Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Deutshe Bank: dolazi veliko sranje
valja laghanini u krpe pamucne...ooo,kak ce se pajkiti..frakcija wrote:ja ću stop vočing dis topik ..jer se jastreb ne javlja..alo jastrebe..javi se. prijam.bogomdani wrote:a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
Guest- Guest
sto je, je...a ima i sestrubogomdani wrote:a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
dobro je....đubar sam ja..ionako imam prefinu curu,a povr kruffa trazim pogace...no te sitne orijentalke,ono,znaju Moškiju pogoditi pravo u žicu..flumen wrote:sto je, je...a ima i sestrubogomdani wrote:a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
Guest- Guest
jos ako si po cijeli dan s njima, pa na putu, pa na seminaru...bogomdani wrote:dobro je....đubar sam ja..ionako imam prefinu curu,a povr kruffa trazim pogace...no te sitne orijentalke,ono,znaju Moškiju pogoditi pravo u žicu..flumen wrote:sto je, je...a ima i sestrubogomdani wrote:a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
MA zlo.. Eto,prosle subote bio u tom restoranu,malo kasnije iza 3 dosao,nikog unutra,ona sama,smjerna,fina,lagana iskra u ocima,malo izvan okvira profesionalnosti i ja Jarac jedan se napalio...i dan danas o tome trubim...flumen wrote:jos ako si po cijeli dan s njima, pa na putu, pa na seminaru...bogomdani wrote:dobro je....đubar sam ja..ionako imam prefinu curu,a povr kruffa trazim pogace...no te sitne orijentalke,ono,znaju Moškiju pogoditi pravo u žicu..flumen wrote:sto je, je...a ima i sestrubogomdani wrote:a nije to ta..ona gore je na reklam e-bay ga za swimsuite...ta gore je jako slicna formom i licem jednoj "domacici" u jednom japanskom restoranu...mala,mala,mala a prezgodna i prelijepa..
Guest- Guest
Novi svijet je pred nama jer je odluka donijeta na globalnoj razini...Sve mora biti održivo, od biljnog i životinjskog svijeta pa do našeg...Ravnoteža je ono što je najbitnije.
red wolf-
2016-02-10
treba sve ostat u okvirima radnih obaveza.bogomdani wrote:MA zlo.. Eto,prosle subote bio u tom restoranu,malo kasnije iza 3 dosao,nikog unutra,ona sama,smjerna,fina,lagana iskra u ocima,malo izvan okvira profesionalnosti i ja Jarac jedan se napalio...i dan danas o tome trubim...flumen wrote:jos ako si po cijeli dan s njima, pa na putu, pa na seminaru...
flumen-
2015-08-21
Kad budete živjeli u svijetu gdje nijedan od vas neće napustiti psa i prepustiti ga smrti, tada znajte to je taj novi svijet...Jer u njemu vi nećete biti iznad tog psa...
red wolf-
2016-02-10
Jer ljudi, u novom svijetu, svijet neće biti vaše vlasništvo...
red wolf-
2016-02-10
vid ga..!!! ti da cutis..!!! Pricamo o sexy komadima..red wolf wrote:Novi svijet je pred nama jer je odluka donijeta na globalnoj razini...Sve mora biti održivo, od biljnog i životinjskog svijeta pa do našeg...Ravnoteža je ono što je najbitnije.
Guest- Guest
Prepustite se transformaciji...Što manje otpora, to će biti bolje za vas.
red wolf-
2016-02-10
Pa više ne promatram samo, sad je vrijeme i da pričam, pišem...bogomdani wrote:vid ga..!!! ti da cutis..!!! Pricamo o sexy komadima..red wolf wrote:Novi svijet je pred nama jer je odluka donijeta na globalnoj razini...Sve mora biti održivo, od biljnog i životinjskog svijeta pa do našeg...Ravnoteža je ono što je najbitnije.
red wolf-
2016-02-10
Poanta je da ja nisam iskocio iz okvira pristojnog gosta,no ona je frknula iskru..i sad,Ćukov kakav jesam,nemam mira,a opet Rujka se jako pocela truditi oko nas...ide mi niz dlaku u svemu...a ja đubar...flumen wrote:treba sve ostat u okvirima radnih obaveza.bogomdani wrote:MA zlo.. Eto,prosle subote bio u tom restoranu,malo kasnije iza 3 dosao,nikog unutra,ona sama,smjerna,fina,lagana iskra u ocima,malo izvan okvira profesionalnosti i ja Jarac jedan se napalio...i dan danas o tome trubim...flumen wrote:jos ako si po cijeli dan s njima, pa na putu, pa na seminaru...
Guest- Guest
Ovo je trenutak kad ćete reći DA transformaciji ljudske vrste, reći DA promjeni svijeta...
red wolf-
2016-02-10
Nemojte šutjeti...Sad se od vas očekuje da vičete...Budite konačno ono što jeste....
red wolf-
2016-02-10
Toliko su vam ogadili socijalizam, ali tek sada ćete shvatiti koliko je on prirodan vašem duhu....
red wolf-
2016-02-10
nisi skonto...ako nesto cinis, cini tako da to ostane medju vama...bogomdani wrote:Poanta je da ja nisam iskocio iz okvira pristojnog gosta,no ona je frknula iskru..i sad,Ćukov kakav jesam,nemam mira,a opet Rujka se jako pocela truditi oko nas...ide mi niz dlaku u svemu...a ja đubar...flumen wrote:bogomdani wrote:flumen wrote:treba sve ostat u okvirima radnih obaveza.
flumen-
2015-08-21
Ma,lako je sakriti,pogotovo ovdje u svabiji,gdje svi freneticno rade,i nemaju luksuza razmisljati o necijoj potencijalnoj nevjeri...no kad poslije se nadjes sa curom,...ma imas pravo....Skrij i glumi gljivu..flumen wrote:nisi skonto...ako nesto cinis, cini tako da to ostane medju vama...bogomdani wrote:Poanta je da ja nisam iskocio iz okvira pristojnog gosta,no ona je frknula iskru..i sad,Ćukov kakav jesam,nemam mira,a opet Rujka se jako pocela truditi oko nas...ide mi niz dlaku u svemu...a ja đubar...flumen wrote:bogomdani wrote:flumen wrote:treba sve ostat u okvirima radnih obaveza.
Guest- Guest
Zato ovo shvatite kao zadnje trzaje ''starog svijeta''...Novi svijet nadire nezadrživo...
red wolf-
2016-02-10
...hehehehe....tko je jamio, jamio je....asilovski wrote:Ukratko rojsov poučak na globalnoj razini
2015-09-02
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Poslje lokalnih izbora počinje veliko sranje u Agrokoru
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje
» sranje
» UBS - Swiss Bank
» Propada Deustche Bank!?!
» Tabak: F-16 je teško sranje