Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
Page 7 of 26
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina
veber wrote:ma nije. dukela mi se s kceri igrala, umiljat pas. kaj mu je bilo???Noor wrote:pa, sigurno ga je ritaoveber wrote:zanimljivo da je kod mene u ulici retriver izgrizao postara.
susjeda ima staforda. odfuram i pesa i nju. ko mack je. stvar odgoja.
zezam za poštara, al činjenica je da ih ne vole :)
Guest- Guest
dijagram wrote:
sutnuo bih ga i ja u toj situaciji
Veoma glupo. Osim ako ti nije namjera da životinja popizdi i napadne te za stvarno.
dijagram wrote:
ugroza je svako priblizavanje takve zvijeri djetetu od dvije godine
treba li sacekati i vidjeti sto ce se dogoditi pa tek onda eventualno spasavati dijete?
kojki vam je
ne, treba im spičit metak u čelo, jer šta on ima pokazat volju da se nekome približi i poigra..daaj
Guest- Guest
koje skretanje, jel citas sto pisem?Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?udba wrote:Noor wrote:dijagram wrote:otkud to mozes znatiNoor wrote:
bitno da je ni kriv ni dužan dobio šut, a samo se želio pomaziti
sutnuo bih ga i ja u toj situaciji kao stranac,kada bih vidio mogucu ugrozu bilo kojeg i bilo cijeg malog djeteta,reagira se preventivno i instiktivno
definiraj ugrozu :)
jel potrčao prema malom, jel se spremao skočiti na njega, jel iskesio zube, jel lajao??
nije. nema ugroze ovdje.
Onda se doc zaletio na psa i nabio ga nogom iz čista mira?
doc se uplašio da bude krenuo, kaže...nije mogao čekati taj trenutak, pa ono...
reagirao bih za bilo cije dijete u slicnoj situaciji jer je to normalno, covjecno, ljudski, to se ocekuje od normalne i zdrave osobe,zastititi malo dijete moguce ugroze
sto tu nije jasno?
i ne bi se radilo o sutanju psa nego o odvracanju od pristupa djetetu, a sad kako bi to izglwedalo Bog zna
vazno bi bilo sprijeciti ga u mogucem ugrizu koji se nije jednom dogodio , citate li novine?
uostalom ako vec imate pse i vrapci na grani znaju da taj pas ne smije van bez brnjice i uzice a kamloi da se slobodan priblizava malom djetetu
koji vam je kurac
dijagram-
2015-08-09
Moja susjeda Štefica kaže: "Svatko tko drži psa u stanu i sam je pas."
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, jer se mene pesi boje i već pri pet metara im pogled i glava dolje i skrušeno mahanje repom. "manolić look". No, recimo ti ne bi ništa poduzimala da ti razne zvijeri dolaze djetetu od dvije godine, što Asila kaže to su ionako smeća koja igraju playstation i treba ih izgrist?Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?
pa i treba odvratiti i zaštititi, gdje sam rekla da ne treba...ne treba na prvu šutati mirnog psa!!!!dijagram wrote:koje skretanje, jel citas sto pisem?Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?udba wrote:Noor wrote:dijagram wrote:
otkud to mozes znati
sutnuo bih ga i ja u toj situaciji kao stranac,kada bih vidio mogucu ugrozu bilo kojeg i bilo cijeg malog djeteta,reagira se preventivno i instiktivno
jel potrčao prema malom, jel se spremao skočiti na njega, jel iskesio zube, jel lajao??
nije. nema ugroze ovdje.
reagirao bih za bilo cije dijete u slicnoj situaciji jer je to normalno, covjecno, ljudski, to se ocekuje od normalne i zdrave osobe,zastititi malo dijete moguce ugroze
sto tu nije jasno?
i ne bi se radilo o sutanju psa nego o odvracanju od pristupa djetetu, a sad kako bi to izglwedalo Bog zna
vazno bi bilo sprijeciti ga u mogucem ugrizu koji se nije jednom dogodio , citate li novine?
uostalom ako vec imate pse i vrapci na grani znaju da taj pas ne smije van bez brnjice i uzice a kamloi da se slobodan priblizava malom djetetu
koji vam je kurac
to shvatite..
aj čitaj temu od početka, sve smo obradili...
Guest- Guest
ja kao da ne živim u zg (špansko) kad čitam što se sve piše po temi...tu u kvartu nikad, ali nikad, nisam vidio u parkiću pese...ljudi imaju livada koliko hoćeš i tamo šeću/istrčavaju pese...čak ih dosta vidim i da kupe dreke iza svojih ljubimaca...
Vjerojatno je gledao i navijao. Doktor je htio bio štemer i dočekati zenu sa psom i vlasnikom na poduNoor wrote:kaja_333 wrote:Znaci gospon doktor je udario psa nogom čisto zato jer je imalo njušku i bio je visok kao njegovo derle.
Ja bi nogom u jaja udarila i oci mu iskopala noktima.
mene samo zanima, dok su se ova dvojica obračunavala, šta je pas bez brnjice i uzice radio..jel jeo kokice i gledao ili je iskoristio trenutak i nekom odgrizao ruku?
- draga, zaštito sam djecu od morskog psa
Dočekao ih je u nesvijesti jer je dobio po picki pa sad place.
