Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 5 of 26
Page 5 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
n_razbojnik wrote:zašto ne smije progutati mačku, koji će ti klinac mačka...prehrambeni lanac, pa 'ko bržiasilovski wrote:
Ma jok, dresura je dobra, a batina jedino kad napravi fes sranje, kako ćeš keru reći da ne smije progutati mačku zbog hrane?
pa jebiga ja sam ranio tice na terasi i sve je uvijek bilo puno vrabaca i zebica dok žena nije udomila mačku sad rastjerujem tice jer je pravilo u kući da niko nikog ne smije pojest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
udba wrote:Prošla su ta vremena, broj pasa je porastao i lobi vlasnika je puno jači. Ljudi troše na posebne šampone, psi ne jedu bilo koju hranu, većini se svinjske kosti gade, idu na psihoterapije, pedikure, minival, oblikovanje ušiju, lakiranje..... Moj susjed je uložio 2000 eura u psa, nova farba, vitaminska prehrana, sad bi ti da to nepismeni krkani diraju po cesti?epikur37 wrote:Stari dobri šinter...ova pošast sa psima treba biti zaustavljenja...svaki idiot ili idiotkinja se uhvatilo uzice....Porez na kućnje ljubimce a šinteraj za lutalice.
obijest i devijacija koju bi trebalo zakonski dovesti u red
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovo proljeće je svako jutro jedan kos tako lijepo pjevao na obližnjoj krošnji, jednom sam mu pripit bacio na krošnju novčanicu od 20 kuna jer baš me potrefio u žicu. I onda jedan dan nađem na balkonu žuti kljun, dvije nožice onako po srpski s tri prsta i nešto perja i đubre debelo poluperzijsko kako se oblizuje. Ode moj jukebox.marcellus wrote:n_razbojnik wrote:zašto ne smije progutati mačku, koji će ti klinac mačka...prehrambeni lanac, pa 'ko bržiasilovski wrote:
Ma jok, dresura je dobra, a batina jedino kad napravi fes sranje, kako ćeš keru reći da ne smije progutati mačku zbog hrane?
pa jebiga ja sam ranio tice na terasi i sve je uvijek bilo puno vrabaca i zebica dok žena nije udomila mačku sad rastjerujem tice jer je pravilo u kući da niko nikog ne smije pojest
n_razbojnik wrote:Ovo će u RS uvesti o'ma kad se uspostavi vladavina pravaepikur37 wrote:Stari dobri šinter...ova pošast sa psima treba biti zaustavljenja...svaki idiot ili idiotkinja se uhvatilo uzice....Porez na kućnje ljubimce a šinteraj za lutalice.
tebi rs pod jastukom :)
Bokte ljudi nemaju sta pojest, škole prokisnjavaju ono doslo iz američke ambasade da se radi azil za pse u Brčkom...jebena liberalna navada :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i kod nas je bilo puno vrabaca, a nije bilo vrana.. sad se razmnožile vrane i nestade vrabaca..marcellus wrote:n_razbojnik wrote:zašto ne smije progutati mačku, koji će ti klinac mačka...prehrambeni lanac, pa 'ko bržiasilovski wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nije frka. Pašće mačka sa terase i biće opet sve po starom.marcellus wrote:n_razbojnik wrote:zašto ne smije progutati mačku, koji će ti klinac mačka...prehrambeni lanac, pa 'ko bržiasilovski wrote:
Uglavnom, podržavam kad ljudi drže pse u ograđenim dvorištima, ne na pola metra lanca, volim životinje, ali na javnim površinama bih svakako dao prednost ljudima, a pogotovo djeci. Ovdje vidim i prostora za privatnu inicijativu gdje bi se mogli otvoriti ograđeni parkovi isključivo za pse gdje bi mogli trčkarati bez košarica, uzica i kenjati do mile volje.
Poznam ovog doktora, baš ću ga pitat šta to mulja po medijima.
Jebo tuđu ženu ili uzeo mito pa se vadi na psa.udba wrote:Poznam ovog doktora, baš ću ga pitat šta to mulja po medijima.
ne treba ga nista pitati jer se vec unaprijed zna da je miroljubivvili40 wrote:bravo,trebao je pesa ljubazno pitat "hoćeš li mi ugristi dijete"Noor wrote:dawson wrote:Inače doktor je isto malo blesav, veoma pouzdan način za izazvati čak i miroljubivog psa da te napadne je lupiti ga nogom.
bingo!
2014-04-14
od stare majken_razbojnik wrote:zašto ne smije progutati mačku, koji će ti klinac mačka...prehrambeni lanac, pa 'ko bržiasilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
ništa, ako mačka uđe u njihov ograđeni teren, ta je ladna
nek si ljudi drže mačke ko i ja kak moram pese.
Guest- Guest
nema djece na javnim površinama, ona su većinom u automobilima ili stječu ogromno računalno znanje igrajući plej stejšnudba wrote:Uglavnom, podržavam kad ljudi drže pse u ograđenim dvorištima, ne na pola metra lanca, volim životinje, ali na javnim površinama bih svakako dao prednost ljudima, a pogotovo djeci. Ovdje vidim i prostora za privatnu inicijativu gdje bi se mogli otvoriti ograđeni parkovi isključivo za pse gdje bi mogli trčkarati bez košarica, uzica i kenjati do mile volje.
Kermit-
2014-04-17
Tko je vlasnik psa, ja sam slobodna i voljela bi ga upoznati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znaci gospon doktor je udario psa nogom čisto zato jer je imalo njušku i bio je visok kao njegovo derle.
Ja bi nogom u jaja udarila i oci mu iskopala noktima.
2015-08-15
ja sam prije dosta godina vlasniku dzukele objasnio da doticna nema sto radit u parku.
doduse, dva tjedna nisam mogao stisnut saku kako treba, ali tipa nisam vidio duze vrijeme...
doduse, dva tjedna nisam mogao stisnut saku kako treba, ali tipa nisam vidio duze vrijeme...
2014-12-30
radije ga pitaj kako je uspio ovo odmah pod kaznenu provuci..;-)udba wrote:Poznam ovog doktora, baš ću ga pitat šta to mulja po medijima.
2014-04-12
E jebiga, ovaj je isto bio štemer i sutao psa pa je u nesvijesti dočekao ženu.veber wrote:ja sam prije dosta godina vlasniku dzukele objasnio da doticna nema sto radit u parku.
Došao frajer i polomio ga.
2015-08-15
Mogu zamisliti ženu kad je dosla
- sine gdje ti je tata
- tata spava
:)
- sine gdje ti je tata
- tata spava
:)
2015-08-15
kaja_333 wrote:Znaci gospon doktor je udario psa nogom čisto zato jer je imalo njušku i bio je visok kao njegovo derle.
mene samo zanima, dok su se ova dvojica obračunavala, šta je pas bez brnjice i uzice radio..jel jeo kokice i gledao ili je iskoristio trenutak i nekom odgrizao ruku?
Guest- Guest
veber wrote:ja sam prije dosta godina vlasniku dzukele objasnio da doticna nema sto radit u parku.
A ja znam za situacije kad je netko kao ti pobrao šamarčinu od vlasnika
Page 5 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 5 of 26