Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Rekoh ti, glup ti je primjer...bogomdani wrote:samo pitam..nevezano za temu...jel gospodja izdovoljena..?red wolf wrote:Glup ti je primjer.bogomdani wrote:Ezeku..ebeš li ti po duznosti svoju Zenu?red wolf wrote:Zašto su ovako pesimistični, niste si pokušali odgovoriti?...Ne tražite odgovore i rješenja u starom sustavu...Stari sustav je već umro...Pred očima vam se stvara novi sustav...Novi poredak...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
NEO-lit..novi poredak-stari poredak..jedina konstanta među usponima i padovima pulsirajućih civilizacija.. rekla je jaca-ovce čuvajte.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
I pognute glave...red wolf wrote:Imati ćemo predsjednika svijeta i imati ćemo svjetsku vladu...Triny wrote:A na čelu će biti sve fini i altruistični vođe...red wolf wrote:Zašto su ovako pesimistični, niste si pokušali odgovoriti?...Ne tražite odgovore i rješenja u starom sustavu...Stari sustav je već umro...Pred očima vam se stvara novi sustav...Novi poredak...
Trinity-
2014-04-17
dobro..ajmo ovako... PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..!!!red wolf wrote:Rekoh ti, glup ti je primjer...bogomdani wrote:samo pitam..nevezano za temu...jel gospodja izdovoljena..?red wolf wrote:Glup ti je primjer.bogomdani wrote:Ezeku..ebeš li ti po duznosti svoju Zenu?red wolf wrote:Zašto su ovako pesimistični, niste si pokušali odgovoriti?...Ne tražite odgovore i rješenja u starom sustavu...Stari sustav je već umro...Pred očima vam se stvara novi sustav...Novi poredak...
Guest- Guest
Upravo suprotno, konačno ćeš biti čovjek...Triny wrote:I pognute glave...red wolf wrote:Imati ćemo predsjednika svijeta i imati ćemo svjetsku vladu...Triny wrote:A na čelu će biti sve fini i altruistični vođe...red wolf wrote:Zašto su ovako pesimistični, niste si pokušali odgovoriti?...Ne tražite odgovore i rješenja u starom sustavu...Stari sustav je već umro...Pred očima vam se stvara novi sustav...Novi poredak...
red wolf-
2016-02-10
vlasi su bijeli cigani..vječito slobodan narod koji će baštiniti zemlju..nad njima nebeski svod..pred njima nepregledni obzori.
2016-03-09
Popi pivo i u krevet....bogomdani wrote:dobro..ajmo ovako... PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..!!!red wolf wrote:Rekoh ti, glup ti je primjer...bogomdani wrote:samo pitam..nevezano za temu...jel gospodja izdovoljena..?red wolf wrote:Glup ti je primjer.bogomdani wrote:
Ezeku..ebeš li ti po duznosti svoju Zenu?
red wolf-
2016-02-10
ma nis od toga..pomiriti na stotine nacija i tisce ovoga i onoga..nema torije za tak nesto..jedino da se ponjuka sve zivo,pa prezivi jedan minorni dio,e njima bi izgledalo da imaju svjetsku vladuTriny wrote:I pognute glave...red wolf wrote:Imati ćemo predsjednika svijeta i imati ćemo svjetsku vladu...Triny wrote:A na čelu će biti sve fini i altruistični vođe...red wolf wrote:Zašto su ovako pesimistični, niste si pokušali odgovoriti?...Ne tražite odgovore i rješenja u starom sustavu...Stari sustav je već umro...Pred očima vam se stvara novi sustav...Novi poredak...
Guest- Guest
Ne baš. Pod njima uvijek tvrda zemlja i daleko nebo.frakcija wrote:vlasi su bijeli cigani..vječito slobodan narod koji će baštiniti zemlju..nad njima nebeski svod..pred njima nepregledni obzori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeo ćevape kod Era,i tamo popio piffo..sad jedem sladoled..slijedi ananas i u krpe..red wolf wrote:Popi pivo i u krevet....bogomdani wrote:dobro..ajmo ovako... PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..!!!red wolf wrote:Rekoh ti, glup ti je primjer...bogomdani wrote:samo pitam..nevezano za temu...jel gospodja izdovoljena..?red wolf wrote:
Glup ti je primjer.
