Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Oh, kako mudro. Čak novu religiju možeš osnovati...crvenkasti wrote:Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
Zadovoljtvo i sitost otupljuju.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
svaka metamorfoza je bolna..pogledaj samo gregora samsu..evoluciju također uvjetuje nelagoda..red wolf wrote:Oh, kako mudro. Čak novu religiju možeš osnovati...crvenkasti wrote:Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Religije su vas samo podijelile...frakcija wrote:svaka metamorfoza je bolna..pogledaj samo gregora samsu..evoluciju također uvjetuje nelagoda..red wolf wrote:Oh, kako mudro. Čak novu religiju možeš osnovati...crvenkasti wrote:Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
red wolf-
2016-02-10
Ne znam za Imotsko polje,ali prije 5 stoljeća ih je posljednji krčki knez Ivan Frankopan doselio na Krk (Poljica i Dubašnica). Prije 150 g. umro je posljednji govornik tog jezika.frakcija wrote:ajmo bacit morlačku partiju onda..fakat garavi vlasi dotrani iz rumunjske u imotsko polje..nešto nižeg rasta i drugačijeg kulturnog naslijeđa. True or false?jastreb wrote:Morlaci su čest predmet mojih istraživanja.frakcija wrote:znala sam ja da ćeš se ti ulovit na ovo.jastreb wrote:Ne baš. Pod njima uvijek tvrda zemlja i daleko nebo.frakcija wrote:vlasi su bijeli cigani..vječito slobodan narod koji će baštiniti zemlju..nad njima nebeski svod..pred njima nepregledni obzori.
Šteta. To je trebalo sačuvati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
podijeljeni smo i inače..ujedinimo se jedino pred zajedničkim neprijateljima..obiteljske svađe, susjedske svađe, svađe zaseoka, svađe sela, kotara, općina, gradova. županija, država, kontinenata..što veći razmjer sukoba to više sloge..red wolf wrote:Religije su vas samo podijelile...frakcija wrote:svaka metamorfoza je bolna..pogledaj samo gregora samsu..evoluciju također uvjetuje nelagoda..red wolf wrote:Oh, kako mudro. Čak novu religiju možeš osnovati...crvenkasti wrote:Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
2016-03-09
Još samo malo...Novi svijet donosi novog čovjeka...frakcija wrote:podijeljeni smo i inače..ujedinimo se jedino pred zajedničkim neprijateljima..obiteljske svađe, susjedske svađe, svađe zaseoka, svađe sela, kotara, općina, gradova. županija, država, kontinenata..što veći razmjer sukoba to više sloge..red wolf wrote:Religije su vas samo podijelile...frakcija wrote:svaka metamorfoza je bolna..pogledaj samo gregora samsu..evoluciju također uvjetuje nelagoda..red wolf wrote:Oh, kako mudro. Čak novu religiju možeš osnovati...crvenkasti wrote:Samo muka i nemir potiču kreativnost, samo očaj i glad izazivaju progres.
red wolf-
2016-02-10
Nijemci su shvatili i uvoze milijune očajnih jer samo takvi ljudi mogu produžiti život i osigurati opstanak.
crvenkasti-
2014-04-17
ima negdje sačuvano dvjestotinjak riječi mislim..al nekako sam sklona vjerovati da su to različiti nomadski rodovi..čak rasno različiti..ima garavih, ima plavih, čičavih..ima mišancih..ima i kosookih rodova.jastreb wrote:Ne znam za Imotsko polje,ali prije 5 stoljeća ih je posljednji krčki knez Ivan Frankopan doselio na Krk (Poljica i Dubašnica). Prije 150 g. umro je posljednji govornik tog jezika.frakcija wrote:ajmo bacit morlačku partiju onda..fakat garavi vlasi dotrani iz rumunjske u imotsko polje..nešto nižeg rasta i drugačijeg kulturnog naslijeđa. True or false?jastreb wrote:Morlaci su čest predmet mojih istraživanja.frakcija wrote:znala sam ja da ćeš se ti ulovit na ovo.jastreb wrote:
Ne baš. Pod njima uvijek tvrda zemlja i daleko nebo.
Šteta. To je trebalo sačuvati.
2016-03-09
Da ima svakakvih,ali prevladavaju garavi. Naročito su lijepe djevojke. Jedre i stasite crnke.frakcija wrote:
ima negdje sačuvano dvjestotinjak riječi mislim..al nekako sam sklona vjerovati da su to različiti nomadski rodovi..čak rasno različiti..ima garavih, ima plavih, čičavih..ima mišancih..ima i kosookih rodova.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jel ova iz M'Gladbacha?bogomdani wrote:jedna japanka u MajSušiju me dobrano napalila..
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne bih znao FLu... ukucao u gugl Japanese sexy girl in swimsuit pictures,i iskocilo puno toga..medju svima i ovaj prezgodni komadić..flumen wrote:jel ova iz M'Gladbacha?bogomdani wrote:jedna japanka u MajSušiju me dobrano napalila..
Guest- Guest
to u imotskom kraju prevladavaju garavi..mislim da se baš na njih fortis osvrće.. tada su već nastanili i obalne krajeve (za kandijskih ratova je zabilježeno kad je koji rod s arambašom gdje prethodno stigao)..jastreb wrote:Da ima svakakvih,ali prevladavaju garavi. Naročito su lijepe djevojke. Jedre i stasite crnke.frakcija wrote:
ima negdje sačuvano dvjestotinjak riječi mislim..al nekako sam sklona vjerovati da su to različiti nomadski rodovi..čak rasno različiti..ima garavih, ima plavih, čičavih..ima mišancih..ima i kosookih rodova.
2016-03-09
radio sam s istom, pa pitam...doduse - tata je perzijanac, a mama japanka, ali ista...potrazit cu sliku...bogomdani wrote:Ne bih znao FLu... ukucao u gugl Japanese sexy girl in swimsuit pictures,i iskocilo puno toga..medju svima i ovaj prezgodni komadić..flumen wrote:jel ova iz M'Gladbacha?bogomdani wrote:jedna japanka u MajSušiju me dobrano napalila..
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
NEMOJ EBAT..!!!!!... ...Možmo neki aranzman dogovoriti,oko upoznavanja???flumen wrote:radio sam s istom, pa pitam...doduse - tata je perzijanac, a mama japanka, ali ista...potrazit cu sliku...bogomdani wrote:Ne bih znao FLu... ukucao u gugl Japanese sexy girl in swimsuit pictures,i iskocilo puno toga..medju svima i ovaj prezgodni komadić..flumen wrote:jel ova iz M'Gladbacha?bogomdani wrote:jedna japanka u MajSušiju me dobrano napalila..
Guest- Guest
ako igras tenis, mogo bi se ubacit...nemam bolju sliku od ove koja je javna...s fejsa ne skidam slike.bogomdani wrote:flumen wrote:bogomdani wrote:flumen wrote:bogomdani wrote:jedna japanka u MajSušiju me dobrano napalila..
flumen-
2015-08-21
a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
Guest- Guest
ja ću stop vočing dis topik ..jer se jastreb ne javlja..alo jastrebe..javi se. prijam.bogomdani wrote:a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
2016-03-09
valja laghanini u krpe pamucne...ooo,kak ce se pajkiti..frakcija wrote:ja ću stop vočing dis topik ..jer se jastreb ne javlja..alo jastrebe..javi se. prijam.bogomdani wrote:a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Poslje lokalnih izbora počinje veliko sranje u Agrokoru
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje