Jeli u redu ubiti 164 civila i nekoliko terorista
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jeli u redu ubiti 164 civila i nekoliko terorista
Pa bas i ne lajkam dlakave cure..ono Runje se zna usaftati i imati nelagodni miris..cure doista vode racuna o higijeni,ali ebaj ga kasd se bakterije kace na onu masnocu u korijenu dlaka..
Guest- Guest
a cuj svagdje imas bakterije,npr ljudi pustaju psima da ih polizu po licu,a pas lize jaja,njusi govna,ko zna sta sve ne radi i onda mozes misliti koji je to raj bakterija i dodje pa te polize,ja sam tako jednom nekog doceka na koljeno i gurnuo dzukca,zaletio se na mene i pravo da ce me polizati,bilo je samo skviik
2014-04-14
aiiiii..!!!! Moli boga da ne dojde sad Kaya..otvorit ce lov na tebe..!!!Winter is coming wrote:a cuj svagdje imas bakterije,npr ljudi pustaju psima da ih polizu po licu,a pas lize jaja,njusi govna,ko zna sta sve ne radi i onda mozes misliti koji je to raj bakterija i dodje pa te polize,ja sam tako jednom nekog doceka na koljeno i gurnuo dzukca,zaletio se na mene i pravo da ce me polizati,bilo je samo skviik
Istina,inace psi znaju imati oko 20 sorti parazita u sebi..ono simbioza,a puste roditelji daim pas lize lice djeteta,po rukama,pa i da jede sa njima za stolom..pffffuuuujjjj!!!!...
Pogledaj te parazite uvecane,a neki,poput trakavice su za izmjeriti do 12 metara..uzas zivi...glupi ljudi,vole tog snishodljivog ulizicu-psa..
Guest- Guest
ma cuj i ja volim pse i cesto kad ih sretnem podragam ih i nekad me zaprljaju sapama ali nema veze ali ovaj sto je dobio koljenom me uplasio,jebiga zamisli odjednom nesto skoci iznenada na tebe,reagujes instinktivno
2014-04-14
Znam tko ti je u tom trenu sigurno pao na pamet,pa si krenuo koljenom...no necemo o imenima..Winter is coming wrote:ma cuj i ja volim pse i cesto kad ih sretnem podragam ih i nekad me zaprljaju sapama ali nema veze ali ovaj sto je dobio koljenom me uplasio,jebiga zamisli odjednom nesto skoci iznenada na tebe,reagujes instinktivno
Guest- Guest
a jebiga tako se moras odbraniti od psa koji napada,moras ga tezinom odgurnuti napred ako ustuknes padas i onda ne valja,ma ko ce mi pasti na pamet to je bio djelic sekunde
2014-04-14
sa svojih skoro 90 kila zive vage,uglavnom misici..ima i koja koska.. ubio bih se kad bi me srusilo smrdljivo pseto od svojih 35 kila,pa nek i 40..Winter is coming wrote:a jebiga tako se moras odbraniti od psa koji napada,moras ga tezinom odgurnuti napred ako ustuknes padas i onda ne valja,ma ko ce mi pasti na pamet to je bio djelic sekunde
Medo,to zgrabis za pod vrat,sa svakih 4 prstiju,palcevi slobodni i njima mu grkljan polako tiskas..da vis cuda,kako iz pogleda bijesa polako se salta u pogled strave..a gledas ga direktno u oci..jos malo ga odignem od zemlje,da mu prstici jedva dodiruju tlo,e da vis skvicanja...odda ga sam ozafitiljis...nece se vratiti..
Guest- Guest
jebiga ako te napadne sigurno da ces se branitibogomdani wrote:sa svojih skoro 90 kila zive vage,uglavnom misici..ima i koja koska.. ubio bih se kad bi me srusilo smrdljivo pseto od svojih 35 kila,pa nek i 40..Winter is coming wrote:a jebiga tako se moras odbraniti od psa koji napada,moras ga tezinom odgurnuti napred ako ustuknes padas i onda ne valja,ma ko ce mi pasti na pamet to je bio djelic sekunde
Medo,to zgrabis za pod vrat,sa svakih 4 prstiju,palcevi slobodni i njima mu grkljan polako tiskas..da vis cuda,kako iz pogleda bijesa polako se salta u pogled strave..a gledas ga direktno u oci..jos malo ga odignem od zemlje,da mu prstici jedva dodiruju tlo,e da vis skvicanja...odda ga sam ozafitiljis...nece se vratiti..
