ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Page 7 of 26 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next

Go down

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 7 Empty Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Post by Guest 28/9/2016, 16:00

veber wrote:
Noor wrote:
veber wrote:zanimljivo da je kod mene u ulici retriver izgrizao postara.
pa, sigurno ga je ritao
ma nije. dukela mi se s kceri igrala, umiljat pas. kaj mu je bilo???
susjeda ima staforda. odfuram i pesa i nju. ko mack je. stvar odgoja.

zezam za poštara, al činjenica je da ih ne vole :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina - Page 7 Empty Re: Pretukao ga dok je spašavao svojeg sina

Post by catabbath 28/9/2016, 16:00

dijagram wrote:
sutnuo bih ga i ja u toj situaciji

Veoma glupo. Osim ako ti nije namjera da životinja popizdi i napadne te za stvarno.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:01

dijagram wrote:
ugroza je svako priblizavanje takve zvijeri djetetu od dvije godine
treba li sacekati i vidjeti sto ce se dogoditi pa tek onda eventualno spasavati dijete?
kojki vam je

ne, treba im spičit metak u čelo, jer šta on ima pokazat volju da se nekome približi i poigra..daaj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 28/9/2016, 16:03

Noor wrote:
udba wrote:
Noor wrote:
dijagram wrote:
Noor wrote:

bitno da je ni kriv ni dužan dobio šut, a samo se želio pomaziti
otkud to mozes znati
sutnuo bih ga i ja u toj situaciji kao stranac,kada bih vidio mogucu ugrozu bilo kojeg i bilo cijeg malog djeteta,reagira se preventivno i instiktivno

definiraj ugrozu :)
jel potrčao prema malom, jel se spremao skočiti na njega, jel iskesio zube, jel lajao??
nije. nema ugroze ovdje.

Onda se doc zaletio na psa i nabio ga nogom iz čista mira?
jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?
doc se uplašio da bude krenuo, kaže...nije mogao čekati taj trenutak, pa ono...
koje skretanje, jel citas sto pisem?
reagirao bih za bilo cije dijete u slicnoj situaciji jer je to normalno, covjecno, ljudski, to se ocekuje od normalne i zdrave osobe,zastititi malo dijete moguce ugroze
sto tu nije jasno?
i ne bi se radilo o sutanju psa nego o odvracanju od pristupa djetetu, a sad kako bi to izglwedalo Bog zna
vazno bi bilo sprijeciti ga u mogucem ugrizu koji se nije jednom dogodio , citate li novine?
uostalom ako vec imate pse i vrapci na grani znaju da taj pas ne smije van bez brnjice i uzice a kamloi da se slobodan priblizava malom djetetu
koji vam je kurac
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/9/2016, 16:03

Moja susjeda Štefica kaže: "Svatko tko drži psa u stanu i sam je pas."
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by udba 28/9/2016, 16:04

Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?
Ne, jer se mene pesi boje i već pri pet metara im pogled i glava dolje i skrušeno mahanje repom. "manolić look". No, recimo ti ne bi ništa poduzimala da ti razne zvijeri dolaze djetetu od dvije godine, što Asila kaže to su ionako smeća koja igraju playstation i treba ih izgrist?

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:06

dijagram wrote:
Noor wrote:
udba wrote:
Noor wrote:
dijagram wrote:
otkud to mozes znati
sutnuo bih ga i ja u toj situaciji kao stranac,kada bih vidio mogucu ugrozu bilo kojeg i bilo cijeg malog djeteta,reagira se preventivno i instiktivno

jel potrčao prema malom, jel se spremao skočiti na njega, jel iskesio zube, jel lajao??
nije. nema ugroze ovdje.

reagirao bih za bilo cije dijete u slicnoj situaciji jer je to normalno, covjecno, ljudski, to se ocekuje od normalne i zdrave osobe,zastititi malo dijete moguce ugroze
sto tu nije jasno?
i ne bi se radilo o sutanju psa nego o odvracanju od pristupa djetetu, a sad kako bi to izglwedalo Bog zna
vazno bi bilo sprijeciti ga u mogucem ugrizu koji se nije jednom dogodio , citate li novine?
uostalom ako vec imate pse i vrapci na grani znaju da taj pas ne smije van bez brnjice i uzice a kamloi da se slobodan priblizava malom djetetu
koji vam je kurac
pa i treba odvratiti i zaštititi, gdje sam rekla da ne treba...ne treba na prvu šutati mirnog psa!!!!
to shvatite..

aj čitaj temu od početka, sve smo obradili...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by BB-8 28/9/2016, 16:07

ja kao da ne živim u zg (špansko) kad čitam što se sve piše po temi...tu u kvartu nikad, ali nikad, nisam vidio u parkiću pese...ljudi imaju livada koliko hoćeš i tamo šeću/istrčavaju pese...čak ih dosta vidim i da kupe dreke iza svojih ljubimaca...

