Komunizam napreduje
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Komunizam napreduje
Novac je izgubio svoj glavni smisao, u to je posredovanje u robnoj razmjeni. Postao je sam sebi svrha. Nema više nikakvu čvrstu vezu sa stvarnim svijetom. Postao je objekt čistih špekulacija i imaginacija kojima upravlja kako kome paše. Nije više dio materijalnog svijeta, on je vjerovanje, religija. Jedina potvrda njegove vrijednosti je vjerovanje da on ima vrijednost.
Budući da ne postoji, sav današnji novac se u tren može pretvoriti u ništa, što u stvari jest.
Budući da ne postoji, sav današnji novac se u tren može pretvoriti u ništa, što u stvari jest.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
BDP je izražen u novčanim jedinicama, nominalno ostaje isti bez obzira što se konzumiralo više realnih dobaradva brata wrote:
bdp je realno veći, bogati ako mozes uzeti 10x više struje nego prije normalno da je tvoj bdp veći..
rast će paritet kupovne moći, tj. BDP izražen preko PPP
https://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_zemalja_po_BDP-u_(PKM)
Guest- Guest
a znam šta je PPP i nominalni bdp , u drugoj godini faksa se to uči, realno gledajući BDP je narasta..
Guest- Guest
jastreb wrote:Dali je netko od vas čuo za čuvene viceve radio Erevana?
"je li istina da se u Moskvi građanima dijele Mercedesi"?
"Istina je. Samo ne u Moskvi, nego u Lenjingradu. I nisu Mercedesi nego lade. I ne dijele se nego se kradu".
Je li kod vas sve u redu s mesom.marcellus wrote:jastreb wrote:Dali je netko od vas čuo za čuvene viceve radio Erevana?
"je li istina da se u Moskvi građanima dijele Mercedesi"?
"Istina je. Samo ne u Moskvi, nego u Lenjingradu. I nisu Mercedesi nego lade. I ne dijele se nego se kradu".
Sa mesom,je,ali problem je kad ga nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
"je li istina da je drug majakovski izvršio samoubojstvo?"
"Istina je, zadnje riječi su mu bile drugovi ne pucajte"
"Istina je, zadnje riječi su mu bile drugovi ne pucajte"
"Je li, teoretski, moguće uvesti komunizam u SAD"?
"Je, ali onda ne bismo imali od koga kupovati žito"
"Je, ali onda ne bismo imali od koga kupovati žito"
Zašto je kod nas česta nestašica mesa?
Komunizam toliko brzo napreduje da ga stoka ne može stići.
Komunizam toliko brzo napreduje da ga stoka ne može stići.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne zajebavaj mi ujnu! Neka piše što misli, a misli su joj duboke.deda ilerminatus wrote:ti ionako ne razumiješ o čemu je riječNoor wrote:
deda, ako si se udbi popeo na vrh brda...znaš koliko je sati
dovoljno je da ti netko dobaci 2-3 komplimenta pa ga onda vjerno podržavaš i slažeš se s njim po ostalim temama
Regoč-
2015-08-21
Vidiš sad, dok smo se svađali nije ga smetalo.Regoč wrote:Ne zajebavaj mi ujnu! Neka piše što misli, a misli su joj duboke.deda ilerminatus wrote:ti ionako ne razumiješ o čemu je riječNoor wrote:
dovoljno je da ti netko dobaci 2-3 komplimenta pa ga onda vjerno podržavaš i slažeš se s njim po ostalim temama
Pas ljubomorni!
Guest- Guest
Krivo mu što nisi na njegovoj strani. Nego, gdje je ona moja bujna dugokosa vrana ujna, ova mi nekako daleka.Noor wrote:Vidiš sad, dok smo se svađali nije ga smetalo.Regoč wrote:Ne zajebavaj mi ujnu! Neka piše što misli, a misli su joj duboke.deda ilerminatus wrote:ti ionako ne razumiješ o čemu je riječNoor wrote:
Pas ljubomorni!
Sakrila se od zlih jezika :DRegoč wrote:Krivo mu što nisi na njegovoj strani. Nego, gdje je ona moja bujna dugokosa vrana ujna, ova mi nekako daleka.Noor wrote:Vidiš sad, dok smo se svađali nije ga smetalo.Regoč wrote:Ne zajebavaj mi ujnu! Neka piše što misli, a misli su joj duboke.deda ilerminatus wrote:ti ionako ne razumiješ o čemu je riječNoor wrote:
Pas ljubomorni!
Guest- Guest
Hahahahahahahahahahahahahahahehehehehehehehehehehehehehehehehihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!red wolf wrote:Aha komunizam...
Čemu se smiješ? Ni ''K'' od kumunizma tamo nema.Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahehehehehehehehehehehehehehehehehihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!red wolf wrote:Aha komunizam...
red wolf-
2016-02-10
Ajd mi ju vrati, tužan sam bez nje, venem bez pogleda na nju.Noor wrote:Sakrila se od zlih jezikaRegoč wrote:Krivo mu što nisi na njegovoj strani. Nego, gdje je ona moja bujna dugokosa vrana ujna, ova mi nekako daleka.Noor wrote:Vidiš sad, dok smo se svađali nije ga smetalo.Regoč wrote:Ne zajebavaj mi ujnu! Neka piše što misli, a misli su joj duboke.deda ilerminatus wrote:
ti ionako ne razumiješ o čemu je riječ
Pas ljubomorni!
Obraćam ti se tvojim jezik, valjda razumiješ materinski!red wolf wrote:Čemu se smiješ? Ni ''K'' od kumunizma tamo nema.Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahehehehehehehehehehehehehehehehehihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!red wolf wrote:Aha komunizam...
Ne, ti si prepoznao vaš ljudski jezik pa si mi se tako obratio...Regoč wrote:Obraćam ti se tvojim jezik, valjda razumiješ materinski!red wolf wrote:Čemu se smiješ? Ni ''K'' od kumunizma tamo nema.Regoč wrote:Hahahahahahahahahahahahahahahehehehehehehehehehehehehehehehehihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohohuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!red wolf wrote:Aha komunizam...
red wolf-
2016-02-10
Regoč wrote:Ajd mi ju vrati, tužan sam bez nje, venem bez pogleda na nju.Noor wrote:Sakrila se od zlih jezikaRegoč wrote:Krivo mu što nisi na njegovoj strani. Nego, gdje je ona moja bujna dugokosa vrana ujna, ova mi nekako daleka.Noor wrote:Vidiš sad, dok smo se svađali nije ga smetalo.Regoč wrote:
Ne zajebavaj mi ujnu! Neka piše što misli, a misli su joj duboke.
Pas ljubomorni!
Guest- Guest
Pliiiiiiiz!Noor wrote:Regoč wrote:Ajd mi ju vrati, tužan sam bez nje, venem bez pogleda na nju.Noor wrote:Sakrila se od zlih jezikaRegoč wrote:Krivo mu što nisi na njegovoj strani. Nego, gdje je ona moja bujna dugokosa vrana ujna, ova mi nekako daleka.Noor wrote:
Vidiš sad, dok smo se svađali nije ga smetalo.
Pas ljubomorni!
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» komunizam na najjace
» Crko komunizam u Rusiji
» Bozanić v.s. komunizam -part 665
» kako rekoh komunizam se vraća
» Švicarska i Finska uvode komunizam
» Crko komunizam u Rusiji
» Bozanić v.s. komunizam -part 665
» kako rekoh komunizam se vraća
» Švicarska i Finska uvode komunizam