2014-04-14
lajkam zivine,pa i pse..simpa su mi oni malecki i ruzniWinter is coming wrote:jebiga ako te napadne sigurno da ces se branitibogomdani wrote:sa svojih skoro 90 kila zive vage,uglavnom misici..ima i koja koska.. ubio bih se kad bi me srusilo smrdljivo pseto od svojih 35 kila,pa nek i 40..Winter is coming wrote:a jebiga tako se moras odbraniti od psa koji napada,moras ga tezinom odgurnuti napred ako ustuknes padas i onda ne valja,ma ko ce mi pasti na pamet to je bio djelic sekunde
i uglavnom malecki štakorasti,Čivave,ovo i ono..hajde to je oke,ali blesavi rottweileri,nisam ludje pse vidio...to je bas krizano da napada covjeka...
Guest- Guest
Najsuvisliji odgovor na temidanni1 wrote:Tu zapravo dileme nema. Ovih 164 putnika svakako pogibaju,oni su otpisani ovi na zemlji još nisu. Oborit avion. Pa i ako ti je unutra i žena.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Vidis kako si glup. Pas ima u slini nešto poput dezinficijensa, zato liže ranu koja uglavnom da zaraste . Inače na rukama imas cijeli svijet bakterija ali to ti je super pretpostavljam.Winter is coming wrote:a cuj svagdje imas bakterije,npr ljudi pustaju psima da ih polizu po licu,a pas lize jaja,njusi govna,ko zna sta sve ne radi i onda mozes misliti koji je to raj bakterija i dodje pa te polize,ja sam tako jednom nekog doceka na koljeno i gurnuo dzukca,zaletio se na mene i pravo da ce me polizati,bilo je samo skviik
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hahahaha.bravo Kayo...ljubim te u ćelo...kaja_333 wrote:Vidis kako si glup. Pas ima u slini nešto poput dezinficijensa, zato liže ranu koja uglavnom da zaraste . Inače na rukama imas cijeli svijet bakterija ali to ti je super pretpostavljam.Winter is coming wrote:a cuj svagdje imas bakterije,npr ljudi pustaju psima da ih polizu po licu,a pas lize jaja,njusi govna,ko zna sta sve ne radi i onda mozes misliti koji je to raj bakterija i dodje pa te polize,ja sam tako jednom nekog doceka na koljeno i gurnuo dzukca,zaletio se na mene i pravo da ce me polizati,bilo je samo skviik
inace,moze imati neki dezifijens,ali ostaje cinjenica sa parazitima,koji su stvarno brrrrrr..!!! kroz mikroskop,pa i pod povecalom...ebi ga..gadi mi se to..
Guest- Guest
O jebote. Ovo si sva sreća izmislio.bogomdani wrote:sa svojih skoro 90 kila zive vage,uglavnom misici..ima i koja koska.. ubio bih se kad bi me srusilo smrdljivo pseto od svojih 35 kila,pa nek i 40..Winter is coming wrote:a jebiga tako se moras odbraniti od psa koji napada,moras ga tezinom odgurnuti napred ako ustuknes padas i onda ne valja,ma ko ce mi pasti na pamet to je bio djelic sekunde
2015-08-15
Parazite ? Pa imas ih na rukama.bogomdani wrote:hahahaha.bravo Kayo...ljubim te u ćelo...kaja_333 wrote:Vidis kako si glup. Pas ima u slini nešto poput dezinficijensa, zato liže ranu koja uglavnom da zaraste . Inače na rukama imas cijeli svijet bakterija ali to ti je super pretpostavljam.Winter is coming wrote:a cuj svagdje imas bakterije,npr ljudi pustaju psima da ih polizu po licu,a pas lize jaja,njusi govna,ko zna sta sve ne radi i onda mozes misliti koji je to raj bakterija i dodje pa te polize,ja sam tako jednom nekog doceka na koljeno i gurnuo dzukca,zaletio se na mene i pravo da ce me polizati,bilo je samo skviik
inace,moze imati neki dezifijens,ali ostaje cinjenica sa parazitima,koji su stvarno brrrrrr..!!! kroz mikroskop,pa i pod povecalom...ebi ga..gadi mi se to..
2015-08-15
Vezano za temu , tko zna koliko bi ljudi na zemlji ubio i jesu oni vrijedniji od onih u avionu, i zašto bi ubio one u avionu da spasiš one na zemlji , i zašto bi oni uopće bili žrtvovani radi onih na zemlji. I tko to smije odlučiti u njihovo ime.
Znaci pokušati spasiti ne zrtvovati a ako ne uspije pa padnu na zemlju i ubiju ih jos toliko , losa sreća, jebiga.
Znaci pokušati spasiti ne zrtvovati a ako ne uspije pa padnu na zemlju i ubiju ih jos toliko , losa sreća, jebiga.
