Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
mb45 vodonepropusni beton... od njega je jači samo onaj za podmorske radove on je mislim mb 60...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a to je pakneka sasvim druga priča... imam frenda koji je podmorski zavarivač... opet šta mi je on pričao šta je on sve radio to nije istina, radio je remonte pilota na nekim mostovima i na još nekim podmorskim insatalacijama, kakve su to tek travestije u desecima tisuća tona i kubika i pitaj boga čega....... veli da ih u cijelom svijetu nema više od 700 koji taj posao rade...
2015-08-08
https://mobile.twitter.com/GhorbaniSadegh/status/786209824144920577
Saudi tukli po amerima a huti tvrde da nisu niti blizu odakle se navodno tuklo po brodovima
Saudi tukli po amerima a huti tvrde da nisu niti blizu odakle se navodno tuklo po brodovima
Kermit-
2014-04-17
Nis ti vidio rata uzivoLeviathan2 wrote:zas ne, bas je zanimljvo kao se tamane, eto ja bih zabranio bilo kakovo mjesanje i amera i iranaca i kineza i ostalih, nek stavlaju filmice na jubito i to je toasilovski wrote:Od svih invazija Vi ste našli braniti jebeni Jemen i Saude pa jebeš mi sve
Kermit-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:.... na kraju posla ostalo nam viška 22 tone mreža, 35 tona armature i oko pol tone biger žice... ;)... tad sam upoznao drage ljude :)) iz maoče... oni su došli bigat, al nisu baš nešto orni bili....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ko kaze, a kad se zarati na bausteli :Dasilovski wrote:Nis ti vidio rata uzivoLeviathan2 wrote:zas ne, bas je zanimljvo kao se tamane, eto ja bih zabranio bilo kakovo mjesanje i amera i iranaca i kineza i ostalih, nek stavlaju filmice na jubito i to je toasilovski wrote:Od svih invazija Vi ste našli braniti jebeni Jemen i Saude pa jebeš mi sve
a onaj tunel u svicarskoj, 4o km, kru te jebo, to je bilo monstruozno, jos nije gotov al sam opseg posla i materijala izazove grc u zelucu kad se misli na tomichaellcmacha wrote:a to je pakneka sasvim druga priča... imam frenda koji je podmorski zavarivač... opet šta mi je on pričao šta je on sve radio to nije istina, radio je remonte pilota na nekim mostovima i na još nekim podmorskim insatalacijama, kakve su to tek travestije u desecima tisuća tona i kubika i pitaj boga čega....... veli da ih u cijelom svijetu nema više od 700 koji taj posao rade...
ero, jel se smijes na visak mreza il na bigere :DEroo wrote:michaellcmacha wrote:.... na kraju posla ostalo nam viška 22 tone mreža, 35 tona armature i oko pol tone biger žice... ;)... tad sam upoznao drage ljude :)) iz maoče... oni su došli bigat, al nisu baš nešto orni bili....
neam pojma jel jesi ili nisi a nije ni bitno, al bitno da je asila vidio rat, ma šta vidio i odratovo.... ;)Leviathan2 wrote:ko kaze, a kad se zarati na bausteli :Dasilovski wrote:Nis ti vidio rata uzivoLeviathan2 wrote:zas ne, bas je zanimljvo kao se tamane, eto ja bih zabranio bilo kakovo mjesanje i amera i iranaca i kineza i ostalih, nek stavlaju filmice na jubito i to je toasilovski wrote:Od svih invazija Vi ste našli braniti jebeni Jemen i Saude pa jebeš mi sve
2015-08-08
nije ni slovenac lud, šta oni u sjedištu znaju jel on taj višak prodo ili ga ugradio.... a bigeri, eh samo daj da se sjedne i ohane.... a to ne ide kad su rokovi zadani i ko kasni taj i plaća....Leviathan2 wrote:ero, jel se smijes na visak mreza il na bigere :DEroo wrote:michaellcmacha wrote:.... na kraju posla ostalo nam viška 22 tone mreža, 35 tona armature i oko pol tone biger žice... ;)... tad sam upoznao drage ljude :)) iz maoče... oni su došli bigat, al nisu baš nešto orni bili....
2015-08-08
Sad kad dođe Hillary, obračunat će se s Rusima, Srbima i sličnim....te učvrstiti savez s vehabijama i pederma diljem zapada :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Majstori iz Maoče prišparali.Leviathan2 wrote:ero, jel se smijes na visak mreza il na bigere :DEroo wrote:michaellcmacha wrote:.... na kraju posla ostalo nam viška 22 tone mreža, 35 tona armature i oko pol tone biger žice... ;)... tad sam upoznao drage ljude :)) iz maoče... oni su došli bigat, al nisu baš nešto orni bili....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
Page 9 of 9