MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
Page 1 of 1
MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
“Bilo bi potpuno neodgovorno i neozbiljno samo otići, povući se iz javnosti, postoje i neki projekti koje želim završiti. Kultura dijaloga, ambicija, obrazovanje, ženska prava, liderstvo, mentorstvo, to su vrijednosti za koje ću se zalagati”, kaže predsjednica
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/moj-zivot-nakon-pantovcaka-nece-se-vratiti-u-hdz-a-ured-ce-joj-biti-u-visokoj-oprostajni-razgovor-s-kolindom-grabar-kitarovic-nakon-5-godina-mandata/9979816/
“Bilo bi potpuno neodgovorno i neozbiljno samo otići, povući se iz javnosti, postoje i neki projekti koje želim završiti. Kultura dijaloga, ambicija, obrazovanje, ženska prava, liderstvo, mentorstvo, to su vrijednosti za koje ću se zalagati”, kaže predsjednica
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/moj-zivot-nakon-pantovcaka-nece-se-vratiti-u-hdz-a-ured-ce-joj-biti-u-visokoj-oprostajni-razgovor-s-kolindom-grabar-kitarovic-nakon-5-godina-mandata/9979816/
Re: MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
Vidi pizde
Hdz sve joj dao i ne vraca se u nj
Ccc
Ccc
Re: MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
Kokoško lijena, probaj pročitat još jednom, navedeni su i razlozi.Sora wrote:Vidi pizde
Ccc
c, jebote!
ova se na dvije strane hvali nekim svojim dostignućima.
što bi tek bilo da je uistinu nešto i napravila.
nebitno.
game over.
ova se na dvije strane hvali nekim svojim dostignućima.
što bi tek bilo da je uistinu nešto i napravila.
nebitno.
game over.
sitting_bull-
2015-09-28
Ljestvica je tu, visoko postavljena. Hic Rhodos, hic salta, nema majci...
Eroo wrote:Ljestvica je tu, visoko postavljena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Djedu je 18-godišnji unuk koji stalno sjedi pred kompjuterom počeo pošteno ići na živce pa mu priđe i reče:
- Kad sam bio tvojih godina, išao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, istorbali sve kurve, konobaru popišali šank i otišli bez plaćanja!
Malomu se ideja jako dopala. Vrati se za dva tjedna sav modar i pretučen, zavijene glave pa ga deda upita:
- Kog si vraga radio?
- Tja, isto kao ti, išao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, istorbali sve kurve, konobaru popišali šank i kad smo htjeli otići bez plaćanja došla su iz stražnje sobe trojica gorila i ubili boga u nama!
- Pa dobro, s kim si to išao u Trst?
- S Generalturistom, a ti?
- S partizanima!
- Kad sam bio tvojih godina, išao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, istorbali sve kurve, konobaru popišali šank i otišli bez plaćanja!
Malomu se ideja jako dopala. Vrati se za dva tjedna sav modar i pretučen, zavijene glave pa ga deda upita:
- Kog si vraga radio?
- Tja, isto kao ti, išao sam s prijateljima u Trst, upali smo u prvi bordel, sve im pojeli, sve popili, istorbali sve kurve, konobaru popišali šank i kad smo htjeli otići bez plaćanja došla su iz stražnje sobe trojica gorila i ubili boga u nama!
- S partizanima!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Djedu je 18-godišnji unuk koji stalno sjedi pred kompjuterom počeo pošteno ići na živce pa mu priđe i reče:
- Kog si vraga radio?
- S partizanima!
A di je bija s partizanima do četerespete? Krao kokoši pobosani.
na hdz je pristala samo zato jer su joj dali visoku pozicijuEroo wrote:MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ,
trebalo je to iskoristititi
preočito je bilo teško odglumljeno iskreno ljubljenje zastave pri inauguraciji
previše prozirna previše lažna domoljupka
immortal-
2014-04-16
Similar topics
» Nakon Splita Kolinda Grabar Kitarović ured seli u Vukovar
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Grabar-Kitarović vjeruje da će Europa biti jača nakon brexita
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Grabar-Kitarović vjeruje da će Europa biti jača nakon brexita
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» Popularnost Kolinde Grabar-Kitarović eksplodirala nakon Svjetskog prvenstva
Page 1 of 1