2015-08-15
Nisam izmislio..Kayo,tijekom rata,puno je bilo izbjeglih iz Slavonije,napose mog mjesta...jedno jutro sam isao nes poslom u ZG i bio sva sreca u uniformi i imao pistolj..ljudi se rastrurili,ostavili pse,a psi pobjegli iz dvorista u potrazi za hranom,tako su se i coporili i poceli ljude napadati,jednu zenu sam spasio,kad su je htjeli strgati sa bajka..i da..to jutro izlazim iz ulice,i copor pravo prema meni,nis ja utoku i uslijepo prema njima,nisam ciljao..razbjezali su se..drugi puta je bio jedan poveci mjesanac,i onda se dogodilo ono..nije to neka muka za snaznog mupkarca..nisam ga zatusio,ali dobro sam ga stisnuo..i ondagurnuo..kaja_333 wrote:O jebote. Ovo si sva sreća izmislio.bogomdani wrote:sa svojih skoro 90 kila zive vage,uglavnom misici..ima i koja koska.. ubio bih se kad bi me srusilo smrdljivo pseto od svojih 35 kila,pa nek i 40..Winter is coming wrote:a jebiga tako se moras odbraniti od psa koji napada,moras ga tezinom odgurnuti napred ako ustuknes padas i onda ne valja,ma ko ce mi pasti na pamet to je bio djelic sekunde
Guest- Guest
E sad...bakterije svakako,ko i svi,ali paraziti su nes drugo...kaja_333 wrote:Parazite ? Pa imas ih na rukama.bogomdani wrote:hahahaha.bravo Kayo...ljubim te u ćelo...kaja_333 wrote:Vidis kako si glup. Pas ima u slini nešto poput dezinficijensa, zato liže ranu koja uglavnom da zaraste . Inače na rukama imas cijeli svijet bakterija ali to ti je super pretpostavljam.Winter is coming wrote:a cuj svagdje imas bakterije,npr ljudi pustaju psima da ih polizu po licu,a pas lize jaja,njusi govna,ko zna sta sve ne radi i onda mozes misliti koji je to raj bakterija i dodje pa te polize,ja sam tako jednom nekog doceka na koljeno i gurnuo dzukca,zaletio se na mene i pravo da ce me polizati,bilo je samo skviik
Guest- Guest
Ma i parazite ajde, zašto djeca dobijaju gliste ? Stalno su im ruke u ustima..bogomdani wrote:E sad...bakterije svakako,ko i svi,ali paraziti su nes drugo...kaja_333 wrote:Parazite ? Pa imas ih na rukama.bogomdani wrote:hahahaha.bravo Kayo...ljubim te u ćelo...kaja_333 wrote:Vidis kako si glup. Pas ima u slini nešto poput dezinficijensa, zato liže ranu koja uglavnom da zaraste . Inače na rukama imas cijeli svijet bakterija ali to ti je super pretpostavljam.Winter is coming wrote:a cuj svagdje imas bakterije,npr ljudi pustaju psima da ih polizu po licu,a pas lize jaja,njusi govna,ko zna sta sve ne radi i onda mozes misliti koji je to raj bakterija i dodje pa te polize,ja sam tako jednom nekog doceka na koljeno i gurnuo dzukca,zaletio se na mene i pravo da ce me polizati,bilo je samo skviik
2015-08-15
u ustima a prije usta posvuda..i pokupise vjerovatno jajasca gliste..djeca neselktivno dirkaju ćuke,a ćuke ko ćuke lizu guzicu,joojca,pa dlaku,a djeca maze to...ebi ga...rekoh i meni su simpa,cesto od frenda ovdje izgnjucam od milja njegovog francuskog buldoga,a ono ko malo prasence samo frfulji i gomolji se..presimpa dog,ali poslije,trcim po onaj gel za dezinfekciju..ebo ti zaebancije..kaja_333 wrote:Ma i parazite ajde, zašto djeca dobijaju gliste ? Stalno su im ruke u ustima..bogomdani wrote:E sad...bakterije svakako,ko i svi,ali paraziti su nes drugo...kaja_333 wrote:Parazite ? Pa imas ih na rukama.bogomdani wrote:hahahaha.bravo Kayo...ljubim te u ćelo...kaja_333 wrote:
Vidis kako si glup. Pas ima u slini nešto poput dezinficijensa, zato liže ranu koja uglavnom da zaraste . Inače na rukama imas cijeli svijet bakterija ali to ti je super pretpostavljam.
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Totalni fijasko u Francuskoj: Vođu terorista policija je zaustavila i pustila nekoliko sati nakon napada?
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Milanović se tijekom kampanje rugao Tihomiru Oreškoviću, a on je u samo nekoliko mjeseci vođenja Vlade napravio nekoliko važnih stvari
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» jeli ovaj izborna dimna bomba
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Milanović se tijekom kampanje rugao Tihomiru Oreškoviću, a on je u samo nekoliko mjeseci vođenja Vlade napravio nekoliko važnih stvari
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» jeli ovaj izborna dimna bomba
Page 7 of 8