Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Glasali ste za Hasanbegovića, evo vam Pupovac
marcellus wrote:
voljeni vođa je upravo pao zbog odmaka od američke hegemonije i približavanja rusima. Što smatram suverenističkim potezom.
Aha, suverenisticki je i drzavnicki kad peres lovu od ruskih oligarha i njihovih kurvi preko firme od svoje zene.
Divota, kako veli tre, promasio loptu, stadion i fudbal.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
naravno da nisu ali ovaj novi hdz više voli vas četnike nego hrvate
tanka je linija između četnika i Hrvata
znam ja
Naravno... Pa nije Hasanbegović bez veze financirao četničkog apologetu s novcem hrvatskih poreznih obveznika.
kolerik wrote:epikur37 wrote:Marcelo tvje anje na Putina lijepo je cut nakon svega, doduse ne znam kako ce ga primiti tre, vucko i ova tvoJa pravaska ekipa :)
Ja se etom ne mogu sjetiti pisanja o americkom hegemonizmu, do izbora i izbornih rezultata.
Zapravo, mogu, ali to je pisao provocator :)
Pa marc je cijelo vrijeme teski amerofil, liberal i rusofob bio.....od porske usvajanju djece gejevima do proklinjanja ruske despocije....ali namirisao je promjene na horizontu....a ekipa pravaska za njim malo kaska
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Evo Tvrtko Dolić plače i kukumavči. Veli kako je "banda opet zadržala pravaše ispod izbornog praga".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
provocator wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
znam ja
Naravno... Pa nije Hasanbegović bez veze financirao četničkog apologetu s novcem hrvatskih poreznih obveznika.
Pa uvijek kazu da se recimo ljudi koji su ajmo reci politicki potpuno na suprotnim polutkama a ujedno i teski radikali, zapravo savrseno razumiju pa i podrzavaju.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:vucko, da li su manjine neophodne za vecinu ?
znam ja
Pa uvijek kazu da se recimo ljudi koji su ajmo reci politicki potpuno na suprotnim polutkama a ujedno i teski radikali, zapravo savrseno razumiju pa i podrzavaju.
ne primjećujem kod hase ništa radikalno, čovjek je skroz normalan, samo živimo u radikalno nenormalnom svijetu.
Aha... a bi li tako pisao i govorio da je npr. neki ministar iz redova SDP-a (ne daj bože k tomu Srbin) financirao četničkog apologetu??? To te ja pitam!marcellus wrote:
ne primjećujem kod hase ništa radikalno, čovjek je skroz normalan, samo živimo u radikalno nenormalnom svijetu.
A sjećam se ko jučer kak si prebrojavao krvna zrnca SDP-ovim ministrima, što ti kao intelektualcu ne služi na čast.
epikur37 wrote:kolerik wrote:epikur37 wrote:Marcelo tvje anje na Putina lijepo je cut nakon svega, doduse ne znam kako ce ga primiti tre, vucko i ova tvoJa pravaska ekipa :)
Ja se etom ne mogu sjetiti pisanja o americkom hegemonizmu, do izbora i izbornih rezultata.
Zapravo, mogu, ali to je pisao provocator :)
Pa marc je cijelo vrijeme teski amerofil, liberal i rusofob bio.....od porske usvajanju djece gejevima do proklinjanja ruske despocije....ali namirisao je promjene na horizontu....a ekipa pravaska za njim malo kaska
Ah da:
''Rusija je zemlja azijska despocija, to nije europska zemlja, nema sto traziti u Europi''
''Rusi nisu kulturan narod, to je stoka''
I ostali divni proizvodi sovinizma. Sad bi mi trebali drzavnicki prati pare ruskoj mafiji preko kurvi.
A promjene su bile na horizontu prije 15-ak godina, promjenom u ruskom vrhu, padom tornjeva-blizanaca i financijskim slomom 2008.
Guest- Guest
marcellus wrote:
Covjek je normalan Hrvat i nenormalan Musliman, masala. :)
Guest- Guest
kolerik wrote:marcellus wrote:
jednostavno je normalan. Ko i ovaj "četnik". sigurno sto puta normalniji od markovine i klasića i sličnih "povjesničara" koji se bave spinanjem.