Da bar netko epikura tako nasadi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znam jel imaš kakvih iskustava s psima, ali pas koji se sprema napasti... govorom tijela, ponašanjem to daje do znanja. tada treba reagirati obrambeno. ti znaš da je ovaj pokazivao namjeru napada?udba wrote:Ne, jer se mene pesi boje i već pri pet metara im pogled i glava dolje i skrušeno mahanje repom. "manolić look". No, recimo ti ne bi ništa poduzimala da ti razne zvijeri dolaze djetetu od dvije godine, što Asila kaže to su ionako smeća koja igraju playstation i treba ih izgrist?Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?
sorry, ja to nisam nigdje iščitala iz docove ispovijesti.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Vjerojatno je gledao i navijao. Doktor je htio bio štemer i dočekati zenu sa psom i vlasnikom na poduNoor wrote:kaja_333 wrote:Znaci gospon doktor je udario psa nogom čisto zato jer je imalo njušku i bio je visok kao njegovo derle.
Ja bi nogom u jaja udarila i oci mu iskopala noktima.
mene samo zanima, dok su se ova dvojica obračunavala, šta je pas bez brnjice i uzice radio..jel jeo kokice i gledao ili je iskoristio trenutak i nekom odgrizao ruku?
- draga, zaštito sam djecu od morskog psa
Dočekao ih je u nesvijesti jer je dobio po picki pa sad place.
Da bar netko epikura tako nasadi.
Guest- Guest
vjerojatno doktor ima neki strah iz djetinjstva od pasa pa je preventivno zveknuo psa...da zna išta o psima znao bi da to nije pravi pristup, ali tu je bio vlasnik pa mu je objasnio...
uglavnom kao i auti i psi su objekti za smanjenje raznoraznih komplekasa...
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on 28/9/2016, 16:11; edited 1 time in total
odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagiratiNoor wrote:pa i treba odvratiti i zaštititi, gdje sam rekla da ne treba...ne treba na prvu šutati mirnog psa!!!!dijagram wrote:koje skretanje, jel citas sto pisem?Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?udba wrote:Noor wrote:
nije. nema ugroze ovdje.
sto tu nije jasno?
koji vam je kurac
to shvatite..
aj čitaj temu od početka, sve smo obradili...
sto znaci na prvu?
treba na drugu, tek ako pas zagrize?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
najbolje bilo pricekati i vidjeti a?
strava
dijagram-
2015-08-09
http://www.express.hr/drustvo/ovo-je-vrsta-psa-koji-ce-vas-sigurno-ugristi-6884?utm_medium=FbAds&utm_source=Facebook&utm_content=clanak&utm_campaign=Express+Facebook+status&%3Futm_source=Facebook
kaže Mugford, objašnjavajući kako je istina da psi mogu nanjušiti strah, a način na koji se čovjek kreće i ponaša daje psu jasne poruke.
kaže Mugford, objašnjavajući kako je istina da psi mogu nanjušiti strah, a način na koji se čovjek kreće i ponaša daje psu jasne poruke.
Imam, i znam njihovu psihologiju, ali da mi se oko dvogodišnjeg djeteta vrzma ne bi mi bilo ugodno. Priči fali jako puno detalja za kvalitetan sud, ali ukupno kad vidim ovo drago mi je da ova nacija ima negativan prirast jer kad vidim kako su posloženi prioriteti da je bitniji tuđi ćuko od vlastite djece, negativni prirast malih Hrvata je nešto najbolje što se može dogoditi ovdje.Noor wrote:ne znam jel imaš kakvih iskustava s psima, ali pas koji se sprema napasti... govorom tijela, ponašanjem to daje do znanja. tada treba reagirati obrambeno. ti znaš da je ovaj pokazivao namjeru napada?udba wrote:Ne, jer se mene pesi boje i već pri pet metara im pogled i glava dolje i skrušeno mahanje repom. "manolić look". No, recimo ti ne bi ništa poduzimala da ti razne zvijeri dolaze djetetu od dvije godine, što Asila kaže to su ionako smeća koja igraju playstation i treba ih izgrist?Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?
sorry, ja to nisam nigdje iščitala iz docove ispovijesti.
:-)crvenkasti wrote:I ja navijam za psa.
2014-04-12
dijagram wrote: pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije)
Strašno. Psi koji njuše, kamo gre ti svit...
dijagram wrote:odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
treba na drugu, tek ako pas zagrize?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
najbolje bilo pricekati i vidjeti a?
strava
Ma ti imaš neke traume iz djetinjstva i nemaš pojma o životinjama.
Trinity-
2014-04-17
Ma neee, glumio je frajera i sutao pse. Ocekivao je žensku mozda. A dobio je zvjezdice. Da mi ga je vidjeti u nesvijesti.. Neprocjenjivo.Dread_Pirate_Roberts wrote:vjerojatno doktor ima neki strah iz djetinjstva od pasa pa je preventivno zveknuo psa...da zna išta o psima znao bi da to nije pravi pristup, ali tu je bio vlasnik pa mu je objasnio...
2015-08-15
Ne možes vjerovati a ? I jos su visoki...dawson wrote:dijagram wrote: pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije)
Strašno. Psi koji njuše, kamo gre ti svit...
2015-08-15
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Similar topics
» I ONI IMAJU SVOJEG 'PSA MEDU'
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Kozojebi priko Dinare prešli granicu, spašavao ih HGSS
» Dok je Đikić 1991. spašavao ranjenike Plenki je vijao kurve u Londonu
» E što vas nisu Srbi više pobili i jebo vas Tuđman koji vas je spašavao
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 7 of 26