Komunizam napreduje
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Komunizam napreduje
udba wrote:Ma kurac nemaš, i neću ti ništa naplatiti za terapiju bolesnik jedan. Jedno je kontrolirana inflacija koja potiče izvoz, a drugo je žderanje uvozne nutelle koju ti zagovaraš jer onda država uzme PDV i radi grandiozne objekte. To ne govorim zbog tebe, jer ti jesi bolestan troll i flejmer, nego tu ima naivnih dobroćudnih ljudi koji bi mogli popušiti tvoje gluposti.deda ilerminatus wrote:Nemam ja nikakve frustracije, nego si ti jednostavno glup, to je činjenica. Ne ide vam zbrajanje a kamoli neke više matematičke operacije.
Meni je smiješno gledati kako se uvijek iznova na svakom koraku spotičete i razbijate glavu o pod. Pa onda imate teorije zavjere kako vam netko drugi podmeće i kako je sve oko vas lopovluk i nepoštenje.
:)
Guest- Guest
deda ilerminatus wrote:udba wrote:Jedno je kontrolirana inflacija koja potiče izvoz
zašto želiš poticati izvoz, što ima dobro u tome da tvoji građani ne konzumiraju plodove svog rada nego ih se odreknu i pošalju nekome drugome da ih konzumira kako bi imali brojke na papiru?
Pa upravo su to Kinezi radili, živjeli ko pseta da bi dobili papire na kojima piše "Dollar" i onda ih mijenjali za druga dobra. Koji kurac ih onda malo prije hvališ? Daj se dogovori sam sa sobom ili je bitno srati nešto kontra, nebitno tko, zašto itd..
deda ilerminatus wrote:pa i treba vas ismijavati, zagovarate amputaciju noge kao metodu poboljšanja zdravljaudba wrote:To ne govorim zbog tebe, jer ti jesi bolestan troll i flejmer, nego tu ima naivnih dobroćudnih ljudi koji bi mogli popušiti tvoje gluposti.
Ja se brinem za tvoje zdravlje, evo bacio si na temi četiri puta udicu sa svojim sranjima o štednji države, ljudi te više ne uzimaju za ozbiljno. izbjegavaju te i ja sam se evo namjerno nakačio da ti se iznivelira adrenalin i serotonin. Znam da za to neću dobiti nikakvu nagradu ni plaću, ali žao mi gledat životinju kako se muči.
šišmišizam!dawson wrote:marcellus wrote:Nema tržišne regulacije, nema socijalnog, zdavstvenog, mirovinskog, nema radničkih prava, nema poreza za bogate.
To nije komunizam već socijalizam.
2014-04-14
dawson wrote:marcellus wrote:Nema tržišne regulacije, nema socijalnog, zdavstvenog, mirovinskog, nema radničkih prava, nema poreza za bogate.
svejedno, u Kini nije klasični komunizam zato što imaš i državni i privatni sektor, iako je većina tvrtki, banaka itd. u državnom vlasništvu
Guest- Guest
deda ilerminatus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:Nema tržišne regulacije, nema socijalnog, zdavstvenog, mirovinskog, nema radničkih prava, nema poreza za bogate.
svejedno, u Kini nije klasični komunizam zato što imaš i državni i privatni sektor, iako je većina tvrtki, banaka itd. u državnom vlasništvu
zapravo u priavnom je sve, samo štu su vlasnici većine tvrtki ujedno i članovi CK KP
sloboda komunistima trampolini narodu
udba wrote:deda ilerminatus wrote:udba wrote:Jedno je kontrolirana inflacija koja potiče izvoz
zašto želiš poticati izvoz, što ima dobro u tome da tvoji građani ne konzumiraju plodove svog rada nego ih se odreknu i pošalju nekome drugome da ih konzumira kako bi imali brojke na papiru?
Pa upravo su to Kinezi radili, živjeli ko pseta da bi dobili papire na kojima piše "Dollar" i onda ih mijenjali za druga dobra. Koji kurac ih onda malo prije hvališ? Daj se dogovori sam sa sobom ili je bitno srati nešto kontra, nebitno tko, zašto itd..