Svasta si ti moj marcelo prosao, raznorazne stanice u svom politickom putu, bez osjeta za duh vremena i promjene.
Guest- Guest
kolerik wrote:Svasta si ti moj marcelo prosao, raznorazne stanice u svom politickom putu, bez osjeta za duh vremena i promjene.
osjećam ja i te kako promjene i duh vremena, samo im se protivim, eto. Duh vremena je otprilike srednjevjekovni.
problem je što ti favoriziraš kmetovsku filozofiju hrvata, nigdar ni bilo da nekak ni bilo, pa nam navek tak i bu, da nekak nam i bu. Nacija jebenih beskičmenjaka.
A Hasanpavelić koji se danas posipa pepelom nije spin majstor?marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:
jednostavno je normalan. Ko i ovaj "četnik". sigurno sto puta normalniji od markovine i klasića i sličnih "povjesničara" koji se bave spinanjem.
Veličao je ustaštvo kao suradnik mjesečnika "Nezavisna Država Hrvatska" koji je izdavao zet ustaškog poglavnika Ante Pavelića i njegov nasljednik na čelu Hrvatskog oslobodilačkog pokreta Srećko Pšeničnik.
Ustaše je nazivao šehidima i mučenicima... Poslije se posipao pepelom pa nazivao ustaški režim zločinačkim i sramotom. Potom daje izjavu da su ustaški zločini najveće moralno posrnuće u povijesti Hrvata... A onda financira četnika novcem hrvatskih obveznika???
Pitam te, opet, kako bi reagirao da je to napravio neki ministar iz redova SDP-a???
marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:
Ima disocijativni poremecaj identiteta, ali dobro.
O spinanju ti znas dosta, pa cu ti povjerovati, samo da poradis na kvaliteti, a ne da papagajski ponavljas iste teze kao navijen.
Smiri se covjece, tebe su rezultati zadnja dva izbora solidno zdrmali, svijet ti se naopacke okrenuo. :)
Ja sam ocekivao da cemo ezeka smirivati, a od tvoje pjene se ne da zivjeti. Podnesi to kao odrastao i zreo muskarac, ako mozes.
Guest- Guest
Još da te se bojimdzango wrote:Ja rekoh da ne krivim. Bože sačuvaj da bi krivio. Nemoj da mi izvrćeš reči ili ideš preko kolena.maggie13 wrote:Ukrao ti longi pass ili si se autao?dzango wrote:Bože sačuvaj.maggie13 wrote:Ne kriviš mu kevu?dzango wrote:
Neka je. Ne krivim mu ćaleta. I Hasi je deda Srbin.
2014-04-12
nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
kolerik?
kolerik?
Vi se tu zajebavate a Hasa visi. Ajde na ulice. Naročito Ero iz Dežele. Dok on tamo svira kurcu, ovaj mu propade.
U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
Ja sam strašan.maggie13 wrote:Još da te se bojimdzango wrote:Ja rekoh da ne krivim. Bože sačuvaj da bi krivio. Nemoj da mi izvrćeš reči ili ideš preko kolena.maggie13 wrote:Ukrao ti longi pass ili si se autao?dzango wrote:Bože sačuvaj.maggie13 wrote:
Ne kriviš mu kevu?
dzango wrote:U principu.marcellus wrote:nego šta kažeš, udba, mi ne možemo srbiji uvjetovati normalizaciju odnosa uklanjanjem vučića, al oni nama mogu uvjetovati bilo što uklanjanjem haseta?
pa kako rekoh, narod kmetova...
ne vi vi ste barabe to je drugo
Similar topics
» Glasali ste za Hasanbegovića, ministar kulture će vam bit Jasen Mesić
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
» Bošnjaci glasali za Srbe
» Ljudi ne bi nikad glasali za most da su znali da je program liberalnokapitalistički
» Niste glasali za mene?OK,iskljucujem struju
» Bošnjaci glasali za Mesija, Srbi za Modrića
Page 4 of 6