Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
ajd dobro... ..usput,neke dame odavde su me upoznale i razgovartale..u reali sam naglavacke drugaciji nego ovdje...etoc..!! enivej,ako te uvrijedih,i kad te uvrijedih,moje isprike od srca,doista nisam bio oke..ipak i ti se potrudi upoznati nekog,a ne odmah ga oblatiti,na konto "istine" zescih kompleksasa i isfrustriranih likova...Noor wrote:bogomdani wrote:sve pomalo..polako ces ti noor-ka uvidjeti sa kavom patologijom ovdje imas poslea...bio sam cjenjeni zidov,dok sam im drzao ustasku stranu,pa ih onda odjedared izribo,jer brate,ne moze nitko i uvijek biti u pravu,a onda se kao copori obarali na neisomisljenike..da si tada bila na forumu i tebe bi brutarno poderali...ovo ovdje je sada kamilica..e tada sam postao srbin,pa bosanski srbin po Reg-u,i tako,ciklicki,zavisno kako su se nadigli na neku nogu ili su prebrzo svrsili i ostavili gospodje nezadovoljene..Noor wrote:michaellcmacha wrote:ovdje cijeli forum vidi samo jednog kompleksaša i to si bez ikakvih dvojbi ti Svetozare, nitko osim tebe nije ni jednu desetinu prosera izasrao kako li su tebe dijareje na usta spopadale.... i btw možda su srbo dobri fakeri i možda imaju velike kite, ali u tom slučaju ti si vrlo loš faker i vrlo male kite... židovske jel....;)
malo srbin, malo židov..sad mi niš više nije jasno
Najgori je ovdje Mišamaš..podlac,podemetalo,zlobnik u onom najgnjusnijem slucaju,spreman da popljuje "diskvalificira" bilo koga,tko mu se ne šeni uz noge i titra jajca..fak-at kompleksas,jerbo vise ne moze nikom zapovijedati kao u vojsci,i sve manje mu se likova "divi",..tako kompenzaciju trazi tu na Forumu..bolestan lik po svakom mjerilu..
presvetli, jedina patologija tu na forumu su tvoje priče o ženama i tvoj odnos spram njih.
e, od toga mi se želudac preokreće.
Guest- Guest
A ti, ujna, budi svoja i ne vjeruj lažima najbalkanskijeg forumaša.
Pa.samo nek snima tko sto zastupa...nek si da vremena...a tko o cemu,Kurwa o postenju Reg...ubi vas istina..
Guest- Guest
Baš me briga šta si, samo budi dosljedan pa nemoj pljuvati po onom što sam činiš i tvrditi da to nisi ti.bogomdani wrote:hahahahaha...E sad,da ti netko kaze,nisu ti valjani argumenti,ciljas u krive,sto bi ti rekao?..a pazi,to tvoje je samo tvoje glediste,sto ne znaci da si objektivan..jer hajmo posteno..jel logicno produzivati zlu krv ili je pokopati jednom za svaga?Regoč wrote:Ja pljujem s razlogom, ja pljujem s argumentima, ja pljujem ciljano. Ti si se okomio na Balkan, na njegove loše strane, a upravo su u tebe od svih forumašah ta obilježja izražena.bogomdani wrote:Pa..da..sto je u tome bed??,,I ti isto pljujes stalno po nekima sa balkana..i to je onda u redu??...Regoč wrote:Ajd ne seri, stalno pljuješ na Balkan, kompleksašu.
dobro,i ja sam Balkanac..zadovoljan??
Regoč wrote:A ti, ujna, budi svoja i ne vjeruj lažima najbalkanskijeg forumaša.
