Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 9 of 26
Page 9 of 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
prckov wrote:pas je ko pusenje, slobodno ti pusi ali ne meni u nos, Pogotovo mom djetetu.
Sva prica se zavrsava da je pas bio Slobodan da drka kurcu okolo kome mu se kurac digne. Hoce li on ugrist ili nece boli me curac, nisam pseci psiholog niti sam placen da to znam ili prostudiram.
Obo je sasvim tocno.
Nego koji pes to drka Kurcu okolo ?
Nisam taj dio skuzila .
Ali pes je pes .
Av av av .. No
Jedan moj frend najebo od pudlice . Ujeia za nogu frendica i bio je na sivanju rane.
Prije tog jpj je stao na rep.
Mozda i nije bila pudlica ..kaj ja znam .
Meninsu nadrazi obicni avlijaneri .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
jasambrend wrote:n_razbojnik wrote:stafordi su zlo i naopakofrakcija wrote:ne sjećam se kad sam zadnji put vidjela psa s brnjicom. a tih staforda ima u kvaru svaki ulaz. nikad nisu na uzici i jurcaju okolo po volji jer im navodno treba dosta kretanja..dok gazda s noge na nogu..priča na mobitel i usput dobacuje.."neće on".. veliki psi nikad nisu na uzici.
A njihovim vlasnicima je mjesto iza rešetaka po defaultu...
Jep'te se oboica
2014-04-15
NevjerojatnoTriny wrote:Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu...dijagram wrote:Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.Triny wrote:dijagram wrote:odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
treba na drugu, tek ako pas zagrize?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
najbolje bilo pricekati i vidjeti a?
strava
Ma ti imaš neke traume iz djetinjstva i nemaš pojma o životinjama.
Mogao bih i ja jednako uzvratiti da nemate špojma o brizi za malu djecu zbog kojekakvih trauma:)
I čudi me taj tvoj strah od pasa, pa tamo svaka kuća ima psa.
Koji moj strah od psa?
Pa moj eventualni strah je da ce pas zagristi malo dijete od dvije godine
Otud intervencija, ali ocito to mnogima ovdje tersko zakljuciti
Vi bi o svemu samo ne o bitnom, taj vas ljubitelj psa pustio ga je bez brnjice i uzice a to ne smije
Stovise briga ga sto prilazi maloj djeci i sto se djeca mogu plasiti i sto naravno neka mogu biti i napadnuta i bila su
Svasta svasta
dijagram-
2015-08-09
Dread_Pirate_Roberts wrote:ja kao da ne živim u zg (špansko) kad čitam što se sve piše po temi...tu u kvartu nikad, ali nikad, nisam vidio u parkiću pese...ljudi imaju livada koliko hoćeš i tamo šeću/istrčavaju pese...čak ih dosta vidim i da kupe dreke iza svojih ljubimaca...
Živiš u lijepom kvartu gdje su i ljudi valjda malo pitomiji...daleko češći slučaj je ipak za sresti dvonoznog degenerika sa psom, na žalost...i nisu psi problem jer sve rade nagonski, vlasnici jesu...veliki...
darth_vader-
2014-04-17
kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
- slomljen mi je nos , u pomoć, zatvorite ga.
Da ga bar frajer hoće jos jednom prebit, sad bi ga trebao na poslu namlatit, da ga ponizi i tamo.
Tebi psi tako dragi?
Hmmm
Imam pitanje ali je intimno previse ..
kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
Da ga bar frajer hoće jos jednom prebit, sad bi ga trebao na poslu namlatit, da ga ponizi i tamo.
Guest- Guest
ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
vili40-
2015-08-02
Guest- Guest
Koliko si mu drkao? Dva sata?veber wrote:ja sam prije dosta godina vlasniku dzukele objasnio da doticna nema sto radit u parku.
doduse, dva tjedna nisam mogao stisnut saku kako treba, ali tipa nisam vidio duze vrijeme...
