Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 14 of 26
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))
Baš to i ja primjetih...čim ga uštineš za uvce, jurne ti na dupe rijetko viđenom strašću
ti si se već navuko...sad maš' ruč'cama, maš' nož'cama...da ne bude...e, jeb'ga.
Guest- Guest
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Pričaš ti o čemu ti mašta govori. Znam ja da si ti stara pederčina, sem što si latentna šiptarčina.tre911 wrote:Alo pederčino, ja sam pričao o navlačenju strune na ribičkom štapu a tvoja priroda te odmah odvela do pederluka. Jesi li ti siguran da si čist u glavi a?dzango wrote:Sam si se javio za navlačenje. Nisam te ja terao. Ja reko da ti učinim. Ne moraš više ako si se umorio. Nemoj samo da peniš.tre911 wrote:Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))dzango wrote:Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.tre911 wrote:
Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DD
tre911 wrote:Alo pederčino, ja sam pričao o navlačenju strune na ribičkom štapu a tvoja priroda te odmah odvela do pederluka. Jesi li ti siguran da si čist u glavi a?dzango wrote:Sam si se javio za navlačenje. Nisam te ja terao. Ja reko da ti učinim. Ne moraš više ako si se umorio. Nemoj samo da peniš.tre911 wrote:Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))dzango wrote:Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.tre911 wrote:
Pa kad se daš upecati, ako te sad pustim sa štapa oćeš li sutra opet doći? Ali pazi nemoj zajebati, nemam ja svaki dan ovakav ulov, da me rođo ljubo vidi puko bi od zavisti :DD
drugi put izbjegavaj riječ navlačenje, na džanga ima magičnu moć.
Guest- Guest
mašingevere rade sve u sesnaest..municija se en stedi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo poslušati ću dobar savjet ali nisam sigurna da će upaliti, vidiš da je zapjenio na moju guzicu ko bik na crvenu krpu.Noor wrote:tre911 wrote:Đžango je peder, đžango je peder, de okani se više moje guzice, sad mi je stvarno postalo neugodno, još će neko pomisliti da sam dvocjevka kao što si tidzango wrote:Navlači i ćuti. Možeš i sa obe ruke. Kod mene je mašala.tre911 wrote:Što toliko kmečiš, pa nisam stavio trokraku blento, samo se trebaš prestati koprcati i udica će se sama izvući :)dzango wrote:
Ne znaš ti kako je kada ja prosviram. Ovo je samo malo glasnije zbog budale. Moraš tako inače te ne razumeju.
Udicu izvuci iz svog dupeta, dosta je bilo igranja.
ma, samo mu fino kaži da nisi zainteresiran, dignut će gaće i krenut dalje...danas ih bar ima koliko hoćeš
Idem probati; Đžango nisam peder i nisam zainteresiran za to. Molim te pokušaj kod nekog drugog naći ljubav svog života :)
Jel bilo ovo dobro i obazrivo?
Guest- Guest
Ti si baš talenat za upecati se na više udica odjednom i onda kmečiš kad te razvlače po podu kao staru krpu. Kmeči samo kmeči kad si budala :)dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))
Baš to i ja primjetih...čim ga uštineš za uvce, jurne ti na dupe rijetko viđenom strašću
Guest- Guest
Hoćeš ili nećeš? Ne palamudi. Tre se sit navlačio pa ga sad sramota. Tebe nema zašto. Nego, kako ti mašeš? Ono sinhronizovano ili kako ti dođe?Noor wrote:dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
ti si se već navuko...sad maš' ruč'cama, maš' nož'cama...da ne bude...e, jeb'ga.
tre911 wrote:Ti si baš talenat za upecati se na više udica odjednom i onda kmečiš kad te razvlače po podu kao staru krpu. Kmeči samo kmeči kad si budala :)dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
džango, somina stara :D
Guest- Guest
Šiptar počeo da hiperventilira. Sad će biti fešta. Jače hiperventilira čak i od onog nesrećnog ante iz kante.tre911 wrote:Ti si baš talenat za upecati se na više udica odjednom i onda kmečiš kad te razvlače po podu kao staru krpu. Kmeči samo kmeči kad si budala :)dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
Nemoj da ga ložiš. Već je počeo da hiperventilira. Ne treba mu dodatni stimulans.Noor wrote:tre911 wrote:Ti si baš talenat za upecati se na više udica odjednom i onda kmečiš kad te razvlače po podu kao staru krpu. Kmeči samo kmeči kad si budala :)dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
dzango wrote:Hoćeš ili nećeš? Ne palamudi. Tre se sit navlačio pa ga sad sramota. Tebe nema zašto. Nego, kako ti mašeš? Ono sinhronizovano ili kako ti dođe?Noor wrote:dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
skini keče i oladi glavu, bre...šta ti pada na pamet.
ja uvijek sa stilom :D
Guest- Guest
Hahaha, pa nisam ja otrčao kod nor i tebe ogovarao jado jadna, ego si ti otrčao k njoj i počeo srati preko nje po meni, jadan si do bola a sad ću ti to i dokazati jadniča uplakani :)dzango wrote:Vidi jadu kako mu treba ženska pomoć. Nikada čoveka od tebe. Pizda bio, pizda i ostao. Samo mu keče fali.tre911 wrote:Da jebote, sad sam već zabrinut, sva sreća što ne idem u srbiju jer ako je suditi po đžangu to je tamo nacionalni sport barem što se tiče partizanovih navijača.Noor wrote:tre911 wrote:
Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina" - Page 12
Guest- Guest
Meni svašta pada na pamet, da ne grešim dušu. Keče sam stavio Treu na dupe, ili na glavu. To je kod njega isto.Noor wrote:dzango wrote:Hoćeš ili nećeš? Ne palamudi. Tre se sit navlačio pa ga sad sramota. Tebe nema zašto. Nego, kako ti mašeš? Ono sinhronizovano ili kako ti dođe?Noor wrote:dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:
skini keče i oladi glavu, bre...šta ti pada na pamet.
ja uvijek sa stilom :D
Ja ne sa stilom. Na sve strane. I gore i dole.
