Balkan disco
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan disco
dzango wrote:To su kulturološke razlike. Meni se na primer sere od tih frigidnih i sterilnih sredina.marcellus wrote:mislim minken je sa svim silnim kozojebima i dalje uredan i čist grad u kom su ljudi disciplinirani, u prometu i inače u ophođenju, spram zagreba. A kamoli spram beograda.
to je jer si balkanac. I ja se u italiji osjećam više doma nego na sjeveru njemačke. Ali stvar je u tome da smo za njih cigani. Ko i talijani uostalom.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
mislim da pretjeruješ, barem što se tiče većine tamo kojima je neki slavenski materinji jezik..marcellus wrote:maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
e pa ova specifična "subkultura" ipak nije usporediva s drugim subkulturama, naime to je subkultura belog, kurvi, nasilja, noževa, utoka, gore od gangsta rapa...
2014-04-12
Još jedna kulturološka razlika. Niko neće više da sere po svojoj glavi od malih naroda koji imaju frustracije od većih.maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
maggie13 wrote:mislim da pretjeruješ, barem što se tiče većine tamo kojima je neki slavenski materinji jezik..marcellus wrote:maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
e pa ova specifična "subkultura" ipak nije usporediva s drugim subkulturama, naime to je subkultura belog, kurvi, nasilja, noževa, utoka, gore od gangsta rapa...
ne pretjerujem, ima i u zagrebu tih cajka klubova božetesačuvaj šta se tamo skuplja sve mafija lopovi kurve i šljam s dna kace
ja se bolje osjećam u Njemačkoj, Italiju baš ne volim, i nikad se nisam u Njemačkoj osjećala kao 'ciganka'..ma,sve ti je to individualno..marcellus wrote:dzango wrote:To su kulturološke razlike. Meni se na primer sere od tih frigidnih i sterilnih sredina.marcellus wrote:mislim minken je sa svim silnim kozojebima i dalje uredan i čist grad u kom su ljudi disciplinirani, u prometu i inače u ophođenju, spram zagreba. A kamoli spram beograda.
to je jer si balkanac. I ja se u italiji osjećam više doma nego na sjeveru njemačke. Ali stvar je u tome da smo za njih cigani. Ko i talijani uostalom.
2014-04-12
Meni ne. Šta ćeš da slušaš u kafani? Betovena i Mocarta kao Palma?marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:cmarcellusu tudje govno manje smrdi...
cajke mi smrde da ga jebeš
dzango wrote:Još jedna kulturološka razlika. Niko neće više da sere po svojoj glavi od malih naroda koji imaju frustracije od većih.maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
pa i crnčuge u americi su jako ponosni na svoj nigga lifestyle, jebiga.. nemaju ljudi kompleksa. A trebali bi imat.
dzango wrote:Meni ne. Šta ćeš da slušaš u kafani? Betovena i Mocarta kao Palma?marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:cmarcellusu tudje govno manje smrdi...
Guest- Guest
jebate evropa, daj mi Balkan, kad pobedimo s Karamarko oću da se čuje narodno, daj brale utoku i pet komada u zrak, pa nismo Plenkovići.
zar ne govorimo o Njemačkoj?marcellus wrote:maggie13 wrote:mislim da pretjeruješ, barem što se tiče većine tamo kojima je neki slavenski materinji jezik..marcellus wrote:maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
ne pretjerujem, ima i u zagrebu tih cajka klubova božetesačuvaj šta se tamo skuplja sve mafija lopovi kurve i šljam s dna kace
mišljenja sam da su se mlađe generacije dosta prilagodile, iako jesu zadržali neki, nazovimo balkanski, štih.
2014-04-12
udba wrote:jebate evropa, daj mi Balkan, kad pobedimo s Karamarko oću da se čuje narodno, daj brale utoku i pet komada u zrak, pa nismo Plenkovići.