Ma te male pasmine jesu takve, laju za svaku sitnicu.marcellus wrote:doduše jedino mi malo ide na jetra maltezerica od susjede, baš je ono nabrijana, mislim bezopasna je jer i ona ima dvoje male djece, al ono stalno laje...
Trinity-
2014-04-17
Oplela bi ja i gazdu i cucka
Da bi skvicali ko marcelko kad ima tvrdu stolicu
Da bi skvicali ko marcelko kad ima tvrdu stolicu
Psa ili vlasnika?kaja_333 wrote:Tko je vlasnik psa, ja sam slobodna i voljela bi ga upoznati.
a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
Guest- Guest
Upravo tako, evo ja iz Zagreba pa kažem da nije isti doživljaj sresti cucke po Tuškancu/Pantovčaku i primjerce Dubravi/Pešćenicijasambrend wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ja kao da ne živim u zg (špansko) kad čitam što se sve piše po temi...tu u kvartu nikad, ali nikad, nisam vidio u parkiću pese...ljudi imaju livada koliko hoćeš i tamo šeću/istrčavaju pese...čak ih dosta vidim i da kupe dreke iza svojih ljubimaca...
Živiš u lijepom kvartu gdje su i ljudi valjda malo pitomiji...daleko češći slučaj je ipak za sresti dvonoznog degenerika sa psom, na žalost...i nisu psi problem jer sve rade nagonski, vlasnici jesu...veliki...
Piglet- Posts : 1503
2016-02-24
Pa vlasnik valjda pozna svog psa, tko bi lud pustio psa bez uzice i brnjice ako zna da je opasan.dijagram wrote:NevjerojatnoTriny wrote:Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu...dijagram wrote:Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.Triny wrote:dijagram wrote:odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
treba na drugu, tek ako pas zagrize?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
najbolje bilo pricekati i vidjeti a?
strava
Mogao bih i ja jednako uzvratiti da nemate špojma o brizi za malu djecu zbog kojekakvih trauma:)
Koji moj strah od psa?
Vi bi o svemu samo ne o bitnom, taj vas ljubitelj psa pustio ga je bez brnjice i uzice a to ne smije
Stovise briga ga sto prilazi maloj djeci i sto se djeca mogu plasiti i sto naravno neka mogu biti i napadnuta i bila su
Svasta svasta
Trinity-
2014-04-17
Sta je seljanduro? Sa svinjama si živjela do jucer pa strah imas da ti ruku ne odgrize?Hooliganjetta wrote:kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eto još jedne koja ne čita crnu kronikuTriny wrote:Pa vlasnik valjda pozna svog psa, tko bi lud pustio psa bez uzice i brnjice ako zna da je opasan.dijagram wrote:NevjerojatnoTriny wrote:Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu...dijagram wrote:Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.Triny wrote:
Koji moj strah od psa?
Svasta svasta
vili40-
2015-08-02
ma ima luđaka...Triny wrote:Pa vlasnik valjda pozna svog psa, tko bi lud pustio psa bez uzice i brnjice ako zna da je opasan.dijagram wrote:NevjerojatnoTriny wrote:Nemoj ti meni prodikovat, i ja sam odrasla na selu...dijagram wrote:Odrastao sam na selu sa zivotinjama i znam gdje im je mjesto.Triny wrote:
Koji moj strah od psa?
Svasta svasta
Bravo!dijagram wrote:
Svasta svasta
Guest- Guest
Hvala. Tebi je pravo mjesto u kavezu.kaja_333 wrote:Pa dođi me ti provodaj . Ajd.Hooliganjetta wrote:a nju na lajni treba vodat po gradu.vili40 wrote:ma da,taj psihopat je izgleda tvoj tip ali vjeruj mi,takva budaletina strada prije ili kasnije,namjerit će se kad tad na pogrešnog.kaja_333 wrote:I onda je ta picka ponižena pred ženom i malim jer se išao preseravati pa sad iz bijesa prijavljuje policiji
Guest- Guest
Page 9 of 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 9 of 26