Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
pa kako rekoh, narod kmetova...
ne vi vi ste barabe to je drugo
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
marcellus wrote:problem je što ti favoriziraš kmetovsku filozofiju hrvata, nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa nam navek tak i bu, da nekak nam i bu. Nacija jebenih beskičmenjaka.
Dok je s druge strane sasvim normalno recimo za neku naciju....ne politicki nego bas za naciju i ljude pisati da su gamad,najgora stoka,da ih vode poglavice itd (rusi)....i onda iz nekakvih osobnih razocarenja ili stali vec...odjednom skrenuti na "nisu oni tako losi"?
Guest- Guest
Hogardzango wrote:Ja sam strašan.maggie13 wrote:Još da te se bojimdzango wrote:Ja rekoh da ne krivim. Bože sačuvaj da bi krivio. Nemoj da mi izvrćeš reči ili ideš preko kolena.maggie13 wrote:Ukrao ti longi pass ili si se autao?dzango wrote:
Bože sačuvaj.
2014-04-12
marcell je potpao pod suverenisticku politiku....za razliku do mene ja nikad nisam se odrekao suverenisticke politike..dok on mijenja mislejnaj ko carape i en samo on....npr jastreb..kojem su sad muslimani recimo mrka kapa..a do jucer se hvalio kako on pije i druguje sa muslimanima u rijeci na zididcu..a da en govorim o putesestvijama doticnog po bosni tj gradovima koji su vecinom muslimanski..te iste javno hvalio i nahvalio dok ej dodao kako su hrvati quratz za njih...ne znaju se cak i zabavljati ko muslimaniMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:problem je što ti favoriziraš kmetovsku filozofiju hrvata, nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa nam navek tak i bu, da nekak nam i bu. Nacija jebenih beskičmenjaka.
Dok je s druge strane sasvim normalno recimo za neku naciju....ne politicki nego bas za naciju i ljude pisati da su gamad,najgora stoka,da ih vode poglavice itd (rusi)....i onda iz nekakvih osobnih razocarenja ili stali vec...odjednom skrenuti na "nisu oni tako losi"?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
marcellus wrote:problem je što ti favoriziraš kmetovsku filozofiju hrvata, nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa nam navek tak i bu, da nekak nam i bu. Nacija jebenih beskičmenjaka.
A gdje si ti procitao da to favoriziram?
Dapace, ne dam da mi se prodaju muda pod bubrege. Ovi su kao teski domoljubi, suverenisti, tudjmanisti i Hrvatine, a prodaju i nacionalne interese i hrvatski narod i hrvatski teritorij i osobno dostojanstvo.
To sto si se ti dao uloviti, ja te ne krivim, to je konzistentno sa tvojim profilom klasicnog sljedbenika u krdu, beta muzjaka.
Nisi ti intelektualac, ne slazem se sa provocatorom. Ti si nesumnjivo natprosjecno obrazovan i dosjetljiv. Ali intelektualca cini neovisan um, sposobnost da misli svojom glavom, bez sugeriranja sa strane i dapace, sposobnost projiciranja i uvjeravanja drugih u svoje misljenje (a neki su jezivo dobri u tome).
Iz tebe ne progovara autenticno uvjerljivo razmisljanje individue, nego sablona jednog dijela politicke scene.
Dok to ne rijesis, ne da neces biti opinion maker, nego ce ti tvoj nazor krojiti drugi.
Da suverenist...
Guest- Guest
Zašto lažeš???vuksadinare wrote:marcell je potpao pod suverenisticku politiku....za razliku do mene ja nikad nisam se odrekao suverenisticke politike..dok on mijenja mislejnaj ko carape i en samo on....npr jastreb..kojem su sad muslimani recimo mrka kapa..a do jucer se hvalio kako on pije i druguje sa muslimanima u rijeci na zididcu..a da en govorim o putesestvijama doticnog po bosni tj gradovima koji su vecinom muslimanski..te iste javno hvalio i nahvalio dok ej dodao kako su hrvati quratz za njih...ne znaju se cak i zabavljati ko muslimaniMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:problem je što ti favoriziraš kmetovsku filozofiju hrvata, nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa nam navek tak i bu, da nekak nam i bu. Nacija jebenih beskičmenjaka.
Ja sam na jednoj temi o narodnoj muzici (turbofolku) napisao kako nema većih luđaka kad je turbo folk u pitanju od Hrvata,kao i da Hrvati kasd slušaju narodnjake od sebe prave budale (deru košulje,skaču po stolovima i presavijaju se po tlu poput ribe na suhom) dok sam u Bosni vidio na jednoj terasi kako muslimani mirno plešu,pričaju i ne delaju od sebe bedake.
