Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
http://www.index.hr/vijesti/clanak/deutsche-bank-ekonomska-era-u-kojoj-zivimo-je-pri-kraju-a-svijet-cekaju-duboke-promjene/921917.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Ukratko rojsov poučak na globalnoj razini, mi čak u vrijeme obilja nismo mogli biti prosjek, čak što više bili smo Afrika, a što dovoljno govori kako će nam biti kada bude sranje...
Kermit-
2014-04-17
http://katalaksija.com/2012/07/03/ekonomski-ciklusi/
Ako na ekonomske cikluse gledamo kao na neke misteriozne pojave koje se dešavaju same od sebe i po nekom unapred zacrtanom čudnovatom obrascu – onda je sasvim jasno da takvih ciklusa nema. Sve ono što se o tim misterioznim ciklusima može pročitati u “modernoj” ekonomskoj literaturi nije ništa drugo do – manipulacija javnim mnjenjem u cilju skretanja pažnje sa pravih krivaca i stvarnih uzroka krize, na izmišljene uzroke u obliku nekih misterioznih i neobjašnjivih pojava.
Ako na ekonomske cikluse gledamo kao na neke misteriozne pojave koje se dešavaju same od sebe i po nekom unapred zacrtanom čudnovatom obrascu – onda je sasvim jasno da takvih ciklusa nema. Sve ono što se o tim misterioznim ciklusima može pročitati u “modernoj” ekonomskoj literaturi nije ništa drugo do – manipulacija javnim mnjenjem u cilju skretanja pažnje sa pravih krivaca i stvarnih uzroka krize, na izmišljene uzroke u obliku nekih misterioznih i neobjašnjivih pojava.
Kermit-
2014-04-17
U novim promjenama prvo će stradati banke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i male trgovinejastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
gotovo je sa pivom na zidicu
dijagram-
2015-08-09
Ne, njih će porezni obveznici kreditirati opetjastreb wrote:U novim promjenama prvo će stradati banke.
Kermit-
2014-04-17
to je kapitalizam dok se radi o obrtima, malim trgovinama i poduzećima, čim je nešto veće sastaju se odbori, ministarstva, komisije i nađu se pare za propale tvrtke
Kermit-
2014-04-17
U slomu kapitalizma je sansa za novi socijalizam
socijalizam je korak ispred kapitalizma, a kapitalizam je na rubu propastiSora wrote:U slomu kapitalizma je sansa za novi socijalizam
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
2014-04-22
bezveze...uvijek je tako bilo, samo nije bilo internetajastreb wrote:Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne. Svijet je utonio u neku tešku depresiju koju može odnijeti samo novi veliki sukob.flumen wrote:bezveze...uvijek je tako bilo, samo nije bilo internetajastreb wrote:Nikad još stanje nije bilo ovako obeshrabrujuće. Možda samo pred dva velika rata.
Na svijetu više nema sigurnog mjesta.
2014-04-22
Ne. Dolazi velika transformacija ljudskog društva. Dolazi novi svjetski poredak.
red wolf-
2016-02-10
Pa iza svakog rata dolazio je i novi poredak.red wolf wrote:Ne. Dolazi velika transformacija ljudskog društva. Dolazi novi svjetski poredak.
2014-04-22
Ne ovaj put. Ovo je trenutak cijele jedne ljudske generacije.jastreb wrote:Pa iza svakog rata dolazio je i novi poredak.red wolf wrote:Ne. Dolazi velika transformacija ljudskog društva. Dolazi novi svjetski poredak.
red wolf-
2016-02-10
hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
flumen-
2015-08-21
Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
red wolf-
2016-02-10
nece bit nista, frfa ih je svih...odrzavat ce se ovakvo stanje ni rata ni mira. bit ce anarhije, ali nekog globalnog novog poretka bez utjecaja vanjskih sila nece bitred wolf wrote:Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
flumen-
2015-08-21
Nisi baš u toku...flumen wrote:nece bit nista, frfa ih je svih...odrzavat ce se ovakvo stanje ni rata ni mira. bit ce anarhije, ali nekog globalnog novog poretka bez utjecaja vanjskih sila nece bitred wolf wrote:Pa ne baš...Dobro, ne znam za njega...Ja znam što je doneseno u UN-u, i što će biti gobalno...flumen wrote:hehehe...ovaj jastreb i wolf ko jehovini svjedoci
red wolf-
2016-02-10
pa vidi medije svi imaju istu propagandu, isti komentari i osvrti na 1001 kanalu, potiče se bezdužnost, jednobraznost od vijesti do muzike i ponašanja ili oblačenja sve je trend i po špagijastreb wrote:Ne znam,ali situacija u svijetu općenito je crna i sumorna.
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Poslje lokalnih izbora počinje veliko sranje u Agrokoru
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!