ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Page 8 of 26 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next

Go down

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 8 Empty Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Post by kaya Wed 28 Sep - 16:16

dawson wrote:
dijagram wrote: pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije)

Strašno. Psi koji njuše, kamo gre ti svit...
Ne možes vjerovati a ? I jos su visoki...

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 8 Empty Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Post by Guest Wed 28 Sep - 16:16

dijagram wrote:
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta to je bilo u zadnji tren
ma, straaaašno lol!

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 8 Images?q=tbn:ANd9GcRvCvPfmugGtpsVuNbIYvO7GGMlr5VBmVOhdgmQVxEecByZ393-
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by BB-8 Wed 28 Sep - 16:17

kaja_333 wrote:
Dread_Pirate_Roberts wrote:vjerojatno doktor ima neki strah iz djetinjstva od pasa pa je preventivno zveknuo psa...da zna išta o psima znao bi da to nije pravi pristup, ali tu je bio vlasnik pa mu je objasnio...

uglavnom kao i auti i psi su objekti za smanjenje raznoraznih komplekasa...
Ma neee, glumio je frajera i sutao pse. Ocekivao je žensku mozda. A dobio je zvjezdice. Da mi ga je vidjeti u nesvijesti.. Neprocjenjivo.
poanta je da se malo dijete može i drugačijim načinom zaštititi od psa...recimo, staneš između djeteta i psa ili ako je već pseća njuška blizu djeteta gurneš svoju ruku između...ima načina za onoga tko zna :)

Last edited by Dread_Pirate_Roberts on Wed 28 Sep - 16:18; edited 1 time in total

2016-01-25

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 28 Sep - 16:17

pa psi njuše, da, psi to obično rade. 

ne vidim poantu šutanja psa ako nije pokazivao agresivnost prema djetetu, ono preventivno wtf

pa da ja idem šutnut svakog psa koji mi na ulici ide malu ponjušit ne bi bilo živog psa u ulici

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dijagram Wed 28 Sep - 16:18

Triny wrote:
dijagram wrote:odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
treba na drugu, tek ako pas zagrize?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
najbolje bilo pricekati i vidjeti a?
strava

Ma ti imaš neke traume iz djetinjstva i nemaš pojma o životinjama.
Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.
Mogao bih i ja jednako uzvratiti da nemate špojma o brizi za malu djecu zbog kojekakvih trauma:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 28 Sep - 16:19

n_razbojnik wrote:
frakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
stafordi su zlo i naopako

A njihovim vlasnicima je mjesto iza rešetaka po defaultu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Piglet Wed 28 Sep - 16:19

Zanimljivo da je dotur planirao ići sa ženom i djetetom u Maksimir, tek tamo bi naišao na gomile pasa, na lajni i bez nje (ima livada gdje se smiju pustiti).
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 28 Sep - 16:20

marcellus wrote:pa psi njuše, da, psi to obično rade. 

ne vidim poantu šutanja psa ako nije pokazivao agresivnost prema djetetu, ono preventivno wtf

pa da ja idem šutnut svakog psa koji mi na ulici ide malu ponjušit ne bi bilo živog psa u ulici
ponjuše, dijete ga podraga i idemo dalje...
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram Wed 28 Sep - 16:20

Noor wrote:
dijagram wrote:
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta to je bilo u zadnji tren
ma, straaaašno lol!

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 8 Images?q=tbn:ANd9GcRvCvPfmugGtpsVuNbIYvO7GGMlr5VBmVOhdgmQVxEecByZ393-
postavi fotku izgrizene djece, o tome je rijec, i zasto su izgrizena?
zbog ovakvih kao ja ili nekih pametnjakovica i ljubitelja zivotinja
al boli vas kurac za djecu, vi drobite o špsima, niste nmormalni
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Wed 28 Sep - 16:20

Triny wrote:
dijagram wrote:odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
strava

Čovjek samo zdravorazumski i normalno razmišlja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora Wed 28 Sep - 16:21

Jos jednom nek mi netko kaze da tko ne voli zivotinje, ne voli ni ljude. .. To je upitno i pojedinacno .
A tko voli zivotinje, ocito je da ne mora voliti ljude
I da je to cesce nego ovo prvo.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 28 Sep - 16:22

Triny wrote:
marcellus wrote:pa psi njuše, da, psi to obično rade. 

ponjuše, dijete ga podraga i idemo dalje...

učimo je da se ne plaši životinja. Doduše, pred dva tjedna se htjela kupati s krokodilima u ZOO-u i plakala je kad joj nismo dali. Voli vodu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by prckov Wed 28 Sep - 16:22

pas je ko pusenje, slobodno ti pusi ali ne meni u nos, Pogotovo mom djetetu.
Sva prica se zavrsava da je pas bio Slobodan da drka kurcu okolo kome mu se kurac digne. Hoce li on ugrist ili nece boli me curac, nisam pseci psiholog niti sam placen da to znam ili prostudiram.

