Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
pa vidi medije svi imaju istu propagandu, isti komentari i osvrti na 1001 kanalu, potiče se bezdužnost, jednobraznost od vijesti do muzike i ponašanja ili oblačenja sve je trend i po špagijastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ritikulijanaca npr.flumen wrote:nece bit nista, frfa ih je svih...odrzavat ce se ovakvo stanje ni rata ni mira. bit ce anarhije, ali nekog globalnog novog poretka bez utjecaja vanjskih sila nece bitred wolf wrote:Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
Kermit-
2014-04-17
dolazi sranje kroz gusto granje
2014-04-14
Točno. Ali, biti će kratko.Winter is coming wrote:dolazi sranje kroz gusto granje
red wolf-
2016-02-10
pa nisam ja Vesna Pushic ni Vuk Jeremic...ja to onako, od oka, a i boli me ona stvar - sto bude svima, bit ce i meni. Kad propadne Amerika, propast cu i ja...red wolf wrote:Nisi baš u toku...flumen wrote:nece bit nista, frfa ih je svih...odrzavat ce se ovakvo stanje ni rata ni mira. bit ce anarhije, ali nekog globalnog novog poretka bez utjecaja vanjskih sila nece bitred wolf wrote:Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne brini. Biti će sve O.K. Biti će to jedan novi, lijepi svijet.flumen wrote:pa nisam ja Vesna Pushic ni Vuk Jeremic...ja to onako, od oka, a i boli me ona stvar - sto bude svima, bit ce i meni. Kad propadne Amerika, propast cu i ja...red wolf wrote:Nisi baš u toku...flumen wrote:nece bit nista, frfa ih je svih...odrzavat ce se ovakvo stanje ni rata ni mira. bit ce anarhije, ali nekog globalnog novog poretka bez utjecaja vanjskih sila nece bitred wolf wrote:Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
red wolf-
2016-02-10
ima nekih vanjskih sila koje ne zelimo priznat da postoje...nije tema, ali imaju utjecaja...asilovski wrote:ritikulijanaca npr.flumen wrote:nece bit nista, frfa ih je svih...odrzavat ce se ovakvo stanje ni rata ni mira. bit ce anarhije, ali nekog globalnog novog poretka bez utjecaja vanjskih sila nece bitred wolf wrote:Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
npr. oni koji stoje iza Hillary tamo nema niti jednog čovjekaflumen wrote:ima nekih vanjskih sila koje ne zelimo priznat da postoje...nije tema, ali imaju utjecaja...asilovski wrote:ritikulijanaca npr.flumen wrote:nece bit nista, frfa ih je svih...odrzavat ce se ovakvo stanje ni rata ni mira. bit ce anarhije, ali nekog globalnog novog poretka bez utjecaja vanjskih sila nece bitred wolf wrote:Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
Kermit-
2014-04-17
Svi će najebati, bez razlike. Ne isplati se buniti ni boriti.
Nije mi više žao što sam cijeli život bio siromašan, glup i nesposoban.
U tom sranju će biti svima isto.
Nije mi više žao što sam cijeli život bio siromašan, glup i nesposoban.
U tom sranju će biti svima isto.
crvenkasti-
2014-04-17
kod nas globe pivo na zidiću.dijagram wrote:i male trgovinejastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
gotovo je sa pivom na zidicu
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
i kod nasfrakcija wrote:kod nas globe pivo na zidiću.dijagram wrote:i male trgovinejastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
Kermit-
2014-04-17
Mhhh.... ..nes cudno se doista dogadja..kao da su uštopale investicije u produkciji..
Outsorceri nasi ne dobivaju materijale na provjeru i montazu,ljudi su im na neplacenim godisnjima,hale outsorceras zjape skoro prazne..
Outsorceri nasi ne dobivaju materijale na provjeru i montazu,ljudi su im na neplacenim godisnjima,hale outsorceras zjape skoro prazne..
Guest- Guest
globili su i matana, al uzalud:)frakcija wrote:kod nas globe pivo na zidiću.dijagram wrote:i male trgovinejastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
dijagram-
2015-08-09
ee moja dektiva.dijagram wrote:globili su i matana, al uzalud:)frakcija wrote:kod nas globe pivo na zidiću.dijagram wrote:i male trgovinejastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kod nas dobe po picki...frakcija wrote:kod nas globe pivo na zidiću.dijagram wrote:i male trgovinejastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
2014-12-30
drzave propadale a matan svoje delao dalje sve do smrtifrakcija wrote:ee moja dektiva.dijagram wrote:globili su i matana, al uzalud:)frakcija wrote:kod nas globe pivo na zidiću.dijagram wrote:i male trgovinejastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
dijagram-
2015-08-09
Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
Bit će mam bolje.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Prestani čitati i gledati vijesti koje su filtrirane.jastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Bit će mam bolje.
Guest- Guest
Po meni se gospon Krešo Horvat puno bolje snalazio.dijagram wrote:drzave propadale a matan svoje delao dalje sve do smrtifrakcija wrote:ee moja dektiva.dijagram wrote:globili su i matana, al uzalud:)frakcija wrote:kod nas globe pivo na zidiću.dijagram wrote:
i male trgovine
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
najbolje se snaso Stipe Mesic...ni Sir Oliver mu nije ravanjastreb wrote:Po meni se gospon Krešo Horvat puno bolje snalazio.dijagram wrote:drzave propadale a matan svoje delao dalje sve do smrtifrakcija wrote:ee moja dektiva.dijagram wrote:globili su i matana, al uzalud:)frakcija wrote:
kod nas globe pivo na zidiću.
flumen-
2015-08-21
Pričam o filmskim ulogama Rade Šerbedžije.flumen wrote:najbolje se snaso Stipe Mesic...ni Sir Oliver mu nije ravanjastreb wrote:Po meni se gospon Krešo Horvat puno bolje snalazio.dijagram wrote:drzave propadale a matan svoje delao dalje sve do smrtifrakcija wrote:ee moja dektiva.dijagram wrote:
globili su i matana, al uzalud:)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Poslje lokalnih izbora počinje veliko sranje u Agrokoru
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje
» sranje
» UBS - Swiss Bank