Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
http://www.vecernji.hr/svijet/desetero-ljudi-ubijeno-u-napadu-na-redakciju-pariskog-lista-982853
Francuski Le Monde objavio je na Twitteru da ima potvrdu policije kako su otkriveni identiteti trojice napadača na redakciju francuskog satiričkog tjednika Charlie Hebdo pri čemu je ubijeno 12 ljudi. La Liberation javlja kako su dvojica napadača francusko-alžirskog podrijetla braća Said Kourachi i Cherif Kourachi stari 32 i 34 godine rođeni u Parizu, a prošlog su ljeta u Francusku došli iz Sirije. Treći osumnjičeni Hamyd Mourad star je 18 godina te je rođen u Reimsu.
Podsjetimo, dvanaestero ljudi ubijeno je u napadu naoružanih muškaraca na redakciju kontroverznog satiričnog lista Charlie Hebdo u centru Pariza. Policijski glasnogovornik Rocco Contento rekao je da je u napadu ubijeno desetero zaposlenika tjednika, uključujući glavnog urednika, i dvojica policajaca. Ozlijeđeno je 11 ljudi, od kojih je kritično ranjeno njih petero. Ozlijeđena su i trojica policajaca, a novinari s mjesta događaja javljaju kako je jedan policijski auto izrešetan mecima.
2.30 sati - Najmlađi napadač 18-godišnji Hamyd Mourad predao se policiji, javljaju francuski mediji. Policija je i objavila fotografije preostale dvojice osumnjičenih: Said Kouachi (lijevo), 34, i njegov brat Cherif Kouachi (desno), 32. Njihov navodni suučesnik, Hamyd Mourad, otišao je u policiju "nakon što je vidio da njegovo ime kruži na društvenim mrežama", rekao je izvor AFP-u. Navodno je pritom tvrdio da je nevin i da je za vrijeme napada bio u školi.
Francuski Le Monde objavio je na Twitteru da ima potvrdu policije kako su otkriveni identiteti trojice napadača na redakciju francuskog satiričkog tjednika Charlie Hebdo pri čemu je ubijeno 12 ljudi. La Liberation javlja kako su dvojica napadača francusko-alžirskog podrijetla braća Said Kourachi i Cherif Kourachi stari 32 i 34 godine rođeni u Parizu, a prošlog su ljeta u Francusku došli iz Sirije. Treći osumnjičeni Hamyd Mourad star je 18 godina te je rođen u Reimsu.
Podsjetimo, dvanaestero ljudi ubijeno je u napadu naoružanih muškaraca na redakciju kontroverznog satiričnog lista Charlie Hebdo u centru Pariza. Policijski glasnogovornik Rocco Contento rekao je da je u napadu ubijeno desetero zaposlenika tjednika, uključujući glavnog urednika, i dvojica policajaca. Ozlijeđeno je 11 ljudi, od kojih je kritično ranjeno njih petero. Ozlijeđena su i trojica policajaca, a novinari s mjesta događaja javljaju kako je jedan policijski auto izrešetan mecima.
2.30 sati - Najmlađi napadač 18-godišnji Hamyd Mourad predao se policiji, javljaju francuski mediji. Policija je i objavila fotografije preostale dvojice osumnjičenih: Said Kouachi (lijevo), 34, i njegov brat Cherif Kouachi (desno), 32. Njihov navodni suučesnik, Hamyd Mourad, otišao je u policiju "nakon što je vidio da njegovo ime kruži na društvenim mrežama", rekao je izvor AFP-u. Navodno je pritom tvrdio da je nevin i da je za vrijeme napada bio u školi.
2014-04-13
Re: Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
Rusija osvaja tuđa teritorija iako ekonomski propada dok Islamisti otvaraju nova žarišta u srcu Europe...a ovo je očito samo početak.
Francuskoj i cijeloj Europi prijeti građanski rat, koga boli ona stvar za Rusiju i Ukrajinu.
Eno jutros opet napadnuta policija, jedna je policajka ubijena hicom u leđa, ludilo se nastavlja.
Francuskoj i cijeloj Europi prijeti građanski rat, koga boli ona stvar za Rusiju i Ukrajinu.
Eno jutros opet napadnuta policija, jedna je policajka ubijena hicom u leđa, ludilo se nastavlja.
2014-04-13
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ti si bedast, sa tobom bilo koji razgovor ne vodi nikam.
Bolje te svsrstati u ignore listu. Odi u Ukrajinu branit ciljeve velike Rusije koja te ne šljivi ni pet posto, sretno!
Bolje te svsrstati u ignore listu. Odi u Ukrajinu branit ciljeve velike Rusije koja te ne šljivi ni pet posto, sretno!