koriste Dolare da bi uvezli rude ili Boeingove avione, ne koriste Dolare da bi kod sebe kupovali svoju robu, niti da bi štedjeli,
konzumiraju i štede u svojim Juanima koje država i državne banke tiskaju po volji, pa tako država i državne tvrtke imaju ukupni dug od 250% BDPa izražen u Juanima, a ne u američkim Dolarima
s većinom drugih zemalja čija valuta nije vezana za Dolar imaju bilateralne sporazume i trguju u svojim Juanima ili vrše robnu razmjenu, sa Saudijskom Arabijom ne mogu trgovati direktno budući da Saudijska Arabija koristi američki Dolar kao platežno sredstvo, i njihov Real je fiksno vezan za tečaj Dolara
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Bilateral_relations_of_China
Guest- Guest
udba wrote:deda ilerminatus wrote:pa i treba vas ismijavati, zagovarate amputaciju noge kao metodu poboljšanja zdravljaudba wrote:To ne govorim zbog tebe, jer ti jesi bolestan troll i flejmer, nego tu ima naivnih dobroćudnih ljudi koji bi mogli popušiti tvoje gluposti.
Ja se brinem za tvoje zdravlje, evo bacio si na temi četiri puta udicu sa svojim sranjima o štednji države, ljudi te više ne uzimaju za ozbiljno. izbjegavaju te i ja sam se evo namjerno nakačio da ti se iznivelira adrenalin i serotonin. Znam da za to neću dobiti nikakvu nagradu ni plaću, ali žao mi gledat životinju kako se muči.
Ako ikog pokušavaš liječiti onda je to samog sebe. Ne možeš drukčije promijeniti stvarnost oko sebe koja te frustrira pa humorom ublažavaš duševnu bol.
Guest- Guest
marcellus wrote:deda ilerminatus wrote:dawson wrote:marcellus wrote:Nema tržišne regulacije, nema socijalnog, zdavstvenog, mirovinskog, nema radničkih prava, nema poreza za bogate.
zapravo u priavnom je sve, samo štu su vlasnici većine tvrtki ujedno i članovi CK KP
sloboda komunistima trampolini narodu
Njihova UDB-a vodi kolo.
http://www.scmp.com/news/china/policies-politics/article/1890470/dead-detained-or-missing-new-normal-chinas-business
udba- Posts : 4945
2015-11-10
deda ilerminatus wrote:udba wrote:deda ilerminatus wrote:udba wrote:Jedno je kontrolirana inflacija koja potiče izvoz
koriste Dolare da bi uvezli rude ili Boeingove avione, ne koriste Dolare da bi kod sebe kupovali svoju robu, niti da bi štedjeli,
evo kako si naučio, vidiš da se može
2015-11-10
deda ilerminatus wrote:udba wrote:deda ilerminatus wrote:pa i treba vas ismijavati, zagovarate amputaciju noge kao metodu poboljšanja zdravljaudba wrote:To ne govorim zbog tebe, jer ti jesi bolestan troll i flejmer, nego tu ima naivnih dobroćudnih ljudi koji bi mogli popušiti tvoje gluposti.
Ako ikog pokušavaš liječiti onda je to samog sebe. Ne možeš drukčije promijeniti stvarnost oko sebe koja te frustrira pa humorom ublažavaš duševnu bol.
deda, ako si se udbi popeo na vrh brda...znaš koliko je sati
Guest- Guest
deda ilerminatus wrote:udba wrote:deda ilerminatus wrote:pa i treba vas ismijavati, zagovarate amputaciju noge kao metodu poboljšanja zdravljaudba wrote:To ne govorim zbog tebe, jer ti jesi bolestan troll i flejmer, nego tu ima naivnih dobroćudnih ljudi koji bi mogli popušiti tvoje gluposti.
Jebote, skino si me preciznošću kapetana Titanika kad je gađo onaj led. Osim što si vrsni makroekonomist vidim ni psihologija ti nije strana.
Pa evo, priznam, žderu me neke stvari. Recimo država koja obećava štednju i stavlja lovu u madrac, pa onda ljudi ne žele kupovati stvari nego osnivaju Živi Zid da im da pare jer su blokirani. Boli to brate mili. Neću imat mira dok se to ne riješi.
Noor wrote:deda, ako si se udbi popeo na vrh brda...znaš koliko je sati
Ma nije to, nego žao mi čovjeka, lupa okolo iste mantre, a vi ga svi ignorirate. Nije to zaslužio.