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya Wed 28 Sep - 16:22

Noor wrote:
dijagram wrote:
ma, straaaašno lol!

Užasno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sora Wed 28 Sep - 16:22

ja volim zivotinje.
U ljudima .
Casna rijec . Pionirska

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Trinity Wed 28 Sep - 16:23

dijagram wrote:
Triny wrote:
sto znaci na prvu?
a majke ti mile
strava

Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.
Mogao bih i ja jednako uzvratiti da nemate špojma o brizi za malu djecu zbog kojekakvih trauma:)
Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu... :P
I čudi me taj tvoj strah od pasa, pa tamo svaka kuća ima psa.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 28 Sep - 16:24

dijagram wrote:
Noor wrote:
dijagram wrote:
Noor wrote:
udba wrote:

Onda se doc zaletio na psa i nabio ga nogom iz čista mira?
jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?
doc se uplašio da bude krenuo, kaže...nije mogao čekati taj trenutak, pa ono...
koje skretanje, jel citas sto pisem?
reagirao bih za bilo cije dijete u slicnoj situaciji jer je to normalno, covjecno, ljudski, to se ocekuje od normalne i zdrave osobe,zastititi malo dijete moguce ugroze
sto tu nije jasno?
i ne bi se radilo o sutanju psa nego o odvracanju od pristupa djetetu, a sad kako bi to izglwedalo Bog zna
vazno bi bilo sprijeciti ga u mogucem ugrizu koji se nije jednom dogodio , citate li novine?
uostalom ako vec imate pse i vrapci na grani znaju da taj pas ne smije van bez brnjice i uzice a kamloi da se slobodan priblizava malom djetetu
koji vam je kurac
pa i treba odvratiti i zaštititi, gdje sam rekla da ne treba...ne treba na prvu šutati mirnog psa!!!!
to shvatite..

aj čitaj temu od početka, sve smo obradili...
odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
a majke ti mile
strava
badava ti,ja sam odustao.Sve neki iz društva za slobodu pasa.Da rade što hoće,kenjaju kuda hoće a djecu u kaveze.
Da,i ti ne čitaju novine,pogotovo ne crnu kroniku.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 28 Sep - 16:25

doduše jedino mi malo ide na jetra maltezerica od susjede, baš je ono nabrijana, mislim bezopasna je jer i ona ima dvoje male djece, al ono stalno laje...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Wed 28 Sep - 16:25

I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
- slomljen mi je nos , u pomoć, zatvorite ga. 
Da ga bar frajer hoće jos jednom prebit, sad bi ga trebao na poslu namlatit, da ga ponizi i tamo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vili40 Wed 28 Sep - 16:26

prckov wrote:pas je ko pusenje, slobodno ti pusi ali ne meni u nos, Pogotovo mom djetetu.
Sva prica se zavrsava da je pas bio Slobodan da drka kurcu okolo kome mu se kurac digne. Hoce li on ugrist ili nece boli me curac, nisam pseci psiholog niti sam placen da to znam ili prostudiram.
i što štemerovog psa briga dal imam čiste čarape pa da me šnjofa i liže.Nek miriši gazdin šupak.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sora Wed 28 Sep - 16:26

prckov wrote:pas je ko pusenje, slobodno ti pusi ali ne meni u nos, Pogotovo mom djetetu.

Obo je sasvim tocno.
Nego koji pes to drka Kurcu okolo ?
Nisam taj dio skuzila .
Ali pes je pes .
Av av av .. No
Jedan moj frend najebo od pudlice . Ujeia za nogu frendica i bio je na sivanju rane.
Prije tog jpj je stao na rep.
Mozda i nije bila pudlica ..kaj ja znam .
Meninsu nadrazi obicni avlijaneri . :aw

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 26 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics