Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
I ja vjerujem da je zemlja ravna,a najviše zbog jedne riječi,a to je riječ vodoravno.
Kako najveći dio zemlje prekrivaju vode(mora) onda bi bilo logično da se kaže vodookruglo,a ne vodoravno,prama tome zemlja je ravna.
Kako najveći dio zemlje prekrivaju vode(mora) onda bi bilo logično da se kaže vodookruglo,a ne vodoravno,prama tome zemlja je ravna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Skužio tip da se dobro može zaraditi na debilima i maloumnima pa veli: - Bolje ja nego netko drugi
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Točno znam tko će ga Podrzati s ovog foruma : fuko i Marcelko
Zemlja nije ravna a nije ni okrugla
Nego je geoid
Nego je geoid
trebao si samo stavit rijeku Nil kao primjer, po teoriji kuglaša ta rijeka teće prema gorejastreb wrote:I ja vjerujem da je zemlja ravna,a najviše zbog jedne riječi,a to je riječ vodoravno.
Guest- Guest
Svaka budala ima svoje veselje. Dokonost i besposlica donose sljedbenike "teorija", dok su "teoreticari" pametni ljudi koji svoju dokolicu iskoriste da zarade na budalama.
omni-
2014-04-12
Nemoj jebat? Kaj je pak to?Sora wrote:Zemlja nije ravna a nije ni okrugla
Nego je geoid
Moš ti to nacrtat il objasnit?
Zemlja ti zapravo izgleda kao krumpir ( geoid )...Ali, kad je promatraš iz Svemira, izgleda kao kugla...Sad kad ti neki zemljoravnaš kaže da nema snimki Zemlje iz Svemira, to je zapravo laž...Imaš mnoštvo filmskog materijala kojeg su snimili astronauti kad su išli na misije na Mjesec i snimali su Zemlju...No, to je rezervirano za ''Babilonce'' po onoj --> Znanje je moć...danni1 wrote:Nemoj jebat? Kaj je pak to?Sora wrote:Zemlja nije ravna a nije ni okrugla
Nego je geoid
Moš ti to nacrtat il objasnit?
Last edited by red wolf on 22/1/2019, 20:54; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
To je stvar perspektive.
Zemlja je ravne u dvije dimenzije, a okrugla u tri. Za dvodimenzionalno biće Zemlja je beskonačna ravna ploča.
Svemir za nas beskonačan trodimenzionalni prostor. Međutim, za četverodimezionalno biće, svemir je zakrivljen u kuglu u četvrtoj dimenziji.
Matematički, postoje još i više demenzije.
Zemlja je ravne u dvije dimenzije, a okrugla u tri. Za dvodimenzionalno biće Zemlja je beskonačna ravna ploča.
Svemir za nas beskonačan trodimenzionalni prostor. Međutim, za četverodimezionalno biće, svemir je zakrivljen u kuglu u četvrtoj dimenziji.
crvenkasti-
2014-04-17
Da...Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...Ne, iz udaljenih dijelova Svemira...crvenkasti wrote:To je stvar perspektive.
red wolf-
2016-02-10
Inace da malo skrenem s teme kada smo vec kod ovakvih otkrica poznata nam je laz o opasnosti elektricne energije po ljudski zivot i zdravlje. Nedavno sam u nekom dokumentarcu gledao indijca koji spaja zice onako pod naponom po Indijski jelda, i kada su ga upitali da li ga je strah da ne nastrada covjek jednostavno kaze da struja nije opasna ako zaustavite dah jer onda prevarite struju koja misli da ste mrtvi i naravno ne moze ubiti vec mrtvu osobu. E sad ja sam to probao i radi, uskoro cu napisati knjigu kojim metodom morate udahnuti i zadrzati zrak, jer nije bas sasvim jednostavno. Knjiga ce kostati 200kn, cetiri stranice sa koricama. Stanimo na put obmanama o okrugloj zemlji i opasnoj elektricnoj energiji, dajte novac meni da unistimo lazi.
omni-
2014-04-12
I tzv. duhovi mogu biti bica iz drugih dimenzija koje se u odredjenim uvjetima ukrste s nasom, ili produkt konzumiranja psihoaktivnih supstanci ovisno o "vidiocu".red wolf wrote:Da...Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...Ne, iz udaljenih dijelova Svemira...crvenkasti wrote:To je stvar perspektive.
omni-
2014-04-12
Koliko si ih ti vidio?red wolf wrote:Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...
Guest- Guest
Točno. Duhovi pripadaju nematerijalnoj stvarnosti.omni wrote:I tzv. duhovi mogu biti bica iz drugih dimenzija koje se u odredjenim uvjetima ukrste s nasom, ili produkt konzumiranja psihoaktivnih supstanci ovisno o "vidiocu".red wolf wrote:Da...Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...Ne, iz udaljenih dijelova Svemira...crvenkasti wrote:To je stvar perspektive.
red wolf-
2016-02-10
Nisam brojao...cassanowa wrote:Koliko si ih ti vidio?red wolf wrote:Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...
red wolf-
2016-02-10
A kako znaš da ih i mi vidimo?red wolf wrote:Nisam brojao...cassanowa wrote:Koliko si ih ti vidio?red wolf wrote:Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...
Guest- Guest
Mogli biste, ali ne obraćate pažnju...Vi ste zapravo u dobrovoljnom ''zatvoru''...Postoji određeni postotak ljudi koji ih vidi...Danas oni o tome slobodnije pišu, govore, stavljaju snimke i slično...cassanowa wrote:A kako znaš da ih i mi vidimo?red wolf wrote:Nisam brojao...cassanowa wrote:Koliko si ih ti vidio?red wolf wrote:Recimo NLO-i koje vidite na nebu, oni dolaze iz drugih dimenzija...
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» BOŠNJAKE U HRVATSKOJ PRIKAZUJU KAO ISIL
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» BOŠNJAKE U HRVATSKOJ PRIKAZUJU KAO ISIL
Page 1 of 5