Uostalom zar to nije istina?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:marcell je potpao pod suverenisticku politiku....za razliku do mene ja nikad nisam se odrekao suverenisticke politike..dok on mijenja mislejnaj ko carape i en samo on....npr jastreb..kojem su sad muslimani recimo mrka kapa..a do jucer se hvalio kako on pije i druguje sa muslimanima u rijeci na zididcu..a da en govorim o putesestvijama doticnog po bosni tj gradovima koji su vecinom muslimanski..te iste javno hvalio i nahvalio dok ej dodao kako su hrvati quratz za njih...ne znaju se cak i zabavljati ko muslimaniMaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:problem je što ti favoriziraš kmetovsku filozofiju hrvata, nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa nam navek tak i bu, da nekak nam i bu. Nacija jebenih beskičmenjaka.
Krivuda, jel'da?
Osjetio sam ja malogradjanski salonski hedonizam sljedbenika, nije to autenticni hosovac :)
Guest- Guest
Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
Ja tjeram ovog Džanga Prleta svaki puta kad ga vidim s foruma, a on mi se smije u brk i još više provocira svojim prisustvom, čak i piše na receptima i kuharici. Zašto? Zato jer nemam mehanizama da ga prisilim. Hase i Pupovac? Kažeš Pupovcu "ne može", pa idi pod noge jebenom Petrovu ili Čačiću, Pusićki. Evo, sklopite pakt s komunistima pa vam ne treba Pupovac i njegove ucjene.
Last edited by udba on 16/9/2016, 13:59; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
A ti se miči više bre odavde dok Vučić vožduje. Zbog tvog trolanja ja gubim dobar glas i služba gubi vjerodostojnost.dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
2015-11-10
Napravite onda veliku koaliciju. Možete onda i Pavelića da iskopate i stavite ga ministra kulture umesto ovog sipljivog Turčeta. Ne možeš da tražiš od Srba da uđu koaliciju sa ustaškom poturicom.marcellus wrote:dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
pa kako rekoh, narod kmetova...
ne vi vi ste barabe to je drugo
Last edited by dzango on 16/9/2016, 14:01; edited 1 time in total
Ti da si neka služba, skenjao bi onog pedera do sad.udba wrote:A ti se miči više bre odavde dok Vučić vožduje. Zbog tvog trolanja ja gubim dobar glas i služba gubi vjerodostojnost.dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
dzango wrote:Ti da si neka služba, skenjao bi onog pedera do sad.udba wrote:A ti se miči više bre odavde dok Vučić vožduje. Zbog tvog trolanja ja gubim dobar glas i služba gubi vjerodostojnost.dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
Nije problem njega skenjati, platiš Pacovu i Joci Amsterdamu, će ga gepekuju i dopreme u Zagreb i s mašnicom na pizdi u 24 časa.
Stvar je šta ga zbog našeg unutrašnjeg političkog pozorišta vi mora javno da maknete sami. Kao zbog naš pritisak.
Koliko bi nas to koštalo u evrima?
2015-11-10
Nije mnogo dvaest evra?udba wrote:dzango wrote:Ti da si neka služba, skenjao bi onog pedera do sad.udba wrote:A ti se miči više bre odavde dok Vučić vožduje. Zbog tvog trolanja ja gubim dobar glas i služba gubi vjerodostojnost.dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
Nije problem njega skenjati, platiš Pacovu i Joci Amsterdamu, će ga gepekuju i dopreme u Zagreb i s mašnicom na pizdi u 24 časa.
Stvar je šta ga zbog našeg unutrašnjeg političkog pozorišta vi mora javno da maknete sami. Kao zbog naš pritisak.
Koliko bi nas to koštalo u evrima?
Dobro.. to ide,dzango wrote:Nije mnogo dvaest evra?
1 Uslov, ima da kaže da je to pod pritiskom Zagreba
2 Uslov, kad kažem skinuti, mislim maknuti s vlasti, a ne snajperom ko Đinđića. Neka ostane živ da razvodnjava radikale.
2015-11-10
udba wrote:Evo, sklopite pakt s komunistima pa vam ne treba Pupovac i njegove ucjene.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
jasna stvar :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
E sad i ti zajebavaš. ZUna se kako se skida političar. Ne palamudi.udba wrote:Dobro.. to ide,dzango wrote:Nije mnogo dvaest evra?
