Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
Page 18 of 26
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
@Regoč, objasni ovoj izgubljenoj ovčici
vuk, zato i jesam kraljica
I da, jesi kraljica ma što ko neko rekao
istina, on to više koristi, pa zato...
Guest- Guest
Re: Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
zato jer nisam seljober desnica i galamđija....i zato kad kazem da ej netko nesto izdao izdao jeNoor wrote:vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
koje stavove? slobodno ih iznesi...
daj se zapitaj zakaj tebe desnica na forumu ne voli? a mene "partizanku" prihvaća ovako?
svi oni znaju moje stavove...i da sam sdp-ovka...i nikome to ne smeta.
probaj dokučiti zašto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
ti koliko god se trudio i ulazio evi pod suknju, židov ne buš...mama ti nije, pa zato.
Guest- Guest
Vuče ovo ti je baš bez veze i nisko, Noor nije samo prihvatila uobičajne antifa floskule o nama na desnoj strani i gle čuda i ti je odmah našao prozivati za prodaju što je apsurd i teška glupost.vuksadinare wrote:..ja zgubljen nisam..,,nek mi pari da si se prodala...za sitne pare...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ujko i ujnaNoor wrote:tre911 wrote:Genocid čisti :)dijagram wrote:Ne dirajte nejac, dosta je tog nasilja.
Samo
a šta drugo kad si ujko
Guest- Guest
..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:vuksadinare wrote:prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
ti koliko god se trudio i ulazio evi pod suknju, židov ne buš...mama ti nije, pa zato.
2015-09-08
zna je ja...ne boj se...tre911 wrote:Vuče ovo ti je baš bez veze i nisko, Noor nije samo prihvatila uobičajne antifa floskule o nama na desnoj strani i gle čuda i ti je odmah našao prozivati za prodaju što je apsurd i teška glupost.vuksadinare wrote:..ja zgubljen nisam..,,nek mi pari da si se prodala...za sitne pare...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
2015-09-08
tre911 wrote:Vuče ovo ti je baš bez veze i nisko, Noor nije samo prihvatila uobičajne antifa floskule o nama na desnoj strani i gle čuda i ti je odmah našao prozivati za prodaju što je apsurd i teška glupost.vuksadinare wrote:..ja zgubljen nisam..,,nek mi pari da si se prodala...za sitne pare...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
aj, pusti ga....loše mu je ovih dana, jedno piše tu, drugo tamo.
ja ga razumijem.
Guest- Guest
Meni se čini da ti mjenjaš stavove prema dnevnoj potrebi i počinješ hvaliti one koji kažu da je bilo u redu ubijati hrvatsku djecu tako da...vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:vuksadinare wrote:prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabi
trla baba lan...po običaju :D
Guest- Guest
kaj mi je lose...da lose...daj molim te..nikad bolje...ahahaha..da loseNoor wrote:tre911 wrote:Vuče ovo ti je baš bez veze i nisko, Noor nije samo prihvatila uobičajne antifa floskule o nama na desnoj strani i gle čuda i ti je odmah našao prozivati za prodaju što je apsurd i teška glupost.vuksadinare wrote:..ja zgubljen nisam..,,nek mi pari da si se prodala...za sitne pare...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
ja ga razumijem.
2015-09-08
tre911 wrote:Meni se čini da ti mjenjaš stavove prema dnevnoj potrebi i počinješ hvaliti one koji kažu da je bilo u redu ubijati hrvatsku djecu tako da...vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
to hvali tu, gdje se vidi...:D
Guest- Guest
joj daj mi nemoj te fore prodavati...kad sam ja hvalio partizane...nikad...ili cetnike..moji se stavovi znaju....problem je sto sam rekao da je u nasim redovima bilo gresaka..a sto to ne moze netko prihvatit jer je zadrt..njegova stvar..ja zadrt nisam..tre911 wrote:Meni se čini da ti mjenjaš stavove prema dnevnoj potrebi i počinješ hvaliti one koji kažu da je bilo u redu ubijati hrvatsku djecu tako da...vuksadinare wrote:..tesko da si kraljica kad mjenjas stavove kako ko uleti....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
2015-09-08
vuksadinare wrote:kaj mi je lose...da lose...daj molim te..nikad bolje...ahahaha..da loseNoor wrote:tre911 wrote:Vuče ovo ti je baš bez veze i nisko, Noor nije samo prihvatila uobičajne antifa floskule o nama na desnoj strani i gle čuda i ti je odmah našao prozivati za prodaju što je apsurd i teška glupost.vuksadinare wrote:..ja zgubljen nisam..,,nek mi pari da si se prodala...za sitne pare...
