Balkan disco
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan disco
jedan od primera ,,avangardnosti'' zapadne kulture...
Last edited by Rad'iša Trajković on 4/10/2016, 09:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Jok. Europljani.marcellus wrote:šta su oni? Kriminalci.
kvaka je da su to psihopati i sociopati, toga ima svugdje, a ovo kod balkanezera i kozojeba je kulturološki uvjetovano...
npr. kulturoloska odlika EUropljana je, sa druge strane, da se naroljaju ko svinje,povracaja i bauljaju po ulicama, koriste opijate i jebe se svako sa svakim.
kako kojih. Svejedno ne može se usporedit.
isto tako kako kojih balkanaca. stvore se predrasude i tamo i ovde...
da ne spominjem da npr. prosecni nemac popije 200 litara piva godisnje, a da prosecni srbin ne popije ni oko 90...
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:dzango wrote:
Jok. Europljani.
kvaka je da su to psihopati i sociopati, toga ima svugdje, a ovo kod balkanezera i kozojeba je kulturološki uvjetovano...
npr. kulturoloska odlika EUropljana je, sa druge strane, da se naroljaju ko svinje,povracaja i bauljaju po ulicama, koriste opijate i jebe se svako sa svakim.
kako kojih. Svejedno ne može se usporedit.
isto tako kako kojih balkanaca. stvore se predrasude i tamo i ovde...
da ne spominjem da npr. prosecni nemac popije 200 litara piva godisnje, a da prosecni srbin ne popije ni oko 90...
nisu to predrasude nego slika jedne kulture kao cjeline.
mislim minken je sa svim silnim kozojebima i dalje uredan i čist grad u kom su ljudi disciplinirani, u prometu i inače u ophođenju, spram zagreba. A kamoli spram beograda.
marcellus wrote:pusti to...
tamo ne bacaju smeće po parkićima i klupama
kada bi te ovde udarili po dzepu, i ovde bi se stvorila ta kultura.
sta mislis, da nije bilo prisile drzave kroz globe da nemci ne bi bacali smece po ulicama? ne bi mojega... zato kada bacis smece kod njih na ulici, dobijes par stotina soma evra kazne, kod nas svi okrenu glavu.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:pusti to...
sta mislis, da nije bilo prisile drzave kroz globe da nemci ne bi bacali smece po ulicama? ne bi mojega... zato kada bacis smece kod njih na ulici, dobijes par stotina soma evra kazne, kod nas svi okrenu glavu.
ne bi. Stvar je upravo kulture. Machiavelli je o tome jako dobro pisao pred 500 godina. On je primijetio da švabe plaćaju porez tako da uvijek ubace u škrabicu kolko treba, nema varanja, a talijani ono moraš ga tuć i mučit da mu naplatiš.
Last edited by marcellus on 4/10/2016, 10:02; edited 1 time in total
marcellus wrote:naravno četvrti kozojeba su druga priča al ko tamo zalazi
samo sto su npr. u berlinu kozojebi skoro 1/3 od populacije...
Guest- Guest
marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:pusti to...
ne bi. Stvar je upravo kulture. Machiavelli je o tome jako dobro pisao pred 500 godina. On je primijetio da švabe plaćaju porez tako da uvijek ubace u škrabicu kolko treba, nema varanja, a talijani ono moraš ga tuć i mučit da mu naplatiš.
aha, svabe su rodjene sa svescu da moras placati porez i da ne smes bacati smece po parku.
imaju genetsku predispoziciju.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:naravno četvrti kozojeba su druga priča al ko tamo zalazi
samo sto su npr. u berlinu kozojebi skoro 1/3 od populacije...
pa kad budu većina imaćeš ono lahore na majni
Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:Rad'iša Trajković wrote:marcellus wrote:pusti to...
aha, svabe su rodjene sa svescu da moras placati porez i da ne smes bacati smece po parku.
imaju genetsku predispoziciju.
kulturološku. Maltene već i genetsku.
uostalom meni nije do toga da me gledaju kroz ove što idu po cajkama i kolju se noževima pred klubovima.
a to neće sredit švabo ako mi među sobom ne pomaknemo neke kulurološke granice na gore.
ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
2014-04-12
Da nekome pređeš točkom preko glave, moraš biti psihopata. Imaš kod nas narodnjačkih klubova na kilo pa se ne gaze točkovima po glavama.marcellus wrote:dzango wrote:Jok. Europljani.marcellus wrote:šta su oni? Kriminalci.
maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
e pa ova specifična "subkultura" ipak nije usporediva s drugim subkulturama, naime to je subkultura belog, kurvi, nasilja, noževa, utoka, gore od gangsta rapa...
Rad'iša Trajković wrote:cmarcellusu tudje govno manje smrdi...
cajke mi smrde da ga jebeš
To su kulturološke razlike. Meni se na primer sere od tih frigidnih i sterilnih sredina.marcellus wrote:mislim minken je sa svim silnim kozojebima i dalje uredan i čist grad u kom su ljudi disciplinirani, u prometu i inače u ophođenju, spram zagreba. A kamoli spram beograda.
dzango wrote:To su kulturološke razlike. Meni se na primer sere od tih frigidnih i sterilnih sredina.marcellus wrote:mislim minken je sa svim silnim kozojebima i dalje uredan i čist grad u kom su ljudi disciplinirani, u prometu i inače u ophođenju, spram zagreba. A kamoli spram beograda.
to je jer si balkanac. I ja se u italiji osjećam više doma nego na sjeveru njemačke. Ali stvar je u tome da smo za njih cigani. Ko i talijani uostalom.
Page 3 of 7