ima ujna dobre senzore i skoro pa nepogrešivu intuiciju
Guest- Guest
eto na..nadurio se...Regoč wrote:Baš me briga šta si, samo budi dosljedan pa nemoj pljuvati po onom što sam činiš i tvrditi da to nisi ti.bogomdani wrote:hahahahaha...E sad,da ti netko kaze,nisu ti valjani argumenti,ciljas u krive,sto bi ti rekao?..a pazi,to tvoje je samo tvoje glediste,sto ne znaci da si objektivan..jer hajmo posteno..jel logicno produzivati zlu krv ili je pokopati jednom za svaga?Regoč wrote:Ja pljujem s razlogom, ja pljujem s argumentima, ja pljujem ciljano. Ti si se okomio na Balkan, na njegove loše strane, a upravo su u tebe od svih forumašah ta obilježja izražena.bogomdani wrote:Pa..da..sto je u tome bed??,,I ti isto pljujes stalno po nekima sa balkana..i to je onda u redu??...Regoč wrote:Ajd ne seri, stalno pljuješ na Balkan, kompleksašu.
dobro,i ja sam Balkanac..zadovoljan??
Guest- Guest
Balkanac o balkanštini. Neka se sama uvjeri, slobodno joj je, ne može joj nitko zapoviedati.bogomdani wrote:Pa.samo nek snima tko sto zastupa...nek si da vremena...a tko o cemu,Kurwa o postenju Reg...ubi vas istina..
'Zasto mi je unistena tema?
:-o
2014-04-12
Bolji su ti bili senzori na slici s volanom.Noor wrote:Regoč wrote:A ti, ujna, budi svoja i ne vjeruj lažima najbalkanskijeg forumaša.
e samo da vidim jednu rijec uvred kad bude razguzila nacizam ili fasizam,ili njihove slugane...ajoj,,raskupusat cu vas..po obicaju...Regoč wrote:Balkanac o balkanštini. Neka se sama uvjeri, slobodno joj je, ne može joj nitko zapoviedati.bogomdani wrote:Pa.samo nek snima tko sto zastupa...nek si da vremena...a tko o cemu,Kurwa o postenju Reg...ubi vas istina..
Guest- Guest
Jer si dala Balkancima da se njome igraju.maggie13 wrote:'Zasto mi je unistena tema?
Eto Reg,ne cinit to..
Guest- Guest
Tko, ujna? Već smo se mi oko toga složili, nismo Balkanci. :)bogomdani wrote:e samo da vidim jednu rijec uvred kad bude razguzila nacizam ili fasizam,ili njihove slugane...ajoj,,raskupusat cu vas..po obicaju...Regoč wrote:Balkanac o balkanštini. Neka se sama uvjeri, slobodno joj je, ne može joj nitko zapoviedati.bogomdani wrote:Pa.samo nek snima tko sto zastupa...nek si da vremena...a tko o cemu,Kurwa o postenju Reg...ubi vas istina..
:)Regoč wrote:Bolji su ti bili senzori na slici s volanom.Noor wrote:Regoč wrote:A ti, ujna, budi svoja i ne vjeruj lažima najbalkanskijeg forumaša.
Guest- Guest
Mda, mi se ubijamo u obrani nacizma. Ja popzdim kad mi netko adolfa uvredi.bogomdani wrote:e samo da vidim jednu rijec uvred kad bude razguzila nacizam ili fasizam,ili njihove slugane...ajoj,,raskupusat cu vas..po obicaju...Regoč wrote:Balkanac o balkanštini. Neka se sama uvjeri, slobodno joj je, ne može joj nitko zapoviedati.bogomdani wrote:Pa.samo nek snima tko sto zastupa...nek si da vremena...a tko o cemu,Kurwa o postenju Reg...ubi vas istina..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
malo si zakasnio neki dan se ja i noorka pobili.... :)))))))
2015-08-08
ignore je iz raja izasao..Regoč wrote:Jer si dala Balkancima da se njome igraju.maggie13 wrote:'Zasto mi je unistena tema?
2014-04-12
Pa tko piše ako ste se pobili?
Nisam nikada nikoga, niti planiram ikada ikoga. Bogi, nisam na to mislio!maggie13 wrote:ignore je iz raja izasao..Regoč wrote:Jer si dala Balkancima da se njome igraju.maggie13 wrote:'Zasto mi je unistena tema?
Ipak se Reg uvrijedio...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:malo si zakasnio neki dan se ja i noorka pobili.... :)))))))
još vidamo rane..uh
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ući će u anale stupidne propagande : Novinarka iz Beograda postala hit
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
Page 5 of 7