Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Crwotočine su wiše prolazi unutar dimenzije ili između dimenzija.Winter is coming wrote:ili crvotocineRayMabus wrote:Maknimo dimenzije u stranu jer postoje četri a postoje i rawni kojih je osam.
Dimenzija nije točan pojam.
Babuška je prečizniji.
I to je karakteristika četwrte rawni tj materijalnog swemira.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa..dovoljno je za imati ruke za ovo...Triny wrote:Nisi baš nešto vješt s rukama.MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:mudro receno...ebi ga..ljetos u kutju spicio 22k Ojrića..krov,lektrika u full kutji,stolarija vanjska i jos ponesto..na sve imam garancijuMaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:
Ja nisam manager.
Tja, znaš šta je frka ako nešto dobro se ne odradi na kraju balade platiš više nego da si odmah platila stručnjaka. Barem u mene tako ispadne :))
Ja sam se tako s pločicama zajebavao....i to velike one uzeo. Reko sad cu ja....odgledao par clipova o tome. Poslusao par savjeta. Posudio u lika onu rezalicu....sjebo sam sve sto sam mogo sjebat otprilike....zaljepim prvu...padne odmah. Direkt na geberit s dva metra visine.....ko staklo se razbio....2500kn u 3pm a to bila ona prva plocica ono reko da vidim kako ide. Slomio plocica...izrezo se ziv. A tek ona sranja s onim plastikama koje idu izmedu toga. Do tad nisam Boga opsovo bio godinama taj dan sam sve cega sam se sjetio i sto sam zaboravio kresnuo....i onda lijepo. Jebo i ponos i sve, zovi covjeka, napravi sve za dva popodneva.
Guest- Guest
pa da,to je bar moje skromno misljenje,uostalom ne postoji savrsenstvo a i kad bi placao bas svaku sitnicu brzo bi bankrotiraoTriny wrote:Tako je medo.Winter is coming wrote:vidi se malo sutra,moze ti neko doci i reci da je profesionalac ono shipak,ovako uzdaj se use i u svoje kljuse,najbolje i jednom kad naucis,prvi put ako nesto malo i zabrljas,drugi put ces znatibogomdani wrote:a e-bote..dis se sa keramikom zaebavati??? ..To NIKAD nisam niti htio pokusati nauciti..jednostavno koliko god dobro napravio,VIDI SE,ako je neprofesionalac postavljao...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
mudro receno...ebi ga..ljetos u kutju spicio 22k Ojrića..krov,lektrika u full kutji,stolarija vanjska i jos ponesto..na sve imam garanciju
Ja sam se tako s pločicama zajebavao....i to velike one uzeo. Reko sad cu ja....odgledao par clipova o tome. Poslusao par savjeta. Posudio u lika onu rezalicu....sjebo sam sve sto sam mogo sjebat otprilike....zaljepim prvu...padne odmah. Direkt na geberit s dva metra visine.....ko staklo se razbio....2500kn u 3pm a to bila ona prva plocica ono reko da vidim kako ide. Slomio plocica...izrezo se ziv. A tek ona sranja s onim plastikama koje idu izmedu toga. Do tad nisam Boga opsovo bio godinama taj dan sam sve cega sam se sjetio i sto sam zaboravio kresnuo....i onda lijepo. Jebo i ponos i sve, zovi covjeka, napravi sve za dva popodneva.
2014-04-14
Postoji i waser vaga.bogomdani wrote:Itekako se vidi Medo..imas one krizice za poravnavanje redova,i izmedju plocica odrzavanje razmaka,ali ako je veca povrsina.imas pomicanje i po z osi,dakle gor-dolje uglovi,i sve ti se cini oke,kad napravis,a ono valovito...ma zaebi..platim i imam mir i nezaebanciju..Winter is coming wrote:vidi se malo sutra,moze ti neko doci i reci da je profesionalac ono shipak,ovako uzdaj se use i u svoje kljuse,najbolje i jednom kad naucis,prvi put ako nesto malo i zabrljas,drugi put ces znatibogomdani wrote:a e-bote..dis se sa keramikom zaebavati??? ..To NIKAD nisam niti htio pokusati nauciti..jednostavno koliko god dobro napravio,VIDI SE,ako je neprofesionalac postavljao...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
mudro receno...ebi ga..ljetos u kutju spicio 22k Ojrića..krov,lektrika u full kutji,stolarija vanjska i jos ponesto..na sve imam garanciju
Trinity-
2014-04-17
Ma,meni dovoljno Triny hendlanja u mladjim danima sa gradjevinom..niti volje niti zelje,a onda ako delas,mos samo usrati stvar...
Guest- Guest
ti bi kao vojnik asgarda trebao znati da to nije istina, ja znam za 6 ako uracunas i vrijemeRayMabus wrote:Četri dimenzije su : os x os y i os z ....i čine rawan ....jednu koje su swe unutar jedne weče tj jedna rawan na osam podijela.
Četwrta dimezija je : wrijeme.
de svetac ne seri ,ak smatras rad na mjesalici gradjevinom onda ukuratz :Dbogomdani wrote:Ma,meni dovoljno Triny hendlanja u mladjim danima sa gradjevinom..niti volje niti zelje,a onda ako delas,mos samo usrati stvar...
Od svih invazija Vi ste našli braniti jebeni Jemen i Saude pa jebeš mi sve
Kermit-
2014-04-17
Meni je gušt svako malo nešto promijeniti u stanu, a kad nešto usereš...popraviš.bogomdani wrote:Ma,meni dovoljno Triny hendlanja u mladjim danima sa gradjevinom..niti volje niti zelje,a onda ako delas,mos samo usrati stvar...
