Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovicu-jedan-djikic-vrijedi-vise-od-cijele-tvoje-vlade/950329.aspx
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
Pravni fakultet upisao sam 1988, a diplomirao 1993... Studentsku praksu obavio sam 1992. u odvjetničkoj tvrtki Stephenson Harwood u Londonu
Bio je odv. vježbenik prije diplome hehhee
Bio je odv. vježbenik prije diplome hehhee
Kermit-
2014-04-17
...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
idi spavatvuksadinare wrote:...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
Kermit-
2014-04-17
zanimljivo žutarnje đubre ima 5 naslova o trumpu i niti jedan o dr. Đikiću i senzacionalnoj zvijezdi magistru Plenkiju
Kermit-
2014-04-17
..ajde reci koji ej veci krimen..asilovski wrote:idi spavatvuksadinare wrote:...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
2015-09-08
ili popij pivo, kakve vewze im dr. Đikić sa jebenim Sauchom? drugo upravo zbog ovakvih glupsona ko ti mi imamo drek od državevuksadinare wrote:..ajde reci koji ej veci krimen..asilovski wrote:idi spavatvuksadinare wrote:...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
Kermit-
2014-04-17
...problem ti ej prika moj...sto se o ovome malo pise...da barisic i đokic od prije imaju privatni sukob....jos iz njemacke...ljudi ne razgovaraju ejdnostavno...i tu je suradnja nemoguca...to ej jasno i đikicu i barisicu i plenkovicu...problem je u tome sto je barisic na poziciji odlucivanja a đikic nije..i tu ej sva poanta..oni en razgovaraju....i sad đikic treba recimo doc kod barisica zatrazit novce za neki projekt...a ne razgovaraju...normalno onda u tom sukobu vadi se prljavi ves....asilovski wrote:ili popij pivo, kakve vewze im dr. Đikić sa jebenim Sauchom? drugo upravo zbog ovakvih glupsona ko ti mi imamo drek od državevuksadinare wrote:..ajde reci koji ej veci krimen..asilovski wrote:idi spavatvuksadinare wrote:...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
2015-09-08
Đikić je citiran 30000 puta ovaj barišić niti jednom, drugo idi spavati rano jevuksadinare wrote:...problem ti ej prika moj...sto se o ovome malo pise...da barisic i đokic od prije imaju privatni sukob....jos iz njemacke...ljudi ne razgovaraju ejdnostavno...i tu je suradnja nemoguca...to ej jasno i đikicu i barisicu i plenkovicu...problem je u tome sto je barisic na poziciji odlucivanja a đikic nije..i tu ej sva poanta..oni en razgovaraju....i sad đikic treba recimo doc kod barisica zatrazit novce za neki projekt...a ne razgovaraju...normalno onda u tom sukobu vadi se prljavi ves....asilovski wrote:ili popij pivo, kakve vewze im dr. Đikić sa jebenim Sauchom? drugo upravo zbog ovakvih glupsona ko ti mi imamo drek od državevuksadinare wrote:..ajde reci koji ej veci krimen..asilovski wrote:idi spavatvuksadinare wrote:...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
Kermit-
2014-04-17
ne barnim barisica..ali kako bi to izgledalo da sad neka poznata javna osoba u bilo kojem sektoru ne razgovara sa ministrom(bilo kojim) i da sad zbog toga ovaj prijeti ja cu otici ako ne promjenite ministra sa kojim ja nemam dobre odnose zbog tog i tog nebitno..pa ministri bi se mjenjali onda takorec ko na tekucoj traci..
2015-09-08
i sto sad..zbog toga bi se trebali mjenjati ministri zbog toga sto nekom ne pasu...asilovski wrote:Đikić je citiran 30000 puta ovaj barišić niti jednom, drugo idi spavati rano jevuksadinare wrote:...problem ti ej prika moj...sto se o ovome malo pise...da barisic i đokic od prije imaju privatni sukob....jos iz njemacke...ljudi ne razgovaraju ejdnostavno...i tu je suradnja nemoguca...to ej jasno i đikicu i barisicu i plenkovicu...problem je u tome sto je barisic na poziciji odlucivanja a đikic nije..i tu ej sva poanta..oni en razgovaraju....i sad đikic treba recimo doc kod barisica zatrazit novce za neki projekt...a ne razgovaraju...normalno onda u tom sukobu vadi se prljavi ves....asilovski wrote:ili popij pivo, kakve vewze im dr. Đikić sa jebenim Sauchom? drugo upravo zbog ovakvih glupsona ko ti mi imamo drek od državevuksadinare wrote:..ajde reci koji ej veci krimen..asilovski wrote:
idi spavat
2015-09-08
pa nije baarisic tu samo zbog đikica i nije ministar samo zbog nauke..u njegov resor spadaju i druge djelatnosti
2015-09-08
Hrvatska radi ideološke obojenosti diskretizira i dezavuira svoje najbolje znanstvenike i umjetnike.
Đikić i Matvejević najogledniji su primjeri.
HDZ-ovska Hrvatska uvijek će više pažnje poklanjati njoj naklonjenom piskaralu Ivanu Aralici,nego li najprevođenijem hrvatskom književniku Milj.Jergoviću,a takvih primjera ima previše.
HDZ-ovska Hrvatska uvijek će više pažnje poklanjati njoj naklonjenom piskaralu Ivanu Aralici,nego li najprevođenijem hrvatskom književniku Milj.Jergoviću,a takvih primjera ima previše.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
....bas si nasao pravog kojem je draza mihailovic cool...jastreb wrote:Hrvatska radi ideološke obojenosti diskretizira i dezavuira svoje najbolje znanstvenike i umjetnike.
2015-09-08
tu se toliko en radi o ideoloskoj obojenosti..nego cistop o jednom principu...odanosti...barisic je stao iza plenkovica kad ovaj jos nije bio predsjednik hdz-a i kad ga je karamarko drzao na ledu..i ovaj mu vraca uslugu...to se u politici zove usluga za uslugu..jbg
2015-09-08
Nemam pojma ni o jednom. Ali je onaj drugi očigledno inteligentniji od prvog,
Nemam pojma ni o jednom. Ali je onaj drugi očigledno inteligentniji od prvog,
vuksadinare wrote:...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
ispravak netocnog navoda , nije bilo maznjavanja love u HAVC-u...
odlican tekst leptir masne
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne nije...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...ako je barisic plagirao mora odgovarati..ali nije li pretjerana hajka na barisica cak veca od onog maznjavanja milijuna u havc-u ili onaj sdp-ov celo sto je drmnuo preko pola milijuna kuna an dnevnicima..ovo mi sad vise izgleda na ono..da jedni i drugi muljatori vicu 'dr'z lopova pa tko glasniji
ispravak netocnog navoda , nije bilo maznjavanja love u HAVC-u...
odlican tekst leptir masne
2015-09-08
jastreb wrote:Hrvatska radi ideološke obojenosti diskretizira i dezavuira svoje najbolje znanstvenike i umjetnike.
mozda jedan od... mislim da gavran ili drakulic ipak vise zasluzuju tu titulu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Potrosio na nju 40 miliona funti, ona otisla u kurve da vrati dugove
» Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Potrosio na nju 40 miliona funti, ona otisla u kurve da vrati dugove
» Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 1 of 4