kopi pejst obicnog v svaki put. Samo nemoj w pisati ko boga te molim. To je posast svojstvena curicama od 15-16 godina....ono samo jos fali "wolim was swe...kissi kissi....marelica,tresnjica"
2015-08-08
ma jebo to, to je stoka koje nije za žaliti...MaximusDecimusMiridije wrote:Nema potrebe da se vrijedamo, ali ono mozemo cak i upostuenom pisanju se pridrzavati nekih normi i definicija koje sami iznesemo. Osim ako nije izneseno u "zaru borbe".
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:to objasni onom debilu od managera sto zadnjih dvje godne tepa ovuda... longiju se to moguće zalomi zbog tipki, al onaj bik misli da to zgodno izgleda....MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Laptop mi je. NIje kompjuter pa ono.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:
Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v c
Ja ne kontam majkemi tu pomodnost s tim w....to je iritantno za popizdit. Pogotovo u pisanju. Ono valjda ljudi idu za time da ono su na neki nacin jedinstveni,odudaraju i stali. Boze sacuvaj....za popizdit. A dobro opet....znam jednog lika koji je 6-7 godina pisao na forumu na nacin da sve sta je pisao stavljao u navodnike i svaku recenicu je pisao u neutralnom vremenu kao tvrdnju....ludjak totalni. A bio je jedan koji je citave recenice godinama pisao unatrag. Ono citavu jebenu recenicu....tekst od 15-20 redova unazad...
Guest- Guest
Meni baš simpa to tvoje tipkanje, djeluje onako...bezazleno...RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
Trinity-
2014-04-17
Pufi kuacTriny wrote:Meni baš simpa to tvoje tipkanje, djeluje onako...bezazleno...RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
2014-04-11
Da ne kažem pederski.RayMabus wrote:Pufi kuacTriny wrote:Meni baš simpa to tvoje tipkanje, djeluje onako...bezazleno...RayMabus wrote:Tipkovnica me zahebawa. Ide i meni na kuraz al tipke su i otišle ....nekad rade nekad ne slowa ; v cMaximusDecimusMiridije wrote:Stvarno mi ide na kurac to tvoje w umjesto v. Jel bi mogao prestati to pisati?
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
Page 3 of 9