ja ga razumijem.
znam, jak si, odlučan, spreman na sve...forma nikad bolja...ma, kako ono ide...dominiraš!!!
Guest- Guest
Naravno, imaš ti svoju kraljicu pa neka i tebi bude blagovuksadinare wrote:blago tebi...tre911 wrote:Ujko i ujnaNoor wrote:tre911 wrote:Genocid čisti :)dijagram wrote:Ne dirajte nejac, dosta je tog nasilja.
Samo
a šta drugo kad si ujko
Guest- Guest
jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:vuksadinare wrote:prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...tre911 wrote:
Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabi
2015-09-08
naravno da dominiram..ne dominiram..gazimNoor wrote:vuksadinare wrote:kaj mi je lose...da lose...daj molim te..nikad bolje...ahahaha..da loseNoor wrote:tre911 wrote:Vuče ovo ti je baš bez veze i nisko, Noor nije samo prihvatila uobičajne antifa floskule o nama na desnoj strani i gle čuda i ti je odmah našao prozivati za prodaju što je apsurd i teška glupost.vuksadinare wrote:
..ja zgubljen nisam..,,nek mi pari da si se prodala...za sitne pare...
ja ga razumijem.
znam, jak si, odlučan, spreman na sve...forma nikad bolja...ma, kako ono ide...dominiraš!!!
2015-09-08
tre911 wrote:Naravno, imaš ti svoju kraljicu pa neka i tebi bude blagovuksadinare wrote:blago tebi...tre911 wrote:Ujko i ujnaNoor wrote:tre911 wrote:
Genocid čisti :)
a šta drugo kad si ujko
nema, u tome i je problem...
Guest- Guest
ko kaze da nemam?...evaaaaaa javi seeeeeNoor wrote:tre911 wrote:Naravno, imaš ti svoju kraljicu pa neka i tebi bude blagovuksadinare wrote:blago tebi...tre911 wrote:Ujko i ujnaNoor wrote:
a šta drugo kad si ujko
nema, u tome i je problem...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jesam ja postao partizan i zidov?..nisam..a ti si postala ujna vec znas kad...Noor wrote:vuksadinare wrote:..ja se ne ulizujem evi....niti ona hoce da budem zidov...jednostavno smo si na 'mi' a tko to ne moze prozvakat..jbg...niti zbog nje ili nekog drugog mijenjam politicka misljenja ko carape..sam zato sto eto s nekim samNoor wrote:vuksadinare wrote:
prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...
naravno, živim u ovoj zemlji, volim je i ne pljujem po njoj
Guest- Guest
Jesi li ti to ljubomoran možda ili misliš da neko polaže pravo na Noor? Vuče ukopavaš se bez veze i bolje ti je da kreneš u drugom smjeruvuksadinare wrote:prava ujna...sutra kad bu sa đangom bu vojvotkinja...tre911 wrote:Nezasluženo to pripisujete regoču, on je inzistirao na drugarica ujna a ja sam bio za čistu verziju koja je sad u uporabiNoor wrote:vuksadinare wrote:pa ka'k si ti od partizanke ujko postala...
Guest- Guest
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» UBIJ SRBINA, OJ HRVATSKA MATI, SRBE ĆEMO KLATI!
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
Page 18 of 26