E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
Page 1 of 1
E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ukinuta-prvostepena-presuda-komandantu-armije-rbih-enveru-buzi-zbog-zlocina-nad-hrvatima/201217047
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
Za Nasera Orića i Ramuša Haradinaja mi je drago što su oslobođeni, ali za ovoga nije.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja san svoje opsova. Ne da mi se živcirat al sve mi je jasno šta se dešava u Bosni odnosno njenom centralnom dijelu u kojem su institucije te posrane države a u osnovi međunarodnog protektorata.
2014-04-11
Ringo10 dislikes this post
Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
Ali nisu tu muslimani problem nego Amerika i Britanija, Zapad
I onda blesavim Kiflarima kao nije jasno sto nasi rade koaliciju sa Dodikom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ti si dečko svaki dan sve gluplji i glupljiRingo10 wrote:Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
politički rulet 90-ih je hrvatskoj omogućio samostalnost , nikakvim ratom nikakvom mudrošću , hrvatski duh i vatikan su tu najjači elementi biliRayMabus wrote:Ja san svoje opsova. Ne da mi se živcirat al sve mi je jasno šta se dešava u Bosni odnosno njenom centralnom dijelu u kojem su institucije te posrane države a u osnovi međunarodnog protektorata.
I -----------------SOCIJALISTIČKOM DIKTATUROM VOĐA RATA NA SVIM STRANAM
žrtve su tu samo iz razloga da vladajući socijalisti imadnu vlast i nakon rata nad topovskim mesom
balije su ugrabile jer je tad islam bio jači od rusa
republiku srpsku su srbi dobili da se može ostavit brisanje srba iz ustava u hrvatskoj
tu je sav poker politike
sadašnja govnanja socijalista sa procesima sudstva su komedija
nadam se da će barem neka exyu država svrgnuti socijalističke horde sa vlasti ,,,tad bi krenula lavina
al slabi su izgledi
naziru se i u mostu i u domovinskom debeli socijalistički temelji
Guest- Guest
Sad ću im se smijat i rugat im se na svako ono ubijanje di su ih Srbi potamanili nakon ovakve presude.
Tamo kmeči Srenrenica a ovdje pušta ratne zločince jer su njihovi
Ajde fuj pljuc
Tamo kmeči Srenrenica a ovdje pušta ratne zločince jer su njihovi
Ajde fuj pljuc
2014-04-11
Amerika , Britanija i Zapad to rade kako bi opravdali svoju NATO intervenciju u Srbiji i legalizirali otimačinu Kosova vojnim putem jer je izlika za to bila Srebrenica i onda ne smiju muslimani ispast koljači nego žrtve a koljači su samo svi ostali dakle Srbi i Hrvati.Ringo10 wrote:Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
Ima lijeka i za to ; islamistički napadi po zapadnoj Europi.
Kad zapadna Europa počme mrziti muslimane onda im je ta taktika propala.
2014-04-11
RayMabus wrote:Amerika , Britanija i Zapad to rade kako bi opravdali svoju NATO intervenciju u Srbiji i legalizirali otimačinu Kosova vojnim putem jer je izlika za to bila Srebrenica i onda ne smiju muslimani ispast koljači nego žrtve a koljači su samo svi ostali dakle Srbi i Hrvati.Ringo10 wrote:Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
sad za sad zapadni europljani mrze svoju kulturu i proslost jer je izgradeno na rasizmu seksizmu ksenofobiji itd itd
tome ih uce strucnjaci po obrazovnim institucijama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sve je to cirkus...kak ce to zavrsiti u bh-a bog te pitaj...ak su na vlasti šaneri i likovi cija glava nije izasla iz 92,93,95...koji su vidljivo je cak i iz fizickih predispozicaji ocito ovisni o tko zna cemu.alkoholu,ljekovima podgrijani jednim vidom ekstremizma i gluposcu to ne moze bas dobro zavrsiti...a ni drugi nisu bas bolji...vjerojatno a nisu valjda coravi i intelektualnozakinuti ovi iz međun.zajednice da ne vide kakvi su to likovi zapravo fitilji..pa im moraju izlaziti u susrete ili progledavati kroz prste samo da ne zapale situaciju do kraja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I dalje imaju : reaktivni um.prckov wrote:RayMabus wrote:Amerika , Britanija i Zapad to rade kako bi opravdali svoju NATO intervenciju u Srbiji i legalizirali otimačinu Kosova vojnim putem jer je izlika za to bila Srebrenica i onda ne smiju muslimani ispast koljači nego žrtve a koljači su samo svi ostali dakle Srbi i Hrvati.Ringo10 wrote:Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
sad za sad zapadni europljani mrze svoju kulturu i proslost jer je izgradeno na rasizmu seksizmu ksenofobiji itd itd
Ne sekiraj se. Samo smo na pola ljudi. Drugi dio je primitivna životinja.
