kako rekoh komunizam se vraća
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
kako rekoh komunizam se vraća
http://www.24sata.hr/news/lex-agrokor-je-u-biti-plagijat-prepisali-zakon-iz-doba-sfrj-519906?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Poslovni
socijalna drzava, ali hibrid socijalne drzave-spasavaj bogate, a pisaj po sirotinji...
Guest- Guest
Re: kako rekoh komunizam se vraća
nema ja ništa protiv socijalne države, imam protiv socijalističke
socijalnu državu uostalom nisu izmislili socijalisti nego bismarck, koji ih je mrzio
socijalnu državu uostalom nisu izmislili socijalisti nego bismarck, koji ih je mrzio
marcellus wrote:socijalnu državu uostalom nisu izmislili socijalisti nego bismarck, koji ih je mrzio
Istina. To je doduše bilo jako davno.
Guest- Guest
Plenki je pitao tatu a on otvori stare brojeve lista Komunist
Kermit-
2014-04-17
http://www.dnevno.hr/novac/potop-na-burzi-dionice-agrokorovih-tvrtki-od-jutros-padale-i-preko-30-1016719/
2014-04-16
Svi vjeruju u uspjeh ovog projekta, uključujući burzu
2014-04-15
Martina Dalić dijeli šamare a Plenki jaše na Panther tenku prema Moskvi
2014-04-15
meni ova dalicka izgleda kao da je ispalila..i da bi sad najrajse zbrisala od svega...ali jbg sad joj je gun uperen u bulju..n_razbojnik wrote:Martina Dalić dijeli šamare a Plenki jaše na Panther tenku prema Moskvi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma ja, žena se hihoće i zajebava a u slobodno vrijeme šamara Petrova i oporbu...pitaj Večernji...sve je u najboljem redu, napredujemo i mi i Agrokor, do uskrsnog ponedjeljka investitori će stajati u redu da preuzmu posrnulog giganta a Bruxelles će dijeliti ordenje zaslužnima
2014-04-15
zajebaji se ti...ali ja se kladim da ce dalicka biti ta koja ce prva zbrisati...stavljam kocku na taj broj...n_razbojnik wrote:Ma ja, žena se hihoće i zajebava a u slobodno vrijeme šamara Petrova i oporbu...pitaj Večernji...sve je u najboljem redu, napredujemo i mi i Agrokor, do uskrsnog ponedjeljka investitori će stajati u redu da preuzmu posrnulog giganta a Bruxelles će dijeliti ordenje zaslužnima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako misliš stavljaš kocku kocka nije ulog...to je kocka...uloži paket dionica Jamnice ako si mustra
2014-04-15
Kojesta..Komjunizam nije niti otisao..dokaz tome su zakoni pisani za birokraciju i drzavne sluzbe..radio ne radio,svira ti radio..Nitko nije popusio otkaz u drzavnim sluzbama,narocito upravama i birokrackom dijelu..potom...SVE sorte Uhljeba,Parazita svih vrsti i podvrsti na drzavnoj sisi..."zaslužnih" po ovom ili onom mjerilu...
RH meni lici na šugavo pseto buno buha,koje sirotom ćuki jos uza sve nedace sisaju krv..
RH meni lici na šugavo pseto buno buha,koje sirotom ćuki jos uza sve nedace sisaju krv..
Guest- Guest
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/novac/potop-na-burzi-dionice-agrokorovih-tvrtki-od-jutros-padale-i-preko-30-1016719/
Nenad Bakić: "Dionice nisu špekulativni instrument"
Nenad Bakić: "Moja su ulaganja sigurno isplativa, ali ne vodim evidenciju."
Guest- Guest
Nije nikad ni nestao. Ipak je prvi predsjednik partizanski general. Kasnije se tradicija nastavila s djecom i unucima partizana, te zaslužnih drugova i čemu čuđenje.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Partizani su po tradicionalnim predodzbama svi zlikovci i gamad, osim onih srcu dragih. Oni su okej :D
Guest- Guest
Da bi se u današnjim okolnostima u bilo kpojoj evropskoj državi pojavio socijalizam,sa komunistima na čelu,do toga može doći samo i jedino revolucijom.
A koliko vidimo Europejci su u potpunosti izgubili bilo kakvu revolucionarnost,tako da od toga (za sada) nema ništa.
No,jednoga dana socijalističke će se revolucije ipak pojavljivati. Sad,hoće li uspjeti,drugo je pitanje.
A koliko vidimo Europejci su u potpunosti izgubili bilo kakvu revolucionarnost,tako da od toga (za sada) nema ništa.
No,jednoga dana socijalističke će se revolucije ipak pojavljivati. Sad,hoće li uspjeti,drugo je pitanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ovi usranci nisu ni komunisti. komunisti su bili pametni , vidiš da i njihov zakon moraju prepisati. samo oni su financirali posrnule neprofitabilne tvrtke sa lovom koju su dobili izvana na konto političkih igrica istoka i zapada i mislili ko vas jebe , 50 godina ćemo tako.
ova govnarija na naš račun vadi todorićevu firmu sa 60 mil.duga koju je poklonio hrvatskoj i rade budale od nas.
novce koje su dobili izvane kroz eu fondove su poklonili njemu umjesto manjim poduzetnicima.
ova govnarija na naš račun vadi todorićevu firmu sa 60 mil.duga koju je poklonio hrvatskoj i rade budale od nas.
novce koje su dobili izvane kroz eu fondove su poklonili njemu umjesto manjim poduzetnicima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» EVO KAKO REKOH, UKOLIKO ZATREBA JAVIT ĆU SE JAVNO
» Rekoh…
» Komunizam napreduje
» komunizam na najjace
» Bozanić v.s. komunizam -part 665
» Rekoh…
» Komunizam napreduje
» komunizam na najjace