...hm..hm..sad tko koga..muti palamuti..
2015-09-08
dzango wrote:Nemoj da ga ložiš. Već je počeo da hiperventilira. Ne treba mu dodatni stimulans.Noor wrote:tre911 wrote:Ti si baš talenat za upecati se na više udica odjednom i onda kmečiš kad te razvlače po podu kao staru krpu. Kmeči samo kmeči kad si budala :)dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:
njemu sigurno ne treba..al ti si garant nešto uzo, kad si vaki pohotan
Guest- Guest
Hahaha, pa ne spominjem ja ničiju guzicu nego uvijek i isključivo ti kao i na ovoj temi samo tebi to dođe normalno pa ni ne obraćaš pažnju. Priznaj fino da si pederčina i gotovo, nije to daas više sramota ni u srbiji a kamoli na ovom liberalnom forumu :)dzango wrote:Pričaš ti o čemu ti mašta govori. Znam ja da si ti stara pederčina, sem što si latentna šiptarčina.tre911 wrote:Alo pederčino, ja sam pričao o navlačenju strune na ribičkom štapu a tvoja priroda te odmah odvela do pederluka. Jesi li ti siguran da si čist u glavi a?dzango wrote:Sam si se javio za navlačenje. Nisam te ja terao. Ja reko da ti učinim. Ne moraš više ako si se umorio. Nemoj samo da peniš.tre911 wrote:Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))dzango wrote:
Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.
Guest- Guest
tko kome i tako to...dalo bi se...
2015-09-08
Noor je došla kod mene i ja sam je lepo posavetovao i objasnio kako stoje stvari. Šta se ti mešeš u naše stvari koji kurac. Tvoje je bilo da navlačiš i da ćutiš. Ajde sad hiperventiliraj i traži stare postove po običaju. Svi ionako odavno znamo da si pizda i sisa.tre911 wrote:Hahaha, pa nisam ja otrčao kod nor i tebe ogovarao jado jadna, ego si ti otrčao k njoj i počeo srati preko nje po meni, jadan si do bola a sad ću ti to i dokazati jadniča uplakani :)dzango wrote:Vidi jadu kako mu treba ženska pomoć. Nikada čoveka od tebe. Pizda bio, pizda i ostao. Samo mu keče fali.tre911 wrote:Da jebote, sad sam već zabrinut, sva sreća što ne idem u srbiju jer ako je suditi po đžangu to je tamo nacionalni sport barem što se tiče partizanovih navijača.Noor wrote:tre911 wrote:
Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina" - Page 12
Noor wrote:tre911 wrote:Alo pederčino, ja sam pričao o navlačenju strune na ribičkom štapu a tvoja priroda te odmah odvela do pederluka. Jesi li ti siguran da si čist u glavi a?dzango wrote:Sam si se javio za navlačenje. Nisam te ja terao. Ja reko da ti učinim. Ne moraš više ako si se umorio. Nemoj samo da peniš.tre911 wrote:Ti maš nekih gadnih pretenzija spram mog dupeta a? Dobro jasno je i da si peder i glup do bola ali nisam znao i da si mazohsta, ole evo sad očekujem da se izbaciš ko sabljarka :))dzango wrote:
Samo ti navlači i ništa ne brini. Dok ne dobiješ žulj a onda promeni ruku. I izvadi onaj štap iz dupeta. Svi smo videi da si najveća budala na forumu. Posle ante iz kante, normalno. Ali njega ionako više nema.
drugi put izbjegavaj riječ navlačenje, na džanga ima magičnu moć.
Evo đžangiću probati ći sa drugim riječima da ti ne raspaljujem maštu :)
Guest- Guest
uh..opak zakljucak...dzango wrote:Noor je došla kod mene i ja sam je lepo posavetovao i objasnio kako stoje stvari. Šta se ti mešeš u naše stvari koji kurac. Tvoje je bilo da navlačiš i da ćutiš. Ajde sad hiperventiliraj i traži stare postove po običaju. Svi ionako odavno znamo da si pizda i sisa.tre911 wrote:Hahaha, pa nisam ja otrčao kod nor i tebe ogovarao jado jadna, ego si ti otrčao k njoj i počeo srati preko nje po meni, jadan si do bola a sad ću ti to i dokazati jadniča uplakani :)dzango wrote:Vidi jadu kako mu treba ženska pomoć. Nikada čoveka od tebe. Pizda bio, pizda i ostao. Samo mu keče fali.tre911 wrote:Da jebote, sad sam već zabrinut, sva sreća što ne idem u srbiju jer ako je suditi po đžangu to je tamo nacionalni sport barem što se tiče partizanovih navijača.Noor wrote:
2015-09-08
Baš :DDNoor wrote:tre911 wrote:Ti si baš talenat za upecati se na više udica odjednom i onda kmečiš kad te razvlače po podu kao staru krpu. Kmeči samo kmeči kad si budala :)dzango wrote:Oćeš i ti da navlačiš? Ajde dobro. Ala ste se pomamili danas.Noor wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 14 of 26