Trinity-
2014-04-17
ajd,ajd..dodavo ja i blokove i cigle..sto bi ti???Leviathan2 wrote:de svetac ne seri ,ak smatras rad na mjesalici gradjevinom onda ukuratz :Dbogomdani wrote:Ma,meni dovoljno Triny hendlanja u mladjim danima sa gradjevinom..niti volje niti zelje,a onda ako delas,mos samo usrati stvar...
Guest- Guest
ne trolaj,vis da se o plocicama i fugiranju pricaasilovski wrote:Od svih invazija Vi ste našli braniti jebeni Jemen i Saude pa jebeš mi sve
dijagram-
2015-08-09
A dobro.,..ako se opustis kroz to,sve6..Triny wrote:Meni je gušt svako malo nešto promijeniti u stanu, a kad nešto usereš...popraviš.bogomdani wrote:Ma,meni dovoljno Triny hendlanja u mladjim danima sa gradjevinom..niti volje niti zelje,a onda ako delas,mos samo usrati stvar...
Guest- Guest
u nasem solarnom sistemu mora biti bar jedna crvotocina,samo treba traziti.ja sve mislim da je najbolje gledati tamo negdje oko jupiteraRayMabus wrote:Crwotočine su wiše prolazi unutar dimenzije ili između dimenzija.Winter is coming wrote:ili crvotocineRayMabus wrote:Maknimo dimenzije u stranu jer postoje četri a postoje i rawni kojih je osam.
Babuška je prečizniji.
2014-04-14
zas ne, bas je zanimljvo kao se tamane, eto ja bih zabranio bilo kakovo mjesanje i amera i iranaca i kineza i ostalih, nek stavlaju filmice na jubito i to je toasilovski wrote:Od svih invazija Vi ste našli braniti jebeni Jemen i Saude pa jebeš mi sve
Imaš jednu u Meksiku ....kad si baš nawalio.Winter is coming wrote:u nasem solarnom sistemu mora biti bar jedna crvotocina,samo treba traziti.ja sve mislim da je najbolje gledati tamo negdje oko jupiteraRayMabus wrote:Crwotočine su wiše prolazi unutar dimenzije ili između dimenzija.Winter is coming wrote:ili crvotocineRayMabus wrote:Maknimo dimenzije u stranu jer postoje četri a postoje i rawni kojih je osam.
Babuška je prečizniji.
2014-04-11
Pa ja..jos samo da se Iran i okolni ukljuce,i potamane izmedju sebea..Leviathan2 wrote:zas ne, bas je zanimljvo kao se tamane, eto ja bih zabranio bilo kakovo mjesanje i amera i iranaca i kineza i ostalih, nek stavlaju filmice na jubito i to je toasilovski wrote:Od svih invazija Vi ste našli braniti jebeni Jemen i Saude pa jebeš mi sve
Guest- Guest
ups, izvini, nisam znao da si bijo svestran, ja sam uglavnom lopatario, tek kad sam otiso preko grane sam napredovo, sad imam dozvolu za stapler iliti viljuskar, to u austriji polozijo, u italiji polozijo preko jednog napolitanca i dozvolu za upravljanje kranom sto onim fiksnim sto onim autokranom, polozeno za rovokopac, kurs na mjesalici i mikseru, al mi jos uvijek najdraze na mjesalcu, lopata zakonbogomdani wrote:ajd,ajd..dodavo ja i blokove i cigle..sto bi ti???Leviathan2 wrote:de svetac ne seri ,ak smatras rad na mjesalici gradjevinom onda ukuratz :D
a gle, čim si opo ono u vojsci pa još i ostali popadali po tebi i polomili te.... trebo si znat da ti nisi za niki fin i precizan poso.... :)))))))))MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:mudro receno...ebi ga..ljetos u kutju spicio 22k Ojrića..krov,lektrika u full kutji,stolarija vanjska i jos ponesto..na sve imam garancijuMaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Ja nisam manager.bogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
Tja, znaš šta je frka ako nešto dobro se ne odradi na kraju balade platiš više nego da si odmah platila stručnjaka. Barem u mene tako ispadne :))
2015-08-08
ima i kod mene u vratima hrpa crvotocinaRayMabus wrote:Imaš jednu u Meksiku ....kad si baš nawalio.Winter is coming wrote:u nasem solarnom sistemu mora biti bar jedna crvotocina,samo treba traziti.ja sve mislim da je najbolje gledati tamo negdje oko jupiteraRayMabus wrote:Crwotočine su wiše prolazi unutar dimenzije ili između dimenzija.Winter is coming wrote:ili crvotocineRayMabus wrote:Maknimo dimenzije u stranu jer postoje četri a postoje i rawni kojih je osam.
Babuška je prečizniji.
Utipkaj meksikan pussy ....otworit če ti puno tih črwotočina sa raširenim nogama.RayMabus wrote:Imaš jednu u Meksiku ....kad si baš nawalio.Winter is coming wrote:u nasem solarnom sistemu mora biti bar jedna crvotocina,samo treba traziti.ja sve mislim da je najbolje gledati tamo negdje oko jupiteraRayMabus wrote:Crwotočine su wiše prolazi unutar dimenzije ili između dimenzija.Winter is coming wrote:ili crvotocineRayMabus wrote:Maknimo dimenzije u stranu jer postoje četri a postoje i rawni kojih je osam.
Babuška je prečizniji.
2014-04-11
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
Page 7 of 9