Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
fali samo dobar sir i masline..Regoč wrote:Kao pršut i vino.maggie13 wrote:kako se rimujemo fino..Regoč wrote:+megimaggie13 wrote:regi
znaš što, potresla me pomisao da netko može cijeli život radit i živit normalno, a onda kad ostari završi na ulici..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Grozno, a čini mi se da se ni ne radi o neodgovornoj osobi čim se spominje štednja. Očito je planirala budućnost, a ipak ju je zaskočila.maggie13 wrote:fali samo dobar sir i masline..Regoč wrote:Kao pršut i vino.maggie13 wrote:kako se rimujemo fino..Regoč wrote:+megimaggie13 wrote:regi
znaš što, potresla me pomisao da netko može cijeli život radit i živit normalno, a onda kad ostari završi na ulici..
Šic, šic, macane, mačorino stara! Drš se Kaje.veber wrote:šic...Regoč wrote:+megimaggie13 wrote:regi
Regoč wrote:Pa nije joj banka uzela kuću, a nije ni imala kredit u francima.
nejasno je iz priče vrijeme kad je bila s mužem. Jesu li bili u najmu ili su imali nekretninu, ako jesu što je bilo s njom, i tako dalje. Fali tu jako puno toga u priči da bi se iz nje išta dalo zaključiti. Nikad nije imala stalan posao, dakle nije mogla dizati kredit, ok. Ali u SAD praktički svatko može naći stalan posao.
marcellus wrote:Regoč wrote:Pa nije joj banka uzela kuću, a nije ni imala kredit u francima.
nejasno je iz priče vrijeme kad je bila s mužem. Jesu li bili u najmu ili su imali nekretninu, ako jesu što je bilo s njom, i tako dalje. Fali tu jako puno toga u priči da bi se iz nje išta dalo zaključiti. Nikad nije imala stalan posao, dakle nije mogla dizati kredit, ok. Ali u SAD praktički svatko može naći stalan posao.
čim imaš zakone o minimalnoj plaći ne mogu svi biti zaposleni, a to imaš kako bi postojala stabilizacijska pričuva radne snage, tzv. buffer stock radnika, kako bi se postigla stabilnost cijena rada u državi
buffer stock - a reserve of a commodity that can be used to offset price fluctuations
Guest- Guest
Kakav posao takavi zavrsetak..nemos do beskraja prodavati svoje bedastoce..
Ono sto mi upade u oci je njena letargicna reakcija na vrlo ocite promjene ekonomskih uvjeta..Irud te E-bo..pa tu nema sto da se ceka..Zavrsila studij,to ne znaci da posto poto mora raditi u svojoj bransi(koja se pokazala neproduktivnom),ali ocito je cura navikla na odredjeni stil i novo zivota i toga se nije htjela odreci,a godine su prolazile,i ocigledno je bilo,da ce zavrsiti kao shrott na ulici..
trebala je napraviti munjeviti umšulung,u bransi koja se trazi i onda naci posel..Ona bi i dalje da prodaje mooda pod boobrege..e majuna..
svabice primjer jako su spremne na naglavacko preusmjeravanje,pa dosta njih tako sada radi po javnim prijevozima,pa cak voze i masivne vlakove,rade po bajuštelama,posvuda gdje je izglednost zaposljenog stanja na duge staze..
Men ovo jako mirise na neciji balkanski problem,koji je jako slican..zavrsio sam studij,i hocu posto poto da radim u svojoj struci..e oš Kitonju..radi ono sto ti omogucuje placanje stana,kutje,hranu garderobu i otplatu kredita...sve ostalo nebitno...
Isto tako cura je trosila ustedjevinu,koju bolje da je iskoristila za stvarno neki kvalitetan Umšulung ili Ausbildung...80% da bi uspjela spasiti svoj zivot...
Ono sto mi upade u oci je njena letargicna reakcija na vrlo ocite promjene ekonomskih uvjeta..Irud te E-bo..pa tu nema sto da se ceka..Zavrsila studij,to ne znaci da posto poto mora raditi u svojoj bransi(koja se pokazala neproduktivnom),ali ocito je cura navikla na odredjeni stil i novo zivota i toga se nije htjela odreci,a godine su prolazile,i ocigledno je bilo,da ce zavrsiti kao shrott na ulici..
trebala je napraviti munjeviti umšulung,u bransi koja se trazi i onda naci posel..Ona bi i dalje da prodaje mooda pod boobrege..e majuna..
svabice primjer jako su spremne na naglavacko preusmjeravanje,pa dosta njih tako sada radi po javnim prijevozima,pa cak voze i masivne vlakove,rade po bajuštelama,posvuda gdje je izglednost zaposljenog stanja na duge staze..