EUROPLJANI
Guest- Guest
Šta me boli kurac šta sam za njih? Ni oni za mene nisu ništa bolji.marcellus wrote:dzango wrote:To su kulturološke razlike. Meni se na primer sere od tih frigidnih i sterilnih sredina.marcellus wrote:mislim minken je sa svim silnim kozojebima i dalje uredan i čist grad u kom su ljudi disciplinirani, u prometu i inače u ophođenju, spram zagreba. A kamoli spram beograda.
Istina. Osobno se uvjerila mali milijun puta.dzango wrote:Još jedna kulturološka razlika. Niko neće više da sere po svojoj glavi od malih naroda koji imaju frustracije od većih.maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
2014-04-12
dzango wrote:Meni ne. Šta ćeš da slušaš u kafani? Betovena i Mocarta kao Palma?marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:cmarcellusu tudje govno manje smrdi...
ipak je malo drukčija atmosfera na zrću ili u katranu u zg nego u cajka klubovima, drukčija je ekipa, pravila ponašanja, obleka... nema krkana.
marcellus wrote:dzango wrote:Meni ne. Šta ćeš da slušaš u kafani? Betovena i Mocarta kao Palma?marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:cmarcellusu tudje govno manje smrdi...
ipak je malo drukčija atmosfera na zrću ili u katranu u zg nego u cajka klubovima, drukčija je ekipa, pravila ponašanja, obleka... nema krkana.
2014-04-12
Rad'iša Trajković wrote:udba wrote:jebate evropa, daj mi Balkan, kad pobedimo s Karamarko oću da se čuje narodno, daj brale utoku i pet komada u zrak, pa nismo Plenkovići.
EUROPLJANI
balkanske provenijencije.
Ne bi trebali. Zašto misliš da bi trebali?marcellus wrote:dzango wrote:Još jedna kulturološka razlika. Niko neće više da sere po svojoj glavi od malih naroda koji imaju frustracije od većih.maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
pa i crnčuge u americi su jako ponosni na svoj nigga lifestyle, jebiga.. nemaju ljudi kompleksa. A trebali bi imat.
sad, možemo reć "nemamo kompleksa, mi smo stoka balkanci, al imate i vi fricla", što je imbecilno i ne vodi nigdje
ili možemo malo dovest svoje krkane u red i sramotit ih jer oni sramote nas.
ili možemo malo dovest svoje krkane u red i sramotit ih jer oni sramote nas.
dzango wrote:Šta me boli kurac šta sam za njih? Ni oni za mene nisu ništa bolji.marcellus wrote:dzango wrote:To su kulturološke razlike. Meni se na primer sere od tih frigidnih i sterilnih sredina.marcellus wrote:mislim minken je sa svim silnim kozojebima i dalje uredan i čist grad u kom su ljudi disciplinirani, u prometu i inače u ophođenju, spram zagreba. A kamoli spram beograda.
moji rodjaci zive u svajcarskoj, i ne druze se sa balkancima vec sa svajcarcima.
nacin na koji se oni oblace, koju muziku slusaju, ne odudara puno od nasih cajki-jedino sto pevaju na zapadnjackom jeziku.
]
jebes mi sve ako ne bih pre slusao saleta matica od ovog ciganskog govna!
Guest- Guest
dzango wrote:Ne bi trebali. Zašto misliš da bi trebali?marcellus wrote:dzango wrote:Još jedna kulturološka razlika. Niko neće više da sere po svojoj glavi od malih naroda koji imaju frustracije od većih.maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
zato da im djeca ne bi pljačkala dućane i odrastala po zatvorima, zato da im kvartovi ne budu preplavljeni drogom i da meci ne lete oko glava, da im kvartovske bande ne gospodare, tako... da se malo ugledaju na bijele. Ipak su uspješniji, civiliziraniji, solidarniji, bolji su jebiga.
Nema kurac. Te urabane tehno face su uglavnom najveća stoka. Mnogo veće face su vikendom u Belom zeki u Zemunu.marcellus wrote:dzango wrote:Meni ne. Šta ćeš da slušaš u kafani? Betovena i Mocarta kao Palma?marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:cmarcellusu tudje govno manje smrdi...
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 4 of 7