Komunizam napreduje
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Komunizam napreduje
Pliiiiiiiz!Noor wrote:Regoč wrote:Ajd mi ju vrati, tužan sam bez nje, venem bez pogleda na nju.Noor wrote:Sakrila se od zlih jezikaRegoč wrote:Krivo mu što nisi na njegovoj strani. Nego, gdje je ona moja bujna dugokosa vrana ujna, ova mi nekako daleka.Noor wrote:
Vidiš sad, dok smo se svađali nije ga smetalo.
Pas ljubomorni!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
E, sad ti se više neću obraćati pa ti zavijaj na mjesec.red wolf wrote:Ne, ti si prepoznao vaš ljudski jezik pa si mi se tako obratio...Regoč wrote:Obraćam ti se tvojim jezik, valjda razumiješ materinski!red wolf wrote:Čemu se smiješ? Ni ''K'' od kumunizma tamo nema.Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahehehehehehehehehehehehehehehehehihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!red wolf wrote:Aha komunizam...
Ono što niste shvatili, komunizam je oduvijek bio rezerviran za budućnost...Dakle, nakon onoga što vam slijedi, biti će prvo socijalizam, a onda komunizam...
red wolf-
2016-02-10
Nemoj mi trošiti vrijeme...Regoč wrote:E, sad ti se više neću obraćati pa ti zavijaj na mjesec.red wolf wrote:Ne, ti si prepoznao vaš ljudski jezik pa si mi se tako obratio...Regoč wrote:Obraćam ti se tvojim jezik, valjda razumiješ materinski!red wolf wrote:Čemu se smiješ? Ni ''K'' od kumunizma tamo nema.Regoč wrote:
Hahahahahahahahahahahahahahahehehehehehehehehehehehehehehehehihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!
red wolf-
2016-02-10
Upravo čitam knjigu "Okorjeli kroničar" koju je napisao legendarni hrvatski novinar Joža Vlahović,a koja se sastoji od kolumni koje je u vremenu od 1986-1989. pisao u Vjesniku svake subote.
Pod datumom 26.ožujka 1988. Vlahović je napisao prokleto točno predviđanje:
"Sve češće slušam o strahovima od novog staljinizma,i od povratka u kapitalizam. Pa slušajte,ponekad već ovako okorjelo razmišljam,kad bi to bio jedan suvremeni kapitalizam najrazvijenijih zemalja,a još i socijalističkih usmjerenja u kojima bi se preostali (i preživjeli) komunisti opet borili za socijslnu pravdu,ajde de:Ali naš balkanski kapitalizam,bože sačuvaj!"
"Sve češće slušam o strahovima od novog staljinizma,i od povratka u kapitalizam. Pa slušajte,ponekad već ovako okorjelo razmišljam,kad bi to bio jedan suvremeni kapitalizam najrazvijenijih zemalja,a još i socijalističkih usmjerenja u kojima bi se preostali (i preživjeli) komunisti opet borili za socijslnu pravdu,ajde de:Ali naš balkanski kapitalizam,bože sačuvaj!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jasterebe zaveli su te, socijalizam i komunizam su budućnost...jastreb wrote:Upravo čitam knjigu "Okorjeli kroničar" koju je napisao legendarni hrvatski novinar Joža Vlahović,a koja se sastoji od kolumni koje je u vremenu od 1986-1989. pisao u Vjesniku svake subote.
red wolf-
2016-02-10
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» komunizam na najjace
» Crko komunizam u Rusiji
» Bozanić v.s. komunizam -part 665
» kako rekoh komunizam se vraća
» Švicarska i Finska uvode komunizam
» Crko komunizam u Rusiji
» Bozanić v.s. komunizam -part 665
» kako rekoh komunizam se vraća