2016-01-25

Back to top Go down

Post by kaya 28/9/2016, 16:08

Noor wrote:
kaja_333 wrote:Znaci gospon doktor je udario psa nogom čisto zato jer je imalo njušku i bio je visok kao njegovo derle. 
Ja bi nogom u jaja udarila i oci mu iskopala noktima.

mene samo zanima, dok su se ova dvojica obračunavala, šta je pas bez brnjice i uzice radio..jel jeo kokice i gledao ili je iskoristio trenutak i nekom odgrizao ruku?
Vjerojatno je gledao  i navijao. Doktor je htio bio štemer i dočekati zenu sa psom i vlasnikom na podu
- draga, zaštito sam djecu od morskog psa
Dočekao ih je u nesvijesti jer je dobio po picki pa sad place. 
Da bar netko epikura tako nasadi.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:10

udba wrote:
Noor wrote:jel i ti hodaš ulicom i šutaš pese čim, makar i mirno krenu u tvom smjeru?
Ne, jer se mene pesi boje i već pri pet metara im pogled i glava dolje i skrušeno mahanje repom. "manolić look". No, recimo ti ne bi ništa poduzimala da ti razne zvijeri dolaze djetetu od dvije godine, što Asila kaže to su ionako smeća koja igraju playstation i treba ih izgrist?
ne znam jel imaš kakvih iskustava s psima, ali pas koji se sprema napasti... govorom tijela, ponašanjem to daje do znanja. tada treba reagirati obrambeno. ti znaš da je ovaj pokazivao namjeru napada?
sorry, ja to nisam nigdje iščitala iz docove ispovijesti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/9/2016, 16:10

kaja_333 wrote:
Noor wrote:
kaja_333 wrote:Znaci gospon doktor je udario psa nogom čisto zato jer je imalo njušku i bio je visok kao njegovo derle. 
Ja bi nogom u jaja udarila i oci mu iskopala noktima.

mene samo zanima, dok su se ova dvojica obračunavala, šta je pas bez brnjice i uzice radio..jel jeo kokice i gledao ili je iskoristio trenutak i nekom odgrizao ruku?
Vjerojatno je gledao  i navijao. Doktor je htio bio štemer i dočekati zenu sa psom i vlasnikom na podu
- draga, zaštito sam djecu od morskog psa
Dočekao ih je u nesvijesti jer je dobio po picki pa sad place. 
Da bar netko epikura tako nasadi.

pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 28/9/2016, 16:11

I ja navijam za psa.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by BB-8 28/9/2016, 16:11

vjerojatno doktor ima neki strah iz djetinjstva od pasa pa je preventivno zveknuo psa...da zna išta o psima znao bi da to nije pravi pristup, ali tu je bio vlasnik pa mu je objasnio...

uglavnom kao i auti i psi su objekti za smanjenje raznoraznih komplekasa...

Last edited by Dread_Pirate_Roberts on 28/9/2016, 16:11; edited 1 time in total

2016-01-25

Back to top Go down

Post by dijagram 28/9/2016, 16:11

Noor wrote:
dijagram wrote:
Noor wrote:
udba wrote:
Noor wrote:

nije. nema ugroze ovdje.

sto tu nije jasno?
koji vam je kurac
pa i treba odvratiti i zaštititi, gdje sam rekla da ne treba...ne treba na prvu šutati mirnog psa!!!!
to shvatite..

aj čitaj temu od početka, sve smo obradili...
odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
treba na drugu, tek ako pas zagrize?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
najbolje bilo pricekati i vidjeti a?
strava
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 28/9/2016, 16:12

http://www.express.hr/drustvo/ovo-je-vrsta-psa-koji-ce-vas-sigurno-ugristi-6884?utm_medium=FbAds&utm_source=Facebook&utm_content=clanak&utm_campaign=Express+Facebook+status&%3Futm_source=Facebook

kaže Mugford, objašnjavajući kako je istina da psi mogu nanjušiti strah, a način na koji se čovjek kreće i ponaša daje psu jasne poruke.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by udba 28/9/2016, 16:13

Noor wrote:
udba wrote:
ne znam jel imaš kakvih iskustava s psima, ali pas koji se sprema napasti... govorom tijela, ponašanjem to daje do znanja. tada treba reagirati obrambeno. ti znaš da je ovaj pokazivao namjeru napada?
sorry, ja to nisam nigdje iščitala iz docove ispovijesti.
Imam, i znam njihovu psihologiju, ali da mi se oko dvogodišnjeg djeteta vrzma ne bi mi bilo ugodno. Priči fali jako puno detalja za kvalitetan sud, ali ukupno kad vidim ovo drago mi je da ova nacija ima negativan prirast jer kad vidim kako su posloženi prioriteti da je bitniji tuđi ćuko od vlastite djece, negativni prirast malih Hrvata je nešto najbolje što se može dogoditi ovdje.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by L'âme 28/9/2016, 16:13

crvenkasti wrote:I ja navijam za psa.
:-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 28/9/2016, 16:13

dijagram wrote: pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije)

Strašno. Psi koji njuše, kamo gre ti svit...

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Trinity 28/9/2016, 16:14

dijagram wrote:odlicno ste obradili ako vam nekima jos nije jasno da se tako treba reagirati
sto znaci na prvu?
treba na drugu, tek ako pas zagrize?
a majke ti mile
uostalom u clanku pise da je pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije) ili mozda malo i zagristi
najbolje bilo pricekati i vidjeti a?
strava

Ma ti imaš neke traume iz djetinjstva i nemaš pojma o životinjama.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 28/9/2016, 16:15

Dread_Pirate_Roberts wrote:vjerojatno doktor ima neki strah iz djetinjstva od pasa pa je preventivno zveknuo psa...da zna išta o psima znao bi da to nije pravi pristup, ali tu je bio vlasnik pa mu je objasnio...

uglavnom kao i auti i psi su objekti za smanjenje raznoraznih komplekasa...
Ma neee, glumio je frajera i sutao pse. Ocekivao je žensku mozda. A dobio je zvjezdice. Da mi ga je vidjeti u nesvijesti.. Neprocjenjivo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 28/9/2016, 16:16

dawson wrote:
dijagram wrote: pas gotovo stigao njuskom do djeteta,to je bilo u zadnji tren
je li ga htio njuskati(sto je isto odvratno, ili lizati, jos odvratnije)

Strašno. Psi koji njuše, kamo gre ti svit...
Ne možes vjerovati a ? I jos su visoki...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 26 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics