Balkan disco
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan disco
Bilo je nešto slično, kapetan Leši koji rađen 60-tih u stilu westerna, one kričave tehnicolor boje, šareni pejzaži, a komunistički poručnik na konju goni bandu šiptarsku preko izvora. Samo šiptari su to zapamtili pa vratili u reali.marcellus wrote:šiptari bi mogli da glume indijance da s bele kapice i strele gađaju srpske koloniste na kosovo
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcellus wrote:maggie13 wrote:mislim da pretjeruješ, barem što se tiče većine tamo kojima je neki slavenski materinji jezik..marcellus wrote:maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
e pa ova specifična "subkultura" ipak nije usporediva s drugim subkulturama, naime to je subkultura belog, kurvi, nasilja, noževa, utoka, gore od gangsta rapa...
ne pretjerujem, ima i u zagrebu tih cajka klubova božetesačuvaj šta se tamo skuplja sve mafija lopovi kurve i šljam s dna kace
To se kraće zove HDZ!
Guest- Guest
i znaš da budemo fini, sad imamo i precednicu šta ne ubadaju pileći batak s kamom ko Bijedić (deder nađi onaj video gde se Ustinov sprda s time)marcellus wrote:udba wrote:Samo zato mi je drago da su skinuli ovu Karamarkovsku cajkašku kamarilu, danke Amerika.
Ovaj novi će ipak da uvede malo kultivisanja.
je sad smo mnogo fini ko da smo iz finske...
Sada imamo precednicu i premijer će da dođe koji znaju kako se jedu one školjke i rakovi s posebne kombinirke i kašike i neće da popiju vodu iz one šolje za pranje prstiju niti će mirisnim maramicama da ispušu nos.
Tebi i meni jeste, njima nije. Zato oni meni ne mogu da budu merilo.marcellus wrote:dzango wrote:Ali se jebu u dupe i prave parade sa golim guzicama i trandžama po gradovima:marcellus wrote:švicarci se ne kolju noževima pred svojim klubovima
gadno, istina.
Eva wrote:marcellus wrote:maggie13 wrote:mislim da pretjeruješ, barem što se tiče većine tamo kojima je neki slavenski materinji jezik..marcellus wrote:maggie13 wrote:ovdje se slažem s džanijem..malo pretjerujete u zalijevanju vlastitim iz***om..nisu ta djeca tako loša, a kriminala ima u svim subkulturama..pa i u ovoj specifičnoj.
e pa ova specifična "subkultura" ipak nije usporediva s drugim subkulturama, naime to je subkultura belog, kurvi, nasilja, noževa, utoka, gore od gangsta rapa...
ne pretjerujem, ima i u zagrebu tih cajka klubova božetesačuvaj šta se tamo skuplja sve mafija lopovi kurve i šljam s dna kace
To se kraće zove HDZ!
ovo nije taj HDZ, ovo je HDZ 3.1 "vineršule", nova i unaprijeđena verzija, vidiš da i jelena lovrić i jurica pavičić i dnevno hvale istog, jutarnji drka na njega triput dnevno, mlogo fini ljudi
Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
TOTAL 480 SL i korova nema.udba wrote:Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
Guest- Guest
udba wrote:Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
očekujem da će HDZ kolektivno skrušeno moliti na gej prajdu dogodine i da će izlazak biti obvezan za sve članove
Za Elizu
Odakle si Elizo, devojaro mala
iz Francuske brale iz Pariza grada
Voleo sam mnogo ja moju Elizu
dok joj moja ajaja po guzici klizu
Dođi bre u Srbiju sele moja draga
će te vodim od Virovitice, preko Karlovca do Karlobaga
(pjesma uz koju je hdz slavio pobjedu)
nece..vec im je torcida zaprijetila batinama..jos kad im se pridruze bbb i ostali...marcellus wrote:udba wrote:Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
očekujem da će HDZ kolektivno skrušeno moliti na gej prajdu dogodine i da će izlazak biti obvezan za sve članove
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koji si ti luđak..udba wrote:Za Elizu
2014-04-12
i ove iz cajkaških klubova treba pridobiti, oni imaju oružje i to s dozvolama.vuksadinare wrote:nece..vec im je torcida zaprijetila batinama..jos kad im se pridruze bbb i ostali...marcellus wrote:udba wrote:Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
...kad jaja parkiram ja..ajajajaja.....pjevao je dado bulumenta
2015-09-08
Ako te to baš pali...Eva wrote:A lijepo bi vam stajalo perje i krila.
vuksadinare wrote:nece..vec im je torcida zaprijetila batinama..jos kad im se pridruze bbb i ostali...marcellus wrote:udba wrote:Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
torcidu i bbb će se lustrirat ko haseta, nema labavo s novom demokratskom vlasti
zanimljivo je bilo kako torcida u splitu skandira plenkiju i hdz-u..'udba je vasa sudba..'marcellus wrote:vuksadinare wrote:nece..vec im je torcida zaprijetila batinama..jos kad im se pridruze bbb i ostali...marcellus wrote:udba wrote:Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
torcidu i bbb će se lustrirat ko haseta, nema labavo s novom demokratskom vlasti
2015-09-08
vuksadinare wrote:zanimljivo je bilo kako torcida u splitu skandira plenkiju i hdz-u..'udba je vasa sudba..'marcellus wrote:vuksadinare wrote:nece..vec im je torcida zaprijetila batinama..jos kad im se pridruze bbb i ostali...marcellus wrote:udba wrote:Korak po korak, prvi korak je odstranjivanje ovakvih neprimjerenih istočnjačkih cirkusiranja po središnjicama stranaka koja su otišla zajedno s onima s kime su i došla. Još je ostalo nešto korova te provenijencije ali to će se polako lustrirati u tišini.
izdajnička vlada...
Pa kaj nisu nekad muškarci bili privlačnije odjeveni? Recimo u doba francuske revolucije, perike, tajce, pumperice, cipelice na štiklu i šminkali su se. Mužjaci se i u životinjskom svijetu ukrašavaju, samo su kod nas dosadni i jednolični.dzango wrote:Ako te to baš pali...Eva wrote:A lijepo bi vam stajalo perje i krila.
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 6 of 7