Balkan disco
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan disco
Pa kaj nisu nekad muškarci bili privlačnije odjeveni? Recimo u doba francuske revolucije, perike, tajce, pumperice, cipelice na štiklu i šminkali su se. Mužjaci se i u životinjskom svijetu ukrašavaju, samo su kod nas dosadni i jednolični.dzango wrote:Ako te to baš pali...Eva wrote:A lijepo bi vam stajalo perje i krila.
Guest- Guest
Pa ja ne odbijam. Kako god ti kažeš. Staviću mu i leptir mašnu.Eva wrote:Pa kaj nisu nekad muškarci bili privlačnije odjeveni? Recimo u doba francuske revolucije, perike, tajce, pumperice, cipelice na štiklu i šminkali su se. Mužjace se i u životnjinskom svijetu ukrašavaju, samo su kod nas dosadni i jednolični.dzango wrote:Ako te to baš pali...Eva wrote:A lijepo bi vam stajalo perje i krila.
za evicku i ostale komade..ovo sam ja bez zajebancije na 2:36
https://www.youtube.com/watch?v=_ENOEdAZSJo
nije da se hvalim..
nije da se hvalim..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma ja to onak općenito. Ne bacaj se u trošak!dzango wrote:Pa ja ne odbijam. Kako god ti kažeš. Staviću mu i leptir mašnu.Eva wrote:Pa kaj nisu nekad muškarci bili privlačnije odjeveni? Recimo u doba francuske revolucije, perike, tajce, pumperice, cipelice na štiklu i šminkali su se. Mužjace se i u životnjinskom svijetu ukrašavaju, samo su kod nas dosadni i jednolični.dzango wrote:Ako te to baš pali...Eva wrote:A lijepo bi vam stajalo perje i krila.
Guest- Guest
Znam:)vuksadinare wrote:za evicku i ostale komade..ovo sam ja bez zajebancije na 2:36
nije da se hvalim..
Guest- Guest
Ja to zbog tebe. Ti reče da voliš da leti perje.Eva wrote:Ma ja to onak općenito. Ne bacaj se u trošak!dzango wrote:Pa ja ne odbijam. Kako god ti kažeš. Staviću mu i leptir mašnu.Eva wrote:Pa kaj nisu nekad muškarci bili privlačnije odjeveni? Recimo u doba francuske revolucije, perike, tajce, pumperice, cipelice na štiklu i šminkali su se. Mužjace se i u životnjinskom svijetu ukrašavaju, samo su kod nas dosadni i jednolični.dzango wrote:Ako te to baš pali...Eva wrote:A lijepo bi vam stajalo perje i krila.
Ma ja rašpam nokte i pričam svašta.dzango wrote:Ja to zbog tebe. Ti reče da voliš da leti perje.Eva wrote:Ma ja to onak općenito. Ne bacaj se u trošak!dzango wrote:Pa ja ne odbijam. Kako god ti kažeš. Staviću mu i leptir mašnu.Eva wrote:Pa kaj nisu nekad muškarci bili privlačnije odjeveni? Recimo u doba francuske revolucije, perike, tajce, pumperice, cipelice na štiklu i šminkali su se. Mužjace se i u životnjinskom svijetu ukrašavaju, samo su kod nas dosadni i jednolični.dzango wrote:
Ako te to baš pali...
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7