2015-11-10
udba wrote:Osim što si vrsni makroekonomist vidim ni psihologija ti nije strana.
udba wrote:deda ilerminatus wrote:udba wrote:deda ilerminatus wrote:udba wrote:Jedno je kontrolirana inflacija koja potiče izvoz
evo kako si naučio, vidiš da se može
ti tvrdiš da Kinezi štede i da se ne zadužuju, da izvoze i od tog izvoza marljivo štede pa da zato imaju novca, a ne da imaju novca zato što država i banke tiskaju njihove Juane, a dug države i javnih tvrtki od 250% BDPa je valjda računovodstvena greška
slično kao što zagovaraš poticanje izvoza, kad ti se objasni kakvu glupost zagovaraš i kakve realne efekte izvozi ima onda krećeš s imputiranjem krivnje drugoj strani, pa tako i sad imputiraš da sam ja netko tko nešto kao ne razumije i tek shvaća, no tvoji su upisi crno na bijelo samo par stranica ispred, tvoja glupost je čvrsto utisnuta na stranicama ovog foruma
Last edited by deda ilerminatus on 21/9/2016, 14:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
ti ionako ne razumiješ o čemu je riječNoor wrote:
dovoljno je da ti netko dobaci 2-3 komplimenta pa ga onda vjerno podržavaš i slažeš se s njim po ostalim temama
Guest- Guest
2014-04-14
Ne, ne tvrdim to. Izvrćeš i miješaš. Kineske široke mase nisu imale na šta trošit osim na kruh i vodu. Po tebi bi Juga bila turbosvjetska sila jer je štampala novac u megatonama. Izvoz ti treba ako želiš trošit na robu široke potrošnje koju nisi u stanju konkuretno proizvesti sam, ti bi trošio, a zaduživao se beskonačno.deda ilerminatus wrote:
ti tvrdiš da Kinezi štede i da se ne zadužuju, da izvoze i od tog izvoza marljivo štede pa da zato imaju novca, a ne da imaju novca zato što država i banke tiskaju njihove Juane
slično kao što zagovaraš poticanje izvoza, kad ti se objasni kakvu glupost zagovaraš i kakve realne efekte izvozi ima onda krećeš s imputiranjem krivnje drugoj strani, pa tako i sad imputiraš da sam ja netko tko nešto kao ne razumije i tek shvaća, no tvoji su upisi crno na bijelo samo par stranica ispred, tvoja glupost je čvrsto utisnuta na stranicama ovog foruma
Po tebi, digni kredit, daj Živom Zidu i udruzi Franak lovu da ih odblokiraju i da kupuju nove pizdarije, nemoj ništa prodavat i za dvije godine šaljemo raketu na Mars.
a kaj ćeš s bedakom....sam sebe nek uveseljavaudba wrote:Noor wrote:deda, ako si se udbi popeo na vrh brda...znaš koliko je sati
Ma nije to, nego žao mi čovjeka, lupa okolo iste mantre, a vi ga svi ignorirate. Nije to zaslužio.
Guest- Guest
deda ilerminatus wrote:ti ionako ne razumiješ o čemu je riječNoor wrote:
dovoljno je da ti netko dobaci 2-3 komplimenta pa ga onda vjerno podržavaš i slažeš se s njim po ostalim temama
kako ne bih razumjela o čemu je riječ....udba te isprofilirao vrlo precizno i razumljivo svima
a ti to kao pratiš moje upise?
Guest- Guest
udba wrote:Ne, ne tvrdim to. Izvrćeš i miješaš. Kineske široke mase nisu imale na šta trošit osim na kruh i vodu. Po tebi bi Juga bila turbosvjetska sila jer je štampala novac u megatonama. Izvoz ti treba ako želiš trošit na robu široke potrošnje koju nisi u stanju konkuretno proizvesti sam, ti bi trošio, a zaduživao se beskonačno.deda ilerminatus wrote:
ti tvrdiš da Kinezi štede i da se ne zadužuju, da izvoze i od tog izvoza marljivo štede pa da zato imaju novca, a ne da imaju novca zato što država i banke tiskaju njihove Juane
Po tebi, digni kredit, daj Živom Zidu i udruzi Franak lovu da ih odblokiraju i da kupuju nove pizdarije, nemoj ništa prodavat i za dvije godine šaljemo raketu na Mars.
#titinsvemirskiprogram
deda ilerminatus wrote:
konzumerizam pokreće ekonomiju
da, kad rvati navale kupovat golfove onda konzumerizam pokeće ekonomiju. Njemačku.
Similar topics
» komunizam na najjace
» Crko komunizam u Rusiji
» Bozanić v.s. komunizam -part 665
» kako rekoh komunizam se vraća
» Švicarska i Finska uvode komunizam
» Crko komunizam u Rusiji
» Bozanić v.s. komunizam -part 665
» kako rekoh komunizam se vraća
» Švicarska i Finska uvode komunizam
Page 3 of 7