Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nakon što sam cijeli život radila kao novinarka, postala sam beskućnica.
najgore je sto su sad svi vidjeli da se moze masna para i u politici umlatiti,pa bi svi tamo,ali i u Upravu,i ostale drzavne sluzbe...tamo na bolovanju mos bez bedabiti mjesecima,dok te privatnik katapultira jako brzo,ako si zamjenjiv..dva brata wrote:bogomdani wrote:Ne pase mitaj socijalni aspekt..narocit po pitanju Khozoepa..pa brate,kud te ogule sto si samac,tu te jos gule sto vise zaradis,dakle sposobniji si i treba te oguliti i nesposobnima i lijenima dati..Dedu treba u pomoc tamo pozvati i postaviti na Vlast...dva brata wrote:ali aj besplatno zdravstvo, školstvo, bolja socijala ako zapneš.. sve to ima svoje prednosti i nedostatke
dakle u njemačkoj se država više brine za svoje građane ali onda su građani i siromašniji,
u usa se manje brinu za svoje, ali pametniji imaju više prilika i mogućnosti da žive bolje
jebiga to tako završi.. prije ili posli ta socijalna država bude razjebana.. švedska, njemačka, francuska, posli WW2, krenuli putem neoliberalnog kapitalizma, niski porezi, regulacije, ekonomija šiba i raste.. ali onda pomalo država diže poreze, i regulacije kao "mi ćemo se efikasnije brinuti za vas".. sve to stoji dok većina ljudi i dalje radi i uplaćuje.. a onda hrpa njih svati, koji kurac da radim, vidi njega leži doma a živi bolje od mene.. i onda to ide pomalo ukurac
svabi uvijek nesto bajuštelare,ali uvijek...recimo grad skupi podosta para,i ako ne investira u nesto drzava oplete gadnim porezima,pa onda radije i grade..ali grade ono ciljano stvari,koje nece oboriti cijene na trzistu..Nece investirati drzava u stanove,jer bi pala njihova cijena,i onda vlasnici kuca ili hrpe objekata bi bili na gubitku i ne bi mogli prlacati porez..puno toga ide na kurac,Yoda, u svabiji
Guest- Guest
po nekim pričama to "politika, uprava" sve više podsjeća na hrvatsku.. :Dbogomdani wrote:najgore je sto su sad svi vidjeli da se moze masna para i u politici umlatiti,pa bi svi tamo,ali i u Upravu,i ostale drzavne sluzbe...tamo na bolovanju mos bez bedabiti mjesecima,dok te privatnik katapultira jako brzo,ako si zamjenjiv..dva brata wrote:bogomdani wrote:Ne pase mitaj socijalni aspekt..narocit po pitanju Khozoepa..pa brate,kud te ogule sto si samac,tu te jos gule sto vise zaradis,dakle sposobniji si i treba te oguliti i nesposobnima i lijenima dati..Dedu treba u pomoc tamo pozvati i postaviti na Vlast...dva brata wrote:ali aj besplatno zdravstvo, školstvo, bolja socijala ako zapneš.. sve to ima svoje prednosti i nedostatke
dakle u njemačkoj se država više brine za svoje građane ali onda su građani i siromašniji,
u usa se manje brinu za svoje, ali pametniji imaju više prilika i mogućnosti da žive bolje
jebiga to tako završi.. prije ili posli ta socijalna država bude razjebana.. švedska, njemačka, francuska, posli WW2, krenuli putem neoliberalnog kapitalizma, niski porezi, regulacije, ekonomija šiba i raste.. ali onda pomalo država diže poreze, i regulacije kao "mi ćemo se efikasnije brinuti za vas".. sve to stoji dok većina ljudi i dalje radi i uplaćuje.. a onda hrpa njih svati, koji kurac da radim, vidi njega leži doma a živi bolje od mene.. i onda to ide pomalo ukurac
svabi uvijek nesto bajuštelare,ali uvijek...recimo grad skupi podosta para,i ako ne investira u nesto drzava oplete gadnim porezima,pa onda radije i grade..ali grade ono ciljano stvari,koje nece oboriti cijene na trzistu..Nece investirati drzava u stanove,jer bi pala njihova cijena,i onda vlasnici kuca ili hrpe objekata bi bili na gubitku i ne bi mogli prlacati porez..puno toga ide na kurac,Yoda, u svabiji
ali viruj mi, ovdje u privatnom sektoru se gadnije radi nego igdje u njemačkoj.. baš gadnije.. pogotovo u turizmu
Guest- Guest
tako je..sve vise Uhljeba kojekuda,zasticeni su kao Licki Medvjedi,i boli ih kita..moram ipak priznati da su vrlo profesionalni i znanje im je istinski briljantno..to su dobro odradili...dva brata wrote:po nekim pričama to "politika, uprava" sve više podsjeća na hrvatsku.. :Dbogomdani wrote:najgore je sto su sad svi vidjeli da se moze masna para i u politici umlatiti,pa bi svi tamo,ali i u Upravu,i ostale drzavne sluzbe...tamo na bolovanju mos bez bedabiti mjesecima,dok te privatnik katapultira jako brzo,ako si zamjenjiv..dva brata wrote:bogomdani wrote:Ne pase mitaj socijalni aspekt..narocit po pitanju Khozoepa..pa brate,kud te ogule sto si samac,tu te jos gule sto vise zaradis,dakle sposobniji si i treba te oguliti i nesposobnima i lijenima dati..Dedu treba u pomoc tamo pozvati i postaviti na Vlast...dva brata wrote:ali aj besplatno zdravstvo, školstvo, bolja socijala ako zapneš.. sve to ima svoje prednosti i nedostatke
ali viruj mi, ovdje u privatnom sektoru se gadnije radi nego igdje u njemačkoj.. baš gadnije.. pogotovo u turizmu
cuo sam za doli...gadno..i ljetos sam bio doli i tako gledam kako sve manje ljudi,a oni koji rade pishaju krf za minimalac...zlo
Guest- Guest
Ovo stoji, sestrična mi radi u nekoj njemačkoj inačici Konzuma, kaže "kad je smjena gotova, van iz radnoga prostora; sve se plaća; nema svaštarenja".dva brata wrote:ovdje u privatnom sektoru se gadnije radi nego igdje u njemačkoj
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ući će u anale stupidne propagande : Novinarka iz Beograda postala hit
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Cijeli život vam prikazuju pogrešnu kartu svijeta
» Predsjednik: NATO je dovoljno došao na istok Europe, cijeli život to gledam. Dosta je!
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
Page 7 of 7