Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Trinity-
2014-04-17
Re: Nema zajebavanja sa Amerima - osvetili se Jemenskim pobunjenicima
Kod mene se ne radi o pomodnosti nego jednostavno riknu ta dva slova , pa malo wata malo ne pa kad neče nikako onda samo pritisnem w da bar liči na v da se bar razumije riječ koja je napisana koliko toliko.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ja ne kontam majkemi tu pomodnost s tim w....to je iritantno za popizdit. Pogotovo u pisanju. Ono valjda ljudi idu za time da ono su na neki nacin jedinstveni,odudaraju i stali. Boze sacuvaj....za popizdit. A dobro opet....znam jednog lika koji je 6-7 godina pisao na forumu na nacin da sve sta je pisao stavljao u navodnike i svaku recenicu je pisao u neutralnom vremenu kao tvrdnju....ludjak totalni. A bio je jedan koji je citave recenice godinama pisao unatrag. Ono citavu jebenu recenicu....tekst od 15-20 redova unazad...
Inače mi nekad tipkowniča radi normalno 10 dana onda jednostawno par dana štrajka i jbga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
simpatična zemlja 2,5 komada oružja po glavi stanovnika. uostalom saudijci znaju o kakvoj čeladi se radi.MaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote:dva brata wrote:ovi ih pokušali gađati prvi put u međuanrodnim vodama.. kao ameri , aj OK , wtf je ovo, nemojte se više zajebavati..
i ovi asevi ih pokušali gađati i drugi put... to je kao da tražiš batine.
i sada normalno ameri poslali par raketa nazad(na radare koji su nadzirali USA brodove) i sada će biti kmečanje..
kakvo kmečanje, gdje ti je jebena pamet napadati prvu silu svijeta , bez ikakvog razloga.
Niti ih Ameri diraju niti išta. OK , netko će reći USA prodaje oružje Arapima, ali gle čuda prodaju im i Srbi
(doduše srpsko oružje će završiti u rukama ISISa ili Umjerenih Kanibala) . ( JEDNAKO KAO HRVATSKO )
https://www.rt.com/usa/362582-yemen-radar-sites-airstrikes/
Jedno je gađati raketama Saudijsku Arabiju, drugo je gađati USA
I tako veliš ....- bez razloga -
Dobro jesi zbrojio koliko je nevine dječice pobilo američko raketiranje '
Ili nisi još.
Kakva nevina djecica? Prijatelju bez ljutnje sada ali definicija koju si dao pred par dana je isla u smjeru da nema djece nevine, da ce to sve izrasti u teroriste da su to gamad koja jos nisu naucila biti gamad i tako to. Dakle...pridrzavamo se pocuka za sve ili to ide samo od zemlje do zemlje?
Ja se npr mogu zakleti u sto god treba da su u Yemenu na svim stranama radikalnija celjad za par oktava nego u Siriji. Govorim o stanovnistvu rodjenom i odraslom u tim zemljama.
Triny wrote:Radovi pri kraju.
A što radiš?
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:simpatična zemlja 2,5 komada oružja po glavi stanovnika. uostalom saudijci znaju o kakvoj čeladi se radi.MaximusDecimusMiridije wrote:Yehudi wrote:dva brata wrote:ovi ih pokušali gađati prvi put u međuanrodnim vodama.. kao ameri , aj OK , wtf je ovo, nemojte se više zajebavati..
i ovi asevi ih pokušali gađati i drugi put... to je kao da tražiš batine.
i sada normalno ameri poslali par raketa nazad(na radare koji su nadzirali USA brodove) i sada će biti kmečanje..
kakvo kmečanje, gdje ti je jebena pamet napadati prvu silu svijeta , bez ikakvog razloga.
Niti ih Ameri diraju niti išta. OK , netko će reći USA prodaje oružje Arapima, ali gle čuda prodaju im i Srbi
(doduše srpsko oružje će završiti u rukama ISISa ili Umjerenih Kanibala) . ( JEDNAKO KAO HRVATSKO )
https://www.rt.com/usa/362582-yemen-radar-sites-airstrikes/
Jedno je gađati raketama Saudijsku Arabiju, drugo je gađati USA
I tako veliš ....- bez razloga -
Dobro jesi zbrojio koliko je nevine dječice pobilo američko raketiranje '
Ili nisi još.
Kakva nevina djecica? Prijatelju bez ljutnje sada ali definicija koju si dao pred par dana je isla u smjeru da nema djece nevine, da ce to sve izrasti u teroriste da su to gamad koja jos nisu naucila biti gamad i tako to. Dakle...pridrzavamo se pocuka za sve ili to ide samo od zemlje do zemlje?
Ja se npr mogu zakleti u sto god treba da su u Yemenu na svim stranama radikalnija celjad za par oktava nego u Siriji. Govorim o stanovnistvu rodjenom i odraslom u tim zemljama.