Men ovo jako mirise na neciji balkanski problem,koji je jako slican..zavrsio sam studij,i hocu posto poto da radim u svojoj struci..e oš Kitonju..radi ono sto ti omogucuje placanje stana,kutje,hranu garderobu i otplatu kredita...sve ostalo nebitno...
Isto tako cura je trosila ustedjevinu,koju bolje da je iskoristila za stvarno neki kvalitetan Umšulung ili Ausbildung...80% da bi uspjela spasiti svoj zivot...
Guest- Guest
Ukratko trebala je reagirati brzo i promisljeno,i dok je jos bila necemu,dobro utrziti Piciju...to ekstra..prvo Umšulung i posel..
Guest- Guest
Nema biranja, farmer, snajperist, dojebnik, specijalna policija, menadžer...sve je to posao, a može se i istovremeno obavljati.
Guest- Guest
..a i povremeno popuišti kurac,zar ne?? i to pomaze..narocito kod "intelektualaca"...
Guest- Guest
jes to ti horni il te netko hakiroo... :))))))))Starhemberg wrote:Nema biranja, farmer, snajperist, dojebnik, specijalna policija, menadžer...sve je to posao, a može se i istovremeno obavljati.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kod "intelektualaca" sigurno, posebno onih s velikm odmorom iz osnovne i tečajem rukovanja glockom...
Guest- Guest
..cccc,opet krades tudje Mišamaš....
Guest- Guest
to je tebe netko hakiroo garant....;))))Starhemberg wrote:Kod "intelektualaca" sigurno, posebno onih s velikm odmorom iz osnovne i tečajem rukovanja glockom...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ispravi me ako griješim :)michaellcmacha wrote:to je tebe netko hakiroo garant....;))))Starhemberg wrote:Kod "intelektualaca" sigurno, posebno onih s velikm odmorom iz osnovne i tečajem rukovanja glockom...
Guest- Guest
Starhy,onda,koji u tebi se "mora" ubiti,kako je crvenkasti rekao?'..Ovako djelujes ko prodana dusa...
Guest- Guest
ja i da hoću neš ukrast ne stignem... ti si sve pokro a sad te svi okolo hapaju i šamaraju..... :)))))bogomdani wrote:..cccc,opet krades tudje Mišamaš....
2015-08-08
Ti bi to znao, ja nisam po potrebi malo Židov malo Hrvat... ;)bogomdani wrote:Starhy,onda,koji u tebi se "mora" ubiti,kako je crvenkasti rekao?'..Ovako djelujes ko prodana dusa...
Guest- Guest
e ebi ga,,a 5000 ofaca,400 sljiva,Šumica tamna(Darkwood)??.,..ebi ga...michaellcmacha wrote:ja i da hoću neš ukrast ne stignem... ti si sve pokro a sad te svi okolo hapaju i šamaraju..... :)))))bogomdani wrote:..cccc,opet krades tudje Mišamaš....
usput izjava ti nema logike..kad se nahapas i imas,onda ti padaju nicice na koljena i govore gospodin..
Guest- Guest
eto vidi sad šta si napravio sad te specijalac svetozar smatra domoljubom.... cccc ti si stvarno zastranio....:))))Starhemberg wrote:Ispravi me ako griješim :)michaellcmacha wrote:to je tebe netko hakiroo garant....;))))Starhemberg wrote:Kod "intelektualaca" sigurno, posebno onih s velikm odmorom iz osnovne i tečajem rukovanja glockom...
2015-08-08
stid bi me bilo da sam bilo koji balkanaac,,ali eto da moram birati,bio bi prije Srbin..no,eto,netko nema mooda za biti sto jeste..Starhemberg wrote:Ti bi to znao, ja nisam po potrebi malo Židov malo Hrvat... ;)bogomdani wrote:Starhy,onda,koji u tebi se "mora" ubiti,kako je crvenkasti rekao?'..Ovako djelujes ko prodana dusa...
Guest- Guest
Pa onda reci da si Srbin, grow a pair...bogomdani wrote:stid bi me bilo da sam bilo koji balkanaac,,ali eto da moram birati,bio bi prije Srbin..no,eto,netko nema mooda za biti sto jeste..Starhemberg wrote:Ti bi to znao, ja nisam po potrebi malo Židov malo Hrvat... ;)bogomdani wrote:Starhy,onda,koji u tebi se "mora" ubiti,kako je crvenkasti rekao?'..Ovako djelujes ko prodana dusa...
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ući će u anale stupidne propagande : Novinarka iz Beograda postala hit
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
Page 2 of 7