Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Pričam o filmskim ulogama Rade Šerbedžije.flumen wrote:najbolje se snaso Stipe Mesic...ni Sir Oliver mu nije ravanjastreb wrote:Po meni se gospon Krešo Horvat puno bolje snalazio.dijagram wrote:drzave propadale a matan svoje delao dalje sve do smrtifrakcija wrote:ee moja dektiva.dijagram wrote:
globili su i matana, al uzalud:)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
Bit će mam bolje.
Trinity-
2014-04-17
jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
Možemo samo nijemo promatrati.
Mi siromašni ne možemo ni razumjeti te procese, a kamo li što poduzeti.
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam tajTriny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Bit će mam bolje.
povlacim konce iz tame:)
dijagram-
2015-08-09
gle,kako sam vec napisao u prethodnom postu..outsorceri su nam prazni..na kapaljku im dolaze dijelovi na kontroluTriny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Bit će mam bolje.
Guest- Guest
a to onaj sto bi doveo i Brad Pitta na trosak gradskog proracuna Obersnelove prcije?jastreb wrote:Pričam o filmskim ulogama Rade Šerbedžije.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ili je to jedini način da evoluirate...Triny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Bit će mam bolje.
red wolf-
2016-02-10
Mdaaa...da uzmemo gewere i fajtamo se za radna mjesta..tko prezivi,poso njemu..nes ti evolucije..red wolf wrote:Ili je to jedini način da evoluirate...Triny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Bit će mam bolje.
Guest- Guest
flumen wrote:a to onaj sto bi doveo i Brad Pitta na trosak gradskog proracuna Obersnelove prcije?jastreb wrote:Pričam o filmskim ulogama Rade Šerbedžije.
Gospon Krešo Horvat,zagrebački boem i intelektualac. Novinar i učitelj,koji je zbog politike po kazni premješten u zabačeno zagorsko selo.
Ondje je opremio najprije Milenu Dravić,pa Miru Furlan.
2014-04-22
Ne. Novi svijet dolazi.bogomdani wrote:Mdaaa...da uzmemo gewere i fajtamo se za radna mjesta..tko prezivi,poso njemu..nes ti evolucije..red wolf wrote:Ili je to jedini način da evoluirate...Triny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:
Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.
Bit će mam bolje.
red wolf-
2016-02-10
I svijet će biti promijenjen i prije nego što ovi najavljuju...
red wolf-
2016-02-10
bas fini neki gospon, taj Rade...ja mislim da je on opremio i Obersnelajastreb wrote:flumen wrote:a to onaj sto bi doveo i Brad Pitta na trosak gradskog proracuna Obersnelove prcije?jastreb wrote:Pričam o filmskim ulogama Rade Šerbedžije.
Gospon Krešo Horvat,zagrebački boem i intelektualac. Novinar i učitelj,koji je zbog politike po kazni premješten u zabačeno zagorsko selo.
Ondje je opremio najprije Milenu Dravić,pa Miru Furlan.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne nego da nas se porobi...strahom...strah paralizira...red wolf wrote:Ili je to jedini način da evoluirate...Triny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Bit će mam bolje.
Trinity-
2014-04-17
Zapamtite jednu stvar, nema vas dvoje ( Iluzija )...( do sada ste tako živjeli ), vi ste Jedno...
red wolf-
2016-02-10
Tako najbolje učite. Povijest je pokazala.Triny wrote:Ne nego da nas se porobi...strahom...strah paralizira...red wolf wrote:Ili je to jedini način da evoluirate...Triny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:Triny wrote:
Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.
Bit će mam bolje.
red wolf-
2016-02-10
Znači ne dolazi veliko sranje,nego veliko znanje?red wolf wrote:Zapamtite jednu stvar, nema vas dvoje ( Iluzija )...( do sada ste tako živjeli ), vi ste Jedno...
2014-04-22
I jedno i drugo...Zapamtite, dvoje ( dualizam ) je iluzija...jastreb wrote:Znači ne dolazi veliko sranje,nego veliko znanje?red wolf wrote:Zapamtite jednu stvar, nema vas dvoje ( Iluzija )...( do sada ste tako živjeli ), vi ste Jedno...
red wolf-
2016-02-10
Povijest je pokazala da se strahom najbolje manipulira.red wolf wrote:Tako najbolje učite. Povijest je pokazala.Triny wrote:Ne nego da nas se porobi...strahom...strah paralizira...red wolf wrote:Ili je to jedini način da evoluirate...Triny wrote:Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.bogomdani wrote:
Trinity-
2014-04-17
Mi glupani ćemo se pobijati, a oni pametni će preživjeti i nastaviti vrstu.
crvenkasti-
2014-04-17
Da, neki, ali i dobro se i usmjerava...Triny wrote:Povijest je pokazala da se strahom najbolje manipulira.red wolf wrote:Tako najbolje učite. Povijest je pokazala.Triny wrote:Ne nego da nas se porobi...strahom...strah paralizira...red wolf wrote:Ili je to jedini način da evoluirate...Triny wrote:
Nekome je stalo da je situacija takva.Ili da izgleda tako.
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Poslje lokalnih izbora počinje veliko sranje u Agrokoru
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!