1 Uslov, ima da kaže da je to pod pritiskom Zagreba
2 Uslov, kad kažem skinuti, mislim maknuti s vlasti, a ne snajperom ko Đinđića. Neka ostane živ da razvodnjava radikale.
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:problem je što ti favoriziraš kmetovsku filozofiju hrvata, nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa nam navek tak i bu, da nekak nam i bu. Nacija jebenih beskičmenjaka.
naravno da su rusi stoka.
youtube pogledat.
stoka je stoka, a naš interes je naš interes.
posve klizajućih da
HMM; ovo je jedna od posve "KLIZAJUĆIH " dasaka gdje će se takozvani " NOVI HDZ " spotaknuti bude li pokušao ignorirati volju barem 30% svojih birača - ZNAČI - PUŠING na slijedećim izborima - volio bih vidjeti HDZ - EU PIČKICE - koje su SPREMNE na ovakav rizik - u konstanci budućih zbivanja u HR gube sav kredibilitet i postaju stranka za potkusurivanje - na kraju će se svakako totalno i za sva vremena izgubiti - tko smije ovakav rizik na svoje osobno ime preuzeti ; tko će ovdje biti VUK BRANKOVIĆ - s hrvatske strane ???
IDIOTI- zašto mi Hrvati nikako nemožemo da određujemo pravila kada primamo " sustanare " u svoj dom - naročito u svijetlu prikaza gdje se ti budući tobožnji sustanari čak neprijateljski postavljeni protiv HR države i domicilnog stanovništva koja u toj državi živi - treba li netkom još crtatti - ili je previše GLUP da shvati očito ????
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hoce-li-hdz-zrtvovati-hasanbegovica-za-pupovcevu-podrsku-955158
HMM; ovo je jedna od posve "KLIZAJUĆIH " dasaka gdje će se takozvani " NOVI HDZ " spotaknuti bude li pokušao ignorirati volju barem 30% svojih birača - ZNAČI - PUŠING na slijedećim izborima - volio bih vidjeti HDZ - EU PIČKICE - koje su SPREMNE na ovakav rizik - u konstanci budućih zbivanja u HR gube sav kredibilitet i postaju stranka za potkusurivanje - na kraju će se svakako totalno i za sva vremena izgubiti - tko smije ovakav rizik na svoje osobno ime preuzeti ; tko će ovdje biti VUK BRANKOVIĆ - s hrvatske strane ???
IDIOTI- zašto mi Hrvati nikako nemožemo da određujemo pravila kada primamo " sustanare " u svoj dom - naročito u svijetlu prikaza gdje se ti budući tobožnji sustanari čak neprijateljski postavljeni protiv HR države i domicilnog stanovništva koja u toj državi živi - treba li netkom još crtatti - ili je previše GLUP da shvati očito ????
Guest- Guest
dzango wrote:Ti da si neka služba, skenjao bi onog pedera do sad.udba wrote:A ti se miči više bre odavde dok Vučić vožduje. Zbog tvog trolanja ja gubim dobar glas i služba gubi vjerodostojnost.dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
udba wrote:Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
Pa neka, brale. Nije nama cilj skinuti Vučića nego ih ne pustiti u EU. Imamo dosta problema s Briselom, Berlinom, i Buzinom, a najviše sami sa sobom, ne trebaju nam još i oni.
marcellus wrote:udba wrote:Pametan si čovjek, nemoj me trolati ko onaj Deda s teorijama koje smisli na putu od wc-a do računala. Može uvjetovati svatko svakome što hoće. I mi skidanje Vučića, i Petrov skidanje Karamarka. Uvjetuj brate. Na drugoj strani je da to ne/prihvati i sve ovisi o odnosu snaga. Amerikanci su skidali Karađića i Mladića jer su tenkom ušli u Banja Luku. Traženje skidanja Vučića je njemu savršen vjetar u leđa jer za njegove unutrašnjopolitičke odnose nema bolje karte od "tamo neki HSP i Hasanbegović oće da nas maknu". Dobio bi glasove onih koji nikad nisu glasali za njega. A ti evo, zatvori Bajakovo i ne puštaj dok se ne ispoštuju uslovi.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
Pa neka, brale. Nije nama cilj skinuti Vučića nego ih ne pustiti u EU. Imamo dosta problema s Briselom, Berlinom, i Buzinom, a najviše sami sa sobom, ne trebaju nam još i oni.
E, to je već malo preformulisana stvar, i treba jasno da se kaže da ceo svet razume. To se onda ne radi tako. Srbe moš blokirat tako da im narediš da odma uđu. Neka Hasanbegović pošalje ultimatum Srbiji da ima da se nacrtaju u EU u roku 24 časa, će iz inata da odgodu sami na 20 godina.
2015-11-10
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
Page 5 of 6