A od ono osamostaljenja su tamo non stop nekakvi ratovi,ustanci,sranja,.... Sudijci su prije ovoga radili nekakav ogroman zid, sa kamerama,minskim poljima,ophodnjama ovo-ono. Nestabilna zemlja jbg. Mislim tamo da je bio dugo vremena i zakon da je svaka familija zakonski morala imati za svakog muškog člana po oružje jedno u kući tako nešto.
Guest- Guest
jemen, zanimljiva zemlja, oni zive da bi ratovali, to im je upisano u genetski kod,
ne jebe ih s kim ratuju, bitno da se nesto dogadja
ne jebe ih s kim ratuju, bitno da se nesto dogadja
Trinity-
2014-04-17
A šteta. Bilo je par dokumentaraca....lijepih stvari bi imalo za vidjeti tamo. No jebiga...nula bodova.
Guest- Guest
Triny wrote:Mijenja se stolarija, neke pločice, kreči, lakira...svašta nešto...MaximusDecimusMiridije wrote:Triny wrote:Radovi pri kraju.
A što radiš?
Ima se može se :)
Guest- Guest
a zasto se oprawdavas, kome smeta nek preskociRayMabus wrote:Kod mene se ne radi o pomodnosti nego jednostavno riknu ta dva slova , pa malo wata malo ne pa kad neče nikako onda samo pritisnem w da bar liči na v da se bar razumije riječ koja je napisana koliko toliko.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ja ne kontam majkemi tu pomodnost s tim w....to je iritantno za popizdit. Pogotovo u pisanju. Ono valjda ljudi idu za time da ono su na neki nacin jedinstveni,odudaraju i stali. Boze sacuvaj....za popizdit. A dobro opet....znam jednog lika koji je 6-7 godina pisao na forumu na nacin da sve sta je pisao stavljao u navodnike i svaku recenicu je pisao u neutralnom vremenu kao tvrdnju....ludjak totalni. A bio je jedan koji je citave recenice godinama pisao unatrag. Ono citavu jebenu recenicu....tekst od 15-20 redova unazad...
Inače mi nekad tipkowniča radi normalno 10 dana onda jednostawno par dana štrajka i jbga.
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Objašnjawam.Leviathan2 wrote:a zasto se oprawdavas, kome smeta nek preskociRayMabus wrote:Kod mene se ne radi o pomodnosti nego jednostavno riknu ta dva slova , pa malo wata malo ne pa kad neče nikako onda samo pritisnem w da bar liči na v da se bar razumije riječ koja je napisana koliko toliko.MaximusDecimusMiridije wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a zasto se oprawdavas, kome smeta nek preskociRayMabus wrote:Kod mene se ne radi o pomodnosti nego jednostavno riknu ta dva slova , pa malo wata malo ne pa kad neče nikako onda samo pritisnem w da bar liči na v da se bar razumije riječ koja je napisana koliko toliko.MaximusDecimusMiridije wrote:
Ima se može se :)
Trinity-
2014-04-17
Ja sam gotova.Winter is coming wrote:i ja isto krečim,nikad završiti
Još me čeka čišćenje.
Ali dojadio više taj nered.
Trinity-
2014-04-17
Ajde pocisti pa zovi da pregledam jel valja:)Triny wrote:Ja sam gotova.Winter is coming wrote:i ja isto krečim,nikad završiti
Još me čeka čišćenje.
dijagram-
2015-08-09
MaximusDecimusMiridije wrote:Slican twist se dogodio s Turskom prije kratko vremena. Prije toga je ista bila u svakoj drugoj recenici. Odjednom svi junaci usutise barem dok se ne definira njen trenutni status u samoj igri.
a čuješ, igra se mora nastaviti, neće nitko stat i reć: e jebiga, sad su Turci jarani, a prošli tjedan je trebalo njukat Istanbul :)
ja sve platim ljudima pa nek rade...
Guest- Guest
najgori su plafoni,to sam zavrsio,sad zidovi,njih je lakse ali ima ih viseTriny wrote:Ja sam gotova.Winter is coming wrote:i ja isto krečim,nikad završiti
Još me čeka čišćenje.
2014-04-14
treba se uciti sve rajdikatibogomdani wrote:ja sve platim ljudima pa nek rade...
2014-04-14
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Pobili gotovo cijelu redakciju i zaurlali uglas: Osvetili smo Proroka
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
» Hakeri ukrali bazu podataka ruskih osuđenika kako bi osvetili smrt Navaljnog
» Američka vojska sirijskim pobunjenicima iz zraka bacila 50 tona streljiva
» ..odjeb Amerima..
» Srbi preko Hrvatske, Amera i Saudijaca prodavali oružje Sirijskim pobunjenicima
Page 4 of 9