2014-04-13
POSTOJE GRANICE
Papine izjave o napadu na Charlie Hebdo neće se svidjeti svakome
Papa Franjo je komentirao napad na Charlie Hebdo, a ono što je rekao moglo bi povrijediti osjećaje jednog dijela javnosti.
Papa Franjo u četvrtak je izjavio kako postoje granice slobode govora, osobito ako se njime vrijeđa ili ismijava nečiju religiju.
Papa je dao izjavu o napadu na Charlie Hebo na svom putu prema Filipinima. Kako bi opisao što želi reći, usporedio je redakciju Charlieja Hebda s Albertom Gasparrijem, zaduženim za organizaciju papinskih putovanja.
"Ako bi mi moj dobar prijatelj dr. Gasparri opsovao majku, mogao bi očekivati udarac", rekao je papa Franjo i dočarao situaciju glumeići udarac u njegovom smjeru. "To je normalno. Ne možete provocirati. Ne možete vrijeđati vjeru drugih. Ne možete ismijavati vjeru drugih", rekao je papa Franjo.
http://danas.net.hr/svijet/papine-izjave-o-napadu-na-charlie-hebdo-nece-se-svidjeti-svakome
Trinity-
2014-04-17
papa frane ne govori ono šta misli
2014-04-20
Ne govori ono što ti misliš. Nema veze. Govori ono što ja mislim.
Trinity-
2014-04-17
Govori suprotno od načela vjere onda.
Čuj ti njega,on bi na verbalni duel odgovorio fizičkim napadom.
A i ti očito mada ti je biće poznato da nasilje uzrokuje još veće nasilje.
Čuj ti njega,on bi na verbalni duel odgovorio fizičkim napadom.
A i ti očito mada ti je biće poznato da nasilje uzrokuje još veće nasilje.
2014-04-20
Ti bi naravno ne trepnuvši podnosio da ti netko stalno psuje mater židovsku.
Trinity-
2014-04-17
Moja vjera kaže - oko za oko - a tvoja - okreni drugi obraz -
I tu je moja puno humanija jer ne traži glavu za oko nego recipročno.
A sada Frane mijenja tisućljentu doktrinu te zagovara odmazdu i eskalaciju
nasilja. Sa verbalnog na fizički napad............hallo.
Mada znamo da se niti do sada nitko nije pridržavao naputaka vjere ( okreni drugi)
već samo verbalno, znači lažno.
I tu je moja puno humanija jer ne traži glavu za oko nego recipročno.
A sada Frane mijenja tisućljentu doktrinu te zagovara odmazdu i eskalaciju
nasilja. Sa verbalnog na fizički napad............hallo.
Mada znamo da se niti do sada nitko nije pridržavao naputaka vjere ( okreni drugi)
već samo verbalno, znači lažno.
2014-04-20
Ništa on ne zagovara, pogotovo ne ovo što ti kažeš.
Samo kaže da ne možeš nekoga vrijeđati do besvijesti, obije ti se to o glavu. Doslovno.
Lažno i licemjerno je podržavati ove "karikaturiste", koji su na piku imali samo određene skupine,
dok se za crtanje karikatura na račun "zaštićenih" dobivao otkaz.
Vrijedi i obrnuto .
[size=11]Enlarge this image
[/size]
http://anonhq.com/charlie-hebdo-fired-anti-semitic-cartoonist-ridiculing-judaism-2009/
Samo kaže da ne možeš nekoga vrijeđati do besvijesti, obije ti se to o glavu. Doslovno.
Lažno i licemjerno je podržavati ove "karikaturiste", koji su na piku imali samo određene skupine,
Vrijedi i obrnuto .
[size=11]Enlarge this image
[/size]
http://anonhq.com/charlie-hebdo-fired-anti-semitic-cartoonist-ridiculing-judaism-2009/
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:POSTOJE GRANICE
Papine izjave o napadu na Charlie Hebdo neće se svidjeti svakome
Papa Franjo je komentirao napad na Charlie Hebdo, a ono što je rekao moglo bi povrijediti osjećaje jednog dijela javnosti.
Papa Franjo u četvrtak je izjavio kako postoje granice slobode govora, osobito ako se njime vrijeđa ili ismijava nečiju religiju.
Papa je dao izjavu o napadu na Charlie Hebo na svom putu prema Filipinima. Kako bi opisao što želi reći, usporedio je redakciju Charlieja Hebda s Albertom Gasparrijem, zaduženim za organizaciju papinskih putovanja.
"Ako bi mi moj dobar prijatelj dr. Gasparri opsovao majku, mogao bi očekivati udarac", rekao je papa Franjo i dočarao situaciju glumeići udarac u njegovom smjeru. "To je normalno. Ne možete provocirati. Ne možete vrijeđati vjeru drugih. Ne možete ismijavati vjeru drugih", rekao je papa Franjo.
http://danas.net.hr/svijet/papine-izjave-o-napadu-na-charlie-hebdo-nece-se-svidjeti-svakome
Papa Franjo ni sam ne zna di mu je mjesto, a ovo o vrijeđanju majki priča gluposti, problem je u tome što svojim nepromišljenim izjavama daje podršku islamistima.