Guest- Guest
Laku noć...bogomdani wrote:Jeo ćevape kod Era,i tamo popio piffo..sad jedem sladoled..slijedi ananas i u krpe..red wolf wrote:Popi pivo i u krevet....bogomdani wrote:dobro..ajmo ovako... PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..!!!red wolf wrote:Rekoh ti, glup ti je primjer...bogomdani wrote:
samo pitam..nevezano za temu...jel gospodja izdovoljena..?
red wolf-
2016-02-10
znala sam ja da ćeš se ti ulovit na ovo.jastreb wrote:Ne baš. Pod njima uvijek tvrda zemlja i daleko nebo.frakcija wrote:vlasi su bijeli cigani..vječito slobodan narod koji će baštiniti zemlju..nad njima nebeski svod..pred njima nepregledni obzori.
2016-03-09
a jos malo mi budemo diffanili...red wolf wrote:Laku noć...bogomdani wrote:Jeo ćevape kod Era,i tamo popio piffo..sad jedem sladoled..slijedi ananas i u krpe..red wolf wrote:Popi pivo i u krevet....bogomdani wrote:dobro..ajmo ovako... PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..!!!red wolf wrote:
Rekoh ti, glup ti je primjer...
Guest- Guest
ccccc...još jedno pivo ti ne gine...bogomdani wrote:a jos malo mi budemo diffanili...red wolf wrote:Laku noć...bogomdani wrote:Jeo ćevape kod Era,i tamo popio piffo..sad jedem sladoled..slijedi ananas i u krpe..red wolf wrote:Popi pivo i u krevet....bogomdani wrote:
dobro..ajmo ovako... PENIS BONUS,PAX IN DOMUS..!!!
red wolf-
2016-02-10
Morlaci su čest predmet mojih istraživanja.frakcija wrote:znala sam ja da ćeš se ti ulovit na ovo.jastreb wrote:Ne baš. Pod njima uvijek tvrda zemlja i daleko nebo.frakcija wrote:vlasi su bijeli cigani..vječito slobodan narod koji će baštiniti zemlju..nad njima nebeski svod..pred njima nepregledni obzori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ajmo bacit morlačku partiju onda..fakat garavi vlasi dotrani iz rumunjske u imotsko polje..nešto nižeg rasta i drugačijeg kulturnog naslijeđa. True or false?jastreb wrote:Morlaci su čest predmet mojih istraživanja.frakcija wrote:znala sam ja da ćeš se ti ulovit na ovo.jastreb wrote:Ne baš. Pod njima uvijek tvrda zemlja i daleko nebo.frakcija wrote:vlasi su bijeli cigani..vječito slobodan narod koji će baštiniti zemlju..nad njima nebeski svod..pred njima nepregledni obzori.
2016-03-09
doista ne mogu..ja popijem piffo iz gusta,ne da bi se oblokavao....mineralna ghazirana ceka u redu nakon sladoleda..red wolf wrote:ccccc...još jedno pivo ti ne gine...bogomdani wrote:a jos malo mi budemo diffanili...red wolf wrote:Laku noć...bogomdani wrote:Jeo ćevape kod Era,i tamo popio piffo..sad jedem sladoled..slijedi ananas i u krpe..red wolf wrote:
Popi pivo i u krevet....
Guest- Guest
Onda ćeš dobiti sraćku...bogomdani wrote:doista ne mogu..ja popijem piffo iz gusta,ne da bi se oblokavao....mineralna ghazirana ceka u redu nakon sladoleda..red wolf wrote:ccccc...još jedno pivo ti ne gine...bogomdani wrote:a jos malo mi budemo diffanili...red wolf wrote:Laku noć...bogomdani wrote:
Jeo ćevape kod Era,i tamo popio piffo..sad jedem sladoled..slijedi ananas i u krpe..
red wolf-
2016-02-10
Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
Zadovoljtvo i sitost otupljuju.
crvenkasti-
2014-04-17
svaki jecaj postati će zlatnik, a suze tvoje dati će đerdane..crvenkasti wrote:Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
slabašnu djecu radost rađa i njezin porod brzo gine..
dok pjesme rasplamsane bolom svijetle ko oreoli za daljine..
2016-03-09
Oh, kako mudro. Čak novu religiju možeš osnovati...crvenkasti wrote:Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Poslje lokalnih izbora počinje veliko sranje u Agrokoru
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje
» sranje
» UBS - Swiss Bank