2014-04-11
pa sam komšenko je davno prije priznao da ima ptsp i određenih psihickih problema..i umjesto da ga posalju na lijecenje,zabrane mu rad na višim funkcijama gdje se odlucuje o sudbini drzave oni njega postave...i jos bolesnog covjeka rajcaju i iskoristavaju za svoje ciljeve..a ovaj ionako lud doslovno precjeni svoj znacaj i onda se doslovno huliganski ponasa..prijeti,vrijeđa,pere ga jeben ego i misli da je on potpuno u pravu..
2015-09-08
Neću se živcirat , opsova san svoje.
A oni su se posrali po svim svojim žrtvama ovako.
Sve su rekli al mi se ne da živcirat jer onda izgubiš busolu pa bi prvog xy zadavija a ne mora ništa imat s ovom bagrom od SDA i vodstva Armije BiH.
Sve su rekli al mi se ne da živcirat jer onda izgubiš busolu pa bi prvog xy zadavija a ne mora ništa imat s ovom bagrom od SDA i vodstva Armije BiH.
2014-04-11
a sto si ocekivao da ce oni osuditi svoje visokopozicionirane casnike..ne budi smijesan..ako nesto osude osude ove sitne kokosare da popune neku formu i da mogu reci 'eto pa vidite mi i nesto svojih osudimo a zrtve smo'RayMabus wrote:Neću se živcirat , opsova san svoje.
2015-09-08
...jer ako mu osuđivali svoje glavonje onda bi ovi mogli propjevati o nekim stvarima a to za njihovu politiku ne bi bilo dobro kao ni za neke najvece njihove glavonje kako bivse tako i sadasnje..
2015-09-08
RayMabus wrote:I dalje imaju : reaktivni um.prckov wrote:RayMabus wrote:Amerika , Britanija i Zapad to rade kako bi opravdali svoju NATO intervenciju u Srbiji i legalizirali otimačinu Kosova vojnim putem jer je izlika za to bila Srebrenica i onda ne smiju muslimani ispast koljači nego žrtve a koljači su samo svi ostali dakle Srbi i Hrvati.Ringo10 wrote:Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
Ne sekiraj se. Samo smo na pola ljudi. Drugi dio je primitivna životinja.
da, vidio sam
pravo reaktira
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jos cemo mi Longi od tebe napraviti pravu Srbendu :DRayMabus wrote:Amerika , Britanija i Zapad to rade kako bi opravdali svoju NATO intervenciju u Srbiji i legalizirali otimačinu Kosova vojnim putem jer je izlika za to bila Srebrenica i onda ne smiju muslimani ispast koljači nego žrtve a koljači su samo svi ostali dakle Srbi i Hrvati.Ringo10 wrote:Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
mislia san da mene poslje socijalističkih proljećara više ništa nemože iznenaditPirate wrote:Jos cemo mi Longi od tebe napraviti pravu Srbendu :DRayMabus wrote:Amerika , Britanija i Zapad to rade kako bi opravdali svoju NATO intervenciju u Srbiji i legalizirali otimačinu Kosova vojnim putem jer je izlika za to bila Srebrenica i onda ne smiju muslimani ispast koljači nego žrtve a koljači su samo svi ostali dakle Srbi i Hrvati.Ringo10 wrote:Pa to ti je BiH po recepturi SDA.
ALI
bez ratne odštete ići sa zlouporabiteljima jugonacizma za velikosrpstvo u nekakvu zajedničku politiku je pokazatelj da identitet hrvata je još uvijek u debeloj ugrozi
ludorija
Guest- Guest
Similar topics
» Američki general: Srbi više nisu proruski
» Putin- srbi nisu narod koji možete slomiti
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
» Hadžidedić na Krugu 99: Srbi i Hrvati nisu nacije u BiH, nego tek vjerski identitet koji je nezasluženo prisvojio ime nacije
» Putin- srbi nisu narod koji možete slomiti
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
» Hadžidedić na Krugu 99: Srbi i Hrvati nisu nacije u BiH, nego tek vjerski identitet koji je nezasluženo prisvojio ime nacije
Page 1 of 1