Možda mu je to i cilj?
2014-04-13
Znači da je po tvome sasvim normalano ubiti ljude samo zato jer misle drugačije ?Trinity wrote:Ne govori ono što ti misliš. Nema veze. Govori ono što ja mislim.
Super si mi ti žena, samo ostani podalje od mene obzirom da o demokraciji pojma nemaš
2014-04-13
Avatar wrote:Znači da je po tvome sasvim normalano ubiti ljude samo zato jer misle drugačije ?
Super si mi ti žena, samo ostani podalje od mene obzirom da o demokraciji pojma nemaš
Što da se ja držim podalje od tebe? Drži se ti dalje od mene.
Kalašnjikov nosim kao modni dodatak za slučaj da me kakvi plahi vegan samo krivo pogleda.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Avatar wrote:Znači da je po tvome sasvim normalano ubiti ljude samo zato jer misle drugačije ?
Kalašnjikov nosim kao modni dodatak za slučaj da me kakvi plahi vegan samo krivo pogleda.
Guest- Guest
Trinity wrote:Avatar wrote:Znači da je po tvome sasvim normalano ubiti ljude samo zato jer misle drugačije ?
Nisi odgovorila, jel' po tebi normalno ubijati ljude samo zato jer ne dijele isto mišljenje ?
P.S. Kad već pišeš, ne brani se glupostima.
Last edited by Avatar on 20/2/2015, 05:11; edited 1 time in total
2014-04-13
Ti si sigurno kupovala i čitala sve Charlie hebdo zadnjih deset godina jer ne bi u suprotnom slične gluposti izjavljivala.nity wrote:Ništa on ne zagovara, pogotovo ne ovo što ti kažeš.
Ukoliko nisi znala karikaturisti u Charlie hebdo su ismijavali sve religije ne samo Islam. Ismijavali su i židove i katolike, al' činjenice tebe ne zanimaju jel'?
2014-04-13
Odgovorila sam. Čitaj bolje.Avatar wrote:Trinity wrote:Avatar wrote:Znači da je po tvome sasvim normalano ubiti ljude samo zato jer misle drugačije ?
Nisi odgovorila, jel' po tebi normalno ubijati ljude samo zato jer ne dijele isto mišljenje ?
P.S. Kad već pišeš, ne brani se glupostima.
Kad već pitaš, ne pitaj gluposti.
Trinity-
2014-04-17
Da, ismijavaju i katolike, ali mi smo, eto , civilizirani pa šutimo dok seru po našim svetinjama.Avatar wrote:Ti si sigurno kupovala i čitala sve Charlie hebdo zadnjih deset godina jer ne bi u suprotnom slične gluposti izjavljivala.nity wrote:Ništa on ne zagovara, pogotovo ne ovo što ti kažeš.
Ukoliko nisi znala karikaturisti u Charlie hebdo su ismijavali sve religije ne samo Islam. Ismijavali su i židove i katolike, al' činjenice tebe ne zanimaju jel'?
Za ismijavanje Židova se u Charliju dobije otkaz. To su činjenice.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Da, ismijavaju i katolike, ali mi smo, eto , civilizirani pa šutimo dok seru po našim svetinjama.Avatar wrote:Ti si sigurno kupovala i čitala sve Charlie hebdo zadnjih deset godina jer ne bi u suprotnom slične gluposti izjavljivala.nity wrote:Ništa on ne zagovara, pogotovo ne ovo što ti kažeš.
Za ismijavanje Židova se u Charliju dobije otkaz. To su činjenice.
Nitko nije nikad dobio otkaz zbog ismijavanja Židova u Charlie Hebdo , to je u tebi usađena laž iz sumnjivih izvora.. Dokaži mi suprotno, izvoli...
Dakle, pravdaš ubijanje nevinih ljudi zbog par crteža, fino, zapraf fina si mi ti vjernica. Ni u Isusa ne vjeruješ jer nije On nikad tražio odmazdu ili osvetu, ali možda bolje od mene poznaješ novi zavjet.
Za kraj, nisam vegan nego vegetarijanac, a što bi se ti u to razumjela, ionako karikaturisti i životinje nemaju pravo živjeti, jel' tako!
2014-04-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» Europski sud za ljudska prava: 'Vrijeđanje proroka Muhameda nadilazi slobodu govora'
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
» on bi iz mase uzviknuo: “Šta kažu?!”, zatim bi razdragani volonteri uglas uzviknuli: “Bit će predsjednica!
» Europski sud za ljudska prava: 'Vrijeđanje proroka Muhameda nadilazi slobodu govora'
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
Page 1 of 2